2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
kızlar zahrada nerde ya hiç bisey yazmadı bugün kötü bisey yoktur insallah

Misafiri falan var sanırım. Emoji attı çıktı akşam
ayy tatlılar evet kalmalı misafirim vardı akşam yemeği çayı kahvesi meyvesi kahvaltısı gittiler d eyattım hemen koltuğaa giremedim buraya da anca bitti sayfalarr
Merdiven çıkmak zararli mi biliyo musunuz? Yuruyuse cikiyorum her gun ama yurudugum alanda merdiven de var 2 kata denk geliyodur belki biraz fazladir. 2 tur yurudugum dusunulurse gunde 4 5 kat merdiven cikiyorum diyelim
benim ev 4. kat asansör yok inş zararlı değildir yoksa girişe çadır kurup kalırım canıma minnet

Merdiveni ilk aylar sakıncalı diye duydum sanki ama sonrasını bilmiyorum

Az once lekelenmem oldugunu fark ettim. Once bi korkudan elim kolum titredikten sonra doktoruma ulaştım progestan al devam ederse haberleselim dedi. Sancim yok, bebegin hareketlerini de hissediyorum. Bugun biraz fazla yordum kendimi galiba. Progestani aldim sizce dinlenip gozlemliyim mi doktorumun dedigi gibi devam edip etmicegini yoksa yine de acile gidiyim mi bilemedim

Yapısı öyle olacak demek ki Sağlıklı olsun da 1 hafta geriden gelmesi bişey değil
Merdiven çıkmak zararli mi biliyo musunuz? Yuruyuse cikiyorum her gun ama yurudugum alanda merdiven de var 2 kata denk geliyodur belki biraz fazladir. 2 tur yurudugum dusunulurse gunde 4 5 kat merdiven cikiyorum diyelim
Daha önceki kontrollerde doktorum yürüyüş yap ama öyle merdiven çıkmak gibi algılama demişti. Yani kimisi hususi merdiven çıkıyor ya öyle yapma tabi ama evin merdivenliyse zaten yapacak bişey yok dinlene dinlene çıkarsın.
Deneyimli anneler genis agiz ve dar agiz biberon arasındaki fark nedir???
1 tane dr brown kolik biberonu alinsa yeter diye düşünüyorum ama bu agiz mevzusunu anlamadim.
1 biberon bence de yeter belki ona bile ihtiyaç olmayacak. Geniş ve dar ağız derken emzik kısmı değil biberonun kendi genişliğinden bahsediyorsan temizleme açısından geniş olması faydalı. Emzik kısmından bahsediyorsan genişler anne memesi hissi veriyor
Bebek hareketlerini hissediyor musun? Ben olsam yine de bi gözükürdüm doktoruma. Bişey yoktur muhtemelen yorgunluktandır ama bakılmasında fayda var.

Ahhahahah bak nasıl biliyorum

Ayy canım geçmiş olsun ben olsam gidereim en azından içim rahat dinlenirdim şimdi kafanda düşüne düşüne strese de girme bizi de haberdar ett

Bebişi hissediyosan bence gitme kuzu. Acilde kendi doktorun gibi ilgilenmiyolar çünkü. Onlarda progestan vercekler zaten maksimum.

Dritt demek ki bi hassaslık oldu bugün. Yani şimdi acile değil ama sonrasında kendi doktoruna gözükürsün. İnşallah tekrarı olmaz. Dinlen ve bol bol su içmeye bak canım.

Dritt bence de gitme bebişin hareketlerini hissediyorsan acilde de en fazla progestan veriyorlar gözlemle tekrarı olursa doktorunla iletişime geçersin

Çok geçmiş olsun. Bence devam etmiyorsa acile boşuna gitmeyin çünkü hiçbir şey yapmazlar progestan verirler sadece. Bol yatın, progestan alın ve bol su için. Yarın kendi doktorunuza gidersiniz. İçim rahat etmedi dersiniz. Ama tabi devam ederse acile gidersiniz. Çok geçmiş olsun benim de olmuştu çok korkunç hissediyor insan ama geçti gitti. Progestan, bol su ve dinlenmeyle geçti.

Kızlar vajinasında ağrı olan var mı? Nasıl anlatsam cok bilemedim ama tam aşağıdaki yer. Bacak arası kısmında ağrı var benim 2 gündür. Çok yürüyünce, ayakta kalınca, oturup kalkerken vs bi değişik agrı hissediyorum tam aşağıda orta taraflarda.
Kasık agrısı veya bel agrısı yok. Sadece vajina agrısı.

Ay çatı agrısı dedikleri böyle bir şey mi acaba? Var mı bunu yaşayan

Bebişkonun ayakları asagidaysa belki ondan ağrı oluyodur minnoşum

Ben de geçen hafta yaşamıştım. Bence rahim büyüdükçe vücut doğuma hazırlandıkça oluyo. Bu hafta o kayboldu. Dediğin gibi ayakta çok kaldığımda oluyordu

Canım benim ev 5.kat, merdivenden zarar olmaz diye düşünüyorum ama hiç doktora danışmadım. Son aylar için bir danışayım, aklıma gelmemiş
Ben de yürüyünce 15,000 adımı buluyorum. Bunu da hiç doktora sormadım. Gidince sorayım bazen dogaclama davranıyoruz. Ben doktora çok az soru sordugumu fark ettim
Canım kırmızı lekelenme mi, akıntı gibi değil di mi? Gecmiş olsun, doktorun risk görse acile cagırırdı.
Ben de 2 gündür çocugu eskisi gibi hissedemiyorum. Çok seyrek bi iki dokunuş.Yarın gidicem bu gidişle, içim rahat etmedi bir türlü. Bugün hep diken üstündeydim hani detaylı sonrası rahatlıyorduk, endişeler bitmiyormuş.

Çalışıyormuş canım? Kisalmaya sebep söyledim Dr? Yada dahada kisalmasin diye bı öneride bulundum progestan falan kullaniyormusun sürekli istirahat halinde misin.insallah kisalmamistir

Kızlar 2 gecedir bi terle uyanıyorum. Sadece göğüs arasında ama başka bi yerimde yok. Baya ıslak ıslak uyanıyorum hem de. İlkinde hiç hatırlamıyorum var mı bu durumu yaşayan desem ki göğüslerim büyük ama yok öyle de değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…