2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yaaa bu harikaymış özellikle kumaşının kalitesi fotodan bile belli, markası neydi canım? Ben de bakayım bu markaya.
Saglıcakla o günler gelsin, içinde de foto isterim bebişin
Canım seni yanlış etiketlemişim kusuruma bakma aziz bebe benim kardeşim iki bebeğinde de aziz bebenin hastane çıkışlarını kullandı gayette memnundu çok araştırdım ettim ama 200 300 arası olunca bunu almak makul geldi çünk0 en fazla 1.5 ay giyebilecek belki. trendyoldan 154 liraya aldım

Gelince bas bas bağırdı zaten. Manyak mısın niye itiyorsun diye? Ben sana yapma demedim mi bilmem ne
Sanki kocamı gördüm benimki de bişey taşıdığımı görünce Allahım Allahım diyip söylenmeye başlıyor sanki mümkün de hçbşy taşımadan ev işi yapmaaaak

Gördüm gördüm .çok tatlismis . İçi de görmek de nasip olsun

Valla pazartesi oda gelecek. Mecbur yapılacak bunlar da işte. Erkek ya o yapacak illa
Zaten erkeklere iş söyle sonra senelerce bekle o işi yapsın
Eğer riskli bir durum yoksa premses moduna girmek saçma geliyo bana. Benim boy kısa evde her dolap yukarda napim yani eşimi mi bekliyim hep

Ayyy annem de aynı. Uzanma, süpürme, iş yapma, eğilme, kalkma. Oldu put gibi yatayım dedim. Abartmayin ya diyorum, hamilelik hastalık değildir. Yok

Eğer riskli bir durum yoksa premses moduna girmek saçma geliyo bana. Benim boy kısa evde her dolap yukarda napim yani eşimi mi bekliyim hep
Aynen öyle valla. Al boya dedim, bak kaç ay oldu. Kaldı yapmadı. Gerçi son niyetlendik ben hastalandım, onun fıtığı attı. Artık bebek doğmadan ya da doğduktan sonra yapicaz sanırım

Kiz yok bizimki premses moduydu hamilelik boyunca. Ay diyorum bazen sen de öyle ol yat evde boşver yok duramıyorum illaki bir şey yapıcam

Ayyy annem de aynı. Uzanma, süpürme, iş yapma, eğilme, kalkma. Oldu put gibi yatayım dedim. Abartmayin ya diyorum, hamilelik hastalık değildir. Yok
Yok aynen, katiyen duramıyorum bende hareketsiz. Bana yat denildikçe benim kalkıp bir şey yapasım geliyor.

Kiz yok bizimki premses moduydu hamilelik boyunca. Ay diyorum bazen sen de öyle ol yat evde boşver yok duramıyorum illaki bir şey yapıcam
Yok biz alışkın değiliz yatmaya. Oturunca batıyor bana

Öyle canım gerçekten stres oluyorum bu bebekte aşırı şekilde zaten psikolojim bozuk dahada bozuldu daha 15 hafta var nasıl geçicek diye düşünüyorum bu ağrılarda sızılarla Allah yardımcımız olsun çektiğim cefanın canı sağolsun sonunda sefasını süreyim de hayırlısıyla

Sen stres yaptıkca bebek de hissediyor. Relax ol. Sayılı zaman çabuk gecermis. Bak 2/3 unu bitirdik. Bir bakmisiz, kucağımıza almışız.

Cok geçmiş olsun. Allah tez zamanda sifa versin.
Ben de hala Türkiye de bu aşı yi neden yaparlar hamilelere anlam veremiyorum.
Bazen de hersey para için dönüyor.
Covid aşısı yapsalar bu kadar ağır geçirmezdim heralde

Sen stres yaptıkca bebek de hissediyor. Relax ol. Sayılı zaman çabuk gecermis. Bak 2/3 unu bitirdik. Bir bakmisiz, kucağımıza almışız.
Ay inşallah canım güçlü bebeğim herşeye rağmen oynayıp ben iyiyim demeye çalışıyor o zaman rahatlıyorum biraz çok şükür

Dritt kuzu benimde bugün sonuçlarım çıktı ogleden sonra ama doktor yarım gün çalıştığı icin pazartesiye kaldı. Ama sanırım internetten baktığıma göre sınırda gözüküyor. Açlık 82, 1.saatteki 141, 2.saatteki 119 çıkmış. Allah'ım insalllah diyet falan vermez valahi yaa yemek istiyorum sürekli

Ay inşallah canım güçlü bebeğim herşeye rağmen oynayıp ben iyiyim demeye çalışıyor o zaman rahatlıyorum biraz çok şükür
Bizim okulda bir arkadasin bebeği 2 gün oynamamis, korkmuslar gitmişler. Tosun uyuyormuş 2 gündür

Kaçlıkla ölçüm yaptılar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…