yok balım ctesi yeni doktora muayeneye gidince şekeri de yaptırcammm hazırlıklı gitcemm susuz aç maçç son sultanlık günlerim iyice cılkını çıkardım tatlının
Ay ben de bu ctesi gidicem ben geçen ctesi sanıyodum değilmiş ben de bokunu çıkarmış durumdayım yediğim şeylerin haddi hesabı yok. Susuz aç gidersek belki etki etmez okadar
Ay yok artık ben olsam gelirken getirmezsen seni de eve almam derim aslında iyilik yapıyo adamcağız sana benimki öyle mi her akşam tatlılar abur cuburlar geçen yakından baktım suratı balon gibi olmuş dhskjfldkf dyemedim çok kilo almışsın diye sonra başıma bela alıyom tribinden geçemem jdldkf
Ay yok artık ben olsam gelirken getirmezsen seni de eve almam derim aslında iyilik yapıyo adamcağız sana benimki öyle mi her akşam tatlılar abur cuburlar geçen yakından baktım suratı balon gibi olmuş dhskjfldkf dyemedim çok kilo almışsın diye sonra başıma bela alıyom tribinden geçemem jdldkf
Ay ben de bu ctesi gidicem ben geçen ctesi sanıyodum değilmiş ben de bokunu çıkarmış durumdayım yediğim şeylerin haddi hesabı yok. Susuz aç gidersek belki etki etmez okadar
Bende bu hafta özellikle aynı böyleyim . Kimsenin canı çekmesin diye yazmak istemiyorum ama aklına gelen her fast food saat fark etmeksizin gömdüm .tatlıları falan söylemiyorum bile . Bende bişey çıkmazsa kimsede çıkmaz
Kızlar ya geçen sağlık ocağında kan ve idrar verdim anladığım kadarıyla idrar da kan çıkmış bir de siz baksanıza anlayan veya sonuçları benzer olan var mı enfeksiyon da pozitif +++ çıkmış. Yanma kaşıntı hiç bir şey yok şekerime de bakmışlar açlık 74 çıkmış o gayet iyi. Demir ilacını 15 gündür kullanmıyorum demir 90 bağlama kapasitesi 327 çıkmış bana baya iyi gibi geldi
Bana 75 lik giriş yaptı doktor . Önce açlık kanı aldılar .sonra içeceği içtim 1 saat sonra ilk kan ve idrari verdim .şimdi 1 saat sonra 2. Kan ve idrarı vercem biticek . Seninde mi öyle
Bende bu hafta özellikle aynı böyleyim . Kimsenin canı çekmesin diye yazmak istemiyorum ama aklına gelen her fast food saat fark etmeksizin gömdüm .tatlıları falan söylemiyorum bile . Bende bişey çıkmazsa kimsede çıkmaz
Kızlar vajinasında ağrı olan var mı? Nasıl anlatsam cok bilemedim ama tam aşağıdaki yer. Bacak arası kısmında ağrı var benim 2 gündür. Çok yürüyünce, ayakta kalınca, oturup kalkerken vs bi değişik agrı hissediyorum tam aşağıda orta taraflarda.
Kasık agrısı veya bel agrısı yok. Sadece vajina agrısı.
Ay çatı agrısı dedikleri böyle bir şey mi acaba? Var mı bunu yaşayan
Bizde daha karar vermedik Cok oncelerde oglum olursa Ebubekir koyacagiz diye konusmustuk . Simdi herkes Ebubekir diyor ama ben biraz daha kisa bir isim olsun istiyorum, burda zor soylenir bu isim