2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kaclik içtin? Normalde şeker değerlerin nasıl?

Açlık verdim, idrar verdim, sonra şekeri içtim, 1 saat bekletip 2.yi vericem 12.37de
Herkese farklı yapıyorlar galiba ben parmaktan açlık verdim . Şekeri içtim . Yarım saat sonra 1. Kan ve idrarı vermicem . O dan bı saat sonra da ikinci kan ve idrarı vermicem kızımda farklı yapmışlardı diye hatırlıyorum .4 kere kan vermiştim onda

Benım yara olmadı ama yınede en kucugunden lansınohun kremınden aldım ne olur ne olmaz dıye ınsallah bakalım daha rahat olur

Bu arada minnak mi desem dombalak mi desem bilemedigim oğluşum 927 Gr olmuş . Fl den hesaplayinca boyu da 34 cm . Hiç resim vermedi . Zaten yüz üstü yatmış sıpa .en solda kafası sağda ayakları boylu boyunca uzanmış . İnşallah kilolu gitmiyodur . 3500 dan fazlasi çıkmaz benden mümkün değil

Magnezyuma devam edebilirsin bi sakıncası yok. Krampları, ağrıları azaltır. Karışık vitamin dediğini de emzirme dönemi dahil kullanıyorsun.

Acken 76 idi sekerim.. 75 gr..lık içtim ben ondan mi acep
Bana 75 lik giriş yaptı doktor . Önce açlık kanı aldılar .sonra içeceği içtim 1 saat sonra ilk kan ve idrari verdim .şimdi 1 saat sonra 2. Kan ve idrarı vercem biticek . Seninde mi öyle

Hmm 50lik bulamadılar hatta başta, sonra bakti buldu öyle içtim.
Acken 76 idi sekerim.. 75 gr..lık içtim ben ondan mi acep
Olabilir benim açlık 60 65 çıkıyor genelde.

İnsallah canım günler böyle hızlıca geçsin istiyorum 36.haftalara bı gelsek diyorum

Vercen mi vermicen mi karar ver

Anam masallah tam tosun yaa benimki zayıf kız heralde 775 gr dı sanırım 2 gün once 25+4tük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…