Biberon konusunda cok seçici davrandı benim minik kızım. Nuk avent denedik almadı. Emmeye gücü yoktu başta sürekli pompaladim sütü verdim.Hiç para vermeyecek olman çok iyiymiş canım. Sen bu gece güzel bir uyu, sabah kalkıp önce sigorta geçen yerlerde hastane, sonra da dr olayını yeniden degerlendir. İlk dru sevmiştin ya sezeryan olacagı için belki uzak olması çok sorun olmaz. Sezeryanda daha rahat, biraz erken yatarsınben geldim diyip yerleşirsin
Ben normal istiyorum ama koç da bana yakın degil. Bugün bunun stresini yapma, çok yıprandın bu konuda, kafanı topla. Değiştirme cesaretini gösterebilmek bile önemli. Eminim ki artı, eksi yazıp en iyisini bulacaksın.
Canım ben tetanoz olmadım, alerjim var diyebenim stresim daha büyük ben de doktoruma güveniyorum. Yapılması lazım derse yaptırırım maşallah evde çikolataları havada yakalıyorum. Normalde dikkat eden biriyim de zıvanadan çıktıgım için şekerimden emin olamıyorum.
Degerlerim normal çıkar, istemezse de yaptırmam.
Bu arada kuzenimde hamilelik şekeri çıktı, diyet veriyorlar tatlıya. Çok aklına takılıyorsa belki şekeri kısabilirsin.
Çok sagol canım bektim sıvı olarak aloe veralı, deniz mineralli vs var.
Biberon ve emziklerde ne kullanıyodun? Onlar için önerin var mı? Bir de sonraki haftalarda bebek şampuan ve cilt için mustela mıydı tercihin?
Ben hiç bez almadım çok artar fiyat mi diyorsunuzAz evvel 300 tane 2 numara 72 tane 1 numara Prima premium care siparişi verdim. Valla ne olacak belli değil. Tırsıyorum her an fiyat artmasından..
Bilmiyorum ikiz olunca ters düz gelince sanırım öyle dedi.hafif yürüyüş yapabilirsin dedi yat demedi bilmiyorum kısalıyor farkındayım.hicmi kalkmamaliyim ki.Bunu demesi icin cok erken değil mi?
32mm dikkat et 30 haftaya kadar kalkmamaya çalış
Bilmiyorumki değişmez dedi bugün bana donerlermi dedim yok dedi belkide ben yanlış anladım bilmiyorum.ikiz gebeliklerde belki farklıdır ama benm 23. haftamda bebeğin kafası tam doğum pozisyonundaydı demiştim bu normal doğum ihtimalini göstergesi olabilir mi yook daha coook değişir pozisyonu erken bir şey demek için demişti. Hatta 37 de kesin bir şey söyleriz demişti. Gerçekten de geçen cuma gittiğimde değişmişti pozisyonu ters dönmüştü minnoş.
öyle bir aralık vermedi doktor.
Valla premium care 90liraya düşmüş civilimde. 72 tane 1 numara, 420 tane 2 numara, 144 tane de 3 numara aldım. Dolar sağolsun mahvedecek bizi.Ben hiç bez almadım çok artar fiyat mi diyorsunuz
Bu ara herşeyi stokluyor insanlar şaşırdım kaldım sivi yağ alan teneke teneke
28e kadar yapilabiliyormus.
Ya 28’e kadar yapılabiliyor ama ben de konularda biraz pimpiriğimdir26+6 dayken gel dedi sonra geç dedi
Bugün sabahtan beri buna üzülmekten helak oldum kafamın içi patlıyo. Memleketin haline mi yanayım ev alırken altın borçlandık ona mı yanayım bilmiyorumKizlar dolar Euro aldı başını gidiyor tutabilene aşk olsunkenarda öylesine duran 59 dolarla 10 Euro vardı .10 gün önce hesapladigimda 677 lira yapıyordu .eşime niye boşuna kenarda duruyor bozdurda çocuğa biseyler alayım demiştim ama bozdurmamisti . Az önce hesapladım 876 lira yapıyor . 10 günde 200 lira eklendi paranın üstüne . Bunun etiketlere yansımasını düşünemiyorum .Çok zor zamanlar geliyor
Frocsh un bulaşık makinesi tabletini kullanıyodum 5 yıldır ama burda uçtu fiyatları yanına yaklaşılmıyo. Green mom's sipariş verdim 3'te 1'i fiyatına umarım memnun kalırım.Ben bir yaşına yakin bu topu kullandım. Ama ek gıdaya başlayınca lekeleri cikaramadim.
Simdi frosch marka kullanıyoruz. Doktorumuzda onu önerdi. Hayvansal icerigi yok. Alerji yapmiyor.
Az kullaninca bile camasirlar hem temiz hemde güzel kokuyor. Biz kendi camasirlarimiza da kullanıyoruz. Simdi baktim Türkiye de varmış.
