Kuzum 75Kaçlıkla ölçüm yaptılar ?
Mesaj yazmadım sanıp tekrar yaziyodumKaçlıkla ölçüm yaptılar ?
Aynen canim 28 haftaya kadar özellikle sessizce kalabiliyor bebeklerBizim okulda bir arkadasin bebeği 2 gün oynamamis, korkmuslar gitmişler. Tosun uyuyormuş 2 gündür
29.haftada falan o. Benden 2 3 hafta öndeAynen canim 28 haftaya kadar özellikle sessizce kalabiliyor bebekler
Yoksa o kedi senin kedinin resmimi hahah çok ince bir detay
Aynen kassandramin fotosu. Onu yaptirmak için kaç satıcıyla görüştüm bilsenYoksa o kedi senin kedinin resmimi hahah çok ince bir detay
Yok canim sizin ki süper. Buna da diyet verirlerse. Doktorlar para için takip ediyor dicem artik@meimisaki kuzu benimde bugün sonuçlarım çıktı ogleden sonra ama doktor yarım gün çalıştığı icin pazartesiye kaldı. Ama sanırım internetten baktığıma göre sınırda gözüküyor. Açlık 82, 1.saatteki 141, 2.saatteki 119 çıkmış. Allah'ım insalllah diyet falan vermez valahi yaa yemek istiyorum sürekli
Ayy oyleymis cidden ben 50'lik yükleme sonuçlarına bakmışım internetten sınırda oluyodu o zaman. Şimdi doktor yazmış süper değerler diye aman çok sevindim. Gelsin tatlilarYok canim sizin ki süper. Buna da diyet verirlerse. Doktorlar para için takip ediyor dicem artik
Canım ayıptır sorması ne kadara yaptırdın
250 kuzum. 15 tane de magnet hediye ettiler. Dün sabah kesinlestirdik, ödemeyi yaptım. Akşama kargoladilar. Baya hizlilarCanım ayıptır sorması ne kadara yaptırdın
Benim doktor 1 saat sonra 145 altı çıkarsa 2 saat sonraya bakmayız dedi 137 çıktı normal dedi senin doktor ne dicek bakalımKuzum 75
75lik yüklemede Benimki 77, 108, 71 çıktı bana çok düşük gelmişti ama doktor iyi dedi bende hiç yok herhaldeAyy oyleymis cidden ben 50'lik yükleme sonuçlarına bakmışım internetten sınırda oluyodu o zaman. Şimdi doktor yazmış süper değerler diye aman çok sevindim. Gelsin tatlilar
Benim 1 saat sonra 141 cikmis 2 saat sonrası 119. Süper yazmis vala beğendi sonucuBenim doktor 1 saat sonra 145 altı çıkarsa 2 saat sonraya bakmayız dedi 137 çıktı normal dedi senin doktor ne dicek bakalım
Sende şekerin ş si yok anacim ne yedin ne ictin75lik yüklemede Benimki 77, 108, 71 çıktı bana çok düşük gelmişti ama doktor iyi dedi bende hiç yok herhalde
Hahaha sen yine de tatlıyı fazla yemeAyy oyleymis cidden ben 50'lik yükleme sonuçlarına bakmışım internetten sınırda oluyodu o zaman. Şimdi doktor yazmış süper değerler diye aman çok sevindim. Gelsin tatlilar
Fiyatı normal baya birşeyler varmış güle güle kullansin Asel250 kuzum. 15 tane de magnet hediye ettiler. Dün sabah kesinlestirdik, ödemeyi yaptım. Akşama kargoladilar. Baya hizlilar
Şöyle konuşanın ağzına tavayla vurasım geliyoGeriliyordur kesin. Bizimki ultrasondan önce bir vurdu meğerse arkasını dönüyormuş
Bu ara herkeste bir normal doğum yap, sezaryen iyi değil havası. Kadın erkek farketmiyor herkes nasıl doğuracağıma taktı kafayı. İnadına bagiricam sezaryen yapicam size ne diye az kaldı valla
Hazal Kaya geçen programda normal doğum çok ulvi bir şeymiş gibi onlara göre dedi, çok doğru bir laf. Kadın bedeni kapalı kutu, ne olacağını bilemiyorsun, diye konuştu. Ne kadar haklı...
Cok geçmiş olsun. Yataktan kalkmayın. Rahim ağzını vaginal kontrolü gerekmedikçe yaptırmayın. Kasılma varsa Adalat kullanın ve magnezyumu çoğaltmak lazım.
Benim 14mm di 25+1 de
34 + bebegim dünya ya geldi.
