2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aynen bende o yüzden yapmak istiyorum sıçrama durumu çok oluyor bir de anne karnında hissi veriyormuş kundak ama tabii her bebek bir değil dediğin gibi bazı bebişler çook seviyor bazıları da asla istemiyor. Her bebeğin mizacı farklı Uyku tulumu o yüzden hiiç almadım gerekirse doğduktan sonra alırım

Bizim yatakta kundak özelliği var. İnşallah sever sipacan ya o kadar para verdim seve seve yatacak valla

Sagol canim Verirsin canim ya ben ne kilolar aldim verdim. Bir turlu normal halime donemeden hep hamile kaldim. Insallah bundan sonrasinda hep beraber zayiflariz. cok kafama takarsam ben kiloyu daha cok acikiyorum. o yuzden dusunmemeye calisiyorum
Şuanki kilom 75 civarı olsa umursamicam da çok kilolu girersem doğuma sorun yaşarım diye korkuyorum yoksa verilir tabi o sorun değil bence de
Bizim yatakta kundak özelliği var. İnşallah sever sipacan ya o kadar para verdim seve seve yatacak valla
Hangi yatak o öyle kundak olan

Şuanki kilom 75 civarı olsa umursamicam da çok kilolu girersem doğuma sorun yaşarım diye korkuyorum yoksa verilir tabi o sorun değil bence de

Şu

Ay benim karnım acıktı offf. Sabaha kadar napcam ben

Biraz okudum bende yazıyım birşeyler
52 kilo ile başladım şimdi 58 oldum doktor az bile dedi sonra yemek yemek daha zor olucak dedi

Mutlaka çikolata canım istiyor çayı kahveyi de şekersiz içerim ondan yıllardır böyle aslında

Normal doğum mu sezeryan mi konusuna gelince doktora bir kere sormadım doğum nasıl olucak diye doktor sezeryanla çok uygun olur dedi tamam dedim yani doktor karar verir bence..

Doğumun kolayı zoru yok ikisininde zorlukları vardır.. Annem 3 normal doğum artı düşük yapmış idrar tutamama ondada var ama dogumla ilgisi olduğu ne malum.. Sadece sağlıkla gelsin bebekler.Doktoruna inanmak güvenmek çok önemli.Benim ikinci doktorum şuan ama iyi ki değiştirdim suruntum oldu korkma dedi sarıldı bana çocuk gibi sevdi korkma dedi fotoğrafçı vs doğum herşey harika olucak dedi ruh işi bizim işimiz dedi nasıl mutlu oldum

kızlar ocak annelerine falan baktım alışverişi yeni yapacak olan var yapmayan bekleyen var bebeğe daha işim koymayan var anacım biz bebelere çeyiz düşer gibi herseyi aldık erken mi aldık

Hastane çantamı bile hazırladım oğluşumun herseyi hazır sağlıkla gelsin inşallah hersey hazır olunca alışverişlik bisey kalmıyor insanın cani sıkılıyor

Günaydın kızlarrr.
Ben hala gripten kurtulamadım.Neler yaptim ama gidesi yok anacim.Oglusumun öksürük azaldı çok şükür.Bi de yerinde dursa sipam.Anne olmak cidden hem çok güzel hem çok zormus.Bakalim 2.Gelince nolcaz.Ya onlar hep iyi olsun da yeterki.
Güne hassas başladım ve kızımın hareketleri ile.Yahu oğlum bile böyle hareketli değildi karnimda.Bu hiç durmuyor.Uyumuyo galiba hiç zipirnazim benim

Bencede kundaga verdigi tepkiye gore alirsin bebisler daha dogdugunda birseyleri secmeye basliyorlar o yuzden bazilari diyor ya , yapmama dedigim her seyi yaptim. Bize gore degilde bebege gore hareket ediyoruz. Bir gelsinler dunyaya bakalim minisler

Ben 55 den 85 e cikmistim . 2 sene de 58 olmustum ilk hamilelikte. Simdi iraden kuvvetliyse biraz dikkat et , lohusayken canini sıkmazsin en azindan .

Hastane çantamı bile hazırladım oğluşumun herseyi hazır sağlıkla gelsin inşallah hersey hazır olunca alışverişlik bisey kalmıyor insanın cani sıkılıyor
Ay resim atsaydin hastane cantasindan cok seviyorum boyle video filan bakmayi ama burda video olayi yok cok hizlisin masallah. Ben alisverisi bile ilk heyecanla yaptim sonra gecende disariya cikinca aldim iki parca birsey firsat kalmiyor bebise

Gunaydin canim masallah kucuk hanima gecmis olsun , bende bir haftadir gribim gercekten gecmiyor . Allah yardimcimiz olsun. Yatip dinlenme sansi da yok diger cocuklar ile ilgilenmek lazim.
Anne olmak gercekten cok guzel ama zor da benimde bu ara kucuklerin ikiside hasta oldu. 2 hafta sürdü . Daha yeni duzene giriyorlar simdi de benim bacaklarim yaniyor uyuyamiyorum 5 de uyandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…