2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Evet doktora gore cok dgisiyor. Benim ilk doktorum Alman bir bayandi cok tatli biriydi. Guzel bilgiler veriyordu ama hep yanimda birisiyle gitmem gerekiyordu. Yeni gelmistim dil hic bilmiyordum. Sonra 2.kizim daha 1 yasina yeni girmisti hamile oldugumu ogrendim ve kanamali olunca turk doktor olsun kendi derdimi kendim anlatayim o yuzden degistim. Bu doktor da turk ama soguk biri. Mesela benim kanimda antikor varmis . Alman doktor her gittigimde ultrasyon ile bakiyordu ve kilosunun yazdigini o ayrintili kagidi veriyordu. Bu doktor ilk beni bayagi korkuttu sonra ultrasyon ile bakti ama ultrasyon resmi filan vermiyordu. Simdi de ayni sorun var yine bakilmasi lazim ama bakmiyor . Nedenini hic soylemedi . Sadece kontrol ediyoruz dedi. Benim icin az gitmek daha iyi zaten cocuklar ile zor oluyor.
Yardimci ablayi sevmenize cok mutlu oldum. Bende dogumdan sonrasi icin basvuracagim .

Bende oyleyim ya sürekli acikiyorum. Son aylarda da cok kilo aliyorum. Şişmeye basladim ve geceleri fena ayaklarim yaniyor. Aglamak istiyorum. Uyku yok kac haftadir. Ilk cocuklar hasta oldu simdi ben uyuyamiyorum

Maalesef bnde öyleyim . Yarın da şeker yuklemem var .şuan inadına bir sürü şey yiyesim var . Zaten günlerdir fast food havada uçuştu . Yok tatlisi sarması derken yarın şeker çıkmasa bari
Çıkmaz umarım ya dün gece eşim işten geldi açım dedi o akşam işte yiyo diye kendime kadar yapıyorum hep. Gecenin 2 sinde yemeksepeti sağolsun İşin kötüsü benim bünyem çok çabuk kilo alan bi bünye dikkat etmem lazım ama olmuyo ya
kızlar ocak annelerine falan baktım alışverişi yeni yapacak olan var yapmayan bekleyen var bebeğe daha işim koymayan var anacım biz bebelere çeyiz düşer gibi herseyi aldık erken mi aldık
Son zamana bırakıp telaş yapmaktan iyi bence ya Ben sevmem son dakikaya iş bırakmayı ocak anneleri geç kalmış bence

kızlar ocak annelerine falan baktım alışverişi yeni yapacak olan var yapmayan bekleyen var bebeğe daha işim koymayan var anacım biz bebelere çeyiz düşer gibi herseyi aldık erken mi aldık
Onlar gec kalmis canim ya aslinda yeni yapilabilir ama zarardalar yani , almis olsaydilar emin ol bayagi seyden kâr etmislerdi

Bende oyleyim ya sürekli acikiyorum. Son aylarda da cok kilo aliyorum. Şişmeye basladim ve geceleri fena ayaklarim yaniyor. Aglamak istiyorum. Uyku yok kac haftadir. Ilk cocuklar hasta oldu simdi ben uyuyamiyorum
Geçmiş olsun kuzulara Allah şifa versin Uyku da sorunum yok çok şükür şuan ama kilo işi beni korkutuyor

Bnde öyleyim . Bir hafta tatile gideyim +3 kiloyla dönüyorum . Amann napalim veririz ya doğum kilosunun 15 rahat gidiyor zaten . Onda sonra da spor falan toparla riz artık

Benim de bazı geceler ellerim ve ayaklarım yanıyor. Hic uyuyamıyorum o zaman

Maalesef bnde öyleyim . Yarın da şeker yuklemem var .şuan inadına bir sürü şey yiyesim var . Zaten günlerdir fast food havada uçuştu . Yok tatlisi sarması derken yarın şeker çıkmasa bari
Sabah benim de var yükleme. Gece 2den sonra hiçbir şey yok napacaksak sabaha kadar

Geçmiş olsun kuzulara Allah şifa versin Uyku da sorunum yok çok şükür şuan ama kilo işi beni korkutuyor
Sagol canim Verirsin canim ya ben ne kilolar aldim verdim. Bir turlu normal halime donemeden hep hamile kaldim. Insallah bundan sonrasinda hep beraber zayiflariz. cok kafama takarsam ben kiloyu daha cok acikiyorum. o yuzden dusunmemeye calisiyorum

Benim de bazı geceler ellerim ve ayaklarım yanıyor. Hic uyuyamıyorum o zaman
Benim hep boyle oluyor. Simdi cok erken basladi sanki. Gece kalkip soguk suda yikardim hep. Simdi petegi acmak istemiyorum odayi soguk seviyorum ama kucuk kizim gece kalkip yanima geliyor ve asla ustunu örtmez . Hayirlisiyla guzel gecer insallah son 3 ayimiz

Yarın odası geliyor, ben de tetanozun 2.dozunu olucam diye, bütün eşyalarını utuledim, askıladim. Yarın odası kurulsun, bir siler hemen yerlestiririm. Kalksın kalabalığı

Bebiş sarılık olursa rengi belli olmaz diye çok aşırı bir tehlikesi yok bence
Aaa oyle mi ben sadece uyurken besigin ustune tulbent orterler saniyordum.
Kimi kundak yapıyor sarı battaniye ile kimi yelek örüp giydiriyor ama eskilere göre normali olan beşiğin üstüne tülbent örtmek. Eskilerin yaptığı gibi kundak yapan olduğunu düşünmüyorum ben kundak yapacağım ama yarım :)

Evet bende besigin ustune ortuyorlar saniyordum. Kundak işi de biraz bebege bagli benim ilk kizim daha dogdugunda huylu dogmustu. Asla elleri kollari durmuyordu dokundurmazdi . Ellerini seversin ya bebegin cekerdi şaka gibiydi resmen . Ikinci ve ucuncuyu ilk zamanlar yarim kundak yaptim ama sonra onlarda agladilar. Uyku tulumlari oluyor ya , onu denedim hic uyumadilar ama en guzeli bencede yapmak cunku kendileri cok fazla korkuyor elleri bosluktayken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…