2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Şu

Eki Görüntüle 2960713
Ay benim karnım acıktı offf. Sabaha kadar napcam ben
Yeni aldıysan link veya isim verir misin çok güzelmiş
Benim annemin 2 normal doğumu var ama rahim alındı sonradan ondan sonra idrar kaçırma problemi yaşamaya başladı. Nedendir bilmem erkeklerde nasıl prostat varsa kadınlarda da bu idrar kaçırma oluyor genelde benim duyduğum çoğu kadında var
Ben 55 den 85 e cikmistim . 2 sene de 58 olmustum ilk hamilelikte. Simdi iraden kuvvetliyse biraz dikkat et , lohusayken canini sıkmazsin en azindan .
İsteyince tutuyorum kendimi ama hamilelikte bazı şeyler kriz gibi geliyo yiyemeyince ağlıyorum
Allah'ım çok açım kız da yemek ye artık diye aşırı derece tekme tokat dalıyor. Geçer mi bu 3 saat
Gözümün önünden yemekler geçiyor.
Sakız yasak mı acaba ağız oyalanır en azından

Canım ben sağlık ocağında açlık tokluk baktırdım. Her şwhirde ayrı prosedür mü uygulanıyoo ki
Bence heryerde aynıdır farklı olacağını sanmıyorum ama yapmıyoruz dedi doktor hemşire iyi derken işim görülmedi.bende doktora sorucam para verip hastanede ya açlık tokluk bakicak yada şeker yükleme yapacak artık.. İstanbul'dayım bu arada
Ne zamandır böyle uyandircaak şekilde benim kız sabah öğlen akşam yatınca birkaç tik yapıyor gece hiç uyandirmadi sen benden ileridesin ondan sordum büyüdükçe gücü artırıyor uyandırıyor mu diye

Kızlar bu arada ağrım var diye magnezyum verdi doktor bir paket bitti devam etmeli miyim
neye göre tamam devamını magnezyum..

D3 devam ediyorum o hamilelik boyunca devam diye söyledi sağlık ocağı..birde vitamin var karışık herşeyi içeren ona devam ediyorum

bende dayanılmaz sırt ağrıları başladı miniğim de 4-5 gündür pek sessiz hareketsiz inzivaya çekilme dönemleri heralde veya ben aşırı yoruldum o da yoruldu hali yok
Benimde var bu sıralar bel ağrılarım oturunca özellikle fena ağrıyo

Kokonanny diye geçiyor da link atayım.

Kizlar 50grlik şeker içtim. 13.37de vericem kan tekrar. Tadı değişikti biraz. İlk başta bulanti yapıyor da şimdi iyiyim.

Geldi verdim. Benimkinin asistanı yok ya bir acken aldılar, bir de içtikten 1saat sonra vericem sadece.

İyi yapmışsın. Ne yazdı magnezyum? Bence al mutlaka. Kasılmaları, bel ağrılarını kesiyor.

bende dayanılmaz sırt ağrıları başladı miniğim de 4-5 gündür pek sessiz hareketsiz inzivaya çekilme dönemleri heralde veya ben aşırı yoruldum o da yoruldu hali yok
Sen yorulunca o da hareket etmiyor tatlım. Biz de haftasonu evi değiştirdik, ama akşam 8den beri açım yemek yeeee diye vuruyor içerde sıpa

Benımde meme ucum çıkmamıştı cnm annemle ıkımız o dıkıslı halımle ucunu tutarak emzırırdım sut sagma makınesıyle cektırırdım ucu cıksın dıue oyle bı kac haftaya anca cıktı hep agzından kacıyodu bunda daha kolay olur dıye dusunuyorm hem dahada tecrubelıyız ınsallah emerlerde sıkıntısız rahat ederız

Benim oğlum hiçbir şekilde tutamamıştı ilk ayında. O yüzden bu aparatları alacağım. Üstelik meme ucum yara olursa, bu aparatları takıp emzirmesi beni rahatlatır diye düşünüyorum. Yine de dediğin gibi ilk seferkinden daha rahat geçer süreç diye umuyorum.

Günaydın kızlar. Elinde alışveriş eksik listesi tarzı bir şey olan varsa paylaşabilir mi?

Hadi ya ben nie dört saat bekliom ya son on dakika gecmedi bugun vakit
Kaclik içtin? Normalde şeker değerlerin nasıl?
Ben açlık ka ini verdim daha .35 dk sonra kan ve idrar vercem .75 lik yapıyor bana. 2 kan iki idrar vercem açlık hariç seninde öylemi
Açlık verdim, idrar verdim, sonra şekeri içtim, 1 saat bekletip 2.yi vericem 12.37de

Bu arada doğumhaneyi sordum, hastane ameliyat elbisesi giydiriyormus. Epidural sezaryen varmış burda. Ben zaten onu yapıyorum genelde dedi doktorcum. Zorunlu olmadikca genel anestezi önermiyorum ve yapmıyorum dedi.

Devam edin. Ben magnezyumu emzirme döneminde bile alıyorum.
Çünkü maratona katılan sporcular gibi yoğun geçiyor o dönemde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…