2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Biberon konusunda cok seçici davrandı benim minik kızım. Nuk avent denedik almadı. Emmeye gücü yoktu başta sürekli pompaladim sütü verdim.
MaM markasını aldi sonunda. Emzikte ondan aldık. Göğüs ucu da MaM ile Emmeye devam ettik iki yil boyunca.
Hipp sampuan kullanıyoruz simdi.
Cilt için hala birsey kullanmıyorum. Alıştırmadim hiç. Doktorumuzda gerek yok dedi.
İnsallah emzirmede sorun yaşamayız da biberona hic gerek kalmaz.

Az evvel 300 tane 2 numara 72 tane 1 numara Prima premium care siparişi verdim. Valla ne olacak belli değil. Tırsıyorum her an fiyat artmasından..
Ben hiç bez almadım çok artar fiyat mi diyorsunuz
Bu ara herşeyi stokluyor insanlar şaşırdım kaldım sivi yağ alan teneke teneke

Bunu demesi icin cok erken değil mi?
32mm dikkat et 30 haftaya kadar kalkmamaya çalış
Bilmiyorum ikiz olunca ters düz gelince sanırım öyle dedi.hafif yürüyüş yapabilirsin dedi yat demedi bilmiyorum kısalıyor farkındayım.hicmi kalkmamaliyim ki.

Bilmiyorumki değişmez dedi bugün bana donerlermi dedim yok dedi belkide ben yanlış anladım bilmiyorum.

Yuzsuzlukte çığır açtım bugün
Önce arkadaşin emzirme pompasına çöktüm, şimdi de başka arkadaştan 500lira bez için limit aldım

Ben hiç bez almadım çok artar fiyat mi diyorsunuz
Bu ara herşeyi stokluyor insanlar şaşırdım kaldım sivi yağ alan teneke teneke
Valla premium care 90liraya düşmüş civilimde. 72 tane 1 numara, 420 tane 2 numara, 144 tane de 3 numara aldım. Dolar sağolsun mahvedecek bizi.

28e kadar yapilabiliyormus.

26+6 dayken gel dedi sonra geç dedi
Ya 28’e kadar yapılabiliyor ama ben de konularda biraz pimpiriğimdir yani son güne bırakmayı sevmem, ki calısan insanlar haftaiçi izin alıp rahat rahat gidemiyor zaten, tek cumartesilerimiz var diye düşünüyorum. Son cumartesiye kalmasın yine de ne olur ne olmaz. Şeker varsa ona göre diyet programı verilir, takibe alınır en azından. Ama dediğim gibi ben de tezcanlı biriyim

Bugün sabahtan beri buna üzülmekten helak oldum kafamın içi patlıyo. Memleketin haline mi yanayım ev alırken altın borçlandık ona mı yanayım bilmiyorum
Frocsh un bulaşık makinesi tabletini kullanıyodum 5 yıldır ama burda uçtu fiyatları yanına yaklaşılmıyo. Green mom's sipariş verdim 3'te 1'i fiyatına umarım memnun kalırım.

Aynen ortasında yaptırmak daha mantıklı tabi. Benim 26+5 de yapilacak sanırım. Hanfendin1 hafta geri, 1 hafta zamanında gidince doktorda kesin söyleyemiyor

Bugun hersey boş geliyor bana da, bir de telefona sürekli trendyol hepsibuarada saçma sapan indirim uyarıları düştükçe sinirim bozuluyor. Biz bu yaşa geldik, bundan sonra paldır kuldur olmayan düzende ilerleyecegiz bir şekilde ama cocuklarımızın bu ülkede nasıl bir gelecegi olacak, ne iş yapıp kendilerini kurtaracaklar hiç bilmiyorum Keyfim hiç yok

Kizlar bel ağrısı normalmi azicık ayakta kalsam mahvediyo ağrılar beni üstüne 1 haftadır bulantılarım başladı tekrar benim gbi olan varmi?

Kizlar bel ağrısı normalmi azicık ayakta kalsam mahvediyo ağrılar beni üstüne 1 haftadır bulantılarım başladı tekrar benim gbi olan varmi?
Ben de cok ayakta kalınca, yorulunca belime vuruyor hemen Hatta cok hareketsiz kalıp, oturunca da vuruyor aslında. Bugun işler cok fenaydı piyasalardan dolayı, cok uzun süre kalkamadım pc başından. Sonra bir kalkayım dedim, resmen belim kitlenmiş gibiydi. Bu haftalarda normal diyor doktorum, yürüyüş yapmak ama yorulunca da hemen kendimizi dinlendirmemiz gerekliymiş.
Bulantı konusunda da, benim bulantı değil ama öğrüntü, tiksinti hissim ara ara çoğalıyor, hep bi devam gibi..

canım kizima verem testi yaptırdım kusura bakma cevap vermemiş gibi olmasın Allah yar ve yardımcın olsun hepimizin yardımcısı olsun herkesin gönlüne göre versin 3n doğru kararı kendin için kendin verirsin. samimiyetine ne kadar inanırsın bilemem ama.tamamen iyi niyetimle söyledim inşallah seni tatmin edecek bir doktor bulabilirsin

Saglicakla dogsunlarda , dogum seklinin bir önemi yok canim. Yeterki iyi olsunlar tabi anneleride iyi olsun o zaman subat annesi mi olacaksin ?

Saglicakla dogsunlarda , dogum seklinin bir önemi yok canim. Yeterki iyi olsunlar tabi anneleride iyi olsun o zaman subat annesi mi olacaksin ?
Aynen canım benim hiç bı tercihim yoktu aslında sezeryana daha yatkindim doğurmam diyeöylede olacak inşallah.evet canım ikizler gününü tamamlanıyor genelde Şubat annesi olacağım inşallah moralim bozuldu idrarda kan ve bakteri çıkmış azda protein rabbim sağlıkla dogurmayi nasip etsin su haftalar bı çabucak geçeydi.

Belki ikizlerde oyledir canim . Yoksa son ana kadar dönme ihtimali var hazirliklarini yaptin mi.?
Belkide asagili yukarili tekmeler yiyorum ay çok heyecanlı,oda takımımızı sipariş ettik,gelince perde ve halısını alacağız.kiyafet sürekli getiriyorum netten dışarı çıkamıyorum yuruyemiyorum iki haftada bı e bebeğe falan gidip bı iki birşey aldık.esimde halimi gorunce hepsini internetten al dedi karar verdim bugünden sonra bende çıkmayacağım dışarı rahim kisalmaya başlamış.bezleri sipariş ettim gelmesini bekliyorum.ikizde ne olacağı belli olmayınca valizin hep hazır olmalı kendimde pijama falan alacağım baya tamam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…