Onu odaya kapatırım geldiğindeKassandram var o yetiyor bize birde. Kediden korkan da var çevrede, odaya kapatacakmisim onlar gelince. Oldu diyorum, madem öyle gelmeyin
Evde cümbüş olcak deseneAhahhaha aynen aynen
Kayınvalide de beni tutuyor Allah'tan da durumu esitliyoruz. Ay şimdi 40 gün annem, kardeşim, kv, ben, eşim, Asel, kassandra aynı evde
İnşallah kan çıkmaz evden.
Annemle kv çok iyi anlaşıyor, her şeye karisacaklar biz de dediğim dedik bir çiftiz
Aynen aynen hazır çok şükür. Aselin valizini de hazırladım. Benim valiz kaldı bir tek.Onu odaya kapatırım geldiğindekorkuyosa gelmesin bi zahmet, zaten çocuklar hissedip yanına bile yanaşmıyolar.
Benim de teyzem namazında niyazında evin haram gelmem diyonolur gel dedim hiç haz etmiyorum hayvan sevmeyen insan sevmez. Gerçi ben hayvanları insanlardan daha çok seviyorum o ayrı.
Senin oda tamam mı hazırladınız mıbenim bi duvar kağıdı kaldı onuda halledip mobilyaları isticem.
Evde cümbüş olcak deseneolsun vakit çabuk geçer ne olduğunu anlamadan bi bakmışsın gitmişler djlsjf
Onu odaya kapatırım geldiğindekorkuyosa gelmesin bi zahmet, zaten çocuklar hissedip yanına bile yanaşmıyolar.
Benim de teyzem namazında niyazında evin haram gelmem diyonolur gel dedim hiç haz etmiyorum hayvan sevmeyen insan sevmez. Gerçi ben hayvanları insanlardan daha çok seviyorum o ayrı.
Senin oda tamam mı hazırladınız mıbenim bi duvar kağıdı kaldı onuda halledip mobilyaları isticem.
Ha öyle bir durum varsa zaten hiç uğraşma kesinleşince süs püs işine girişirsin. Nereye gitmeyi düşünüyorsunuz bence elinizi çabuk tutun kaçıp kurtulunAynen aynen hazır çok şükür. Aselin valizini de hazırladım. Benim valiz kaldı bir tek.
Aynen ben de sevmiyorum hayvan sevmeyeni. Büyük travması olur falan neyse de, durduk yere hayvan sevmeyenleri anlamıyorum.
Ya şimdi odasını yarım yarim kurduk, sifonyer ile yatak bizim yanımızda, gardolabi kendi odasında. Ondan halı ve duvar işine girmedim hiç.
Bir de bizim yurtdışına çıkma olayimiz olabilir belki. Boşuna masraf etmeyim onlara dedim.
Yaaa çok güzel maşallah
LED var aynen. Amin inşallah hepimizin yaYaaa çok güzel maşallahsağlıkla kullanmak nasip olsun dolabın içinde led mi var ışık mı vurmuş
Ya işte eşimin hocasıni bekliyoruz. Adam ne zaman nereye cagirirsa oraya gidicez. İngiltere diye planlıyorlar bakalim. Ben ezelden beri hep İngiltere isterdim zaten, inşallah kısmet olur da, kızım iyi bir yerde yetişir.Ha öyle bir durum varsa zaten hiç uğraşma kesinleşince süs püs işine girişirsin. Nereye gitmeyi düşünüyorsunuz bence elinizi çabuk tutun kaçıp kurtulunbenim fırsatım olsa saniye durmam
Ben kronikliğimi bahane edip görüşmüyordum ama öle bi emirvaki oldu ki geldiklerini anlamadım .bide her hafta görüşelim bişeyler yapalım diyorlarAy en nefret ettiğim insan tipi korkunç! Hayattaki tek başarısı evlenip ve çocuk doğurmak olan 5 para etmez insanlar.Gerçekten sabrına hayran kaldım 5 dk sürmezdi evden kovalamam. Ben de anlattığın gibiyim asla kimsenin bir şeyi ne laf ederim ne de merak. Ne kadar ayıp bir şey.. o yüzden 2-3 tane arkadaşım harici çevremde kimse yok. Onlarla da ayda yılda bir görüşüyoruz. Ayy hemen çıkar hayatından sinirden çatladım.
