bu hafta ay işini bende hiç anlamıyorum3. Trimestere ne zaman geciyoruz simdi hafta olarak 26+0? 27+0?
27 de bebisim 27 ile 7.aya giris yapiyoruz3. Trimestere ne zaman geciyoruz simdi hafta olarak 26+0? 27+0?
28-323. Trimestere ne zaman geciyoruz simdi hafta olarak 26+0? 27+0?
kızlar zahrada nerde ya hiç bisey yazmadı bugün kötü bisey yoktur insallah
ayy tatlılar evet kalmalı misafirim vardı akşam yemeği çayı kahvesi meyvesi kahvaltısı gittiler d eyattım hemen koltuğaa giremedim buraya da anca bitti sayfalarrMisafiri falan var sanırım. Emoji attı çıktı akşam
benim ev 4. kat asansör yok inş zararlı değildirMerdiven çıkmak zararli mi biliyo musunuz? Yuruyuse cikiyorum her gun ama yurudugum alanda merdiven de var 2 kata denk geliyodur belki biraz fazladir. 2 tur yurudugum dusunulurse gunde 4 5 kat merdiven cikiyorum diyelim
Yapısı öyle olacak demek kiBır aydır fılan oyle hep bır hafta gerıden gelıyor saglıklı olsunda onemlı degıl artık oglumda 42.haftada dogmasına ragmen 3 bucuk kılo dogdu aılecekte zayıfız zaten bu mınnagın tombık olması şaşırtıcı olurdu
Daha önceki kontrollerde doktorum yürüyüş yap ama öyle merdiven çıkmak gibi algılama demişti. Yani kimisi hususi merdiven çıkıyor ya öyle yapma tabi ama evin merdivenliyse zaten yapacak bişey yok dinlene dinlene çıkarsın.Merdiven çıkmak zararli mi biliyo musunuz? Yuruyuse cikiyorum her gun ama yurudugum alanda merdiven de var 2 kata denk geliyodur belki biraz fazladir. 2 tur yurudugum dusunulurse gunde 4 5 kat merdiven cikiyorum diyelim
1 biberon bence de yeter belki ona bile ihtiyaç olmayacak. Geniş ve dar ağız derken emzik kısmı değil biberonun kendi genişliğinden bahsediyorsan temizleme açısından geniş olması faydalı. Emzik kısmından bahsediyorsan genişler anne memesi hissi veriyorDeneyimli anneler genis agiz ve dar agiz biberon arasındaki fark nedir???
1 tane dr brown kolik biberonu alinsa yeter diye düşünüyorum ama bu agiz mevzusunu anlamadim.
Bebek hareketlerini hissediyor musun? Ben olsam yine de bi gözükürdüm doktoruma. Bişey yoktur muhtemelen yorgunluktandır ama bakılmasında fayda var.Az once lekelenmem oldugunu fark ettim. Once bi korkudan elim kolum titredikten sonra doktoruma ulaştım progestan al devam ederse haberleselim dedi. Sancim yok, bebegin hareketlerini de hissediyorum. Bugun biraz fazla yordum kendimi galiba. Progestani aldim sizce dinlenip gozlemliyim mi doktorumun dedigi gibi devam edip etmicegini yoksa yine de acile gidiyim mi bilemedim
Ahhahahah bak nasıl biliyorumayy tatlılar evet kalmalı misafirim vardı akşam yemeği çayı kahvesi meyvesi kahvaltısı gittiler d eyattım hemen koltuğaa giremedim buraya da anca bitti sayfalarr
benim ev 4. kat asansör yok inş zararlı değildiryoksa girişe çadır kurup kalırım canıma minnet
Ayy canım geçmiş olsun ben olsam gidereim en azından içim rahat dinlenirdim şimdi kafanda düşüne düşüne strese de girme bizi de haberdar ettAz once lekelenmem oldugunu fark ettim. Once bi korkudan elim kolum titredikten sonra doktoruma ulaştım progestan al devam ederse haberleselim dedi. Sancim yok, bebegin hareketlerini de hissediyorum. Bugun biraz fazla yordum kendimi galiba. Progestani aldim sizce dinlenip gozlemliyim mi doktorumun dedigi gibi devam edip etmicegini yoksa yine de acile gidiyim mi bilemedim
Yapısı öyle olacak demek kiSağlıklı olsun da 1 Evet hissediyorum. Su an devami gelirse gideyim diye bekliyorum ekstra kosturmaca da olsun istemedim uzaniyim biraz dedim devami gelmedi şimdi neyse ki. Bugun aslinda her zamanki yuruyusumu yaptim ama nedense fazla yoruldum hatta merdivende tikandim kaldim o yuzden zararli mi diye buraya sordum. Gelince de eşim dedi naptin cok mu yurudun neden boyle yoruldun yormasana kendini boyle diye. Aradan 2 saat falan geçti lekelenme olduBebek hareketlerini hissediyor musun? Ben olsam yine de bi gözükürdüm doktoruma. Bişey yoktur muhtemelen yorgunluktandır ama bakılmasında fayda var.
