Akşam yemeği yedim çokda değil yediğim ama yanlarda bir batma midede batma hamilelik taytı kilot sanki kesiyor dedim pjama giydim icerden sıkıştıran bir durum sanki kalbim küt küt atıyor bugün birde yazmıştım yag sürüyorum karnım bakiyorum yine kuru kaşınıyor sizlerde de oluyor mu bu tarz şeyler
Sanki midem ağrıyor artı yanlar
Senin spor nasıl gidiyoo asılllBiz akşam yemeğini erken yediğimizden akşam kesin acıkıyorum ya tavşan gibi dolanıyorum mutfaktademin muhallebi perileri geldi mesela tatlıyla da çok aram yok ama ah bu hamilelik
Ne kullanıyorsun yağ olarak ama hepsi birleşince ağrıların korku dolu anlar yaşadım soda içtim sanki biraz rahatım ama son birkaç gündür zorBen bunları geçen haftalarda yaşadım. Sürekli kalbim atıyordu. Bebişlerin yerleştikleri yer ile alakalı sanırım. Geçiyor merak etmekuruma benim daha çok ellerimde ve dudaklarımda oluyor. Karnım için kullandığım yağ inanılmaz güzel nemlendiriyor. Akşam sürüyorum sabah hala nemli uyanıyorum
Az olsun öz olsun benceAynı bensin. İnsan sevmiyorumçok insan çok dert. Hiç gerek yok hiç
Ben iç çamaşırları karnımın altında tutuyorum yukarı çekmiyorum artık tayt zaten giymiyorum beli lastikli şeyler değilde beli geniş şeyler giyiyorum. Yemekten sonra iyice geriliyor karnım davul gibi oluyorumAkşam yemeği yedim çokda değil yediğim ama yanlarda bir batma midede batma hamilelik taytı kilot sanki kesiyor dedim pjama giydim icerden sıkıştıran bir durum sanki kalbim küt küt atıyor bugün birde yazmıştım yag sürüyorum karnım bakiyorum yine kuru kaşınıyor sizlerde de oluyor mu bu tarz şeyler
Ha haaa inşkızın yapacak o işi bence ohh sefası olsun peroşunn parçalasın babanneyi hak ediyolar valla
Yok değiller kesin ama sorsan onlara iyiliğimi düşünüyorlar fırsatımı hiç aramazlar . Ama bugün olanlardan sonra sanırım uzun bir süre artık bana gelmezler meraklı gitti . Ha bide doğurunca resim isterler bebeğimin ve odasının . Bakalım onu Nası yapıp görecekler . Şimdi tek merakları neler aldım nasıl yapıcam odayı hangi hastanede nasıl doğurucam bunu konuşurlar aralarındaP pera__ canım onların arkadaşların olduğuna eminsin dimi resmen çekememişler kıskanmışlar seni. Herkesin hamileliği aynı mı sanki kıyas yapıyorlar
Az olsun öz olsun bence
Ben iç çamaşırları karnımın altında tutuyorum yukarı çekmiyorum artık tayt zaten giymiyorum beli lastikli şeyler değilde beli geniş şeyler giyiyorum. Yemekten sonra iyice geriliyor karnım davul gibi oluyorum
Ay canim aynen öyleyim napcagini şaşırdım hamile taytı giydiğim çıkardım..pjama giydim büyük ama oda usuttu esimin esofman ve kazak giydim şimdi en iyi böyle oldu.davul gibi sert karnım akşamları bugün büyüyor mu nedir anladım çok zorlandım bu aksamP pera__ canım onların arkadaşların olduğuna eminsin dimi resmen çekememişler kıskanmışlar seni. Herkesin hamileliği aynı mı sanki kıyas yapıyorlar
Az olsun öz olsun bence
Ben iç çamaşırları karnımın altında tutuyorum yukarı çekmiyorum artık tayt zaten giymiyorum beli lastikli şeyler değilde beli geniş şeyler giyiyorum. Yemekten sonra iyice geriliyor karnım davul gibi oluyorum
Allah yardımcın olsun valla zor öyle insanlar bence gelirlerse doğumdan sonra azarla gönderYok değiller kesin ama sorsan onlara iyiliğimi düşünüyorlar fırsatımı hiç aramazlar . Ama bugün olanlardan sonra sanırım uzun bir süre artık bana gelmezler meraklı gitti . Ha bide doğurunca resim isterler bebeğimin ve odasının . Bakalım onu Nası yapıp görecekler . Şimdi tek merakları neler aldım nasıl yapıcam odayı hangi hastanede nasıl doğurucam bunu konuşurlar aralarında
