2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276

Ben bunları geçen haftalarda yaşadım. Sürekli kalbim atıyordu. Bebişlerin yerleştikleri yer ile alakalı sanırım. Geçiyor merak etme kuruma benim daha çok ellerimde ve dudaklarımda oluyor. Karnım için kullandığım yağ inanılmaz güzel nemlendiriyor. Akşam sürüyorum sabah hala nemli uyanıyorum

Ne kullanıyorsun yağ olarak ama hepsi birleşince ağrıların korku dolu anlar yaşadım soda içtim sanki biraz rahatım ama son birkaç gündür zor

P pera__ canım onların arkadaşların olduğuna eminsin dimi resmen çekememişler kıskanmışlar seni. Herkesin hamileliği aynı mı sanki kıyas yapıyorlar

Aynı bensin. İnsan sevmiyorum çok insan çok dert. Hiç gerek yok hiç
Az olsun öz olsun bence
Ben iç çamaşırları karnımın altında tutuyorum yukarı çekmiyorum artık tayt zaten giymiyorum beli lastikli şeyler değilde beli geniş şeyler giyiyorum. Yemekten sonra iyice geriliyor karnım davul gibi oluyorum

Yok değiller kesin ama sorsan onlara iyiliğimi düşünüyorlar fırsatımı hiç aramazlar . Ama bugün olanlardan sonra sanırım uzun bir süre artık bana gelmezler meraklı gitti . Ha bide doğurunca resim isterler bebeğimin ve odasının . Bakalım onu Nası yapıp görecekler . Şimdi tek merakları neler aldım nasıl yapıcam odayı hangi hastanede nasıl doğurucam bunu konuşurlar aralarında

Ay canim aynen öyleyim napcagini şaşırdım hamile taytı giydiğim çıkardım..pjama giydim büyük ama oda usuttu esimin esofman ve kazak giydim şimdi en iyi böyle oldu.davul gibi sert karnım akşamları bugün büyüyor mu nedir anladım çok zorlandım bu aksam

Allah yardımcın olsun valla zor öyle insanlar bence gelirlerse doğumdan sonra azarla gönder
Dönem dönem büyüme yapıyor sanırım deri gerginliğini atınca ağrılar azalıyor benim teorim böyle

Biz akşam yemeğini erken yediğimizden akşam kesin acıkıyorum ya tavşan gibi dolanıyorum mutfakta demin muhallebi perileri geldi mesela tatlıyla da çok aram yok ama ah bu hamilelik
ne kadar da ben bana da rulokat perileri geliyor bugün 4 büyük kutu daha aldım evde bitmesine tahammül edemiyorum

Ayy hanımlar antepteki bebeğini döven babayı gördünüzmu ah yavrum ya bu nasıl bı insanlık,boylelerine rabbim babalığı nasip etmesin

Hayvan gibi yemek yedim gündüz açma almıştım onu yemek için çıldırıyorum ama bi yandan da yırtılıcam nefes alamıyorum oturdum soda zıkkımlanıyorum azcık yer açılsın incem mutfağa kfşdkflfkşg

Ayy hanımlar antepteki bebeğini döven babayı gördünüzmu ah yavrum ya bu nasıl bı insanlık,boylelerine rabbim babalığı nasip etmesin
Ay hatırlatma kanım dondu kramp girdi mideme. Elleri kırılsın pisliğin onu orda çeken anası da ayrı cins nasıl adamın etlerini koparıp parçalamıyo

Taktığım altındada değilim zaten kesin getirmeyecekler gitti 2 yarım altınım gelmesinlerde laflarıda kalsın kendileriyle beraber benimde başımın gözümün sadakası olsun
Altın bu durumdayken hiç getirmezler bence de
Allah bildiği gibi yapsın o adamı ya görmedim ama bebeğini döven başlığı bile yetti vicdansız adam Girsin hapse de onu da orda dövsünler

Ay hatırlatma kanım dondu kramp girdi mideme. Elleri kırılsın pisliğin onu orda çeken anası da ayrı cins nasıl adamın etlerini koparıp parçalamıyo
Kolay bulmuş bellimi köpek adam.biz (esimveben) gibi tüp bebek merkezleri önünde beklememis belli kıymet bilmiyor.allah belasını versin onun ve onun gibilerin.masum çocuk suçu sadece ağlamak sanırsam

Altın bu durumdayken hiç getirmezler bence de

Allah bildiği gibi yapsın o adamı ya görmedim ama bebeğini döven başlığı bile yetti vicdansız adam Girsin hapse de onu da orda dövsünler
Valla gir bı bak sap şap nasıl vuruyor kafasına yüzüne Allah'ım ya resmen dondum kaldım.

Ben de iki üç gündür çok kötüyüm. Yemek yemeden soğudum resmen. Yemekten sonra perisan oluyorum. Karnim geriliyor nefes alamıyorum. Çokta yemiyorum aslında. Bebek aç kalmasın diye mecburi yiyorum.

ay ben yemek yemek için yürüyüşe çıktım geldim 100 gram bile vermemişim yazıklar olsun şöyle azıcık gram gitse helva ekmek yicektim akjsdaj

ay ben yemek yemek için yürüyüşe çıktım geldim 100 gram bile vermemişim yazıklar olsun şöyle azıcık gram gitse helva ekmek yicektim akjsdaj
Ben her gün marsı çıkarıyorum 20 dk yürüyoruz beraber bir gram bile mi gitmez üstüne aldıkça alıyorum kiloları. Gitcek gibi değil kuzu boğazımızı tutmadıkça gitmicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…