Amin inşallah tüm listedeki anneler sağlıkla alalım kucağımızaYaa ne güzel çabuk çabuk büyüsün kuzular sağlıkla gelsinlerTakvime göre 25+3 ama ultrasonda 26+3 cikti ya rahatladım valla agrilarimi da sekerin sonucuna girdigimde soylicem
Sıkı takip gerekiyor. 3-4 hafta. Hem açlık hem tokluk. Mesela düne kadar benim mükemmel di.Bir kaç kez en tok halimle ölçtürdüm normal çıktı ama ne olcağıda belli olmaz
Ben saglik ocaginin verdigi vegaferon ve d vitamini damlasini kullaniyorum.Kızlar su sağlık ocağının verdiği vegaferon ishal yapıyor beni dışkı rengi koyu oldu bugünde böyle olan var mı ?????????
Sabah aç karna iç 2 saat sonra kahvaltı et dedi..
İnsallah doktora sonuc gosterince soracağım bilgilendirma yapacağım buradan ama ultrasona girdim hersey yolunda dedi doktor bisey olsa gorurdu herhaldeKızlar az önce uzaniyordum kalktim su içtim koltuğa gelene kadar her adimda vajinamda bir zonklama bir agri oldu anlatamamhiç böyle birsey yasayan varmi acaba korkuyorum ayaga kalkmaya
bende ıkı gundur vajınamda zonklama hıssedıyorum ayaga kalktıkca daha cok oluyor dun cok yurudum ondan mı acaba dıye dusunuyodum ınsallah onemlı bırsey degıldr ıkımızınkıde
Canım inanır mısın ben hiç tatlı yemem tatlıyı sevmem çikolataymış şekermiş ıvır zıvırmış ağzıma sürmem sanırım ondan normal çıktı değerlerimHiç para vermeyecek olman çok iyiymiş canım. Sen bu gece güzel bir uyu, sabah kalkıp önce sigorta geçen yerlerde hastane, sonra da dr olayını yeniden degerlendir. İlk dru sevmiştin ya sezeryan olacagı için belki uzak olması çok sorun olmaz. Sezeryanda daha rahat, biraz erken yatarsınben geldim diyip yerleşirsin
Ben normal istiyorum ama koç da bana yakın degil. Bugün bunun stresini yapma, çok yıprandın bu konuda, kafanı topla. Değiştirme cesaretini gösterebilmek bile önemli. Eminim ki artı, eksi yazıp en iyisini bulacaksın.
Canım ben tetanoz olmadım, alerjim var diyebenim stresim daha büyük ben de doktoruma güveniyorum. Yapılması lazım derse yaptırırım maşallah evde çikolataları havada yakalıyorum. Normalde dikkat eden biriyim de zıvanadan çıktıgım için şekerimden emin olamıyorum.
Degerlerim normal çıkar, istemezse de yaptırmam.
Bu arada kuzenimde hamilelik şekeri çıktı, diyet veriyorlar tatlıya. Çok aklına takılıyorsa belki şekeri kısabilirsin.
Çok sagol canım bektim sıvı olarak aloe veralı, deniz mineralli vs var.
Biberon ve emziklerde ne kullanıyodun? Onlar için önerin var mı? Bir de sonraki haftalarda bebek şampuan ve cilt için mustela mıydı tercihin?
Benim sıkıntım koyu olması da değil ictigimden bu yana sabah iki kere gidiyorum ishal şeklinde geliyor gün içinde devam etmiyor ama bilemedimBen saglik ocaginin verdigi vegaferon ve d vitamini damlasini kullaniyorum.
Demir ilaci genelde zaten dıski’yi koyu yaparmis. Bendede hic kabiz yapmadi ama ben aksam 18 gibi yemek yiyip 21-22 gibi demir ilaci kullaniyorum. Hic bir sorunla karsilasmadim.
naptin canım gidebildiğin mi hersey yolunda miİnternette bulamadim bisi ya insallah normaldir yarin seker yüklemesine gidicem doktora sorarim sanada bilgi veririm olur mu ??
Tetonoz olan yer ağrıdı ama hafifçe hiç etkilemedi diyebilirim azıcık ağrı etrafı hafifçe sisdi geçti birkaç günde..Canım inanır mısın ben hiç tatlı yemem tatlıyı sevmem çikolataymış şekermiş ıvır zıvırmış ağzıma sürmem sanırım ondan normal çıktı değerlerim
Bende aralık 10 da olcam tetonozu bakalım inşallah ağrı yapmaz :)
Ben kan hapı kullanmıyorum canım.Tetonoz olan yer ağrıdı ama hafifçe hiç etkilemedi diyebilirim azıcık ağrı etrafı hafifçe sisdi geçti birkaç günde..
