2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar park beşik almak istiyorum anne yanı
da olsun sallanır da olsun istiyorum onun dışında montessori alcam park beşiği de yine 2yıl kullanırız diye düşündüm sizler park beşik ne aldınız acaba e bebek ten 2400lira çekim var ve 15günmüş ama ordaki park beşiklerde istediğim gibi bulamadım sanırım e bebekten neler aldınız mesala beni bi aydınlatırmısınız bu konuda ya beynim yandı

Şaka mı buu kaldım burda böyle ayrılar mı kv ve kp
Yok canım degiller . O da o kafadandi da mecbur kaldı oğlu elden gidiyor diye . Aradan 5 yıl geçti kv ile görüşürüz .yani ben evleri e hiç gitmem o gelir bize . Artık seviyor galiba beni bı de benden sonra istedikleri gbi bı gelin aldılar ağızları yandı biraz kıymete bindim yani

Ohh iyi olmuş işte Allah kimsenin yanına bırakmıyor gerçekten ilginç insanlar çok

Ohh iyi olmuş dedim gerçekten hak etmişler öyle bi gelini daha çok yaksın başlarını o gelin. İnsanın kapalı ya da açık olması iyiliğini kötülüğünü göstermez neden anlamıyor bunu insanlar??

Kız bende kayınpeder bile yok var da yok kendisi benimle tanışmak istemedi tesettürlü olmadığım için
Ay inanamıyorum yaa, ben kendim tesettürlüyüm ama böyle ayrımcılık yapan insanlardan Allah'a sığınırım yani resmen bağnazlık. O vermesin zaten verse de gözü fln kalır yaramaz çocuğa da

Anlamaya basladilar bnce ne bileyim tuhaf işte . Neyse ki ben zaten böyle bı adam olduğunu biliyordum da çokta koymadı bana

Ay inanamıyorum yaa, ben kendim tesettürlüyüm ama böyle ayrımcılık yapan insanlardan Allah'a sığınırım yani resmen bağnazlık. O vermesin zaten verse de gözü fln kalır yaramaz çocuğa da
Yok zaten o çocuğuna torununa vermez dışarıya dağıtır daha çok

Kazasız belasız kavuşun sizin için beklemek daha zor olucaktır alıştığınız için

Ahhahshd eşim tek erkek olmasa eltim olmandan şüphelenirdim senin O kadar aynıyız fjfjkfd

Kız bende kayınpeder bile yok var da yok kendisi benimle tanışmak istemedi tesettürlü olmadığım için
Bilirim böyle tipleri sevabı günahı önemsemezler elalem şunun gelini de açıkmış demesinler diyedir kesin bu arada bende kayınpederimi en son düğünde gördüm adamla tanışmışlığımız bu kadar Jfjfkf

Benim elti Amerika'da, gerçi burda olsa da sorun değil, kafa hatundur kendisi.

Artık kv kP konularına girmişiz.Benim kp tam numune.Sadece bi tatlıyı bi kez seviyorum diye her gittiğimde bıktırana kadar aynı tatlıdan alıyordu.Allah başımızdan eksik etmesin.Mesafeli bi insandır.Hatta eşimin öz babası bile değil.Ama çok değişik bi insandır ya.
Yalnız kv.Alir getirir yapar onun da tek kusuru.Birimiz hasta olsa arazi olur.Bu günlerde olduğu gibi.Hamileyken bi gün olsun kızım bi işini ben yapayım demedi.Hatta oğlum 5 yaşına girecek.Hic ben babası olmadan yatıya kalmadı orda.Bunu geçtim bi işimiz olsa bıraksak ki bu da 3-4kez ancak olmustur. Geldiğimde çocuğu ac buluyorum.Okadar yoğunki telefondan fırsat bulamıyor galiba.Doğumda napcaz onu düşünüyorum.Kuzum nerde kalcak.Nasil olcak.

Senin ailen nerde?

Ya kızlar bir de, bebek çantası orta boy mu alayım büyük boy mu sizce? Çok şey koymam gerekir mi içine? Uzak bir yere gitsek büyük çanta hazırlar koyarım arabaya da öyle günlük hayata orta boy yeter mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…