- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
Cok guzel yaBelkide asagili yukarili tekmeler yiyorum ay çok heyecanlı,oda takımımızı sipariş ettik,gelince perde ve halısını alacağız.kiyafet sürekli getiriyorum netten dışarı çıkamıyorum yuruyemiyorum iki haftada bı e bebeğe falan gidip bı iki birşey aldık.esimde halimi gorunce hepsini internetten al dedi karar verdim bugünden sonra bende çıkmayacağım dışarı rahim kisalmaya başlamış.bezleri sipariş ettim gelmesini bekliyorum.ikizde ne olacağı belli olmayınca valizin hep hazır olmalı kendimde pijama falan alacağım baya tamam yani
Tabiki ben görmeden birşey almayı hiç istemezdim normalde ama mecbur olunca yapıyorum artık sağlığımız daha ön planda.daha yıkayıp utuleme işine bende girmedim 1.ay gibi falan yapalım diyoruz.ay hiç yikayasimda yok zaten mis gibi kokuyor hepsiCok guzel yamasrafin biraz fazla olacak belki ama cok guzel bir heyecan internetten alman senin icin daha saglikli tabi . Insan gidip gezip almak istiyor anliyorum seni . Benimde cogu esyalar hazir ama daha yikayip ütülemedim. Bez olayina hic girmedim
Belki ikiz oldukları içindir. Cok yerleri olmadgndanBilmiyorumki değişmez dedi bugün bana donerlermi dedim yok dedi belkide ben yanlış anladım bilmiyorum.
Bende bilmiyorum canım aman çokta araştırınca insanın canı sıkılıyor akışına bıraktımBelki ikiz oldukları içindir. Cok yerleri olmadgndan
Insallah sever nazik popisleriTabiki ben görmeden birşey almayı hiç istemezdim normalde ama mecbur olunca yapıyorum artık sağlığımız daha ön planda.daha yıkayıp utuleme işine bende girmedim 1.ay gibi falan yapalım diyoruz.ay hiç yikayasimda yok zaten mis gibi kokuyor hepsivalla ben 400 tane sleppy bio ısmarladım inşallah popisleri beğenir yoksa yazık olacak
Ben rutin kan ve idrar testiyle birlikte 73 tl verdim dün.Sen de kayserideydin galiba canım demi?Kizlar merhaba OGTT testini yaptırdınız mi yani şeker yükleme testi. Özel hastanede fiyatları nasıl acaba..? bugün devlette suyu biraz fazla şeker testi yaptır dedi özele gidicem 2 hafta sonra siz ne kadar ödediniz acaba
Evet medicale gidiyorum normalde yarın olmazsa bir arayıp sorayım. Rutinlerde ücret alınmıyor benden her ay kan idrar veriyorum normaldeBen rutin kan ve idrar testiyle birlikte 73 tl verdim dün.Sen de kayserideydin galiba canım demi?
Evt ya dehşet le biz de takip ediyoruz. Neden böyle oluyor. ALLAH yardımcımız olsun.Bugün sabahtan beri buna üzülmekten helak oldum kafamın içi patlıyo. Memleketin haline mi yanayım ev alırken altın borçlandık ona mı yanayım bilmiyorum
Frocsh un bulaşık makinesi tabletini kullanıyodum 5 yıldır ama burda uçtu fiyatları yanına yaklaşılmıyo. Green mom's sipariş verdim 3'te 1'i fiyatına umarım memnun kalırım.
