2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kız dikkat et aman bana da geçen gün bir enerji geldi salonu değiştirdim komple eşim diyor o koltukları nasıl ittin sen hamile hamile. Akşamı ölü gibi yatıyordum ama
Gelince bas bas bağırdı zaten. Manyak mısın niye itiyorsun diye? Ben sana yapma demedim mi bilmem ne

Kullanıyordum ama 10 gündür ara vermiştim kabızlık sorunumdan dolayı bugün tekrar başladım napıcağımı şaşırdım valla bir orta yolu yok

Gelince bas bas bağırdı zaten. Manyak mısın niye itiyorsun diye? Ben sana yapma demedim mi bilmem ne
Ayy benim eşimin abisinin eşi de hamileydi ama kız o kadar prenses yetiştirilmiş ki yerdeki süpürgeyi bile almaz kocasını çağırırdı o kaldırırdı. Üst çekmeceden bardak almak için bile kolunu kaldırmazdı neymiş bebek düşermiş. şimdi benim hamileliğimde benim güreşçiler gibi koltuk taşıdığımı falan görünce şoklar geçiriyorlar. Dedim hiiç bişeycikler olmaz. Beni zorlayan şeyi zaten yapmam.

Troitlerim normal canım dün geceden beri var karın batmaları çok şişkin ve gergin patlıcak gibi oda sancı ve batma yapıyor işte
Cok gecmis olsun canim . Rabbim sifa versin insallah. Benim agrilarim arttikca magnezyuma , calsiuma yoneliyorum bayagi hafifletiyor. Bilseydim boyle guzel etki ettigini gercekten diger hamileliklerimde de kullanirdim. Insallah seninde gecer biran once . Tansiyonuda devamli kontrol et , tekrar cikmaz umarim. Iki gundur okumayi bitiremedm ancak yazabildim

Kullanıyordum ama 10 gündür ara vermiştim kabızlık sorunumdan dolayı bugün tekrar başladım napıcağımı şaşırdım valla bir orta yolu yok
Canım çok fazla kendini dinliyorsun ve psikolojikman çökertiyorsun kendini bi rahat bırak düşünme gelip geçecek hepsi şurda nasip olursa 3 ayımız kaldı Allahın izni ile onu da hayırlısı ile atlattık mı bidaha bebelere odaklanıcaz.

Çok geçmiş olsun.

Valla ben bu kadar yemek yesem herhalde daha çok kilo alırım.
Bu listeler bana cok geliyor. Benim vücut yapıma göre cok olabilir. Genelde de cok az yiyen insanım. Sabah kahvaltı dışında ekmek yemiyorum. Akşam yemeğim zaten yok. Sadece iki öğün yemek yiyorum. Bir yeşil elma kahvaltı dan sonra. Ara öğün de sadece salata. Akşam yemeğini en gec 6 da yiyorum.
Birde bu hamilik sekeri cok değişik.
Kremalı yağlı pasta yesem sekerim çıkmaz benim.
Bir dilim ekmek yesem çıkıyor.

Cok geçmiş olsun. Allah tez zamanda sifa versin.
Ben de hala Türkiye de bu aşı yi neden yaparlar hamilelere anlam veremiyorum.
Bazen de hersey para için dönüyor.

selam kizlar 25+4 göbeği atiyorum size. rahim agzim 22 mme düştüğü için bana yatak istirahati verildi. kontroller 2 haftada bir. zaten yatiyordum artık sadece wc ve yemek yemek icin kalkiyorum
Cok geçmiş olsun. Yataktan kalkmayın. Rahim ağzını vaginal kontrolü gerekmedikçe yaptırmayın. Kasılma varsa Adalat kullanın ve magnezyumu çoğaltmak lazım.
Benim 14mm di 25+1 de
34 + bebegim dünya ya geldi.
Yatarak gecirirseniz inşallah birsey olmaz

Yaaa bu harikaymış özellikle kumaşının kalitesi fotodan bile belli, markası neydi canım? Ben de bakayım bu markaya.
Saglıcakla o günler gelsin, içinde de foto isterim bebişin

rahim agzinin olcusunu yukardan goremiyor doktorum bebekler kapatiyor görüntüyü mecbur alttan bakiyor ama hic bastırmiyor. kasilma tam istirahate gectigimden beri daha az gunde 4-5 kere. magnezgyumumu değiştirdim o da iyi gelmis olabilir. sagolun insallah 34u görürüm

M
selam kizlar 25+4 göbeği atiyorum size. rahim agzim 22 mme düştüğü için bana yatak istirahati verildi. kontroller 2 haftada bir. zaten yatiyordum artık sadece wc ve yemek yemek icin kalkiyorum
Maşallah maşallah canım senin ikizdi dimi siz yeter kii iyi olunda azıcık yat dinlen artık bu saatten sonra inşallah sıkıntısız sağlıkla kavuşursunuz

Tamam canım gelir gelmez atıyorum inşallah adını unutmam bugün ilk defa kendi telefon numaramı unuttum çok şaşırdım kesinlikle hatırlayamadım
Canım ismini yanlış hatırlamışım yanlış arkadaşı etiketlemişim hastane çıkışı geldi bugün attım fotoğrafını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…