2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Günaydın kızlar Ben de bu sabaha boğaz ağrısı ile uyandım hayrolsun bakalım inşallah ilerlemez dün ebebeğe gittik çekleri hala kullanmamıştım sonunda kullandım. Küvet ayağı ile küvet aldım. Bi de unibaby yenidoğan ıslak mendilinden aldım 12 li kutu ama daha bez almadım hiç Ocak anneleri nasıl sabretmiş öyle bizim bi kaldı kamera onu da alırsak ıvır zıvır şeyler kalır. Cumartesi kontrolüm var 1 ay olacak h.sonunu iple çekiyorum

Bu ctesi buralar çok hareketli olacakkkk venüs ben sen gümüş hafta bitmez bize şimdiii

Allah'ım çok açım kız da yemek ye artık diye aşırı derece tekme tokat dalıyor. Geçer mi bu 3 saat
Gözümün önünden yemekler geçiyor.
Ahahha ben ilk aclik kani verdim sonra sekeri içtim sonra da ultrasona girdim. Bebiş ağzını açmış ellerini emiyodu açlıktan

Mesela Bnm kız doğduğu günden itibaren şapka takmadı . Bir gunluktu eliyle itiyordu şapkayı . Ama bir saçlı doğdu ki herkes diyordu kız içerde kuaförden gelmiş takmaz tabi şapka diye

Allah'ım çok açım kız da yemek ye artık diye aşırı derece tekme tokat dalıyor. Geçer mi bu 3 saat
Gözümün önünden yemekler geçiyor.
Gittin .i hastaneye sen . Bnm doktir en erken onda başlıyor . Ben yeni kalktım hazırlan çık derken daha cokk aç Kalicam

Ay resim atsaydin hastane cantasindan cok seviyorum boyle video filan bakmayi ama burda video olayi yok cok hizlisin masallah. Ben alisverisi bile ilk heyecanla yaptim sonra gecende disariya cikinca aldim iki parca birsey firsat kalmiyor bebise
Hiç aklıma gelmedikii yüz tane video izledim valla sezaryen olacağım nasipse ne eksik ne fazla olsun istedim baya liste falan hazirladım. Bebisin esyalarini yerlestirdim ama kendiminkileri yerleştirmedim Allah korusun bisi olursa onunkiler olsun ben çok onemli Değilim

Sonuçta
1 tane 8 li hastane çıkışı
2 tane 5 li hastane çıkışı
1 tulum
1 uzun kollu zıbın
1 kısa kollu zıbın
1 kalın battaniye
1 ince battaniye
1 muslin örtü
3 ağız mendili
Emzik
Biberon
Süt sağma pompası
Pişik kremi
10 bez
2 alt açmaz örtüsü
4 çorap
1 patik
Islak mendil
Yelek
Havlu
Bebis için hazırladım kendiminkileri daha hazırlamadım ama
1 gecelik
1 eşofman
Hırka
Çamaşır
Emzirme atleti
Depend
Ped
Göğüs ucu kremi
Kalin corap
Havlu kağıt
Terlik
Göğüs pedi
Koyacağım
Eşime de
Pijama
Terlik
Çorap
Eşofman
Yedek kazak ve tsrt
Hırka
Koyacagim

Cok fazla gibi geliyor gözüme 1 gece kalacağız altı üstü belki onu bile kalmayiz planli sezeryan olacak ya belki sabahtan alır aksama salar bilemiyorum evde uzak gidip gelemez kimse
Tecrübeli annelerimizden eksik fazla listesi alabilirim

Kızlar merhaba,

Benim ilk doğumumdan sonra öğrendiğim bir şey vardı, belki işine yarayan olur diye yazacağım.

Benim meme ucum çıkmıyor. Oğlum yenidoğanken tutamıyordu o yüzden. Bunun için bazı markaların meme ucu koruyucu ya da meme ucu çıkarıcısı var.

Herkes şöyle bir meme ucunu kontrol etsin bence. Benim hamilelikte yoktu ama doğumdan sonra çıkar dedim çıkmadı. Oğlum doğdu, emziremedim. Bir de gece yarısı doğmuştu. Eşim koştur koştur nöbetçi eczaneye gitti de Philips Aventin meme ucu koruyucusunu aldı. İlk 1,5 ay onlarla emzirdim. Sonradan çıktı meme ucum. Emzirmeyi kestikten sonra da eski haline döndü.

O yüzden benim listemde meme ucu koruyucu da var. Lansinohunkini beğendim bu sefer, onu alacağım.

Belki benim gibi olan ve hastanede o telaşı yaşamak istemeyen olursa diye yazayım dedim.

Doktorum gelmemiş daha onu bekliyorum. Ay bayilmazsak iyi açlıktan

Mesela Bnm kız doğduğu günden itibaren şapka takmadı . Bir gunluktu eliyle itiyordu şapkayı . Ama bir saçlı doğdu ki herkes diyordu kız içerde kuaförden gelmiş takmaz tabi şapka diye
Dogrudur takmaz benimki topuklarini birbirine surterek corap bile cikariyordu. 2 aylikken ek bankdan düsmüstü . Saniyeler icinde o kadar korkmustum ki , beraber aglamistik

Benimki de hiç uyumuyooo gece 2de kalkıyorum hareketli 4te kalkıyorum hareketli eee gündüz de hareketli çok korkuyorum doğunca nasıl olcak diye bi de sürekli dönüyo onu hissediyorum önce bi gerilme oluyo sonra karnımda paldır küldür yer değiştiriyo

Coook gecmis olsun canim sanada kuzulara da.Ya bende hiç böyle uzun süren grip olduğumuzu hatırlamıyorum.Bende de ayakta yanma var.Neden anlamadım.Cok dikkat etmemiz gerek.

Sezeryan da salmazlar sanirim bir gunde . Dogum yapinca insan üsüyebiliyor ona gore birsey alabilirsin bebisin kiyafetleri yeter . Artik vaktinde saglicakla gelsin miniş

Ya bunların hiç uyku gelmiyor mu acaba Yavrum yorulmuyormu acaba.Gece öyle bi durtuyoki uykumdan uyanıyorum.Bende korkmaya başladım.Acaba doğunca da böyle mi olacak

Ya bunların hiç uyku gelmiyor mu acaba Yavrum yorulmuyormu acaba.Gece öyle bi durtuyoki uykumdan uyanıyorum.Bende korkmaya başladım.Acaba doğunca da böyle mi olacak
Benimki şu an açlıktan vuruyor

Bende şuan seker yuklemesi yaptırıyorum ikinci kanı verdim birer saat ara ile 2 kez daha kan verecegim. Epey uzun sürüyormuş... doktor yoktu benim asistani tanimlama yaptı laboratuvarda kan alindi...
boşuna bekleme istersen doktoru bi sor..

Midem bulanmadi ama reflum fena.. Hayırlısı ile gecse su iki saat

Doktorum gelmemiş daha onu bekliyorum. Ay bayilmazsak iyi açlıktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…