Evet doktora gore cok dgisiyor. Benim ilk doktorum Alman bir bayandi cok tatli biriydi. Guzel bilgiler veriyordu ama hep yanimda birisiyle gitmem gerekiyordu. Yeni gelmistim dil hic bilmiyordum. Sonra 2.kizim daha 1 yasina yeni girmisti hamile oldugumu ogrendim ve kanamali olunca turk doktor olsun kendi derdimi kendim anlatayim o yuzden degistim. Bu doktor da turk ama soguk biri. Mesela benim kanimda antikor varmis . Alman doktor her gittigimde ultrasyon ile bakiyordu ve kilosunun yazdigini o ayrintili kagidi veriyordu. Bu doktor ilk beni bayagi korkuttu sonra ultrasyon ile bakti ama ultrasyon resmi filan vermiyordu. Simdi de ayni sorun var yine bakilmasi lazim ama bakmiyor . Nedenini hic soylemedi . Sadece kontrol ediyoruz dedi. Benim icin az gitmek daha iyi zaten cocuklar ile zor oluyor.Doktordan doktora göre değişiyor gerçekten.
Benim kızımda gittiğim doktor cok detaylı anlatıyordu. Simdi eyalet değiştirdik taşındık. Bu doktorum iyi hastanede doğuma da yanımda olacak ama detaylı anlatmıyor.
Yardımcı ablamız mükemmel biri. Burda hiç kimseyi tanımıyordum ama camilerimiz sagolsun bu şekilde kendi insanlarımızla tanışması daha kolay oluyor.
Kızım cok sevdi ben de cok sevdim. Evin islerinden cok kızımla vakit geçirmesi beni daha çok mutlu ediyor. Kızım mutlu olunca ben de çok mutlu oluyorum. Sağlık Sigortanın karşılaması da daha iyi oldu tabi ki. Yoksa hergün gelmesi maddi olarak zorlayabilirdi.
Bebis için sadece bir kaç yeni doğan kiyafet gerekiyor. Kız olursa zaten pek kıyafete de gerek yok. Kızımdan kalanlar hepsi duruyor. Ama hepsi kolilerden çıkacak yikanacak. Allah tan koyarken bedenlere göre koyup not almıştım. Herseyi açmama gerek yok şimdilik.
Erkek olursa alınması gerekecek.
Bir iki takım hastane çıkışı almak istiyorum.
Kızımda da öyle yapmıştım. Büyüdükçe aldim ihtiyaç oldukça aldim. Ozaman ne lazım ne lazım değil daha iyi anlayabiliyorsun. Burda da ekonomik olarak ta fiyatlar Türkiye de gibi değil şükür. Anı çıkış inişler yok.
Bende oyleyim yaBen neden doymuyorum ve sürekli açımAğlicam artık gerçekten yemek yiyorum 1 saat geçmeden gene acıkıyorum şuan evde yiyebilecek sağlıklı bişey de yok Ay sonlarını sevmiyorum bitmedi şu Kasım bi türlü
Çıkmaz umarım ya dün gece eşim işten geldi açım dedi o akşam işte yiyo diye kendime kadar yapıyorum hep. Gecenin 2 sinde yemeksepeti sağolsunMaalesef bnde öyleyim .Yarın da şeker yuklemem var .şuan inadına bir sürü şey yiyesim var . Zaten günlerdir fast food havada uçuştu . Yok tatlisi sarması derken yarın şeker çıkmasa bari
Son zamana bırakıp telaş yapmaktan iyi bence yakızlar ocak annelerine falan baktım alışverişi yeni yapacak olan var yapmayan bekleyen var bebeğe daha işim koymayan var anacım biz bebelere çeyiz düşer gibi herseyi aldık erken mi aldık
Onlar gec kalmis canim yakızlar ocak annelerine falan baktım alışverişi yeni yapacak olan var yapmayan bekleyen var bebeğe daha işim koymayan var anacım biz bebelere çeyiz düşer gibi herseyi aldık erken mi aldık
Geçmiş olsun kuzulara Allah şifa versinBende oyleyim yasürekli acikiyorum. Son aylarda da cok kilo aliyorum. Şişmeye basladim ve geceleri fena ayaklarim yaniyor. Aglamak istiyorum. Uyku yok kac haftadir. Ilk cocuklar hasta oldu simdi ben uyuyamiyorum
ben gecelik takımı mı bile aldım hazırım dogumaOnlar gec kalmis canim yaaslinda yeni yapilabilir ama zarardalar yani , almis olsaydilar emin ol bayagi seyden kâr etmislerdi
