2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Coook gecmis olsun canim sanada kuzulara da.Ya bende hiç böyle uzun süren grip olduğumuzu hatırlamıyorum.Bende de ayakta yanma var.Neden anlamadım.Cok dikkat etmemiz gerek.
Gün icerisinde patik filan giydigimde azaliyordu , ama serin olsun diye soguk yerlere basarsam gece daha cok yaniyordu. Simdi dikkat da ediyorum ama yinede yaniyor daha 3 ay var

Sezeryan da salmazlar sanirim bir gunde . Dogum yapinca insan üsüyebiliyor ona gore birsey alabilirsin bebisin kiyafetleri yeter . Artik vaktinde saglicakla gelsin miniş

Geçen sene arkadaşım doğum yaptı aynı hastanede ertesi gün bıraktılar doğum paketi var hastanenin oradada bir gece diyorlar sadece yinede sorayim doktora hazırlıklı olmak lazim zaten ben hazırlıklı olcam diye evi taşıyacağım herhalde

Ben de günlerdir uyuyamıyordum ya resmen uykum 4 5 saate düşmüştü o da bölük pörçük, dün gece hem artık dayanamadığımdan hem kızçem de sakindi güzel uyumuşum çok şükür son aylar çok artacak uykusuzluk diyorlar şimdiden Allah yardımcımız olsun

Hadi ya, sistem degisiyor demekki abimin esi devlette dogum yapmisti 5 sene once , gaz cikarmadan ve bebek ilk kakasini yapmadan salmamislardi. Eskiden 2 gun kesin kaliyorlardi.
Burda yani Almanyada normal dogumda 3 gece kaliyorsun ve refakatci olayi yok 3.dogumda ben imza atip cikabilir miyim demistim. Doktor eve gidip ne yapacaksin 2 tane daha cocuk var evde yatamazsin . Burda dinlen hem bebegin kontrolleri oluyor demisti

Ya bunların hiç uyku gelmiyor mu acaba Yavrum yorulmuyormu acaba.Gece öyle bi durtuyoki uykumdan uyanıyorum.Bende korkmaya başladım.Acaba doğunca da böyle mi olacak
Yaaa aynı düşünceler ben de diyorum annem hiç mi yorulmadın az dur birazdan yine başla diye ama yok var gücüyle hareket ediyo. Bi yarım saat ortalarda olmazsa uyudu heralde o yarım saat 45 dkyı bulmuyo hemen tekrar harekete başlıyo . Aman yeter ki iyi olsunlar keyifli olduklarından yapıyo olsunlar İçerde çok hareket etti çıkınca sakin olur belki diyorum ben

Canım benim 2. Olunca sanırım zaten çok erken hissetmeye başlamıştım. Son 2 haftadır artık zirve yaptı hareketler. Bir de doktor plesanta arkada kalmış bebek direk önde ondan da çok hissediyorsun dedi.

Açlık 88, 1 saat sonraki 174 çıktı. Yahu ben dikkat de ediyorum niye yüksek çıktı bu
Ne dedi peki doktorun? Açlığın gayet güzel ama gebelik şekeri dikkat etmeye bağlı olmuyo zaten bi tık yüksek ama diyet verir belki?

Bende de böyle çıktı . 1. Saat tam sınırda gözüküyordu orada yazan değerlere göre ama doktorum sıkıntı yok biz bu değerler aralığında bakarız diye yan tarafa yazdı kendisi . 1. Saat 170 . 188 sınır olarak kabul ediyormuş . Ucuz yırttım .kalpten gidiyodum diyet verilcek diye

Eklentiler

• IMG_20211129_160819.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar bi de içtiğiniz şekere gore kan verme sayınız değişiyor. 50 içenler açlık ve sonrasında 1 tane kan veriyo. 75 lik icenler açlık ve 2 kan, 100lük içenler açlık ve 3 kan şeklinde
Ben 75 lik içtim 1 kere kan aldılar 145 üstü çıkarsa 2 saate bakarız demişti 137 çıktı bakmadılar 2 saate
Hayalim hamburger,hayatım brokoli odemler başladım hanımlar?
Benim uykudan uyanınca çok oluyo şişliğim

Ya ama çok tatlı oluyorlar ya oğlum bundan 1tik az hareketliydi içerde.Cikinca daha fenaydı.Ben o yüzden bu cimcimeden acayip korkuyorum ya.

ne kadar deva metcek o ya normale döndüğünde bırakılacak mı yokda doğuma kadar devam mı
Eger beslenmeyle duzeliyosa doguma kadar hatta dogumdan sonra bile düzelmesi bazen zaman alabiliyomus o durumda devam ediliyomus. Ama cuma sonuçlar degerlendirilicek eger beslenme cok ise yaramiyo gibiyse endokrinolojiye gidicem o da insüline başlıcak sanirim. Insulin alirkem de diyet ayni sekilde devam mi bilmiyorum tatliyi, hamurisini falan gectim patates bile yok ya. Hatta onu da gectim fazla yag da glikoza cevriliyomus diye yag da sinirli koca salataya bi tatli kasigi yag koyuyorum

Normal şeker hastaları gibiyse anneannem hem diyet yapıyodu hem insülin vuruyodu

Ben 75 lik içtim 1 kere kan aldılar 145 üstü çıkarsa 2 saate bakarız demişti 137 çıktı bakmadılar 2 saate

Benim uykudan uyanınca çok oluyo şişliğim
Kuzu senin kan sonucun direk çıktı demek ki yoksa normalde bu şekilde bende hastanedeyken herkes şeker yüklemesine gelmişti ordan öğrendim

Öyle valla Letonca orta seviye biliyorum hala da öğreniyorum kv kp için ama eşimle günlük hayatta ingilizce hep
Ay Letonya mıydı ya benim aklımda Litvanya diye kalmış
Masallah hakkatende yakışıklıkadinmissin
Ahahahahah ay allah iyiliğini versin çok güldüm
Ay ağzına sağlık ne güzel cevap vermişsin
Ben gecen gun 6900 adim diye kuzenim kızdı. 20 dkdan iki ayri yuruyus yapcaksin dedi. Merdiven çıksam daha kizardi herhalde :)
Ben günde 10 bin adımın altında yürümüyorum hiç. Dün 13500 adım yürümüşüm hatta Ama botla ya da çizmeyle yürüyünce bacaklarım çok ağrıyor onun dışında sorun olmuyo.
Benim doktorum da bol bol yürü diyo. 10 bin adım çok mu hocam dedim o ne ki az bile diyo Çaktırmadan maratona falan hazırlıyo sanırım Beslenme ve hareket konusunda çok takıntılı ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…