2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yaa ne güzel çabuk çabuk büyüsün kuzular sağlıkla gelsinler Takvime göre 25+3 ama ultrasonda 26+3 cikti ya rahatladım valla agrilarimi da sekerin sonucuna girdigimde soylicem
Amin inşallah tüm listedeki anneler sağlıkla alalım kucağımıza

Bir kaç kez en tok halimle ölçtürdüm normal çıktı ama ne olcağıda belli olmaz
Sıkı takip gerekiyor. 3-4 hafta. Hem açlık hem tokluk. Mesela düne kadar benim mükemmel di.
Dün lahmacun özür dilerim canı çeken olursa yedim fazla yemişim sanırım. 2 saat sonra ölçtum 170 cok yüksek çıktı. 120 olmasi gerekiyordu.
Artık lahmacun hamur işi yasak. Bakalım şimdi nasıl çıkacak

Kızlar su sağlık ocağının verdiği vegaferon ishal yapıyor beni dışkı rengi koyu oldu bugünde böyle olan var mı ?????????
Sabah aç karna iç 2 saat sonra kahvaltı et dedi..
Ben saglik ocaginin verdigi vegaferon ve d vitamini damlasini kullaniyorum.
Demir ilaci genelde zaten dıski’yi koyu yaparmis. Bendede hic kabiz yapmadi ama ben aksam 18 gibi yemek yiyip 21-22 gibi demir ilaci kullaniyorum. Hic bir sorunla karsilasmadim.

Kızlar az önce uzaniyordum kalktim su içtim koltuğa gelene kadar her adimda vajinamda bir zonklama bir agri oldu anlatamam hiç böyle birsey yasayan varmi acaba korkuyorum ayaga kalkmaya
bende ıkı gundur vajınamda zonklama hıssedıyorum ayaga kalktıkca daha cok oluyor dun cok yurudum ondan mı acaba dıye dusunuyodum ınsallah onemlı bırsey degıldr ıkımızınkıde

İnsallah doktora sonuc gosterince soracağım bilgilendirma yapacağım buradan ama ultrasona girdim hersey yolunda dedi doktor bisey olsa gorurdu herhalde

Canım inanır mısın ben hiç tatlı yemem tatlıyı sevmem çikolataymış şekermiş ıvır zıvırmış ağzıma sürmem sanırım ondan normal çıktı değerlerim
Bende aralık 10 da olcam tetonozu bakalım inşallah ağrı yapmaz :)

Benim sıkıntım koyu olması da değil ictigimden bu yana sabah iki kere gidiyorum ishal şeklinde geliyor gün içinde devam etmiyor ama bilemedim

Tetonoz olan yer ağrıdı ama hafifçe hiç etkilemedi diyebilirim azıcık ağrı etrafı hafifçe sisdi geçti birkaç günde..
Sıkıntım vegaferon oldu sağlık ocağının verdiği kan hapı ishal yapıyor herkez bunu kullanıyor mu

Ben kan hapı kullanmıyorum canım.
Doktorum yeni magnezyum verdi. 3 gün önce bacağıma kramp girdi kramp giren yer hala ağrıyor adım attıkça damarlarım çekiliyor sanki.

Benim sıkıntım koyu olması da değil ictigimden bu yana sabah iki kere gidiyorum ishal şeklinde geliyor gün içinde devam etmiyor ama bilemedim
Benim 5 kere buyuk yaptigim oldu ama emin ol kabizdansa surekli gitmekte iyi benim kullandigim 4 ilac var sabahlari ac karina levotiron 75-50 (1’ergun arayla) aksamlari 21-22’de vegaferon, ondan yarim saat 1 saat sonra regemesis ve gece yatarken d3 8-9 damla
Demir ilacini alinca direk meyveye yiyorum zaten

Kızlar su sağlık ocağının verdiği vegaferon ishal yapıyor beni dışkı rengi koyu oldu bugünde böyle olan var mı ?????????
Rengini siyahlastiriyor doğru ama ishal olayını bilmiyorum inan canım. Ben 12.haftadan beri gyneferon içiyorum, hiç değiştirmedim.

Anladim, bebeğin pozisyonu önemli işte o durumlarda. Ben de geceleri 5 dkda bir ciddi anlamda söylüyorum tuvalete gidiyorum devamlı.

İnsallah doktora sonuc gosterince soracağım bilgilendirma yapacağım buradan ama ultrasona girdim hersey yolunda dedi doktor bisey olsa gorurdu herhalde
Aynen bir şey olsa söylerdi doktor, pozisyonundan kaynaklı acıtıyor muhtemelen canını. Durduğu yerde hareket edince, baskı yapıp, canını yakiyordur.

Bencede gorurduBende dum doktora gıttım cnm gercek kasılma olsa doktorlar goruyor ama yalancı kasılma olabılır yasadıgmz ne olur ne olmaz bı tane magnezyum ıceyım ben bugun

Yapar o. Bende de oldu. 2 haftadır kullanıyorum demir takviyesi renk simsiyah ama bende ishal değil tam tersi kabızlık yaptı hap.

Doktorum yeni magnezyum verdi. 3 gün önce bacağıma kramp girdi kramp giren yer hala ağrıyor adım attıkça damarlarım çekiliyor sanki.
Kramp sanırım hemen hemen hepimizde var
Kabiz olmak daha kötü de ishalde beni korkutuyor bir sorucam haftaya doktora kabız yaparsa sağlık ocağı verdiği şurup yazalım demişti kabız yok ishal nesi
Anladim, bebeğin pozisyonu önemli işte o durumlarda. Ben de geceleri 5 dkda bir ciddi anlamda söylüyorum tuvalete gidiyorum devamlı.
Bende inan bazen özellikle akşamları geceleri dediğin gibi sık wc deyim bir damla bile olsa tuvalet gelmiş hissi oluyor

Bende öyle olmuştum magnezyum verdi doktor bi süre günde 2 kere kullan ağrın azalınca teke düşür dedi bu sabah yarı uyanıkken kramp girceğini hissettim neyse ki girmeden kurtardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…