Allah yardımcın olsun. İyi doktor bulmak çok zor.Ben ağzımla tahlil istemesem doktor tahlil istemiyor diye takmam sigortam var yenilenmeden merak ediyorum keyfim yani istiyorum doktor mu ödüyo parayı ben rahat tahlil takip yapayım diye sigorta yaptırdım talep ettiğim şeyi yapmaması sorun, h.içleri işten gidemiyorum h.sonu randevu yakalamış gitmişim her ctesimi buna mı harcayayım
yoksa çoğu doktor istemiyor zaten
Bu ihmaller yüzünden benim kalp hastalığım tanısı 30 yıl konmadı sonra karşıma geçip ölmeden nasıl yaşadın dediler hassas noktam yani tahliller takipler tansiyonum yüksek diye gittim zayıfsın ondan diye kaç doktor gönderdi bebekken yapılması gereken ameliyatı 30 yaşımda oldum ondan gülüp geçmem sevmiyorum sorumsuz insan hiçbir departmanda
Kaldı ki edadan tahlil istemedi ultrasonu kötü diye vazgeçmiyorum şu an dalga geçer gibi randevu ötelemesinden vazgeçiyorum ne diyim ya inş karşıma iyi bi doktor çıkar üzülüyorum bende şanssızlık odlu diye ilk doktorum çok iyiydi yani gitti çok uzakta
İmkanın varsa şeker ölçer aleti al. Ac karnan ve yemekten iki saat sonra ölç.Kizlar merhaba OGTT testini yaptırdınız mi yani şeker yükleme testi. Özel hastanede fiyatları nasıl acaba..? bugün devlette suyu biraz fazla şeker testi yaptır dedi özele gidicem 2 hafta sonra siz ne kadar ödediniz acaba
Hiiii goncik ne tatlı bir sey buuBebiş fotosuuuuunihayet ayrıntılımızı yaptırdık, kızımızın gül yüzünü gördük. Genel olarak iyiyiz fakat kalbinde ufak bir parlaklık çıktı. Bunun yaygın olduğunu ve kendi kendine çoğu zaman düzeldiğini bildiğim için panik yapmadım. Doktor yapılı bir bebek diye yorum yaptı ama ağırlık 505 gram, boyu femur kemiğine göre hesaplayınca 26,6 cm. Boyu 1-2 cm az bile çıkıyor hamilelik uygulamalarına göre. Sat’a göre 5 gün ileride çıktı. Başını doğum kanalına vermişti, yani sefalik prezentasyondaydı. Dün biraz karın bölgemi zorladığım için mideme mideme vurmuştu zaten tekmeleri Kıpır kıpırdı sürekli eller, ayaklar, baş durmuyordu. Toplam bir saat sürdü ve epey basıldı, itildi karnımda ama acı duymadım. Karnım epey ısınmıştı sonunda. Vajinal ultrason da yapıldı, rahim ağzı normal servikal uzunluk 4,13 cm ona da normal dedi.
Kan değerlerime her ay sağlık ocağında baktırıyorum tiroidimin takip edilmesi de gerektiğinden. 96 ile başladığım ferritinim 76-61-39 şeklinde yokuş aşağı düşüyor. Multivitaminimde demir var, arada ocean microfer kendi inisiyatifimle alıyordum. Artık sürekliye bağlamayı düşünüyorum ne olacak bu böyle? Bu ay biraz bal kaymak fazla yedim ve LDL kolesterol iki katına fırlayarak 105 olmuş. İlk aylardaki iştahsızlık ve kontrollülükten sonra canım abur cubur istemeye başladı. Cipsler, pudingler... Zayıf görüntüm artık dolgunlaştı ama değerlerim bozulduğu için üzülüyorum. Neyse kızımı gördüm sonunda ve aynı bana benziyor
Ben bugün yaptırdım muayene 150 tl şeker testi + başka testlerde vardı 80 tl de ona verdimKizlar merhaba OGTT testini yaptırdınız mi yani şeker yükleme testi. Özel hastanede fiyatları nasıl acaba..? bugün devlette suyu biraz fazla şeker testi yaptır dedi özele gidicem 2 hafta sonra siz ne kadar ödediniz acaba
Kuşum ben aldım bir tane hmden ama bizim buradaki doktorlar bebişlere eldiven çok önermiyor. Bebeklerin dokunup hissetmesi, çevresini keşfetmesi açısından eldiven giydirmeyin diyorlar. Kullanasım kaçtı benimde.Kızlar şu kendiliginden eldivenli, patikli tulumlardan, uygun fiyatlı gören duyan oldu mu? Kollarda ek bir şey var, aşağı indirince eldiven gibi oluyor. Anlatabildim mi bilemedim
Carters’ta çok görüyorum ama fiyatları malum. Waikiki falan gören oldu mu hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?