2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    276
Bebişkonun ayakları asagidaysa belki ondan ağrı oluyodur minnoşum
Öyle bir şeydir umarım ya, anlamadım, vajina dudaklarım zonkluyo gibi böyle hareket ettikce cok ilginc
Ben de geçen hafta yaşamıştım. Bence rahim büyüdükçe vücut doğuma hazırlandıkça oluyo. Bu hafta o kayboldu. Dediğin gibi ayakta çok kaldığımda oluyordu
Ben de takip ediyorum simdi durumu, öyle sürkeli degil, cok ayakta kalınca veya bacaklarımı oynatınca falan oluyor. Başka agrım sızım olmadıgından doktor da yazmak istemedim haftasonu diye, eğer geçmezse belki yarın veya salı bir sorarım
 
Ya bazi seyler aliskanlik olmus kendi bildiklerini degistirmez buyukler. Bazilari inaniyormus gibi yapar ama yine kendi bildiklerinin dogru oldugunu dusunur. Sari tülbent olayi banada hep sacma geldi ama neden zararliymis acaba bende bir arastirayim bilgimiz olsun
 
Çok teşekkür ederimmutlaka araştırıp doğumdan sonra yapacağım
 
Benim bir ara cok siddetli oldu dediginiz gibi tam ama kemiklerim de aciyordu morarmisti sanki. Sonra doktor biraz hayatina fren yap dedi birde sık dogum yaptigin icin oluyor dedi bende bosluk buldukca yattim ve magnesyum calcium u duzenli ictim gecti cok sukur . Bazen is yaparken kaptiriyorum kendimi hamile degil gibi sonra yine agriyor belim ve vajina kismi
 

Son ay ozellikle oneriyolarmis merdiven inip cikmak dogumu kolaylastiriyo diye. Zarari yoktur ya sanmiyorum o yuzden dusununce sacma geldi. Dinlene dinlene cikip kendini yormadiktan sonra..

Kirmizi sayilmaz boyle suruntu gibi lekeydi soluk renkte. Evet ben de biraz rahatladim hem doktorun tepkisi hem devam etmemesi, hem de agri falan da yok yani bi problem varmis gibi hissetmiyorum yoktur umarim. Ama kontrolu erkene cekerim her turlu.

O haftalarda bi gun sık hissedip baska bi gun pek hissetmeyebilirsiniz normal diyo doktorlar. Benim de oyleydi bi haftadir falan daha cok hissetmeye basladim gun icinde. 28den itibaren sanirim daha onemliymis hareketleri duzenli hissetmek gun icinde. Simdi hem kucukler, hem cok kuvvetli degiller. Pozisyonlarina gore de degisir.
 
Kızlar bugün yürüyüşe çıktım baya yürüdük eve geldikten sonra hafif kasılmalar oldu
Biraz bastırıyor acaba rahimmi genişliyor
 
Çalışıyormuş canım? Kisalmaya sebep söyledim Dr? Yada dahada kisalmasin diye bı öneride bulundum progestan falan kullaniyormusun sürekli istirahat halinde misin.insallah kisalmamistir
O zaman anatomik olabilir demislerdi. Cok sık Tüp bebek tedavisi gördüğüm için ondan olabilir demislerdi. Hic sancim olmamıştı ama bebeğin kafasi 20 haftadan itibaren aşağıdadı ve ben çok aşağıda his ediyordum. O zaman çalışıyordum ama işim masa başında olduğu için çok yorucu değildi. Progestan bende alerji ve daha fazla akıntı yapıyordu sürekli kaşıntı mantar olduğu için doktorum kullanmamız daha kötü olur demişti.
25 haftadan sonra hastanede kalmıştım magnezyum ve Adalat veriyorlardı. Sabah akşam bebeğin kalb atışları dinlendi sancı varmi diye kontrol ettiler. Sadece wc ve yemek için kalktim.
30 haftadan sonra evde yatmıştım.
Simdi ki hamilegimde serklaj yapıldı önlem amaçlı. Simdi ye kadar hamd olsun rahim ağzı stabil ve kisalma yok. Kızım daha küçük olduğu için işe başlamıştım. Serklajtan sonra hergün eve yardımcı ablamız gelmeye basladi. Kızımla ilgileniyor onu gezdiriyor evde ufak tefek işlerimizi yapiyor. Bana doktor normal hayatına devam edebilirsin dedi. Ama ben yine de dikkat ediyorum en azından 30 lu haftaları bir görelim Allahin izni ile. O zaman kafamız daha rahat olur inşallah.
 
