Gün icerisinde patik filan giydigimde azaliyordu , ama serin olsun diye soguk yerlere basarsam gece daha cok yaniyordu. Simdi dikkat da ediyorum ama yinede yaniyorCoook gecmis olsun canim sanada kuzulara da.Ya bende hiç böyle uzun süren grip olduğumuzu hatırlamıyorum.Bende de ayakta yanma var.Neden anlamadım.Cok dikkat etmemiz gerek.
Sezeryan da salmazlar sanirim bir gunde . Dogum yapinca insan üsüyebiliyor ona gore birsey alabilirsinbebisin kiyafetleri yeter . Artik vaktinde saglicakla gelsin miniş
Hadi ya, sistem degisiyor demekkiGeçen sene arkadaşım doğum yaptı aynı hastanede ertesi gün bıraktılar doğum paketi var hastanenin oradada bir gece diyorlar sadeceyinede sorayim doktora hazırlıklı olmak lazim zaten ben hazırlıklı olcam diye evi taşıyacağım herhalde
Yaaa aynı düşüncelerYa bunların hiç uyku gelmiyor mu acabaYavrum yorulmuyormu acaba.Gece öyle bi durtuyoki uykumdan uyanıyorum.Bende korkmaya başladım.Acaba doğunca da böyle mi olacak
Canım benim 2. Olunca sanırım zaten çok erken hissetmeye başlamıştım. Son 2 haftadır artık zirve yaptı hareketler. Bir de doktor plesanta arkada kalmış bebek direk önde ondan da çok hissediyorsun dedi.Bence heryerde aynıdır farklı olacağını sanmıyorum ama yapmıyoruz dedi doktor hemşire iyi derken işim görülmedi.bende doktora sorucam para verip hastanede ya açlık tokluk bakicak yada şeker yükleme yapacak artık.. İstanbul'dayım bu arada
Ne zamandır böyle uyandircaak şekilde benim kız sabah öğlen akşam yatınca birkaç tik yapıyor gece hiç uyandirmadi sen benden ileridesin ondan sordum büyüdükçe gücü artırıyor uyandırıyor mu diye
E nolcak şimdi bi tık yüksek çıkmış sadeceAçlık 88, 1 saat sonraki 174 çıktı. Yahu ben dikkat de ediyorum niye yüksek çıktı bu
Cuma akşam düşünürüz şimdi boşverrr asoşa doktor ne dicek acaba yaE nolcak şimdi bi tık yüksek çıkmış sadeceAy ben kendimden korktum şuan
Ne dedi peki doktorun? Açlığın gayet güzel ama gebelik şekeri dikkat etmeye bağlı olmuyo zatenAçlık 88, 1 saat sonraki 174 çıktı. Yahu ben dikkat de ediyorum niye yüksek çıktı bu
ne kadar deva metcek o ya normale döndüğünde bırakılacak mı yokda doğuma kadar devam mıGebelik diyabeti diyetinin 4. Gününden selamlar. Hayattan soğudum
Ben 75 lik içtim 1 kere kan aldılar 145 üstü çıkarsa 2 saate bakarız demişti 137 çıktı bakmadılar 2 saateKızlar bi de içtiğiniz şekere gore kan verme sayınız değişiyor. 50 içenler açlık ve sonrasında 1 tane kan veriyo. 75 lik icenler açlık ve 2 kan, 100lük içenler açlık ve 3 kan şeklinde
Benim uykudan uyanınca çok oluyo şişliğimHayalim hamburger,hayatım brokoli odemler başladım hanımlar?
