Yeni aldıysan link veya isim verir misin çok güzelmiş
Benim annemin 2 normal doğumu var ama rahim alındı sonradan ondan sonra idrar kaçırma problemi yaşamaya başladı. Nedendir bilmem erkeklerde nasıl prostat varsa kadınlarda da bu idrar kaçırma oluyor genelde benim duyduğum çoğu kadında varBiraz okudum bende yazıyım birşeyler
52 kilo ile başladım şimdi 58 oldum doktor az bile dedi sonra yemek yemek daha zor olucak dedi
Mutlaka çikolata canım istiyor çayı kahveyi de şekersiz içerim ondan yıllardır böyle aslında
Normal doğum mu sezeryan mi konusuna gelince doktora bir kere sormadım doğum nasıl olucak diye doktor sezeryanla çok uygun olur dedi tamam dedim yani doktor karar verir bence..
Doğumun kolayı zoru yok ikisininde zorlukları vardır.. Annem 3 normal doğum artı düşük yapmış idrar tutamama ondada var ama dogumla ilgisi olduğu ne malum.. Sadece sağlıkla gelsin bebekler.Doktoruna inanmak güvenmek çok önemli.Benim ikinci doktorum şuan ama iyi ki değiştirdim suruntum oldu korkma dedi sarıldı bana çocuk gibi sevdi korkma dedi fotoğrafçı vs doğum herşey harika olucak dedi ruh işi bizim işimiz dedi nasıl mutlu oldum
İsteyince tutuyorum kendimi ama hamilelikte bazı şeyler kriz gibi geliyo yiyemeyince ağlıyorumBen 55 den 85 e cikmistim . 2 sene de 58 olmustum ilk hamilelikte. Simdi iraden kuvvetliyse biraz dikkat et , lohusayken canini sıkmazsin en azindan .
Sakız yasak mı acaba ağız oyalanır en azındanAllah'ım çok açımkız da yemek ye artık diye aşırı derece tekme tokat dalıyor. Geçer mi bu 3 saat
Gözümün önünden yemekler geçiyor.
İyi doktor hemşire derken bana yapmıyoruz dediler işte bence doğru değil ama heryerde aynıdır bana kalirsaCanım ben sağlık ocağında açlık tokluk baktırdım. Her şwhirde ayrı prosedür mü uygulanıyoo ki
Bence heryerde aynıdır farklı olacağını sanmıyorum ama yapmıyoruz dedi doktor hemşire iyi derken işim görülmedi.bende doktora sorucam para verip hastanede ya açlık tokluk bakicak yada şeker yükleme yapacak artık.. İstanbul'dayım bu aradaCanım ben sağlık ocağında açlık tokluk baktırdım. Her şwhirde ayrı prosedür mü uygulanıyoo ki
Ne zamandır böyle uyandircaak şekilde benim kız sabah öğlen akşam yatınca birkaç tik yapıyor gece hiç uyandirmadi sen benden ileridesin ondan sordum büyüdükçe gücü artırıyor uyandırıyor mu diyeBenimki de hiç uyumuyooo gece 2de kalkıyorum hareketli 4te kalkıyorum hareketli eee gündüz de hareketli çok korkuyorum doğunca nasıl olcak diyebi de sürekli dönüyo onu hissediyorum önce bi gerilme oluyo sonra karnımda paldır küldür yer değiştiriyo
Benimde var bu sıralar bel ağrılarım oturunca özellikle fena ağrıyobende dayanılmaz sırt ağrıları başladı miniğim de 4-5 gündür pek sessiz hareketsiz inzivaya çekilme dönemleri heralde veya ben aşırı yoruldum o da yoruldu hali yok
Kokonanny diye geçiyor da link atayım.Yeni aldıysan link veya isim verir misin çok güzelmiş
Benim annemin 2 normal doğumu var ama rahim alındı sonradan ondan sonra idrar kaçırma problemi yaşamaya başladı. Nedendir bilmem erkeklerde nasıl prostat varsa kadınlarda da bu idrar kaçırma oluyor genelde benim duyduğum çoğu kadında var
İsteyince tutuyorum kendimi ama hamilelikte bazı şeyler kriz gibi geliyo yiyemeyince ağlıyorum
Sakız yasak mı acaba ağız oyalanır en azından
Geldi verdim. Benimkinin asistanı yok yaBende şuan seker yuklemesi yaptırıyorum ikinci kanı verdim birer saat ara ile 2 kez daha kan verecegim. Epey uzun sürüyormuş... doktor yoktu benim asistani tanimlama yaptı laboratuvarda kan alindi...
boşuna bekleme istersen doktoru bi sor..