Bnde öyleyim . Bir hafta tatile gideyim +3 kiloyla dönüyorum . Amann napalim veririz yaÇıkmaz umarım ya dün gece eşim işten geldi açım dedi o akşam işte yiyo diye kendime kadar yapıyorum hep. Gecenin 2 sinde yemeksepeti sağolsunİşin kötüsü benim bünyem çok çabuk kilo alan bi bünye dikkat etmem lazım ama olmuyo ya
Son zamana bırakıp telaş yapmaktan iyi bence yaBen sevmem son dakikaya iş bırakmayı ocak anneleri geç kalmış bence
Benim de bazı geceler ellerim ve ayaklarım yanıyor. Hic uyuyamıyorum o zamanBende oyleyim yasürekli acikiyorum. Son aylarda da cok kilo aliyorum. Şişmeye basladim ve geceleri fena ayaklarim yaniyor. Aglamak istiyorum. Uyku yok kac haftadir. Ilk cocuklar hasta oldu simdi ben uyuyamiyorum
Ben şuan 90 oldum almasam daha iyiBnde öyleyim . Bir hafta tatile gideyim +3 kiloyla dönüyorum . Amann napalim veririz yadoğum kilosunun 15 rahat gidiyor zaten . Onda sonra da spor falan toparla riz artık
Sabah benim de var yükleme. Gece 2den sonra hiçbir şey yokMaalesef bnde öyleyim .Yarın da şeker yuklemem var .şuan inadına bir sürü şey yiyesim var . Zaten günlerdir fast food havada uçuştu . Yok tatlisi sarması derken yarın şeker çıkmasa bari
Sagol canimGeçmiş olsun kuzulara Allah şifa versinUyku da sorunum yok çok şükür şuan ama kilo işi beni korkutuyor
Benimde hersey tamam sadece yikanip hazirlanmasi var .ben gecelik takımı mı bile aldım hazırım doguma
Benim hep boyle oluyor. Simdi cok erken basladi sanki. Gece kalkip soguk suda yikardim hep. Simdi petegi acmak istemiyorum odayi soguk seviyorum ama kucuk kizim gece kalkip yanima geliyor ve asla ustunu örtmez . Hayirlisiyla guzel gecer insallah son 3 ayimizBenim de bazı geceler ellerim ve ayaklarım yanıyor. Hic uyuyamıyorum o zaman
Aynı aynı. Valla baya zarar edecekler desene. Bizim aldığımız yatak 2900 olmuş. Sok gecirdim. Her şeye her an zam geliyor.ben gecelik takımı mı bile aldım hazırım doguma
Bebiş sarılık olursa rengi belli olmaz diye çok aşırı bir tehlikesi yok benceYa bazi seyler aliskanlik olmuskendi bildiklerini degistirmez buyukler. Bazilari inaniyormus gibi yapar ama yine kendi bildiklerinin dogru oldugunu dusunur. Sari tülbent olayi banada hep sacma geldi ama neden zararliymis acaba bende bir arastirayim bilgimiz olsun
Kimi kundak yapıyor sarı battaniye ile kimi yelek örüp giydiriyor ama eskilere göre normali olan beşiğin üstüne tülbent örtmek. Eskilerin yaptığı gibi kundak yapan olduğunu düşünmüyorum ben kundak yapacağım ama yarım :)Aaa oyle miben sadece uyurken besigin ustune tulbent orterler saniyordum.
Evet bende besigin ustune ortuyorlar saniyordum. Kundak işi de biraz bebege bagliBebiş sarılık olursa rengi belli olmaz diye çok aşırı bir tehlikesi yok bence
Kimi kundak yapıyor sarı battaniye ile kimi yelek örüp giydiriyor ama eskilere göre normali olan beşiğin üstüne tülbent örtmek. Eskilerin yaptığı gibi kundak yapan olduğunu düşünmüyorum ben kundak yapacağım ama yarım :)
açıklama yaptılar tekstil sanayisinde yüzde 50 artış olacakmış aldığımız kârimizAynı aynı. Valla baya zarar edecekler desene. Bizim aldığımız yatak 2900 olmuş. Sok gecirdim. Her şeye her an zam geliyor.
Yarin guzel resimler gorecegiz deseneYarın odası geliyor, ben de tetanozun 2.dozunu olucam diye, bütün eşyalarını utuledim, askıladim. Yarın odası kurulsun, bir siler hemen yerlestiririm. Kalksın kalabalığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?