2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Teşekkür ederim cevap için 365 ml yazıyor bir tane sabah içiyordum agrima iyi geliyordu akşam icerim bende sabah da vitamin ayni anda olmasından daha iyi olur
Akşam regenesis, magnezyum, prilam sabah demir kahvaltıyla da dvit böyle bir düzenim olduu

Kızlar size birşey sorucam çalışan anneler için doğum ücretleri neye göre hesaplanıyor askeri ücret çalışan biri kaçıncı haftada izNe ayrılıyor ve ne kadar ücret alıyor bu konuda net bilgis olan beni aydınlatabilirmi illaki konusu geçmiştir ben atlamış olabilirim

Brüt maaşın 3/4 ü alınıyor, 32+0 izne ayrılabiliyoruz ama çalışır raporuyla 37+0a kadar uzatabiliyosun raporda doktora göre 10 gün 10 gün yazarsa parça parça yatıyormuş toplu yazarsa toplu alıyormuşsun
Maaş kısmı hariç geri kalan konularda eminim

Aynı tamamen kasıklarla cok alakasız, direk alt taraf. Yürürken hızlanırsam veya adımlarımı geniş atarsam, sanki alt tarafa etlere bir şey batıyor gibi.

Ben bugun doktoruma telefonda sordum, gebelik haftası büyüdükce bu tip agrıların normal olabilecegini, magnezyumu günde 2’ye çıkarabileceğimi söyledi. Biraz içim rahatladı ama kontrolume de daha cok var

Sizin kaç günden beri devam ediyor? Benim 3 gün bugun

Yok farketmiyor. Ben akşam yemekten sonra içiyorum ama.

Vallahi moralim bozuldu 174u görünce.
Doktorumla konuştuk bir tık yüksek çıkmış, pzt günü 100luk deneyelim dedi. Bir de her gün yemekten sonra 2 dilim beyaz ekmek ye, karbonhidrat yuklemesine de bakalım dedi.

Teşekkür ederim cevap için 365 ml yazıyor bir tane sabah içiyordum agrima iyi geliyordu akşam icerim bende sabah da vitamin ayni anda olmasından daha iyi olur
Ben hepsini bir arada salliyorum. Sabah 5 tane birden yutuyorum. Birde rahim ağzı kisalmasin diye bir toz ilacim var onuda salliyorum mideye

Doktorumla konuştuk bir tık yüksek çıkmış, pzt günü 100luk deneyelim dedi. Bir de her gün yemekten sonra 2 dilim beyaz ekmek ye, karbonhidrat yuklemesine de bakalım dedi.
Yazık bebegine denetme sana da yazık. Versin bir alet evde kontrolünü yap. 75 lik sınırda ise 100 lük zaten sinir olur.

Stresle alakası var mı acaba ister istemez yüklemeye gidiyorum diye stres oluyorsun bide o kadsr süre aç kalmak şuan için hepimiz için zorlu ben diğer sonucunun güzel çıkacağına inanıyorum

Yazık bebegine denetme sana da yazık. Versin bir alet evde kontrolünü yap. 75 lik sınırda ise 100 lük zaten sinir olur.
Yok 50lik içtim ben. Bebeğe zararı olsa yaptırmaz zaten doktor sanmıyorum.

Valla 15 saat sürdü. Hocanın kayınvalidesi rahatsizlanmis, ondan geç geldi. Pzt direk 8.30da gidicem.
Stresle alakası var mı acaba ister istemez yüklemeye gidiyorum diye stres oluyorsun bide o kadsr süre aç kalmak şuan için hepimiz için zorlu ben diğer sonucunun güzel çıkacağına inanıyorum

Akşam regenesis, magnezyum, prilam sabah demir kahvaltıyla da dvit böyle bir düzenim olduu
Demir aç karna dedi sağlık ocağı 2 saat sonra kahvaltı dedi ama benim bağırsakları bozdu bıraktım içmiyorum şuan cumartesi doktora sorucam sartsa içmem başka birşey yazdircam.sabah D3 decavit vitamin akşam da magosit ve progestan fitil böyle şimdilik

Kızlar bende mesajları şimdi okudum da yazmak istedim ben aslında şeker yükleme yaptırmayı düşünmüyordum sonra kendim birkaç gün evde takibini yapıp öyle giderim dedim ve akşam tokluk benim 175 çıktı sabahta açlık 120 çıktı sonra doktorumla konuştum yüksek çıkmış şeker yükleme yapalım dedi 75 ilk olandan yaptık Elma aramalıydı benim içtiğim içmeden önce bi kan verdim sonra içtikten bir saat sonra bi kan sonra tekrar bir saat sonra bi kan daha verdim ama benim hemşire sürekli yakınlarda ol dedi yürüme merdiven galan çıkma hastaneden çıkma dedi hatta arada geldi beni kontrol etmeye baya ilgilendi ama çok şükür bende bi sıkıntı olmadı daha sonra sonuç iki saate çıkacağını söyledi eve geldim doktorum aradı sınırda olduğunu şuan birşeye gerek olmadığını söyledi çok şükür birde sizlere birşey sormak istiyorum kıZlar bugün gittiğim hastanenin ebe takip hemşiresi geldi yanıma beni baya bilgilendirdi 30. Haftada online eğitim 32 den sonrada seninle birebir eğitim yapacağız dedi bu emzirme dir doğumdur lohusalıktır baya bahsetti sizlerede böyle birşeyden bahsettiler mi merak ettim

Kızlarr iyi akşamlar bu mide yanması için nasıl çözümler buldunuz? Bu akşam bi çözüm bulamazsam midemi kesip atıcam herhalde öyle yanıyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…