2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ne guzel cevabini vermissin. Benim 4.dogum olacak nasipse sonra kendimi bakima filan almamm lazim demekki millet ne kadar gereksiz konusmayi seviyor . Onemli olan bebegin ve annenin sagligi degil mi, nasil anasinin karnindan ciktigiyla nedennbu kadar ilgilenirler acaba .

Minnosum evet 3.aydan sonra acayip tatliya düştüm. Yedim yani ve çokta kilo almışım. Bugün kontrolde 8.5 kadar kilo aldığımı öğrendim bi bu kadar daha alirsin doguma kadar diyo sevimli doktorcum ama değerler normalmiş cok şükür detayları yine pzt konusuruz dedi. İdrar vs de verdim. Akıntım baya artti enfeksiyondan supheleniyorum bakalım.

Ay bende ayni ya , yemek yiyorum pesine cikolata. Yemezsem doymamis hissediyorum . Birseyler eksik kaliyor sanki gecen aksam parti yaptim tek kaldim. 40 dk bir paket cips 100 gr cikolata yedim . Cay doldururken agzima attiklarimi saymiyorum. Hamileyken tamam ama sonrasinda havasi sönmüs balon gibi oluyorum napicam bilmiyrm .

Cok entresan. Bizim Türk insanı cok garip.
Bana daha burda hic doğum nasil olacak diye sormadi. Sanırım Türkiye de yorgunluk sezeryan olduğu için insanlar cok merak ediyor.

Bana daha burda hic doğum nasil olacak diye sormadi. Sanırım Türkiye de yorgunluk sezeryan olduğu için insanlar cok merak ediyor.
Daha çok sanki sezeryan bi eksiklikmiş gibi görülüyor bence. Sanki her iki türlü de anne olunmuyormuş gibi saçma bir gerikafalılık. Ve maalesef sadece yaşlılarda değil, yaşıtlarımızda da var bu düşünce.

Bende öyle iste cips üstü cikolata en sevdiğim zaten bu aralar ama kocam evdeyken yiyemiyorum o yokken sende çıktı mi şeker minnoşum

Idrar kacirmamak için doğum sonrasın da en az 6 hafta egzersiz yapmak gerekiyor.
Bizim burda sigorta karşılıyor. Kızım dan sonra ben gittim. Cok iyi oluyor. Hareketler bel ağrısına da.cok iyi geliyor.

Idrar kacirmamak için doğum sonrasın da en az 6 hafta egzersiz yapmak gerekiyor.
Bizim burda sigorta karşılıyor. Kızım dan sonra ben gittim. Cok iyi oluyor. Hareketler bel ağrısına da.cok iyi geliyor.
Aa nasıl birsey o ya, burada bulabilir miyiz acaba, bir arastırayım. Ablamın da ilk dogum normaldi ve rahimde sarkma oldu maalesef. Ben de normal istiyorum ama bu olumsuz duyumlar da akılda yer ediyor tabii. Mutlaka sezeryanda da olumsuzluklar vardır. Hangisi olursa sorunsuz olsun umarım.

Canım ben o kiloyu 2 günde alıyorum seninki yine iyi

Canım liste için çok teşekkürler sen kaç kilo ile basladın merak ettim? Ben 50 ile basladım, 11 kilo aldım. Bakalım benim doktora normal gelecek mi

Ben de 50yle basladim 60 oldum. Boyum 164. Bmi ye göre 16 kiloya kadar almak normal kabul ediliyomus benim boy kilo oranlarimda. Daha zayiflar icin 16 20 ya da daha kilolular icin 8 12 falan diye degisiyomus ideal görülen bmi degerlerine gore

Ay bildirimler arasinda kaynamis simdi fark ettim. Aclik iyi digerleri sinirda. Bu durumda sanirim diyet veriyolar ya da belki sadece dikkat et de diyebilir ama ölçüm yapmak lazim gibi. Ama kotu degil yani bu degerler en kotu diyetle duzelir. Ben simdi duzelmezse insuline baslicam gerginliğindeyim

Ay sorma valla. Dün okuldan bir abimiz rahatsızlanmis, geçmiş olsuna aradım. Normal doğum yap dedi. Dedim nasıl gelir bilmem belki spinal yaparım. Dayanamazsın acısına diyor. Ya arkadaş kadınları geçtim artık, erkekler de atlıyor. Size ne ya? Ağzımdan cikaracam çocuğu size inat
Aynen öyle üstlerine vazife gibi her şeye karisiyorlar. Yahu belki müsait değil vücudum. Yapamıyorum. Anne olmayı haketmiyor muyum ben şimdi? Bir de takmışlar normal doğum olmazsa, yok sütun gelmez, yok hemen kalkamazsin, yok bebekle bağ kuramazsin.
Annem de cahil cahil sinir etti. Sezaryen de için temizlenmiyor diyor. Ya dedim boş boş konuşma. Hiç mi izlemediniz video? Abuk subuk konuşuyorsun

Yemek ben de normalde cok daha az yiyorum ve iki ogun yiyorum. Aynen sabah disinda ekmek de yemem ama benim butun gun agzim bos durmuyodu yemek disinda surekli abur cubur tatli hamur isi.. aslinda hamilelik oncesi de öyleydim ama kilo almaya müsait degilmisim demek ki. Hamilelikte nasil olduysa 10 kilo aliverdim. Onceden de insulin direncim vardi benim ilac kullaniyodum. Ogrenince doktorum biraktirmisti ilaci. Belki ilac sayesinde zayiftim oyle beslenmeye ragmen hep cunku yillardir kullanıyodum lisede falan baslamistim.

Canım boyumuz da aynı, biz seninle aynı gidiyoruz. Bakalım benim şeker ne çıkacak. Umarım kilo konusunda biraz yavaşlarız

Canım boyumuz da aynı, biz seninle aynı gidiyoruz. Bakalım benim şeker ne çıkacak. Umarım kilo konusunda biraz yavaşlarız
Aa valla hem boy kilo hem alinan kilo ayni iyiymis benim moralim bi çöktü şeker meselesine ama kendimi öyle avutuyorum artik diyetle devamsa ben almam sadece bebek alir kilo diye cikmaz sende umarim. Ama aslinda en guzeli cikmasa da guzel beslenmek hem bebek icin hem kendimiz icin

Sezeryana sanki güle oynaya giriyorsun. Kaç cm derinlikte kesiyor adamlar seni ortadan ikiye kolay mı? Valla lafa gelince herkes konuşmasını biliyor doğum hakkında. Çarpasım geliyor ağızlarına böylelerin.

Kegel egzersizlerini öneriyorlar aslında bu sarkmalar için. Ağırlık toplarından. Ben alacağım setini doğuma yakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…