Sıkıntım vegaferon oldu sağlık ocağının verdiği kan hapı ishal yapıyor herkez bunu kullanıyor mu
Benim 5 kere buyuk yaptigim oldu ama emin ol kabizdansa surekli gitmekte iyiBenim sıkıntım koyu olması da değil ictigimden bu yana sabah iki kere gidiyorum ishal şeklinde geliyor gün içinde devam etmiyor ama bilemedim
Rengini siyahlastiriyor doğru ama ishal olayını bilmiyorum inan canım. Ben 12.haftadan beri gyneferon içiyorum, hiç değiştirmedim.Kızlar su sağlık ocağının verdiği vegaferon ishal yapıyor beni dışkı rengi koyu oldu bugünde böyle olan var mı ?????????
Sidik torbasına tekme atıyor plesenta çok çok az aşağıda dedi ama azıcık da aşağıda olsa bu ağrı batma suruntu hep ondanmis öyle dedi herkez farklı vücutlar anneler bebekler doktora sormak en doğrusu..ama tabi ki rahim ve bebek de büyüyor arada normal dedi ayrıca
Canım öyle olunca iş yapamıyorum ayakları zaten aşağıda sidik torbasına vuruyor plesenta çok ama çok az aşağıda dedi rahim büyüyor bebek büyüyor dedi kabız için günde birkaç kayısı yiyordum çok çay içme ama ağrının durumu aşırıya kaçarsa doktora git canim herkes ayni değil ne olur olmaz..ben bu ara iki haftada bir gidiyorum para falan umrumda değil napiyim
Canım benimkide 1hafta önden geliyor ne mutlu sanakilosu baya artmış seninkinin benim bir hafta önce gittim 520 ge di şimdi ne oldu bilmiyorum haftaya gidicem yine yazarım.kacinci haftadasin
Aynen bir şey olsa söylerdi doktor, pozisyonundan kaynaklı acıtıyor muhtemelen canını. Durduğu yerde hareket edince, baskı yapıp, canını yakiyordur.İnsallah doktora sonuc gosterince soracağım bilgilendirma yapacağım buradan ama ultrasona girdim hersey yolunda dedi doktor bisey olsa gorurdu herhalde
Bencede gorurduİnsallah doktora sonuc gosterince soracağım bilgilendirma yapacağım buradan ama ultrasona girdim hersey yolunda dedi doktor bisey olsa gorurdu herhalde
Yapar o. Bende de oldu. 2 haftadır kullanıyorum demir takviyesi renk simsiyah ama bende ishal değil tam tersi kabızlık yaptı hap.Kızlar su sağlık ocağının verdiği vegaferon ishal yapıyor beni dışkı rengi koyu oldu bugünde böyle olan var mı ?????????
Kramp sanırım hemen hemen hepimizde varBen kan hapı kullanmıyorum canım.
Doktorum yeni magnezyum verdi. 3 gün önce bacağıma kramp girdi kramp giren yer hala ağrıyor adım attıkça damarlarım çekiliyor sanki.
Kabiz olmak daha kötü de ishalde beni korkutuyor bir sorucam haftaya doktora kabız yaparsa sağlık ocağı verdiği şurup yazalım demişti kabız yok ishal nesiBenim 5 kere buyuk yaptigim oldu ama emin ol kabizdansa surekli gitmekte iyibenim kullandigim 4 ilac var sabahlari ac karina levotiron 75-50 (1’ergun arayla) aksamlari 21-22’de vegaferon, ondan yarim saat 1 saat sonra regemesis ve gece yatarken d3 8-9 damla
Demir ilacini alinca direk meyveye yiyorum zaten
Bende inan bazen özellikle akşamları geceleri dediğin gibi sık wc deyim bir damla bile olsa tuvalet gelmiş hissi oluyorAnladim, bebeğin pozisyonu önemli işte o durumlarda. Ben de geceleri 5 dkda bir ciddi anlamda söylüyorum tuvalete gidiyorum devamlı.
Bende öyle olmuştum magnezyum verdi doktor bi süre günde 2 kere kullan ağrın azalınca teke düşür dedi bu sabah yarı uyanıkken kramp girceğini hissettim neyse ki girmeden kurtardımBen kan hapı kullanmıyorum canım.
Doktorum yeni magnezyum verdi. 3 gün önce bacağıma kramp girdi kramp giren yer hala ağrıyor adım attıkça damarlarım çekiliyor sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?