2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kizlar hepsi burada tüm indirimlere ek sepette yüzde on beş indirim oluyor . Ben önce efsana maceraya tiklamistim kargo bedava çıkmıştı . Bu indirimi görünce bezde denedim .goon 1 numara 60 li bir paket ektuzde on beş indirimle 33 liraya düşüyor .ben hmn 4 paket aldım . Tanesi 56 kuruşa gelmiş oldu . Bu ek yüzde on beş indirim gce onikiye kadar geçerli yalnız haberiniz olsun alicaklariniz varsa bı bakın .

Cok guzel ya masrafin biraz fazla olacak belki ama cok guzel bir heyecan internetten alman senin icin daha saglikli tabi . Insan gidip gezip almak istiyor anliyorum seni . Benimde cogu esyalar hazir ama daha yikayip ütülemedim. Bez olayina hic girmedim

Yalnız goon alicaksiniz bu eski paketlerden almaya çalışın .Disney desenli olanlarda çok şikayet varmış diye okudum .eski paket asgiya attığım

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-23-20-34-20-749_com.pozitron.hepsiburada.webp
    29 KB · Görüntüleme: 46
Tabiki ben görmeden birşey almayı hiç istemezdim normalde ama mecbur olunca yapıyorum artık sağlığımız daha ön planda.daha yıkayıp utuleme işine bende girmedim 1.ay gibi falan yapalım diyoruz.ay hiç yikayasimda yok zaten mis gibi kokuyor hepsi valla ben 400 tane sleppy bio ısmarladım inşallah popisleri beğenir yoksa yazık olacak

Kizlar merhaba OGTT testini yaptırdınız mi yani şeker yükleme testi. Özel hastanede fiyatları nasıl acaba..? bugün devlette suyu biraz fazla şeker testi yaptır dedi özele gidicem 2 hafta sonra siz ne kadar ödediniz acaba

Insallah sever nazik popisleri bende cok severim yeni yeni kiyafetlerine bakmayi , yikaninca eskiyecek gibi ama mecbur yikanacak tabi , ütüleyince yine ayni olur. Ben turkiyedeyken dalan in sabun tozu vardi . Oyle severdim ki , gelebilseydim simdi yine ondan alirdim cok guzel kokuyordu

Kizlar bide kadınlar kulübü uygulaması vardı artık yok mu? Telefonum bozuldu yeni telefona da yükleyimm uyg dedim ama bulamadım ya

Ben rutin kan ve idrar testiyle birlikte 73 tl verdim dün.Sen de kayserideydin galiba canım demi?

Ben rutin kan ve idrar testiyle birlikte 73 tl verdim dün.Sen de kayserideydin galiba canım demi?
Evet medicale gidiyorum normalde yarın olmazsa bir arayıp sorayım. Rutinlerde ücret alınmıyor benden her ay kan idrar veriyorum normalde

Evt ya dehşet le biz de takip ediyoruz. Neden böyle oluyor. ALLAH yardımcımız olsun.

Allah yardımcın olsun. İyi doktor bulmak çok zor.
Hele ki paranla bile bu zaman da rezil oluyorsun.
Biz bunu bu yıl mart ayında yaşadık. Malesef korona yüzünden babamin tedavisinii Türkiye de yapalım dedik. Seyehat riskli olur diye.
Ama hayati karar oldu. Yanlış teşhis yanlış kemoterapi nerdeyse gidecekti. ALLAH bir kapı açtı buraya geldi de son anda kurtuldu.
Türkiye de devlet hastaneleri cok kalabalık özel de malesef kendini paraya endekslemis

İmkanın varsa şeker ölçer aleti al. Ac karnan ve yemekten iki saat sonra ölç.
Aç 90
Yemekten iki saat sonra da 120 nin altında olması lazım. Bir iki hafta takip yap. Norm un üstüne çıkmazsa sıkıntı yok.
Çıkarsa diyet.
Diyete rağmen düzelmez se insülin

İyi akşamlar güzel anneler,nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir dün itibariyle idari izne ayrıldım artık daha sıkı takipçisiyim forumun bugün dayanamayıp ilk kıyafetlerini aldım minigimin size de göstermek istedime bebekten aldım güzel gibiler bakalım yıkannca nasıl olacaklar .Asıl emzik almaya girdim güya ama aradığımı bulamayınca artık boş cikmayayim dedim

Eklentiler

• IMG_20211123_215601.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 82
Hiiii goncik ne tatlı bir sey buu

Ben bugün yaptırdım muayene 150 tl şeker testi + başka testlerde vardı 80 tl de ona verdim

Kuşum ben aldım bir tane hmden ama bizim buradaki doktorlar bebişlere eldiven çok önermiyor. Bebeklerin dokunup hissetmesi, çevresini keşfetmesi açısından eldiven giydirmeyin diyorlar. Kullanasım kaçtı benimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…