2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bana doktorum hastane de rezil olma aile sağlığında yaptır şeker yüklemesini yaptıracaksan dedi.aile sağlığında ki hemşire 28 haftaya doğru yapıyoruz dedi. Ben ne olur olmaz şker ölçme aletiyle 1 hafta takip edip doktoruma sorup öyle yaptıırıcam boşu boşuna o yüklemeyi yaptırmamak için. Aklıma geldikçe o içeceğimiz şey midem bulanıyor cesaaretim hiç yok

şekerr beni biliyosunuz artık küllerimden yeniden doğdum doktor bakıyorum
ayyy balım rutin bi test mi yoksa bişey mi var yok be yavrum hiç yanlış falan anlamadım zaten hepimiz iyiliğimizi istiyoruz ben doldum yıldım bu doktorlardan da ondan öyle dediiim yeni kontrol yeni umutlarrr
medicana kadıköy banu hanım ı da mı görsen .nasılsa sigortan geçiyor. hangi arkadaşım gittiyse memnun kaldı
şikayet var onla ilgili yorum falan gördüm ya ondan eledim gitmiyim dediim sanki birinden daha duymuştum bu kadını daa araştırmıştımm

Kızlar az önce uzaniyordum kalktim su içtim koltuğa gelene kadar her adimda vajinamda bir zonklama bir agri oldu anlatamam hiç böyle birsey yasayan varmi acaba korkuyorum ayaga kalkmaya

dira90 peki sonuçların nasıl çıktı canım iyidir inşallah... Sabah kaçta verdin ilk kanı
100luk yapıldı bana ilk gebelikte şeker olduğu için.4kez kan alındı.9.30 10.30 11.30 en son 12.30 da alındı.2.de biraz yüksek cıktı.Sadece takipte olalım dedi dr. Canım.

Kızlar az önce uzaniyordum kalktim su içtim koltuğa gelene kadar her adimda vajinamda bir zonklama bir agri oldu anlatamam hiç böyle birsey yasayan varmi acaba korkuyorum ayaga kalkmaya
Aynı seyi 17den 25e kadar yaşadım.Ozellikle wc sıkışınca.Yuruyemiyodum bile.Benim cimcime ayaklarıyla idrar kesesine baskı yaptığı içinmiş.Yavas yavaş yukarı çıktıkça azaldı bu ağrılar.

Canlar akşam üstü başım döndü ara ara şimdide ağrı girdi şeker yüklemesiyle alakası olabilir mi acaba tansiyon düşmesi de olabilir belki bilemedim

Bende testi yaptirmak icin Persembe gunu saglik ocagina gidicem eczaneden 75 lik sekerimi alip .. Doktoruma sordum buraya gelmene gerek yok aile hekimin de yapabilir dedi

benim doktorum xraylerden de geçebilirsin bir sıkıntı yok çok abartıyorlar demişti :) yüzyıllardır kadınlar hamile ve doğuruyor sakinlik en önemlisi
xraylerden dolayı değil zaten havaalanının genel olarak manyetiğinden bahsetmişti. Avmlerde de çok fazla teknolojik şeyler olduğu için orda da aynısı geçerli hepsinin görüşü farklı ne diyim
1 haftadır ben de böyleyim ve çok canım sıkılıyordu yalnız değilmişim demek ki İlkinde hiç böyle olmamıştı şimdi mümkün değil sağıma yatamıyorum gece bi uyanıyorum sanki çürümüş gibi acıyor o acıyla soluma dönüyorum anında geçiyor acısı. Bi de ben uzanınca rahmim kasılıyor var mı benim gibi olan gün içinde hareketliyken daha iyiyim. Hayırlısıyla gelse şu mart
Ya canım benim o kadar haklısın ki insan doktoruna güvenmek istiyor. İzindeyken sen git yaptır o tahlilin isteğini girsin böyle mi demeye çalıştı acaba gel derken.
İnsan olumsuz şeyler yaşayınca daha bi tetikte oluyor. Anadolu yakasında olsan doktor öneririm ama buralar da çok uzak sana.

Ataşehir medicanaya çok gelmişliğim var ya ordaki sibele döncem ya da burcu diye bi doktor vardı onu denicem

Bu şeker yüklemesi tam olarak neden yaptırılıyor ben yaptırmayı düşünmüyorum da doktorumda daha birşey demedi bununla alakalı

Bu şeker yüklemesi tam olarak neden yaptırılıyor ben yaptırmayı düşünmüyorum da doktorumda daha birşey demedi bununla alakalı
Şekerin varsa, erken doğum riski vs oluyor. Baya tehlikeli bir durum yani. O yüzden yapıyorlar.

Şey bu yüzsüzlüğü bende size yapabilir miyim çünkü bunu yapsam da alıcak kimse yok en azından sizde şansımı deniyim
İnan olsa herkese her şeyi yapmak isterim. Tek maaşız valla bir de dünya kadar borç ödüyoruz, bir şekilde ödenecek diye aldık. Anneler sağolsun yardım ediyor.

Ataşehir medicanaya çok gelmişliğim var ya ordaki sibele döncem ya da burcu diye bi doktor vardı onu denicem
Hisar hospitale yakınsan doğumda mükko hastanelerden biriymiş, özel sağlık sigortaları geçiyor. Yıllarca bebek yoğun bakım hemşiresi olan arkadaşım orda doğum yaptı 2.sini cocuk 1 yaşını doldurcak hala orayı övüyor o kadar memnun kalmış hizmetten düşünürsen doktor ismini öğrenirim senin için

İnan olsa herkese her şeyi yapmak isterim. Tek maaşız valla bir de dünya kadar borç ödüyoruz, bir şekilde ödenecek diye aldık. Anneler sağolsun yardım ediyor.
Borç deme benim şuan tek velinimetimm oğlum cocuk berekettir diyorlar gelsede bereketini getirse diye bekliyorum köprüden önce son çıkış oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…