Bu kadar olurr ben de öyleyim göğüslerimin arasında ter benimkiler büyüktür hamilelikle beraber iyice iyice büyüdü ama normalde olmayan bişeydi. Baya yukarıdan aşağıya arası terliyo başka biyerde hiç bişey yok
 
A azaria bizim icin tam bilgi küpü herseyi biliyor soyluyor Allah razi olsun
Hazirliklar nasil gidiyor canim ? Alisveris yaptin mi ?
Yardımcı olabiliyorsam cok sevindim.
Aslında bunu sizlere kadın doktorunuz anlatması gerekiyordu.
Benim alışveriş hâlâ duruyor.
Bu günlerde kızıma yatak bakıyorum. Biraz özel olsun istiyorum. Bebek gelince yatağımı neden aldınız diye üzülsün istemiyorum.
Beğendiğim yataklarda biraz tuzlu ama cok kaliteli..karar veremiyorum o yüzden.
 
Benim normalde küçüktüler şu an 2 beden büyüdüler ama arası terleyecek kadar da değiller yani internetten baktım gece terlemesi gebelikte olur, sırılsıklam uyanabilirsiniz yazıyor. Normalizdir inşallah
 
Oluyorsun gercekten canim cok sagol 3.dogumum olacak Almanyada ama kendi doktorum hic boyle seyler soylemedi. Ben duyduklarimi soruyorum sadece ,oda cevapliyor . Dogum sonrasi icin bilgi vermedi hic. Sana gelen yardimci kisi nasil ? Islerin hafifledi mi ?
Guzel seyler gercekten pahali oluyor insallah uyguna bulursun aradigini.
Bebis alisverisi yapacak misin ? Dogduktan sonra alisveris yapmakda ayri bir heyecan olur
 
Bebeğin rengi net belli olmuyormuş onun yanında. Kesinlikle bağlamayın diyorlar. Bir de galiba sıkıştırıyormus çocuğu.
 
Doktordan doktora göre değişiyor gerçekten.
Benim kızımda gittiğim doktor cok detaylı anlatıyordu. Simdi eyalet değiştirdik taşındık. Bu doktorum iyi hastanede doğuma da yanımda olacak ama detaylı anlatmıyor.
Yardımcı ablamız mükemmel biri. Burda hiç kimseyi tanımıyordum ama camilerimiz sagolsun bu şekilde kendi insanlarımızla tanışması daha kolay oluyor.
Kızım cok sevdi ben de cok sevdim. Evin islerinden cok kızımla vakit geçirmesi beni daha çok mutlu ediyor. Kızım mutlu olunca ben de çok mutlu oluyorum. Sağlık Sigortanın karşılaması da daha iyi oldu tabi ki. Yoksa hergün gelmesi maddi olarak zorlayabilirdi.
Bebis için sadece bir kaç yeni doğan kiyafet gerekiyor. Kız olursa zaten pek kıyafete de gerek yok. Kızımdan kalanlar hepsi duruyor. Ama hepsi kolilerden çıkacak yikanacak. Allah tan koyarken bedenlere göre koyup not almıştım. Herseyi açmama gerek yok şimdilik.
Erkek olursa alınması gerekecek.
Bir iki takım hastane çıkışı almak istiyorum.
Kızımda da öyle yapmıştım. Büyüdükçe aldim ihtiyaç oldukça aldim. Ozaman ne lazım ne lazım değil daha iyi anlayabiliyorsun. Burda da ekonomik olarak ta fiyatlar Türkiye de gibi değil şükür. Anı çıkış inişler yok.
 
Merdiven çıkmak zararli mi biliyo musunuz? Yuruyuse cikiyorum her gun ama yurudugum alanda merdiven de var 2 kata denk geliyodur belki biraz fazladir. 2 tur yurudugum dusunulurse gunde 4 5 kat merdiven cikiyorum diyelim
Kız bisey olsa bana olurdu bizim ev 4. Kat günde 4-5 kez köpeğimi yürüyüşe çıkarıyorum düşün kaç kat çıkıyorum her gün
 
Ben neden doymuyorum ve sürekli açım Ağlicam artık gerçekten yemek yiyorum 1 saat geçmeden gene acıkıyorum şuan evde yiyebilecek sağlıklı bişey de yok Ay sonlarını sevmiyorum bitmedi şu Kasım bi türlü
 
Maalesef bnde öyleyim . Yarın da şeker yuklemem var .şuan inadına bir sürü şey yiyesim var . Zaten günlerdir fast food havada uçuştu . Yok tatlisi sarması derken yarın şeker çıkmasa bari
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…