- 18 Şubat 2018
- 1.058
- 1.444
- 133
şekerr beni biliyosunuz artık küllerimden yeniden doğdum doktor bakıyorumHiç para vermeyecek olman çok iyiymiş canım. Sen bu gece güzel bir uyu, sabah kalkıp önce sigorta geçen yerlerde hastane, sonra da dr olayını yeniden degerlendir. İlk dru sevmiştin ya sezeryan olacagı için belki uzak olması çok sorun olmaz. Sezeryanda daha rahat, biraz erken yatarsınben geldim diyip yerleşirsin
Ben normal istiyorum ama koç da bana yakın degil. Bugün bunun stresini yapma, çok yıprandın bu konuda, kafanı topla. Değiştirme cesaretini gösterebilmek bile önemli. Eminim ki artı, eksi yazıp en iyisini bulacaksın.
Canım ben tetanoz olmadım, alerjim var diyebenim stresim daha büyük ben de doktoruma güveniyorum. Yapılması lazım derse yaptırırım maşallah evde çikolataları havada yakalıyorum. Normalde dikkat eden biriyim de zıvanadan çıktıgım için şekerimden emin olamıyorum.
Degerlerim normal çıkar, istemezse de yaptırmam.
Bu arada kuzenimde hamilelik şekeri çıktı, diyet veriyorlar tatlıya. Çok aklına takılıyorsa belki şekeri kısabilirsin.
Çok sagol canım bektim sıvı olarak aloe veralı, deniz mineralli vs var.
Biberon ve emziklerde ne kullanıyodun? Onlar için önerin var mı? Bir de sonraki haftalarda bebek şampuan ve cilt için mustela mıydı tercihin?
ayyy balım rutin bi test mi yoksa bişey mi var yok be yavrum hiç yanlış falan anlamadım zaten hepimiz iyiliğimizi istiyoruz ben doldum yıldım bu doktorlardan da ondan öyle dediiim yeni kontrol yeni umutlarrrcanım kizima verem testi yaptırdım kusura bakma cevap vermemiş gibi olmasın Allah yar ve yardımcın olsun hepimizin yardımcısı olsun herkesin gönlüne göre versin 3n doğru kararı kendin için kendin verirsin. samimiyetine ne kadar inanırsın bilemem ama.tamamen iyi niyetimle söyledim inşallah seni tatmin edecek bir doktor bulabilirsin
şikayet var onla ilgili yorum falan gördüm ya ondan eledim gitmiyim dediim sanki birinden daha duymuştum bu kadını daa araştırmıştımmmedicana kadıköy banu hanım ı da mı görsen .nasılsa sigortan geçiyor. hangi arkadaşım gittiyse memnun kaldı
Bizde rutinlere bile veriyoruz genelde.Dunyamdayim bende.Evet medicale gidiyorum normalde yarın olmazsa bir arayıp sorayım. Rutinlerde ücret alınmıyor benden her ay kan idrar veriyorum normalde
been şimdi hatta internetten onunarastiriyordum böyle bisey olamaz yaKızlar az önce uzaniyordum kalktim su içtim koltuğa gelene kadar her adimda vajinamda bir zonklama bir agri oldu anlatamamhiç böyle birsey yasayan varmi acaba korkuyorum ayaga kalkmaya
100luk yapıldı bana ilk gebelikte şeker olduğu için.4kez kan alındı.9.30 10.30 11.30 en son 12.30 da alındı.2.de biraz yüksek cıktı.Sadece takipte olalım dedi dr. Canım.dira90 peki sonuçların nasıl çıktı canım iyidir inşallah... Sabah kaçta verdin ilk kanı
Aynı seyi 17den 25e kadar yaşadım.Ozellikle wc sıkışınca.Yuruyemiyodum bile.Benim cimcime ayaklarıyla idrar kesesine baskı yaptığı içinmiş.Yavas yavaş yukarı çıktıkça azaldı bu ağrılar.Kızlar az önce uzaniyordum kalktim su içtim koltuğa gelene kadar her adimda vajinamda bir zonklama bir agri oldu anlatamamhiç böyle birsey yasayan varmi acaba korkuyorum ayaga kalkmaya
İnternette bulamadim bisi ya insallah normaldir yarin seker yüklemesine gidicem doktora sorarim sanada bilgi veririm olur mu ??been şimdi hatta internetten onunarastiriyordum böyle bisey olamaz ya
xraylerden dolayı değil zaten havaalanının genel olarak manyetiğinden bahsetmişti. Avmlerde de çok fazla teknolojik şeyler olduğu için orda da aynısı geçerli hepsinin görüşü farklı ne diyimbenim doktorum xraylerden de geçebilirsin bir sıkıntı yok çok abartıyorlar demişti :) yüzyıllardır kadınlar hamile ve doğuruyor sakinlik en önemlisi
1 haftadır ben de böyleyim ve çok canım sıkılıyordu yalnız değilmişim demek kiSeninki benimkünün aynısı medela swingbende tekli var sadece, hiç bakmadım bile, bir calışıyo mu diye kontrol ettim youtubedan video buluruz, bunun için iyi çekiyor diyorlar kullananlar
Canım sırt üstü yatırıcaz ama başını mı çeviricez? Ben de bir yatak aldım coconababy, onda da o şekilde, avrupa pediatri onaylı, hatta hata mı ettim direkt yan yatıramam herhalde dedim. Ama yatagın olayı şuymuş çocuk zaten kafasını anne karnında gibi kendi de cevirebiliyomuş.
