2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Merdiven çıkmak zararli mi biliyo musunuz? Yuruyuse cikiyorum her gun ama yurudugum alanda merdiven de var 2 kata denk geliyodur belki biraz fazladir. 2 tur yurudugum dusunulurse gunde 4 5 kat merdiven cikiyorum diyelim

Merdiven çıkmak zararli mi biliyo musunuz? Yuruyuse cikiyorum her gun ama yurudugum alanda merdiven de var 2 kata denk geliyodur belki biraz fazladir. 2 tur yurudugum dusunulurse gunde 4 5 kat merdiven cikiyorum diyelim
Ben gecen gun 6900 adim diye kuzenim kızdı. 20 dkdan iki ayri yuruyus yapcaksin dedi. Merdiven çıksam daha kizardi herhalde :)

Kizlar arada yazmıştım ama alisveris isini tamamladik sayılır tekrar yazayim dedim. Oda yapmiyoruz park yatagi arkadaslarimin bir kismi hediye aldi. Bebek arabasini, reflu yatagini, puset anoragini, mama sandalyesini, etkinlik masasını, bisikletini, fisher and price oyuncaklarını baska bir arkadaşım verdi ben pusetini aldim. Kamera ve ates olceri de biz aldik. Kiyafetlerinin çoğunu primarktan almıştım gittigimde. Kura ragmen TRden daha ucuz oldugu kesin . Simdi de 2 gundur kendi baby showerimi kendim yaptim gibi oldu ama aile ve arkadaslardan hediye alacaklara (ne alicaz diye soruyorlardi çünkü) kiyafet almayin ihtiyaçları alin dedim, limiti 250 tlyi gecmeyecek sekilde eksikleri dagittim. Zam gelmeden alin dedim. Her ay 1 bez alacaksınız diye de bazilarina soyledim. Ekonomik durumdan bagimsiz eger mumkunse bebeklerin boyle dayanışmayla buyumesi icime daha cok siniyor. Uzun oldu biraz ama:) iyi pazarlar

Cunku onlar buyuk oranda ne saglik ile sinav olmus nede cevrelerinde kotu hamilelik gecireni gormusler. Onemli olanin sadece saglik oldugunun bilincinde dgiller. O yuzden konusup dursunlar. Herkesin yaşadigi ,gördügü , şahit oldugu seylere gore degisiyor kendi istedigi . Kaldi ki kendi istegimize gore de dogum yapmiyoruz. Nasibimizde ne varsa o olacak . Benim 3 normal diye buda normal olacak degil. Zaten 3.kizim 39.haftada dönmeseydi eger buyuk oranda sezaryen olacaktim . Rabbim yeterki saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin , butun annelerde saglikli olsun. Gerisinin hicbir onemi yok.

Güle güle kullansın inşallah minikk bizde montessori bakıyoruz ama karar veremedik henüz canım nerden aldınız varmıdır modeli felan ne kadara almış oldunuz

Güle güle kullansın inşallah minikk bizde montessori bakıyoruz ama karar veremedik henüz canım nerden aldınız varmıdır modeli felan ne kadara almış oldunuz
Çok teşekkür ediyoruz fotoğraflarını çekmiştim odasını boyarken ona göre yapalım diye atayım onları. Almiladan aldık biz

Eklentiler

• IMG20211127134834.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG20211127134828.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 94
Ben gecen gun 6900 adim diye kuzenim kızdı. 20 dkdan iki ayri yuruyus yapcaksin dedi. Merdiven çıksam daha kizardi herhalde :)
Ben günde 10 bin adım atmaya çalışıyorum 1 saat yürüyüş yapıyorum 30 dk yürüyüp 10 dk dinleniyorum sonra 30 dk daha yürüyorum park evime 10 dklık mesafede gidiş dönüş 20 dk da öyle yürüyorum hatta bazen hızımı alamayıp 30 ar dk dan 3 ayrı yürüyüş yapıyorum yürüyüş faydalı diye biliyorum 2. Trimester da 1 saat 3. Trimester da 1.30-2 saat yürümek gerekiyor diye biliyorum yanlış mı biliyorum acaba

Çok teşekkür ediyoruz fotoğraflarını çekmiştim odasını boyarken ona göre yapalım diye atayım onları. Almiladan aldık biz
Çok güzelmiş güle güle kullansın bebiş inşallah, ne kadara aldınız sorması ayıptır bende Montessori düşünüyorum da

Çok bilmiyorum. yarin sorarim tekrar ama 1.30 / 2 saat ben asla yürüyemem.

Deneyimli anneler genis agiz ve dar agiz biberon arasındaki fark nedir???
1 tane dr brown kolik biberonu alinsa yeter diye düşünüyorum ama bu agiz mevzusunu anlamadim.

Canım nereye başvurmamız gerek bunun için benim doğumdan sonra idrar kaçırma sorunum oldu
En erken doğumdan 6 hafta sonra oluyor.
Ebe niz varsa ona sorabilirsiniz.
Yoksa oturduğunuz şehirde mutlaka Hebammenpraxis vardır onlardan bilgi alabilirsiniz.
Rückbildungsgymastik olarak geçiyor.
Doğumdan sonra rahim tekrar yerine çıksın ve idrar kesesi kasları güçlensin diye. Karin kasları. Ve bel sırt kasları çalıştırılıyor. Bu gymnastik cok önemli. Mutlaka yapmanizi öneririm.

Maaşallah güle güle yatsın bebisiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…