2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben 75 lik içtim 1 kere kan aldılar 145 üstü çıkarsa 2 saate bakarız demişti 137 çıktı bakmadılar 2 saate

Benim uykudan uyanınca çok oluyo şişliğim
Ben de sabahları uyandığımda karnım davul gibi oluyor, sanırım idrar birikmesi beni çok etkiliyor böyle düşündüm çünkü sonra yumuşuyor karnım kasıklarım da rahatlıyor

Evde yedikten sonra takip ediyor musun?
Benim çikolatali yağlı pasta yediğimde mesela sekerim çıkmıyor.
Pilav da çıkarmadı. Kıymalı makarnada sorun olmadı. Hepsinden bir tabak yedim.
Lahmacun cikardi. Çikolata ve fıstık yedim çıktı.
Evde aletin varsa takibini yap ona göre daha iyi anlıyorsun neyin çıkardığını.

Takip ediyorum evet günde 6 kere ölçüm yapiyorum bu hafta sabah ogle aksam aclik tokluk. Valla anlamadim dun haslanmis brokoli yanina kupkuru bi salata yogurt ve iki ince dilim tam bugday ekmegi sekerimi yukseltti şok oldum. Normal beslenmemle noluyodu kim bilir

aynen benim de bu şekilde ağrının kasıklarla hiç ilgisi yok baya aşağıda ağrı oluyor özellikle ayağa kalkarken ve yürürken. Son birkaç gündür iyice arttığı için normal hızda bile yürüyemiyorum çok yavaş yavaş yürüyorum oturunca bişey yok

Biraz yağlı yemeyi dene ekmek yeme.
Kac cikti brokoli ve ekmekten sonra?
Bol bol salata yanına et tavuk balik yemeyi dene.
Stres yapma. İlk hamilegimde bana doktorlar cok stres yapıyordu ıspanak bile çıkarıyordu çünkü çok üzülüyordum.
Simdi kendi doktorum kendim oldum.
Deneyerek ilerliyorum.
Lahmacunu yasakladım çünkü iki saat sonra 160 cikti.
Onun dışında iki saat sonra 120 gibi çıkıyor.

160 çıktı 2 saatlik tokluk. Benim normalde de insulin direncim vardi zaten 13 yildir falan kullandigim ilacimi biraktim hamilelikte belki onun da etkisi vardir. Simdi 1 hafta diyetisyen listesiyle ölçüm yapmami soyledigi icin doktorum harfi harfine uyuyorum saatlere ölçülere falan. Insülinsiz sadece diyetle devam edilicekse ben de denemeye yanilma devam ederim. Gunde bir öğün et/balık yanina salata bi öğün de sebze ve salatam var boyle simdi. Aşırı zorlanıyorum ya beyaz un ve şeker benim yaşam tarzımmış

Tokluk şekerini 2 sat sonrami olcuyorum.bana ağzına attığın ilk lokmadan 1saat sonra olceceksin dedi.9dayeneye basladiysam o da olcuyorum.kac cikiyo sonuçların?

Tokluk şekerini 2 sat sonrami olcuyorum.bana ağzına attığın ilk lokmadan 1saat sonra olceceksin dedi.9dayeneye basladiysam o da olcuyorum.kac cikiyo sonuçların?
Bana ilk lokmadan 2 saat sonra dedi. Degisiyo en dusuk 102 gördüğüm oldu, en yüksek 160. 126, 153,120... daha fazla veri olmasi acisindan önümüzdeki günlerde 1 saatlik de olceyim bari. 75lik yüklemede 1 saatlik 219, 2. Saat 120lerde bir seydi...

75 Gr yuklemeden sonra 1.saat 181 2.saat 138 çıkmış benimde.diyetle çözeceğiz inşallah vücut üretiyor sanırsam benimki ilk iki gün tokluk 130lardaydi iki gündürde 160.170 lerde ne yapacağım bilmiyorum endokrin ne diyecek?Allahım haftalar bı gecsinde hayırlısıyla doguralim neyse stres yapmayalım yine yükselir olmadı insulin vururuz ben alışkınım zaten her gün oksapar ignem var 6 aydir.kevgire döndüm yakında içtiğim su vucudumdan fiskirmasa bari

Banada demedi canım sadece yemek yeme dedi. Hatta açlık kanını verdikten sonra susadiysan git su ic sebilden dedi hemsireye sordum hayır sakın diyince icmedim yüksek müksek cikar sonuc diye
Su içince yükseliyor mu şeker
Ben de sabahları uyandığımda karnım davul gibi oluyor, sanırım idrar birikmesi beni çok etkiliyor böyle düşündüm çünkü sonra yumuşuyor karnım kasıklarım da rahatlıyor
Benim ellerim şişiyor genelde
Bacak kemiklerine basınca içine cokuyormu?
Şuan evet ama sabah denerim benim bacak değilde ellerim sanki su basmışlar gibi kapatıp açarken hissediyorum öyle bi süre devam ediyor sonra geçiyo

ya evet napalım insülin yapıcaksak da sonuçta geçici bi durum. bebişler iyi olsun da ^^

İlk magzinc parayla aldım 100 TL idi bitince yazdırdım magosit peki aksam sabah içmek fark eder mi
Devam edin. Ben magnezyumu emzirme döneminde bile alıyorum.
Çünkü maratona katılan sporcular gibi yoğun geçiyor o dönemde.
Sabah mi akşam mı içiyorsunuz
Magnezyuma devam edebilirsin bi sakıncası yok. Krampları, ağrıları azaltır. Karışık vitamin dediğini de emzirme dönemi dahil kullanıyorsun.
Magnezyum sabah akşam farkeder mi
Bende ne biliyim test yapip bakmadı bir paket bitti devam etsem birşey olur mu diye sorayim dedim
Canım benim 2. Olunca sanırım zaten çok erken hissetmeye başlamıştım. Son 2 haftadır artık zirve yaptı hareketler. Bir de doktor plesanta arkada kalmış bebek direk önde ondan da çok hissediyorsun dedi.
O yüzden 28 haftada tekme atma sayılacak diyorlar 25 gibi anladığım senin yoğunlaşmış

Ben 400 mg sabah
400mg akşam alıyorum.
Sancim olursa öğlen de 200 mg alıyorum.

Ben 400 mg sabah
400mg akşam alıyorum.
Sancim olursa öğlen de 200 mg alıyorum.
Teşekkür ederim cevap için 365 ml yazıyor bir tane sabah içiyordum agrima iyi geliyordu akşam icerim bende sabah da vitamin ayni anda olmasından daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…