Sağ kaburgamda benim de ağrım oluyor,artık hiç saga yatamıyorum. Uykumdan uyandıran şiddetli bir ağrı oluyor. Hatta yatarken sütyen mi takmışım diye kontrol bile ettimsanki gögüs altında birsey var, batıyor gibi. Sütyenle ystınca olur ya, sadece sola yatabiliyorum. Sol tarafım uyuşuyor, kulagım acıyor artık tek yönlü yatıştan.
Ya canım benim o kadar haklısın ki insan doktoruna güvenmek istiyor. İzindeyken sen git yaptır o tahlilin isteğini girsin böyle mi demeye çalıştı acaba gel derken.Ben ağzımla tahlil istemesem doktor tahlil istemiyor diye takmam sigortam var yenilenmeden merak ediyorum keyfim yani istiyorum doktor mu ödüyo parayı ben rahat tahlil takip yapayım diye sigorta yaptırdım talep ettiğim şeyi yapmaması sorun, h.içleri işten gidemiyorum h.sonu randevu yakalamış gitmişim her ctesimi buna mı harcayayım
yoksa çoğu doktor istemiyor zaten
Bu ihmaller yüzünden benim kalp hastalığım tanısı 30 yıl konmadı sonra karşıma geçip ölmeden nasıl yaşadın dediler hassas noktam yani tahliller takipler tansiyonum yüksek diye gittim zayıfsın ondan diye kaç doktor gönderdi bebekken yapılması gereken ameliyatı 30 yaşımda oldum ondan gülüp geçmem sevmiyorum sorumsuz insan hiçbir departmanda
Kaldı ki edadan tahlil istemedi ultrasonu kötü diye vazgeçmiyorum şu an dalga geçer gibi randevu ötelemesinden vazgeçiyorum ne diyim ya inş karşıma iyi bi doktor çıkar üzülüyorum bende şanssızlık odlu diye ilk doktorum çok iyiydi yani gitti çok uzakta
Ataşehir medicanaya çok gelmişliğim var ya ordaki sibele döncem ya da burcu diye bi doktor vardı onu denicemxraylerden dolayı değil zaten havaalanının genel olarak manyetiğinden bahsetmişti. Avmlerde de çok fazla teknolojik şeyler olduğu için orda da aynısı geçerli hepsinin görüşü farklı ne diyim
1 haftadır ben de böyleyim ve çok canım sıkılıyordu yalnız değilmişim demek kiİlkinde hiç böyle olmamıştı şimdi mümkün değil sağıma yatamıyorum gece bi uyanıyorum sanki çürümüş gibi acıyor o acıyla soluma dönüyorum anında geçiyor acısı. Bi de ben uzanınca rahmim kasılıyor var mı benim gibi olan gün içinde hareketliyken daha iyiyim. Hayırlısıyla gelse şu mart
Ya canım benim o kadar haklısın ki insan doktoruna güvenmek istiyor. İzindeyken sen git yaptır o tahlilin isteğini girsin böyle mi demeye çalıştı acaba gel derken.
İnsan olumsuz şeyler yaşayınca daha bi tetikte oluyor. Anadolu yakasında olsan doktor öneririm ama buralar da çok uzak sana.
Bu şeker yüklemesi tam olarak neden yaptırılıyor ben yaptırmayı düşünmüyorum da doktorumda daha birşey demedi bununla alakalıBana doktorum hastane de rezil olma aile sağlığında yaptır şeker yüklemesini yaptıracaksan dedi.aile sağlığında ki hemşire 28 haftaya doğru yapıyoruz dedi. Ben ne olur olmaz şker ölçme aletiyle 1 hafta takip edip doktoruma sorup öyle yaptıırıcam boşu boşuna o yüklemeyi yaptırmamak için. Aklıma geldikçe o içeceğimiz şey midem bulanıyor cesaaretim hiç yok
Şey bu yüzsüzlüğü bende size yapabilir miyim çünkü bunu yapsam da alıcak kimse yok en azından sizde şansımı deniyimYuzsuzlukte çığır açtım bugün
Önce arkadaşin emzirme pompasına çöktüm, şimdi de başka arkadaştan 500lira bez için limit aldım
Şekerin varsa, erken doğum riski vs oluyor. Baya tehlikeli bir durum yani. O yüzden yapıyorlar.Bu şeker yüklemesi tam olarak neden yaptırılıyor ben yaptırmayı düşünmüyorum da doktorumda daha birşey demedi bununla alakalı
İnan olsa herkese her şeyi yapmak isterim. Tek maaşız valla bir de dünya kadar borç ödüyoruz, bir şekilde ödenecek diye aldık. Anneler sağolsun yardım ediyor.Şey bu yüzsüzlüğü bende size yapabilir miyim çünkü bunu yapsam da alıcak kimse yok en azından sizde şansımı deniyim
Hisar hospitale yakınsan doğumda mükko hastanelerden biriymiş, özel sağlık sigortaları geçiyor. Yıllarca bebek yoğun bakım hemşiresi olan arkadaşım orda doğum yaptı 2.sini cocuk 1 yaşını doldurcak hala orayı övüyor o kadar memnun kalmış hizmettenAtaşehir medicanaya çok gelmişliğim var ya ordaki sibele döncem ya da burcu diye bi doktor vardı onu denicem
Ataşehir medicanaya çok gelmişliğim var ya ordaki sibele döncem ya da burcu diye bi doktor vardı onu denicem
Borç deme benim şuan tek velinimetimm oğlumİnan olsa herkese her şeyi yapmak isterim. Tek maaşız valla bir de dünya kadar borç ödüyoruz, bir şekilde ödenecek diye aldık. Anneler sağolsun yardım ediyor.
Ahahha aynen valla. Biz de asele o gözle bakıyoruzBorç deme benim şuan tek velinimetimm oğlumcocuk berekettir diyorlar gelsede bereketini getirse diye bekliyorum köprüden önce son çıkış oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?