Ne guzel cevabini vermissin. Benim 4.dogum olacak nasipse sonra kendimi bakima filan almamm lazim demekkiŞöyle konuşanın ağzına tavayla vurasım geliyovajinal yapsan ona da bahane bulunuyo merak etme canım. geçen gün kızımın sınıf anneleriyle kahvaltısı vardı. Yanımdaki kadın ilki nasıl doğdu dedi. Ben de vajinal dedim. Ayyyy 2.yi öyle yapma bak rahmin sarkar idrarını bile tutamazsın bizim komşu öyle oldu dedi ahaahaha gülsem mi ağlasam mı
Artık tutamadım kendimi arkadaşınız için çok talihsiz olmuş tıpkı sizin bunu bana söylemeniz gibi dedimsonra durumu kurtarmaya çalışırken aaa ama onun dikişi çoktuuu taa nereye kadar yırtılmış ondandır dedi. Yani bi güZel de sıvadı
Demem o ki herşeye bi bahane bulunuyo kulağımızı tıkıcaz ya da konuşanın ağzını tıkıcazben genelde kulağımı tıkardım ama canım hormonlarım atağınızı seveyim
Minnosum evet 3.aydan sonra acayip tatliya düştüm. Yedim yani ve çokta kilo almışım. Bugün kontrolde 8.5 kadar kilo aldığımı öğrendimCanım ben o kiloyu 2 günde alıyorumseninki yine iyi
Canım liste için çok teşekkürlersen kaç kilo ile basladın merak ettim? Ben 50 ile basladım, 11 kilo aldım. Bakalım benim doktora normal gelecek mi
Sen de tatlı seviyodun, yiyodun sanki. Bu şeker çıkınca neye göre çıkıyor kim bilir
Ben de normal dogum istiyorum, annem de aynı şeyi söylüyor. Biz normal yaptık, idrar kaçırıyoruz. Sezeryan daha iyi diyor, hepsinin artısı, eksisi variç sesimizi ve vücudumuzu dinleyeceğiz. Herkeste aynı etki olmuyordur
Hayir tek.Bebekleriniz ikiz mi?
Ay bende ayni ya , yemek yiyorum pesine cikolata. Yemezsem doymamis hissediyorum . Birseyler eksik kaliyor sankiMinnosum evet 3.aydan sonra acayip tatliya düştüm. Yedim yani ve çokta kilo almışım. Bugün kontrolde 8.5 kadar kilo aldığımı öğrendimbi bu kadar daha alirsin doguma kadar diyo sevimli doktorcum ama değerler normalmiş cok şükür detayları yine pzt konusuruz dedi. İdrar vs de verdim. Akıntım baya artti enfeksiyondan supheleniyorum bakalım.
Cok entresan. Bizim Türk insanı cok garip.Geriliyordur kesin. Bizimki ultrasondan önce bir vurdu meğerse arkasını dönüyormuş
Bu ara herkeste bir normal doğum yap, sezaryen iyi değil havası. Kadın erkek farketmiyor herkes nasıl doğuracağıma taktı kafayı. İnadına bagiricam sezaryen yapicam size ne diye az kaldı valla
Hazal Kaya geçen programda normal doğum çok ulvi bir şeymiş gibi onlara göre dedi, çok doğru bir laf. Kadın bedeni kapalı kutu, ne olacağını bilemiyorsun, diye konuştu. Ne kadar haklı...
Daha çok sanki sezeryan bi eksiklikmiş gibi görülüyor bence. Sanki her iki türlü de anne olunmuyormuş gibi saçma bir gerikafalılık. Ve maalesef sadece yaşlılarda değil, yaşıtlarımızda da var bu düşünce.Cok entresan. Bizim Türk insanı cok garip.
Bana daha burda hic doğum nasil olacak diye sormadi. Sanırım Türkiye de yorgunluk sezeryan olduğu için insanlar cok merak ediyor.
