2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bnmde geçen hafta suyun fazla dedi dr. Karnım çok gergin aşırı şilmedim ama davul gibi hissediyrm. Açlık tokluk normal hatta biraz düşük çıktı. Şeker yükleme bemde yaptr mayı düşünmüyrm. Ezbere herkese aynı şeyleri yapuyorlarmış gibi geliyr. Herkesin bünyesi kan değerleri farklı ona gmre bi yol izlenmeli gibime geliyr. Tabi herkesi n kendi tercihi

100luk yapıldı bana ilk gebelikte şeker olduğu için.4kez kan alındı.9.30 10.30 11.30 en son 12.30 da alındı.2.de biraz yüksek cıktı.Sadece takipte olalım dedi dr. Canım.
Anladim teşekürler bende yaptırmak istedim suyu biraz fazlaymış bebişin hayırlısı bakalım genelde 75 yapılıyor devlette falan da

Bana da aynısını dedi bugün doktor biraz bebeğin suyu fazla. Şeker testi yaptırmanı öneririm dedi. Ben oğlumda da yaptırdım zararlı olduğunu düşünmüyorum ama bunda belki yapmam diyordum. Suyu fazla olunca nolur nolmaz yaptırayım için rahat etsin diye düşünüyorum

İki gündür girmeyince yine sayfalar dolusu okudum gözlerim çıktı
Piyasanın berbat gidişatından korkup hb %15 indirimini değerlendirdim,beşik dolap şifonyer aldım.
Bana da makat gelişli ddi dr ama sorun etmedi nette de değişmesi için çok zaman var yazıyor geçen hafta vajinama kasıklarıma çok batmalar olmuştu sanırım sebebi buymuş, bu ara geçti gibi o hisler belki dönmüştür bile
Bi de kolesterolü yüksek çıkanlar olmuş, Kaan kocapete videosunda gebelerde sınırda olması biraz yüksek olması çok normal diyordu izlemenizi tavsiye ederim, tabi yine beslenmeyi de gözden geçirmekte fayda vardır.

Eklentiler

• Screenshot_20211124_024310.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Gule güle kullansın Miniş. Maaşallah pek güzel.

Kızlar az önce uzaniyordum kalktim su içtim koltuğa gelene kadar her adimda vajinamda bir zonklama bir agri oldu anlatamam hiç böyle birsey yasayan varmi acaba korkuyorum ayaga kalkmaya
Vajinal batma hissi hep yazdım ben buraya kimse birşey demedi inan ki senin yazdığın şekilde birkaç kez oldu geçti iyiyim şükür bende takıyorum herşeyi burayada çok yazıyordum burada adım takintiliya çıkmıştı yani
Onu da dedi doktor ayakları aşağıda idrar kesesi tekme atıyor ultrason da gösterdi.henuz devam ediyor benim ara ara
Bende testi yaptirmak icin Persembe gunu saglik ocagina gidicem eczaneden 75 lik sekerimi alip .. Doktoruma sordum buraya gelmene gerek yok aile hekimin de yapabilir dedi
Doktorum açlık tokluk baktir varsa bir durum orada o zaman şeker yüklemesi yaparız dedi
Hep sola yatmaktan öyle sol bacağım ağrıyor ki anlatamam uykudan uyanıyorum wc gidip gelip tekrar yatıyorum ancak iyi oluyor
Bu şeker yüklemesi tam olarak neden yaptırılıyor ben yaptırmayı düşünmüyorum da doktorumda daha birşey demedi bununla alakalı
Benimde şuan doktor sadece açlık tokluk baktır dedi
Bende açlık tokluk yaptircam istedi sonuca göre dedi

Doktor vajinal batma olayına ne dedi sordun mu sen? Bebek baskı yapiyorsa ondan olabilir sanırım. Bizim yuksrda olduğu icin hiç hissetmedim ben öyle bir şey. Ama ilk 3 ayda yürürken, kasıklarıma ağrı girerdi. Doktor rahmin büyüyor, ağrı normal demişti.

Bundan sonra alacağımız 3 şey var sanırım, bol bol bez, alt değiştirme örtüsü, göğüs pedi

Aynı ağrıları çok şiddetli yaşıyorum dünden beri akşama doğru başladı kasıklardan vajinaya doğru ayakta duramıyorum bebek makat gelişli ayakları aşağıda diye mi bilmiyorum çok kötü ağrı yaptı hatta uzanıp dönünce de karnım taş gibi kesiliyo bebek aşağıya itiyo sanki kendini sanki aşağıdan ayakları çıkacak gibi dün akşam çok sancılı geçti uyuyana kadar,uyandım ama hala ayaktayken aynı ağrılar oluyor sanki, iş yapamam ki ben böyle ne zaman düzelir bilmiyorum artı bize kabızlık sorunum da var ikisi bir arada kombo oluyo bana bebek dahada sıkışıp aşağıda baskı yapıyor böyle olunca şimdi az hareket ediyor garibim

Sidik torbasına tekme atıyor plesenta çok çok az aşağıda dedi ama azıcık da aşağıda olsa bu ağrı batma suruntu hep ondanmis öyle dedi herkez farklı vücutlar anneler bebekler doktora sormak en doğrusu..ama tabi ki rahim ve bebek de büyüyor arada normal dedi ayrıca
Canım öyle olunca iş yapamıyorum ayakları zaten aşağıda sidik torbasına vuruyor plesenta çok ama çok az aşağıda dedi rahim büyüyor bebek büyüyor dedi kabız için günde birkaç kayısı yiyordum çok çay içme ama ağrının durumu aşırıya kaçarsa doktora git canim herkes ayni değil ne olur olmaz..ben bu ara iki haftada bir gidiyorum para falan umrumda değil napiyim
Canım benimkide 1hafta önden geliyor ne mutlu sana kilosu baya artmış seninkinin benim bir hafta önce gittim 520 ge di şimdi ne oldu bilmiyorum haftaya gidicem yine yazarım.kacinci haftadasin

Kızlar su sağlık ocağının verdiği vegaferon ishal yapıyor beni dışkı rengi koyu oldu bugünde böyle olan var mı ?????????
Sabah aç karna iç 2 saat sonra kahvaltı et dedi..

Yaa ne güzel çabuk çabuk büyüsün kuzular sağlıkla gelsinler Takvime göre 25+3 ama ultrasonda 26+3 cikti ya rahatladım valla agrilarimi da sekerin sonucuna girdigimde soylicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…