Seker bebek için cok tehlikeli. Testi yaptirmiyorsanizda mutlaka şekerinizi evden takip edin.Bu şeker yüklemesi tam olarak neden yaptırılıyor ben yaptırmayı düşünmüyorum da doktorumda daha birşey demedi bununla alakalı
Genelde 33 de kapıya koyuyorum cnmBende 30 haftalik olunca gidecegim. Insallah erken gelmez sancilarin . Hem sanciyi yasayip hem sezaryen olmak kotu olur. Hazirliklarini kacinci haftada tamamliyorsun peki ? Dogum cantasini filan ?
Anladim teşekürler bende yaptırmak istedim suyu biraz fazlaymış bebişin hayırlısı bakalım genelde 75 yapılıyor devlette falan da100luk yapıldı bana ilk gebelikte şeker olduğu için.4kez kan alındı.9.30 10.30 11.30 en son 12.30 da alındı.2.de biraz yüksek cıktı.Sadece takipte olalım dedi dr. Canım.
Bana da aynısını dedi bugün doktor biraz bebeğin suyu fazla. Şeker testi yaptırmanı öneririm dedi. Ben oğlumda da yaptırdım zararlı olduğunu düşünmüyorum ama bunda belki yapmam diyordum. Suyu fazla olunca nolur nolmaz yaptırayım için rahat etsin diye düşünüyorumBnmde geçen hafta suyun fazla dedi dr. Karnım çok gergin aşırı şilmedim ama davul gibi hissediyrm. Açlık tokluk normal hatta biraz düşük çıktı. Şeker yükleme bemde yaptr mayı düşünmüyrm. Ezbere herkese aynı şeyleri yapuyorlarmış gibi geliyr. Herkesin bünyesi kan değerleri farklı ona gmre bi yol izlenmeli gibime geliyr. Tabi herkesi n kendi tercihi
Bir kaç kez en tok halimle ölçtürdüm normal çıktı ama ne olcağıda belli olmazSeker bebek için cok tehlikeli. Testi yaptirmiyorsanizda mutlaka şekerinizi evden takip edin.
Doktorunla gorus, yaptır derse yaptır.Bir kaç kez en tok halimle ölçtürdüm normal çıktı ama ne olcağıda belli olmaz
İki gündür girmeyince yine sayfalar dolusu okudum gözlerim çıktı
Piyasanın berbat gidişatından korkup hb %15 indirimini değerlendirdim,beşik dolap şifonyer aldım.
Bana da makat gelişli ddi dr ama sorun etmedi nette de değişmesi için çok zaman var yazıyorgeçen hafta vajinama kasıklarıma çok batmalar olmuştu sanırım sebebi buymuş, bu ara geçti gibi o hisler belki dönmüştür bile
Bi de kolesterolü yüksek çıkanlar olmuş, Kaan kocapete videosunda gebelerde sınırda olması biraz yüksek olması çok normal diyordu izlemenizi tavsiye ederim, tabi yine beslenmeyi de gözden geçirmekte fayda vardır.
Eki Görüntüle 2958115 Eki Görüntüle 2958116
Vajinal batma hissi hep yazdım ben buraya kimse birşey demedi inan ki senin yazdığın şekilde birkaç kez oldu geçti iyiyim şükür bende takıyorum herşeyi burayada çok yazıyordum burada adım takintiliya çıkmıştı yaniKızlar az önce uzaniyordum kalktim su içtim koltuğa gelene kadar her adimda vajinamda bir zonklama bir agri oldu anlatamamhiç böyle birsey yasayan varmi acaba korkuyorum ayaga kalkmaya
Onu da dedi doktor ayakları aşağıda idrar kesesi tekme atıyor ultrason da gösterdi.henuz devam ediyor benim ara araAynı seyi 17den 25e kadar yaşadım.Ozellikle wc sıkışınca.Yuruyemiyodum bile.Benim cimcime ayaklarıyla idrar kesesine baskı yaptığı içinmiş.Yavas yavaş yukarı çıktıkça azaldı bu ağrılar.
