2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yok canim sizin ki süper. Buna da diyet verirlerse. Doktorlar para için takip ediyor dicem artik

Ayy oyleymis cidden ben 50'lik yükleme sonuçlarına bakmışım internetten sınırda oluyodu o zaman. Şimdi doktor yazmış süper değerler diye aman çok sevindim. Gelsin tatlilar
75lik yüklemede Benimki 77, 108, 71 çıktı bana çok düşük gelmişti ama doktor iyi dedi bende hiç yok herhalde

Benim doktor 1 saat sonra 145 altı çıkarsa 2 saat sonraya bakmayız dedi 137 çıktı normal dedi senin doktor ne dicek bakalım
Benim 1 saat sonra 141 cikmis 2 saat sonrası 119. Süper yazmis vala beğendi sonucu
75lik yüklemede Benimki 77, 108, 71 çıktı bana çok düşük gelmişti ama doktor iyi dedi bende hiç yok herhalde
Sende şekerin ş si yok anacim ne yedin ne ictin

Şöyle konuşanın ağzına tavayla vurasım geliyo vajinal yapsan ona da bahane bulunuyo merak etme canım. geçen gün kızımın sınıf anneleriyle kahvaltısı vardı. Yanımdaki kadın ilki nasıl doğdu dedi. Ben de vajinal dedim. Ayyyy 2.yi öyle yapma bak rahmin sarkar idrarını bile tutamazsın bizim komşu öyle oldu dedi ahaahaha gülsem mi ağlasam mı
Artık tutamadım kendimi arkadaşınız için çok talihsiz olmuş tıpkı sizin bunu bana söylemeniz gibi dedim sonra durumu kurtarmaya çalışırken aaa ama onun dikişi çoktuuu taa nereye kadar yırtılmış ondandır dedi. Yani bi güZel de sıvadı
Demem o ki herşeye bi bahane bulunuyo kulağımızı tıkıcaz ya da konuşanın ağzını tıkıcaz ben genelde kulağımı tıkardım ama canım hormonlarım atağınızı seveyim

Bebekleriniz ikiz mi?

10 gün önce 56.2 çıkan ben bu sabah 57.6 çıktım İnşallah tartı bozulmuştur dikkat edeyim bari biraz dedim ama kahvaltıda patates kızartması bal kaymak falan yedim ne güzel dikkat etmişim dimi
Canım ben o kiloyu 2 günde alıyorum seninki yine iyi
Canım liste için çok teşekkürler sen kaç kilo ile basladın merak ettim? Ben 50 ile basladım, 11 kilo aldım. Bakalım benim doktora normal gelecek mi
Ayy oyleymis cidden ben 50'lik yükleme sonuçlarına bakmışım internetten sınırda oluyodu o zaman. Şimdi doktor yazmış süper değerler diye aman çok sevindim. Gelsin tatlilar
Sen de tatlı seviyodun, yiyodun sanki. Bu şeker çıkınca neye göre çıkıyor kim bilir
Ben de normal dogum istiyorum, annem de aynı şeyi söylüyor. Biz normal yaptık, idrar kaçırıyoruz. Sezeryan daha iyi diyor, hepsinin artısı, eksisi var iç sesimizi ve vücudumuzu dinleyeceğiz. Herkeste aynı etki olmuyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…