Dönem dönem büyüme yapıyor sanırım deri gerginliğini atınca ağrılar azalıyor benim teorim böyleAy canim aynen öyleyim napcagini şaşırdım hamile taytı giydiğim çıkardım..pjama giydim büyük ama oda usuttu esimin esofman ve kazak giydim şimdi en iyi böyle oldu.davul gibi sert karnım akşamları bugün büyüyor mu nedir anladım çok zorlandım bu aksam
Kız yarım altın kaç para senin haberin var mınTaktığım altındada değilim zaten kesin getirmeyecekler gitti 2 yarım altınımgelmesinlerde laflarıda kalsın kendileriyle beraber benimde başımın gözümün sadakası olsun
ne kadar da benBiz akşam yemeğini erken yediğimizden akşam kesin acıkıyorum ya tavşan gibi dolanıyorum mutfaktademin muhallebi perileri geldi mesela tatlıyla da çok aram yok ama ah bu hamilelik
Hayvan gibi yemek yedim gündüz açma almıştım onu yemek için çıldırıyorum ama bi yandan da yırtılıcam nefes alamıyorumya hoşttt de şunlara bir daha görüşürsen resmen lafa dedikoduya moral bozmaya çekememezliğe gelmişler çıldırıyoruuum ya çıldırıyo ama sendeki bu sabır kaynana yüzünden oldu
ayy gittiler ama benim koca 65 kiloya düşmüş dedim böyle olmayacak üşengeçlikten mahvolcaz işten gelip kendimi mutfağa kapatıyorum yemek yap ye topla şimdi oturdum
ayy kızlar bende doymama hissi yeni başladı asssla doymuyorum asssla sürekli yemek istiyorum daha yeni sofrayı topladım ne yesem diye düşünüyorum 4. kilomu da aldım böylece göz açıp kapayana kadar
Ay hatırlatmaAyy hanımlar antepteki bebeğini döven babayı gördünüzmuah yavrum ya bu nasıl bı insanlık,boylelerine rabbim babalığı nasip etmesin
Altın bu durumdayken hiç getirmezler bence deTaktığım altındada değilim zaten kesin getirmeyecekler gitti 2 yarım altınımgelmesinlerde laflarıda kalsın kendileriyle beraber benimde başımın gözümün sadakası olsun
Allah bildiği gibi yapsın o adamı ya görmedim ama bebeğini döven başlığı bile yetti vicdansız adamAyy hanımlar antepteki bebeğini döven babayı gördünüzmuah yavrum ya bu nasıl bı insanlık,boylelerine rabbim babalığı nasip etmesin
Kolay bulmuş bellimi köpek adam.biz (esimveben) gibi tüp bebek merkezleri önünde beklememis belli kıymet bilmiyor.allah belasını versin onun ve onun gibilerin.masum çocuk suçu sadece ağlamak sanırsamAy hatırlatmakanım dondu kramp girdi mideme. Elleri kırılsın pisliğin onu orda çeken anası da ayrı cins nasıl adamın etlerini koparıp parçalamıyo
Valla gir bı bak sap şap nasıl vuruyor kafasına yüzüne Allah'ım ya resmen dondum kaldım.Altın bu durumdayken hiç getirmezler bence de
Allah bildiği gibi yapsın o adamı ya görmedim ama bebeğini döven başlığı bile yetti vicdansız adamGirsin hapse de onu da orda dövsünler
Ben de iki üç gündür çok kötüyüm. Yemek yemeden soğudum resmen. Yemekten sonra perisan oluyorum. Karnim geriliyor nefes alamıyorum. Çokta yemiyorum aslında. Bebek aç kalmasın diye mecburi yiyorum.Akşam yemeği yedim çokda değil yediğim ama yanlarda bir batma midede batma hamilelik taytı kilot sanki kesiyor dedim pjama giydim icerden sıkıştıran bir durum sanki kalbim küt küt atıyor bugün birde yazmıştım yag sürüyorum karnım bakiyorum yine kuru kaşınıyor sizlerde de oluyor mu bu tarz şeyler
ay ben yemek yemek için yürüyüşe çıktım geldim 100 gram bile vermemişim yazıklar olsun şöyle azıcık gram gitse helva ekmek yicektim akjsdajHayvan gibi yemek yedim gündüz açma almıştım onu yemek için çıldırıyorum ama bi yandan da yırtılıcam nefes alamıyorumoturdum soda zıkkımlanıyorum azcık yer açılsın incem mutfağa kfşdkflfkşg
Ben her gün marsı çıkarıyorum 20 dk yürüyoruz beraber bir gram bile mi gitmezay ben yemek yemek için yürüyüşe çıktım geldim 100 gram bile vermemişim yazıklar olsun şöyle azıcık gram gitse helva ekmek yicektim akjsdaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?