Doktorum açlık tokluk baktir varsa bir durum orada o zaman şeker yüklemesi yaparız dediBende testi yaptirmak icin Persembe gunu saglik ocagina gidicem eczaneden 75 lik sekerimi alip .. Doktoruma sordum buraya gelmene gerek yok aile hekimin de yapabilir dedi
Hep sola yatmaktan öyle sol bacağım ağrıyor ki anlatamam uykudan uyanıyorum wc gidip gelip tekrar yatıyorum ancak iyi oluyorxraylerden dolayı değil zaten havaalanının genel olarak manyetiğinden bahsetmişti. Avmlerde de çok fazla teknolojik şeyler olduğu için orda da aynısı geçerli hepsinin görüşü farklı ne diyim
1 haftadır ben de böyleyim ve çok canım sıkılıyordu yalnız değilmişim demek kiİlkinde hiç böyle olmamıştı şimdi mümkün değil sağıma yatamıyorum gece bi uyanıyorum sanki çürümüş gibi acıyor o acıyla soluma dönüyorum anında geçiyor acısı. Bi de ben uzanınca rahmim kasılıyor var mı benim gibi olan gün içinde hareketliyken daha iyiyim. Hayırlısıyla gelse şu mart
Ya canım benim o kadar haklısın ki insan doktoruna güvenmek istiyor. İzindeyken sen git yaptır o tahlilin isteğini girsin böyle mi demeye çalıştı acaba gel derken.
İnsan olumsuz şeyler yaşayınca daha bi tetikte oluyor. Anadolu yakasında olsan doktor öneririm ama buralar da çok uzak sana.
Benimde şuan doktor sadece açlık tokluk baktır dediBu şeker yüklemesi tam olarak neden yaptırılıyor ben yaptırmayı düşünmüyorum da doktorumda daha birşey demedi bununla alakalı
Bende açlık tokluk yaptircam istedi sonuca göre dediBnmde geçen hafta suyun fazla dedi dr. Karnım çok gergin aşırı şilmedim ama davul gibi hissediyrm. Açlık tokluk normal hatta biraz düşük çıktı. Şeker yükleme bemde yaptr mayı düşünmüyrm. Ezbere herkese aynı şeyleri yapuyorlarmış gibi geliyr. Herkesin bünyesi kan değerleri farklı ona gmre bi yol izlenmeli gibime geliyr. Tabi herkesi n kendi tercihi
Doktor vajinal batma olayına ne dedi sordun mu sen? Bebek baskı yapiyorsa ondan olabilir sanırım. Bizim yuksrda olduğu icin hiç hissetmedim ben öyle bir şey. Ama ilk 3 ayda yürürken, kasıklarıma ağrı girerdi. Doktor rahmin büyüyor, ağrı normal demişti.Vajinal batma hissi hep yazdım ben buraya kimse birşey demedi inan ki senin yazdığın şekilde birkaç kez oldu geçti iyiyim şükür bende takıyorum herşeyi burayada çok yazıyordum burada adım takintiliya çıkmıştı yani
Onu da dedi doktor ayakları aşağıda idrar kesesi tekme atıyor ultrason da gösterdi.henuz devam ediyor benim ara ara
Doktorum açlık tokluk baktir varsa bir durum orada o zaman şeker yüklemesi yaparız dedi
Hep sola yatmaktan öyle sol bacağım ağrıyor ki anlatamam uykudan uyanıyorum wc gidip gelip tekrar yatıyorum ancak iyi oluyor
Benimde şuan doktor sadece açlık tokluk baktır dedi
Bende açlık tokluk yaptircam istedi sonuca göre dedi
Ben 35 de filan hazirliyordum. Bu kez 30 da hazirlamayi dusunuyorum. Bakalim vakit olursa tabiGenelde 33 de kapıya koyuyorum cnm
Aynı ağrıları çok şiddetli yaşıyorum dünden beri akşama doğru başladı kasıklardan vajinaya doğru ayakta duramıyorum bebek makat gelişli ayakları aşağıda diye mi bilmiyorum çok kötü ağrı yaptı hatta uzanıp dönünce de karnım taş gibi kesiliyo bebek aşağıya itiyo sanki kendini sanki aşağıdan ayakları çıkacak gibi dün akşam çok sancılı geçti uyuyana kadar,uyandım ama hala ayaktayken aynı ağrılar oluyor sanki, iş yapamam ki ben böyle ne zaman düzelir bilmiyorum artı bize kabızlık sorunum da var ikisi bir arada kombo oluyo bana bebek dahada sıkışıp aşağıda baskı yapıyor böyle olunca şimdi az hareket ediyor garibimVajinal batma hissi hep yazdım ben buraya kimse birşey demedi inan ki senin yazdığın şekilde birkaç kez oldu geçti iyiyim şükür bende takıyorum herşeyi burayada çok yazıyordum burada adım takintiliya çıkmıştı yani