Yatarak gecirirseniz inşallah birsey olmaz
Canım ben o kiloyu 2 günde alıyorum10 gün önce 56.2 çıkan ben bu sabah 57.6 çıktımİnşallah tartı bozulmuştur dikkat edeyim bari biraz dedim ama kahvaltıda patates kızartması bal kaymak falan yedim ne güzel dikkat etmişim dimi
Canım liste için çok teşekkürlerselam herkesebaşka gebelik şekeri çıkan varsa diye güncelliyorum. yüklemede açlık normal ama 1. ve 2. saat değerlerim 219 ve 125 çıkmıştı. doktorum öncelikle diyetisyene yönlendirdi. bir hafta boyunca verilen diyetle birlikte insülin ölçümü yapıp not edicem. düzelmezse endokrinolojiye gitmem gerekecek insüline başlamak için sanıyorum. düzelirse böyle bir beslenmeyle devam edilecek. doğumdan sonra da hemen geçmeyebiliyomuş bir süre daha aynı şekilde devam etmek gerekebilirmiş..
diyetisyenin verdiği listeyi paylaşıyorum:
Kahvaltı (08.00-09.00)
1 Haşlanmış yumurta
2 ince dilim tam buğday / çavdar / tam tahıllı veya siyez ekmek
2 dilim beyaz peynir
7 adet zeytin veya 1 tatlı kaşığı şeker ilavesiz fıstık ezmesi
Ara Öğün (10.30-11.00)
2 tam ceviz
Öğle Yemeği (13.00-13.30)
8 kaşık az yağlı sebze yemeği
Bol salata (1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile)
1 kase yoğurt (150 ml)
Ara Öğün (15.00-16.00)
10 adet çiğ badem + 1 porsiyon meyve
Akşam Yemeği (18.00-19.00)
3 köfte büyüklüğünde et / tavuk / balık
Bol salata ( 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile)
1 kase yoğurt veya 1 büyük bardak ayran
Ara Öğün 21.00
1 porsiyon meyve
1 su bardağı kefir / yoğurt / sütlü kahve
Not : Kızartma, tatlı, hamur işi, patates, pilav, makarna gibi diyetinizde yazmayan gıdaları tüketmeyin.
1 Porsiyon meyve : 1 küçük elma / 1 orta boy portakal / 1 çay bardağı ayıklanmış nar
Haftada 2 defa tercih edilebilecek meyveler : 1 küçük yerli muz / 1 kivi / 15 üzüm / 1 yemek kaşığı kuru üzüm
2 dilim ekmek yerine tercih edilebilecek besinler : 6 yemek kaşığı az yağlı bulgur pilavı / 6 yemek kaşığı tam buğday makarna / 1 tatlı patates
----------------------------------
bir de ben şimdiye kadar 10 kilo almış olduğum için de biraz endişeliydim ama diyetisyen de ideal olduğunu söyledi düşük kilo ile gebeliğe başladığım için. bmi değerine göre değerlendiriyolarmış.
Sen de tatlı seviyodun, yiyodun sanki. Bu şeker çıkınca neye göre çıkıyor kim bilirAyy oyleymis cidden ben 50'lik yükleme sonuçlarına bakmışım internetten sınırda oluyodu o zaman. Şimdi doktor yazmış süper değerler diye aman çok sevindim. Gelsin tatlilar
Ben de normal dogum istiyorum, annem de aynı şeyi söylüyor. Biz normal yaptık, idrar kaçırıyoruz. Sezeryan daha iyi diyor, hepsinin artısı, eksisi varŞöyle konuşanın ağzına tavayla vurasım geliyovajinal yapsan ona da bahane bulunuyo merak etme canım. geçen gün kızımın sınıf anneleriyle kahvaltısı vardı. Yanımdaki kadın ilki nasıl doğdu dedi. Ben de vajinal dedim. Ayyyy 2.yi öyle yapma bak rahmin sarkar idrarını bile tutamazsın bizim komşu öyle oldu dedi ahaahaha gülsem mi ağlasam mı
Artık tutamadım kendimi arkadaşınız için çok talihsiz olmuş tıpkı sizin bunu bana söylemeniz gibi dedimsonra durumu kurtarmaya çalışırken aaa ama onun dikişi çoktuuu taa nereye kadar yırtılmış ondandır dedi. Yani bi güZel de sıvadı
Demem o ki herşeye bi bahane bulunuyo kulağımızı tıkıcaz ya da konuşanın ağzını tıkıcazben genelde kulağımı tıkardım ama canım hormonlarım atağınızı seveyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?