Bu ctesi buralar çok hareketli olacakkkk venüs ben sen gümüş hafta bitmez bize şimdiiiGünaydın kızlarBen de bu sabaha boğaz ağrısı ile uyandım hayrolsun bakalım inşallah ilerlemez dün ebebeğe gittik çekleri hala kullanmamıştım sonunda kullandım. Küvet ayağı ile küvet aldım. Bi de unibaby yenidoğan ıslak mendilinden aldım 12 li kutu ama daha bez almadım hiç Ocak anneleri nasıl sabretmiş öyle bizim bi kaldı kamera onu da alırsak ıvır zıvır şeyler kalır. Cumartesi kontrolüm var 1 ay olacak h.sonunu iple çekiyorum
AhahhaAllah'ım çok açımkız da yemek ye artık diye aşırı derece tekme tokat dalıyor. Geçer mi bu 3 saat
Gözümün önünden yemekler geçiyor.
Evet . Dokuzda kalkmam lazımdı uyumuşum daha yeni kalktım .Senin de şeker yuklemen var di mi sabah?
Mesela Bnm kız doğduğu günden itibaren şapka takmadı . Bir gunluktu eliyle itiyordu şapkayı . Ama bir saçlı doğdu ki herkes diyordu kız içerde kuaförden gelmiş takmaz tabi şapka diyeBencede kundaga verdigi tepkiye gore alirsinbebisler daha dogdugunda birseyleri secmeye basliyorlar o yuzden bazilari diyor ya , yapmama dedigim her seyi yaptim. Bize gore degilde bebege gore hareket ediyoruz. Bir gelsinler dunyaya bakalim minisler
Gittin .i hastaneye sen . Bnm doktir en erken onda başlıyor . Ben yeni kalktım hazırlan çık derken daha cokk aç KalicamAllah'ım çok açımkız da yemek ye artık diye aşırı derece tekme tokat dalıyor. Geçer mi bu 3 saat
Gözümün önünden yemekler geçiyor.
Hiç aklıma gelmedikiiAy resim atsaydin hastane cantasindancok seviyorum boyle video filan bakmayi ama burda video olayi yok cok hizlisin masallah. Ben alisverisi bile ilk heyecanla yaptim sonra gecende disariya cikinca aldim iki parca birsey firsat kalmiyor bebise
Ben de sırada bekliyorum şimdiEvet . Dokuzda kalkmam lazımdı uyumuşum daha yeni kalktım .
Dogrudur takmazMesela Bnm kız doğduğu günden itibaren şapka takmadı . Bir gunluktu eliyle itiyordu şapkayı . Ama bir saçlı doğdu ki herkes diyordu kız içerde kuaförden gelmiş takmaz tabi şapka diye
Benimki de hiç uyumuyooo gece 2de kalkıyorum hareketli 4te kalkıyorum hareketli eee gündüz de hareketli çok korkuyorum doğunca nasıl olcak diyeGünaydın kızlarrr.
Ben hala gripten kurtulamadım.Neler yaptim ama gidesi yok anacim.Oglusumun öksürük azaldı çok şükür.Bi de yerinde dursa sipam.Anne olmak cidden hem çok güzel hem çok zormus.Bakalim 2.Gelince nolcaz.Ya onlar hep iyi olsun da yeterki.
Güne hassas başladım ve kızımın hareketleri ile.Yahu oğlum bile böyle hareketli değildi karnimda.Bu hiç durmuyor.Uyumuyo galiba hiç zipirnazim benim
Coook gecmis olsun canim sanada kuzulara da.Ya bende hiç böyle uzun süren grip olduğumuzu hatırlamıyorum.Bende de ayakta yanma var.Neden anlamadım.Cok dikkat etmemiz gerek.Gunaydin canimmasallah kucuk hanima gecmis olsun , bende bir haftadir gribim gercekten gecmiyor . Allah yardimcimiz olsun. Yatip dinlenme sansi da yok diger cocuklar ile ilgilenmek lazim.
Anne olmak gercekten cok guzel ama zor dabenimde bu ara kucuklerin ikiside hasta oldu. 2 hafta sürdü . Daha yeni duzene giriyorlar simdi de benim bacaklarim yaniyor uyuyamiyorum 5 de uyandim
Sezeryan da salmazlar sanirim bir gunde . Dogum yapinca insan üsüyebiliyor ona gore birsey alabilirsinHiç aklıma gelmedikiiyüz tane video izledim valla sezaryen olacağım nasipse ne eksik ne fazla olsun istedim baya liste falan hazirladım. Bebisin esyalarini yerlestirdim ama kendiminkileri yerleştirmedim Allah korusun bisi olursa onunkiler olsun ben çok onemli Değilim
Sonuçta
1 tane 8 li hastane çıkışı
2 tane 5 li hastane çıkışı
1 tulum
1 uzun kollu zıbın
1 kısa kollu zıbın
1 kalın battaniye
1 ince battaniye
1 muslin örtü
3 ağız mendili
Emzik
Biberon
Süt sağma pompası
Pişik kremi
10 bez
2 alt açmaz örtüsü
4 çorap
1 patik
Islak mendil
Yelek
Havlu
Bebis için hazırladım kendiminkileri daha hazırlamadım ama
1 gecelik
1 eşofman
Hırka
Çamaşır
Emzirme atleti
Depend
Ped
Göğüs ucu kremi
Kalin corap
Havlu kağıt
Terlik
Göğüs pedi
Koyacağım
Eşime de
Pijama
Terlik
Çorap
Eşofman
Yedek kazak ve tsrt
Hırka
Koyacagim
Cok fazla gibi geliyor gözüme 1 gece kalacağız altı üstü belki onu bile kalmayiz planli sezeryan olacak ya belki sabahtan alır aksama salar bilemiyorum evde uzak gidip gelemez kimse
Tecrübeli annelerimizden eksik fazla listesi alabilirim
Ya bunların hiç uyku gelmiyor mu acabaBenimki de hiç uyumuyooo gece 2de kalkıyorum hareketli 4te kalkıyorum hareketli eee gündüz de hareketli çok korkuyorum doğunca nasıl olcak diyebi de sürekli dönüyo onu hissediyorum önce bi gerilme oluyo sonra karnımda paldır küldür yer değiştiriyo
Benimki şu an açlıktan vuruyorYa bunların hiç uyku gelmiyor mu acabaYavrum yorulmuyormu acaba.Gece öyle bi durtuyoki uykumdan uyanıyorum.Bende korkmaya başladım.Acaba doğunca da böyle mi olacak
Doktorum gelmemiş daha onu bekliyorum. Ay bayilmazsak iyi açlıktan
Bi çok isim yazdık ama hiç birisi içime sinmedi dahaInsan cok hevesleniyor bebek kiyafetlerine . Cok tatli oluyorlar minik minikIsim dusundunuz mu peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?