Onu da dedi doktor ayakları aşağıda idrar kesesi tekme atıyor ultrason da gösterdi.henuz devam ediyor benim ara ara
Doktorum açlık tokluk baktir varsa bir durum orada o zaman şeker yüklemesi yaparız dedi
Hep sola yatmaktan öyle sol bacağım ağrıyor ki anlatamam uykudan uyanıyorum wc gidip gelip tekrar yatıyorum ancak iyi oluyor
Benimde şuan doktor sadece açlık tokluk baktır dedi
Bende açlık tokluk yaptircam istedi sonuca göre dedi
Sidik torbasına tekme atıyor plesenta çok çok az aşağıda dedi ama azıcık da aşağıda olsa bu ağrı batma suruntu hep ondanmis öyle dedi herkez farklı vücutlar anneler bebekler doktora sormak en doğrusu..ama tabi ki rahim ve bebek de büyüyor arada normal dedi ayrıcaDoktor vajinal batma olayına ne dedi sordun mu sen? Bebek baskı yapiyorsa ondan olabilir sanırım. Bizim yuksrda olduğu icin hiç hissetmedim ben öyle bir şey. Ama ilk 3 ayda yürürken, kasıklarıma ağrı girerdi. Doktor rahmin büyüyor, ağrı normal demişti.
Canım öyle olunca iş yapamıyorum ayakları zaten aşağıda sidik torbasına vuruyor plesenta çok ama çok az aşağıda dedi rahim büyüyor bebek büyüyor dedi kabız için günde birkaç kayısı yiyordum çok çay içme ama ağrının durumu aşırıya kaçarsa doktora git canim herkes ayni değil ne olur olmaz..ben bu ara iki haftada bir gidiyorum para falan umrumda değil napiyimAynı ağrıları çok şiddetli yaşıyorum dünden beri akşama doğru başladı kasıklardan vajinaya doğru ayakta duramıyorum bebek makat gelişli ayakları aşağıda diye mi bilmiyorum çok kötü ağrı yaptı hatta uzanıp dönünce de karnım taş gibi kesiliyo bebek aşağıya itiyo sanki kendini sanki aşağıdan ayakları çıkacak gibi dün akşam çok sancılı geçti uyuyana kadar,uyandım ama hala ayaktayken aynı ağrılar oluyor sanki, iş yapamam ki ben böyle ne zaman düzelir bilmiyorum artı bize kabızlık sorunum da var ikisi bir arada kombo oluyo bana bebek dahada sıkışıp aşağıda baskı yapıyor böyle olunca şimdi az hareket ediyor garibim
Canım benimkide 1hafta önden geliyor ne mutlu sana
Yaa ne güzel çabuk çabuk büyüsün kuzular sağlıkla gelsinlerSidik torbasına tekme atıyor plesenta çok çok az aşağıda dedi ama azıcık da aşağıda olsa bu ağrı batma suruntu hep ondanmis öyle dedi herkez farklı vücutlar anneler bebekler doktora sormak en doğrusu..ama tabi ki rahim ve bebek de büyüyor arada normal dedi ayrıca
Canım öyle olunca iş yapamıyorum ayakları zaten aşağıda sidik torbasına vuruyor plesenta çok ama çok az aşağıda dedi rahim büyüyor bebek büyüyor dedi kabız için günde birkaç kayısı yiyordum çok çay içme ama ağrının durumu aşırıya kaçarsa doktora git canim herkes ayni değil ne olur olmaz..ben bu ara iki haftada bir gidiyorum para falan umrumda değil napiyim
Canım benimkide 1hafta önden geliyor ne mutlu sanakilosu baya artmış seninkinin benim bir hafta önce gittim 520 ge di şimdi ne oldu bilmiyorum haftaya gidicem yine yazarım.kacinci haftadasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?