Midem bulanmadi ama reflum fena.. Hayırlısı ile gecse su iki saat
İyi yapmışsın. Ne yazdı magnezyum? Bence al mutlaka. Kasılmaları, bel ağrılarını kesiyor.Kızlar bu arada ağrım var diye magnezyum verdi doktor bir paket bitti devam etmeli miyim
neye göre tamam devamını magnezyum..
D3 devam ediyorum o hamilelik boyunca devam diye söyledi sağlık ocağı..birde vitamin var karışık herşeyi içeren ona devam ediyorum
Sen yorulunca o da hareket etmiyor tatlım. Biz de haftasonu evi değiştirdik, ama akşam 8den beri açım yemek yeeee diye vuruyor içerde sıpabende dayanılmaz sırt ağrıları başladı miniğim de 4-5 gündür pek sessiz hareketsiz inzivaya çekilme dönemleri heralde veya ben aşırı yoruldum o da yoruldu hali yok
Hadi ya ben nie dört saat bekliom yaGeldi verdim. Benimkinin asistanı yok yabir acken aldılar, bir de içtikten 1saat sonra vericem sadece.
Benımde meme ucum çıkmamıştı cnm annemle ıkımız o dıkıslı halımle ucunu tutarak emzırırdım sut sagma makınesıyle cektırırdım ucu cıksın dıue oyle bı kac haftaya anca cıktı hep agzından kacıyodu bunda daha kolay olur dıye dusunuyorm hem dahada tecrubelıyız ınsallah emerlerde sıkıntısız rahat ederızKızlar merhaba,
Benim ilk doğumumdan sonra öğrendiğim bir şey vardı, belki işine yarayan olur diye yazacağım.
Benim meme ucum çıkmıyor. Oğlum yenidoğanken tutamıyordu o yüzden. Bunun için bazı markaların meme ucu koruyucu ya da meme ucu çıkarıcısı var.
Herkes şöyle bir meme ucunu kontrol etsin bence. Benim hamilelikte yoktu ama doğumdan sonra çıkar dedim çıkmadı. Oğlum doğdu, emziremedim. Bir de gece yarısı doğmuştu. Eşim koştur koştur nöbetçi eczaneye gitti de Philips Aventin meme ucu koruyucusunu aldı. İlk 1,5 ay onlarla emzirdim. Sonradan çıktı meme ucum. Emzirmeyi kestikten sonra da eski haline döndü.
O yüzden benim listemde meme ucu koruyucu da var. Lansinohunkini beğendim bu sefer, onu alacağım.
Belki benim gibi olan ve hastanede o telaşı yaşamak istemeyen olursa diye yazayım dedim.
Ben açlık ka ini verdim daha .35 dk sonra kan ve idrar vercem .75 lik yapıyor bana. 2 kan iki idrar vercem açlık hariç seninde öylemiDoktorum gelmemiş daha onu bekliyorum. Ay bayilmazsak iyi açlıktan
Benim oğlum hiçbir şekilde tutamamıştı ilk ayında. O yüzden bu aparatları alacağım. Üstelik meme ucum yara olursa, bu aparatları takıp emzirmesi beni rahatlatır diye düşünüyorum. Yine de dediğin gibi ilk seferkinden daha rahat geçer süreç diye umuyorum.Benımde meme ucum çıkmamıştı cnm annemle ıkımız o dıkıslı halımle ucunu tutarak emzırırdım sut sagma makınesıyle cektırırdım ucu cıksın dıue oyle bı kac haftaya anca cıktı hep agzından kacıyodu bunda daha kolay olur dıye dusunuyorm hem dahada tecrubelıyız ınsallah emerlerde sıkıntısız rahat ederız
Kaclik içtin? Normalde şeker değerlerin nasıl?Hadi ya ben nie dört saat bekliom yason on dakika gecmedi bugun vakit
Açlık verdim, idrar verdim, sonra şekeri içtim, 1 saat bekletip 2.yi vericem 12.37deBen açlık ka ini verdim daha .35 dk sonra kan ve idrar vercem .75 lik yapıyor bana. 2 kan iki idrar vercem açlık hariç seninde öylemi
Günaydın kızlar. Elinde alışveriş eksik listesi tarzı bir şey olan varsa paylaşabilir mi?
Devam edin. Ben magnezyumu emzirme döneminde bile alıyorum.Kızlar bu arada ağrım var diye magnezyum verdi doktor bir paket bitti devam etmeli miyim
neye göre tamam devamını magnezyum..
D3 devam ediyorum o hamilelik boyunca devam diye söyledi sağlık ocağı..birde vitamin var karışık herşeyi içeren ona devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?