Bende öyle iste cips üstü cikolata en sevdiğim zaten bu aralarAy bende ayni ya , yemek yiyorum pesine cikolata. Yemezsem doymamis hissediyorum . Birseyler eksik kaliyor sankigecen aksam parti yaptim tek kaldim. 40 dk bir paket cips 100 gr cikolata yedim . Cay doldururken agzima attiklarimi saymiyorum. Hamileyken tamam ama sonrasinda havasi sönmüs balon gibi oluyorum napicam bilmiyrm .
Idrar kacirmamak için doğum sonrasın da en az 6 hafta egzersiz yapmak gerekiyor.Canım ben o kiloyu 2 günde alıyorumseninki yine iyi
Canım liste için çok teşekkürlersen kaç kilo ile basladın merak ettim? Ben 50 ile basladım, 11 kilo aldım. Bakalım benim doktora normal gelecek mi
Sen de tatlı seviyodun, yiyodun sanki. Bu şeker çıkınca neye göre çıkıyor kim bilir
Ben de normal dogum istiyorum, annem de aynı şeyi söylüyor. Biz normal yaptık, idrar kaçırıyoruz. Sezeryan daha iyi diyor, hepsinin artısı, eksisi variç sesimizi ve vücudumuzu dinleyeceğiz. Herkeste aynı etki olmuyordur
Anladim. Allah hayirli zamanda dogmalarini nasip etsin herkesin insallahHayir tek.
Amin amin.Anladim. Allah hayirli zamanda dogmalarini nasip etsin herkesin insallah
Aa nasıl birsey o ya, burada bulabilir miyiz acaba, bir arastırayım. Ablamın da ilk dogum normaldi ve rahimde sarkma oldu maalesef. Ben de normal istiyorum ama bu olumsuz duyumlar da akılda yer ediyor tabii. Mutlaka sezeryanda da olumsuzluklar vardır. Hangisi olursa sorunsuz olsun umarım.Idrar kacirmamak için doğum sonrasın da en az 6 hafta egzersiz yapmak gerekiyor.
Bizim burda sigorta karşılıyor. Kızım dan sonra ben gittim. Cok iyi oluyor. Hareketler bel ağrısına da.cok iyi geliyor.
Canım ben o kiloyu 2 günde alıyorumseninki yine iyi
Ay bildirimler arasinda kaynamis simdi fark ettim. Aclik iyi digerleri sinirda. Bu durumda sanirim diyet veriyolarDritt kuzu benimde bugün sonuçlarım çıktı ogleden sonra ama doktor yarım gün çalıştığı icin pazartesiye kaldı. Ama sanırım internetten baktığıma göre sınırda gözüküyor. Açlık 82, 1.saatteki 141, 2.saatteki 119 çıkmış. Allah'ım insalllah diyet falan vermez valahi yaa yemek istiyorum sürekli
Ay sorma valla. Dün okuldan bir abimiz rahatsızlanmis, geçmiş olsuna aradım. Normal doğum yap dedi.Şöyle konuşanın ağzına tavayla vurasım geliyovajinal yapsan ona da bahane bulunuyo merak etme canım. geçen gün kızımın sınıf anneleriyle kahvaltısı vardı. Yanımdaki kadın ilki nasıl doğdu dedi. Ben de vajinal dedim. Ayyyy 2.yi öyle yapma bak rahmin sarkar idrarını bile tutamazsın bizim komşu öyle oldu dedi ahaahaha gülsem mi ağlasam mı
Artık tutamadım kendimi arkadaşınız için çok talihsiz olmuş tıpkı sizin bunu bana söylemeniz gibi dedimsonra durumu kurtarmaya çalışırken aaa ama onun dikişi çoktuuu taa nereye kadar yırtılmış ondandır dedi. Yani bi güZel de sıvadı
Demem o ki herşeye bi bahane bulunuyo kulağımızı tıkıcaz ya da konuşanın ağzını tıkıcazben genelde kulağımı tıkardım ama canım hormonlarım atağınızı seveyim
Aynen öyle üstlerine vazife gibi her şeye karisiyorlar. Yahu belki müsait değil vücudum. Yapamıyorum. Anne olmayı haketmiyor muyum ben şimdi? Bir de takmışlar normal doğum olmazsa, yok sütun gelmez, yok hemen kalkamazsin, yok bebekle bağ kuramazsin.Cok entresan. Bizim Türk insanı cok garip.