Ya ama çok tatlı oluyorlar yaYaaa aynı düşüncelerben de diyorum annem hiç mi yorulmadın az dur birazdan yine başla diye ama yok var gücüyle hareket ediyo. Bi yarım saat ortalarda olmazsa uyudu heralde o yarım saat 45 dkyı bulmuyo hemen tekrar harekete başlıyo . Aman yeter ki iyi olsunlar keyifli olduklarından yapıyo olsunlar İçerde çok hareket etti çıkınca sakin olur belki diyorum ben
Eger beslenmeyle duzeliyosa doguma kadar hatta dogumdan sonra bile düzelmesi bazen zaman alabiliyomus o durumda devam ediliyomus. Ama cuma sonuçlar degerlendirilicek eger beslenme cok ise yaramiyo gibiyse endokrinolojiye gidicem o da insüline başlıcak sanirim. Insulin alirkem de diyet ayni sekilde devam mi bilmiyorumne kadar deva metcek o ya normale döndüğünde bırakılacak mı yokda doğuma kadar devam mı
Normal şeker hastaları gibiyse anneannem hem diyet yapıyodu hem insülin vuruyoduEger beslenmeyle duzeliyosa doguma kadar hatta dogumdan sonra bile düzelmesi bazen zaman alabiliyomus o durumda devam ediliyomus. Ama cuma sonuçlar degerlendirilicek eger beslenme cok ise yaramiyo gibiyse endokrinolojiye gidicem o da insüline başlıcak sanirim. Insulin alirkem de diyet ayni sekilde devam mi bilmiyorumtatliyi, hamurisini falan gectim patates bile yok ya. Hatta onu da gectim fazla yag da glikoza cevriliyomus diye yag da sinirli koca salataya bi tatli kasigi yag koyuyorum
Kuzu senin kan sonucun direk çıktı demek ki yoksa normalde bu şekilde bende hastanedeyken herkes şeker yüklemesine gelmişti ordan öğrendimBen 75 lik içtim 1 kere kan aldılar 145 üstü çıkarsa 2 saate bakarız demişti 137 çıktı bakmadılar 2 saate
Benim uykudan uyanınca çok oluyo şişliğim
Ay Letonya mıydı ya benim aklımda Litvanya diye kalmışÖyle vallaLetonca orta seviye biliyorum hala da öğreniyorum kv kp için ama eşimle günlük hayatta ingilizce hep
Ahahahahah ay allah iyiliğini versin çok güldümMasallah hakkatende yakışıklıkadinmissin
Ay ağzına sağlık ne güzel cevap vermişsinŞöyle konuşanın ağzına tavayla vurasım geliyovajinal yapsan ona da bahane bulunuyo merak etme canım. geçen gün kızımın sınıf anneleriyle kahvaltısı vardı. Yanımdaki kadın ilki nasıl doğdu dedi. Ben de vajinal dedim. Ayyyy 2.yi öyle yapma bak rahmin sarkar idrarını bile tutamazsın bizim komşu öyle oldu dedi ahaahaha gülsem mi ağlasam mı
Artık tutamadım kendimi arkadaşınız için çok talihsiz olmuş tıpkı sizin bunu bana söylemeniz gibi dedimsonra durumu kurtarmaya çalışırken aaa ama onun dikişi çoktuuu taa nereye kadar yırtılmış ondandır dedi. Yani bi güZel de sıvadı
Demem o ki herşeye bi bahane bulunuyo kulağımızı tıkıcaz ya da konuşanın ağzını tıkıcazben genelde kulağımı tıkardım ama canım hormonlarım atağınızı seveyim
Ben günde 10 bin adımın altında yürümüyorum hiç. Dün 13500 adım yürümüşüm hattaBen gecen gun 6900 adim diye kuzenim kızdı. 20 dkdan iki ayri yuruyus yapcaksin dedi. Merdiven çıksam daha kizardi herhalde :)
Benim doktorum da bol bol yürü diyo. 10 bin adım çok mu hocam dedim o ne ki az bile diyoBen günde 10 bin adım atmaya çalışıyorum 1 saat yürüyüş yapıyorum 30 dk yürüyüp 10 dk dinleniyorum sonra 30 dk daha yürüyorum park evime 10 dklık mesafede gidiş dönüş 20 dk da öyle yürüyorum hatta bazen hızımı alamayıp 30 ar dk dan 3 ayrı yürüyüş yapıyorum yürüyüş faydalı diye biliyorum 2. Trimester da 1 saat 3. Trimester da 1.30-2 saat yürümek gerekiyor diye biliyorum yanlış mı biliyorum acaba
Her doktorun ayrı sanırım ya bana mesela su içme demediKuzu senin kan sonucun direk çıktı demek ki yoksa normalde bu şekilde bende hastanedeyken herkes şeker yüklemesine gelmişti ordan öğrendim
Banada demedi canım sadece yemek yeme dedi. Hatta açlık kanını verdikten sonra susadiysan git su ic sebilden dediHer doktorun ayrı sanırım ya bana mesela su içme demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?