Ben asosyala çıktı adım pandemide.hep kocamla zaman geçiriyormuşumAllah'ım!!! Rabbim boş beles insanlardan korusun. Gerizekalı insana cidden tahammülüm yok. Aman boşver görüşme. Ne derlerse desinler. Annem de bana kızar kimseye gidip gelmiyorsun diye. Ya diyorum kafa dengi insan var da ben mi gitmiyirum? Uymuyor kafalsrimiz, insan sevmiyorum diyorum
Yok ben bublara doğurdum da demem .zaten 23.haftada öğrendiler hamile oldumuAy evet yarın dogurucam de
Sen şimdi onlardaki dedikoduyu görBen kronikliğimi bahane edip görüşmüyordum ama öle bi emirvaki oldu ki geldiklerini anlamadım .bide her hafta görüşelim bişeyler yapalım diyorlardoktorlarım kimseyle görüşme özellikle çocuklu olanlar daha risk dedi diyorum amann bi sen mi hamilesin biz dikkat ederiz öksürür galan olursa görüşmeyiz diyolar Neyse bu görüşme onlara bi 1 sene gider bi daha gelmezler inş Bi daha telefonlarına akşam üstü dönerim gelelim diyemezler ozaman
Bu seferde bebeği görmeye gelcekler nazar ederler kenafirlerYok ben bublara doğurdum da demem .zaten 23.haftada öğrendiler hamile oldumudoğurduktan sonra ben doğurdum derim
ya hoşttt de şunlara bir daha görüşürsen resmen lafa dedikoduya moral bozmaya çekememezliğe gelmişler çıldırıyoruuum ya çıldırıyo ama sendeki bu sabır kaynana yüzünden olduKiloyla kalsalareee sen oksapar kan sulandırıcı iğne kullanıyosun senin erken doğum olur öle hayaller kurma 38 . Haftayı bulmazsın sen dediler .şimdi yarın doktora gidicem allahtan onu darlarım bende
ayy gittiler ama benim koca 65 kiloya düşmüş dedim böyle olmayacak üşengeçlikten mahvolcaz işten gelip kendimi mutfağa kapatıyorum yemek yap ye topla şimdi oturdum
Valla canım bazı bölgeleri etkiliyor bazı kişinin saçları dökülüyor dişi çürüyor diş eti benim kırıldı bilemedimHamilelik dişlere vuruyor kiminde maalesef . Kızımda son ay kabus gbiydi .dış etlerimin hepsi dişlerden ayrıldı bildiğin kıpkırmızı oldu . Şu içsem sizliyordu dış etlerim . Doğumdan sonra nasıl oldu bilmiyorum ama bı anda düzeldi .
Bende valla korkmaya başladım kimi duysam kovid oldum diyor asisiz olursak napicaz bilmiyorum tetonoz once demeselerdi şimdi olmuştumHaklısın ben de çok dikkat ediyorum aşı m yok.
Aşı yi bebek olduktan sonra olmayı düşünüyorum inşallah
Aynen bebeğimmmya hoşttt de şunlara bir daha görüşürsen resmen lafa dedikoduya moral bozmaya çekememezliğe gelmişler çıldırıyoruuum ya çıldırıyo ama sendeki bu sabır kaynana yüzünden oldu
ayy gittiler ama benim koca 65 kiloya düşmüş dedim böyle olmayacak üşengeçlikten mahvolcaz işten gelip kendimi mutfağa kapatıyorum yemek yap ye topla şimdi oturdum
ayy kızlar bende doymama hissi yeni başladı asssla doymuyorum asssla sürekli yemek istiyorum daha yeni sofrayı topladım ne yesem diye düşünüyorum 4. kilomu da aldım böylece göz açıp kapayana kadar
kızın yapacak o işi bence ohh sefası olsun peroşunn parçalasın babanneyi hak ediyolar vallaAynen bebeğimmmbendeki kaynana kaynata düşman başına kaynatamın yeni tehditi o kız işe gelmio ben işi bırakmak istiyorum defterleri ve ofisi para karşılığında devredecekmiş resmen sinirden gülüyorum artık evden atma arabayı altımızdan alma Faslı bitti yeni olayımız da bu doğurunca kaynanam bi gelsin saçını yolmaya sabırsızlanıyorum.
ya hoşttt de şunlara bir daha görüşürsen resmen lafa dedikoduya moral bozmaya çekememezliğe gelmişler çıldırıyoruuum ya çıldırıyo ama sendeki bu sabır kaynana yüzünden oldu
ayy kızlar bende doymama hissi yeni başladı asssla doymuyorum asssla sürekli yemek istiyorum daha yeni sofrayı topladım ne yesem diye düşünüyorum 4. kilomu da aldım böylece göz açıp kapayana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?