Aynen ortasında yaptırmak daha mantıklı tabi. Benim 26+5 de yapilacak sanırım. Hanfendin1 hafta geri, 1 hafta zamanında gidince doktorda kesin söyleyemiyorYa 28’e kadar yapılabiliyor ama ben de konularda biraz pimpiriğimdiryani son güne bırakmayı sevmem, ki calısan insanlar haftaiçi izin alıp rahat rahat gidemiyor zaten, tek cumartesilerimiz var diye düşünüyorum. Son cumartesiye kalmasın yine de ne olur ne olmaz. Şeker varsa ona göre diyet programı verilir, takibe alınır en azından. Ama dediğim gibi ben de tezcanlı biriyim
Kizlar dolar Euro aldı başını gidiyor tutabilene aşk olsunkenarda öylesine duran 59 dolarla 10 Euro vardı .10 gün önce hesapladigimda 677 lira yapıyordu .eşime niye boşuna kenarda duruyor bozdurda çocuğa biseyler alayım demiştim ama bozdurmamisti . Az önce hesapladım 876 lira yapıyor . 10 günde 200 lira eklendi paranın üstüne . Bunun etiketlere yansımasını düşünemiyorum .Çok zor zamanlar geliyor
Bugun hersey boş geliyor bana da, bir de telefona sürekli trendyol hepsibuarada saçma sapan indirim uyarıları düştükçe sinirim bozuluyor. Biz bu yaşa geldik, bundan sonra paldır kuldur olmayan düzende ilerleyecegiz bir şekilde ama cocuklarımızın bu ülkede nasıl bir gelecegi olacak, ne iş yapıp kendilerini kurtaracaklar hiç bilmiyorumvalla az önce bu çocuğu nasıl bir ülkede dünyaya getiricem diye ağladım bunun düzelmesi 30 yılı mı bulur artık nolur allah bilir sağlık eğitim nasıl olacak nasıl iş bulacak nasıl iyi bir eğitim alacak bizler nasıl geçineceğiz hepimizin allah yardımcısı olsun kalp dayanmıyor fiyatlar güncellenmeye başladı bile türk parası çöp oldu eridikçe eriyoruz vay halimize
Ben de cok ayakta kalınca, yorulunca belime vuruyor hemenKizlar bel ağrısı normalmi azicık ayakta kalsam mahvediyo ağrılar beni üstüne 1 haftadır bulantılarım başladı tekrar benim gbi olan varmi?
canım kizima verem testi yaptırdım kusura bakma cevap vermemiş gibi olmasın Allah yar ve yardımcın olsun hepimizin yardımcısı olsun herkesin gönlüne göre versin 3n doğru kararı kendin için kendin verirsin. samimiyetine ne kadar inanırsın bilemem ama.tamamen iyi niyetimle söyledim inşallah seni tatmin edecek bir doktor bulabilirsinBen ağzımla tahlil istemesem doktor tahlil istemiyor diye takmam sigortam var yenilenmeden merak ediyorum keyfim yani istiyorum doktor mu ödüyo parayı ben rahat tahlil takip yapayım diye sigorta yaptırdım talep ettiğim şeyi yapmaması sorun, h.içleri işten gidemiyorum h.sonu randevu yakalamış gitmişim her ctesimi buna mı harcayayım
yoksa çoğu doktor istemiyor zaten
Bu ihmaller yüzünden benim kalp hastalığım tanısı 30 yıl konmadı sonra karşıma geçip ölmeden nasıl yaşadın dediler hassas noktam yani tahliller takipler tansiyonum yüksek diye gittim zayıfsın ondan diye kaç doktor gönderdi bebekken yapılması gereken ameliyatı 30 yaşımda oldum ondan gülüp geçmem sevmiyorum sorumsuz insan hiçbir departmanda
Kaldı ki edadan tahlil istemedi ultrasonu kötü diye vazgeçmiyorum şu an dalga geçer gibi randevu ötelemesinden vazgeçiyorum ne diyim ya inş karşıma iyi bi doktor çıkar üzülüyorum bende şanssızlık odlu diye ilk doktorum çok iyiydi yani gitti çok uzakta
Saglicakla dogsunlarda , dogum seklinin bir önemi yok canim. Yeterki iyi olsunlarBUgun Dr gittim idrar ve kültür verdim.yarinda 75gr şeker yüklemesi olacak bakalım basimiza neler gelecekbebekler birinin başinin olduğu yerde ayaklar,diğerinin ayaklarinin olduğu yerde başı varmış kesinlikle sezeryan dedi.rahim uzunluğu 32mm dusmus şimdilik bu kadar.
medicana kadıköy banu hanım ı da mı görsen .nasılsa sigortan geçiyor. hangi arkadaşım gittiyse memnun kaldıkuzum bende doğum sigortası var acıbademlerde falan geçmiyor ya
kolan derindere medikalparklar medicanalar medipoller bunlarda geçiyo
Aynen canım benim hiç bı tercihim yoktu aslında sezeryana daha yatkindim doğurmam diyeSaglicakla dogsunlarda , dogum seklinin bir önemi yok canim. Yeterki iyi olsunlartabi anneleride iyi olsun o zaman subat annesi mi olacaksin ?
Belki ikizlerde oyledir canim . Yoksa son ana kadar dönme ihtimali varBilmiyorumki değişmez dedi bugün bana donerlermi dedim yok dedi belkide ben yanlış anladım bilmiyorum.
Belkide asagili yukarili tekmeler yiyorum ay çok heyecanlı,Belki ikizlerde oyledir canim . Yoksa son ana kadar dönme ihtimali varhazirliklarini yaptin mi.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?