Bana daha burda hic doğum nasil olacak diye sormadi. Sanırım Türkiye de yorgunluk sezeryan olduğu için insanlar cok merak ediyor.
Yemek ben de normalde cok daha az yiyorum ve iki ogun yiyorum. Aynen sabah disinda ekmek de yemem ama benim butun gun agzim bos durmuyodu yemek disinda surekli abur cubur tatli hamur isi.. aslinda hamilelik oncesi de öyleydim ama kilo almaya müsait degilmisim demek ki. Hamilelikte nasil olduysa 10 kilo aliverdim. Onceden de insulin direncim vardi benim ilac kullaniyodum. Ogrenince doktorum biraktirmisti ilaci. Belki ilac sayesinde zayiftim oyle beslenmeye ragmen hep cunku yillardir kullanıyodum lisede falan baslamistim.Valla ben bu kadar yemek yesem herhalde daha çok kilo alırım.
Bu listeler bana cok geliyor. Benim vücut yapıma göre cok olabilir. Genelde de cok az yiyen insanım. Sabah kahvaltı dışında ekmek yemiyorum. Akşam yemeğim zaten yok. Sadece iki öğün yemek yiyorum. Bir yeşil elma kahvaltı dan sonra. Ara öğün de sadece salata. Akşam yemeğini en gec 6 da yiyorum.
Birde bu hamilik sekeri cok değişik.
Kremalı yağlı pasta yesem sekerim çıkmaz benim.
Bir dilim ekmek yesem çıkıyor.
İnşallah sağlıklı bir hamilelik geçireceksiniz.evet ikiz. insallah 34u görürüm artik evde yatmaktan zaman mekan algisini kaybettim
Canım boyumuz da aynı, biz seninle aynı gidiyoruz. Bakalım benim şeker ne çıkacak. Umarım kilo konusunda biraz yavaşlarızBen de 50yle basladim 60 oldum. Boyum 164. Bmi ye göre 16 kiloya kadar almak normal kabul ediliyomus benim boy kilo oranlarimda. Daha zayiflar icin 16 20 ya da daha kilolular icin 8 12 falan diye degisiyomus ideal görülen bmi degerlerine gore
Aa valla hem boy kilo hem alinan kilo ayni iyiymisCanım boyumuz da aynı, biz seninle aynı gidiyoruz. Bakalım benim şeker ne çıkacak. Umarım kilo konusunda biraz yavaşlarız
Sezeryana sanki güle oynaya giriyorsun. Kaç cm derinlikte kesiyor adamlar seni ortadan ikiye kolay mı? Valla lafa gelince herkes konuşmasını biliyor doğum hakkında. Çarpasım geliyor ağızlarına böylelerin.Daha çok sanki sezeryan bi eksiklikmiş gibi görülüyor bence. Sanki her iki türlü de anne olunmuyormuş gibi saçma bir gerikafalılık. Ve maalesef sadece yaşlılarda değil, yaşıtlarımızda da var bu düşünce.
Kegel egzersizlerini öneriyorlar aslında bu sarkmalar için. Ağırlık toplarından. Ben alacağım setini doğuma yakın.Idrar kacirmamak için doğum sonrasın da en az 6 hafta egzersiz yapmak gerekiyor.
Bizim burda sigorta karşılıyor. Kızım dan sonra ben gittim. Cok iyi oluyor. Hareketler bel ağrısına da.cok iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?