2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
yok balım ctesi yeni doktora muayeneye gidince şekeri de yaptırcammm hazırlıklı gitcemm susuz aç maçç son sultanlık günlerim iyice cılkını çıkardım tatlının
Ay ben de bu ctesi gidicem ben geçen ctesi sanıyodum değilmiş ben de bokunu çıkarmış durumdayım yediğim şeylerin haddi hesabı yok. Susuz aç gidersek belki etki etmez okadar

Kız ben yemedim adam gibi. Zahradaya söyle sen onu
Bendeki koca verken yiyemem zaten..adam eve çikolata aldırmıyor 6 aydır
Ay yok artık ben olsam gelirken getirmezsen seni de eve almam derim aslında iyilik yapıyo adamcağız sana benimki öyle mi her akşam tatlılar abur cuburlar geçen yakından baktım suratı balon gibi olmuş dhskjfldkf dyemedim çok kilo almışsın diye sonra başıma bela alıyom tribinden geçemem jdldkf

Ahahhaha yok ya istesem her türlü aldiririm da, cidden canım da çekmiyor. Ne baklava ne çikolata. Hatta hastaneye giderken onu konuştuk.

Ay ben de bu ctesi gidicem ben geçen ctesi sanıyodum değilmiş ben de bokunu çıkarmış durumdayım yediğim şeylerin haddi hesabı yok. Susuz aç gidersek belki etki etmez okadar
Bende bu hafta özellikle aynı böyleyim . Kimsenin canı çekmesin diye yazmak istemiyorum ama aklına gelen her fast food saat fark etmeksizin gömdüm .tatlıları falan söylemiyorum bile . Bende bişey çıkmazsa kimsede çıkmaz

Kızlar ya geçen sağlık ocağında kan ve idrar verdim anladığım kadarıyla idrar da kan çıkmış bir de siz baksanıza anlayan veya sonuçları benzer olan var mı enfeksiyon da pozitif +++ çıkmış. Yanma kaşıntı hiç bir şey yok şekerime de bakmışlar açlık 74 çıkmış o gayet iyi. Demir ilacını 15 gündür kullanmıyorum demir 90 bağlama kapasitesi 327 çıkmış bana baya iyi gibi geldi

Eklentiler

• IMG_20211129_132359.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 68
  • 16381817691298650321283494087845.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 59
Bana 75 lik giriş yaptı doktor . Önce açlık kanı aldılar .sonra içeceği içtim 1 saat sonra ilk kan ve idrari verdim .şimdi 1 saat sonra 2. Kan ve idrarı vercem biticek . Seninde mi öyle
Idrar yok 4 tüp kan verdim ben. Sonuçları bekleyemedim doktor bakıp yolladi saolsun yokmuş şekerim

Eklentiler

• IMG-20211129-WA0001.webp
    67 KB · Görüntüleme: 66
Ay hadi inş çıkmaz valla tek umudumuz sensin

cati agrisi ordaki kemigin agrisi. vajina ordaki etlerin agrisi. cati agrisi herkeste olur da vajina agrisi varsa biraz dinlenin bence

Aaayy bende bende bu hafta çok yemeye başladım hep açım istahimi nasıl kesmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…