Bebişi hissediyosan bence gitme kuzu. Acilde kendi doktorun gibi ilgilenmiyolar çünkü. Onlarda progestan vercekler zaten maksimum.Az once lekelenmem oldugunu fark ettim. Once bi korkudan elim kolum titredikten sonra doktoruma ulaştım progestan al devam ederse haberleselim dedi. Sancim yok, bebegin hareketlerini de hissediyorum. Bugun biraz fazla yordum kendimi galiba. Progestani aldim sizce dinlenip gozlemliyim mi doktorumun dedigi gibi devam edip etmicegini yoksa yine de acile gidiyim mi bilemedim
Az once lekelenmem oldugunu fark ettim. Once bi korkudan elim kolum titredikten sonra doktoruma ulaştım progestan al devam ederse haberleselim dedi. Sancim yok, bebegin hareketlerini de hissediyorum. Bugun biraz fazla yordum kendimi galiba. Progestani aldim sizce dinlenip gozlemliyim mi doktorumun dedigi gibi devam edip etmicegini yoksa yine de acile gidiyim mi bilemedim
Bebişkonun ayakları asagidaysa belki ondan ağrı oluyodur minnoşumKızlar vajinasında ağrı olan var mı? Nasıl anlatsam cok bilemedim ama tam aşağıdaki yer. Bacak arası kısmında ağrı var benim 2 gündür. Çok yürüyünce, ayakta kalınca, oturup kalkerken vs bi değişik agrı hissediyorum tam aşağıda orta taraflarda.
Kasık agrısı veya bel agrısı yok. Sadece vajina agrısı.
Ay çatı agrısı dedikleri böyle bir şey mi acaba? Var mı bunu yaşayan
Ben de geçen hafta yaşamıştım. Bence rahim büyüdükçe vücut doğuma hazırlandıkça oluyo. Bu hafta o kayboldu. Dediğin gibi ayakta çok kaldığımda oluyorduKızlar vajinasında ağrı olan var mı? Nasıl anlatsam cok bilemedim ama tam aşağıdaki yer. Bacak arası kısmında ağrı var benim 2 gündür. Çok yürüyünce, ayakta kalınca, oturup kalkerken vs bi değişik agrı hissediyorum tam aşağıda orta taraflarda.
Kasık agrısı veya bel agrısı yok. Sadece vajina agrısı.
Ay çatı agrısı dedikleri böyle bir şey mi acaba? Var mı bunu yaşayan
Canım benim ev 5.kat, merdivenden zarar olmaz diye düşünüyorum ama hiç doktora danışmadım. Son aylar için bir danışayım, aklıma gelmemişMerdiven çıkmak zararli mi biliyo musunuz? Yuruyuse cikiyorum her gun ama yurudugum alanda merdiven de var 2 kata denk geliyodur belki biraz fazladir. 2 tur yurudugum dusunulurse gunde 4 5 kat merdiven cikiyorum diyelim
Ben de yürüyünce 15,000 adımı buluyorum. Bunu da hiç doktora sormadım. Gidince sorayım bazen dogaclama davranıyoruz. Ben doktora çok az soru sordugumu fark ettimBen günde 10 bin adım atmaya çalışıyorum 1 saat yürüyüş yapıyorum 30 dk yürüyüp 10 dk dinleniyorum sonra 30 dk daha yürüyorum park evime 10 dklık mesafede gidiş dönüş 20 dk da öyle yürüyorum hatta bazen hızımı alamayıp 30 ar dk dan 3 ayrı yürüyüş yapıyorum yürüyüş faydalı diye biliyorum 2. Trimester da 1 saat 3. Trimester da 1.30-2 saat yürümek gerekiyor diye biliyorum yanlış mı biliyorum acaba
Canım kırmızı lekelenme mi, akıntı gibi değil di mi? Gecmiş olsun, doktorun risk görse acile cagırırdı.Az once lekelenmem oldugunu fark ettim. Once bi korkudan elim kolum titredikten sonra doktoruma ulaştım progestan al devam ederse haberleselim dedi. Sancim yok, bebegin hareketlerini de hissediyorum. Bugun biraz fazla yordum kendimi galiba. Progestani aldim sizce dinlenip gozlemliyim mi doktorumun dedigi gibi devam edip etmicegini yoksa yine de acile gidiyim mi bilemedim
Çalışıyormuş canım? Kisalmaya sebep söyledim Dr? Yada dahada kisalmasin diye bı öneride bulundum progestan falan kullaniyormusun sürekli istirahat halinde misin.insallah kisalmamistirYok girmedi. Ciğerleri hamd olsun gelişmişti. Sadece minikti. 10 gün hastane de kaldık.
25 haftalik rutin kontrol de çıktı 14mm düşmüştü. Serviks 3 hafta önce normaldi sıkıntı yoktu. Bakalım 7 Aralık ta randevumuz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?