2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben her gün marsı çıkarıyorum 20 dk yürüyoruz beraber bir gram bile mi gitmez üstüne aldıkça alıyorum kiloları. Gitcek gibi değil kuzu boğazımızı tutmadıkça gitmicek
marsla aranız nasıl bu arada
şimdi şuanda kibris tatlısı ve kıyır kıyır dereotlu poğaça yaptım hattaaaa yedim bileee ooh 100 kilo olacam
oh ohhh yarasın

Ben de çok fenayım şu an, yemekte iyi doymuştım üstüne sütlü tatlı yedim 2 bardak çay, çatlamak üzereyim dik oturamıyorum. Midemi artık bu kdr dolduramıcam sanırım bebişe yer kalmıyor gibi zorluyor baya ben de uzun zamandır karnımın altında giyiyorum çamaşır eşofman VS mümkün değil göbeğime çekmem

şimdi şuanda kibris tatlısı ve kıyır kıyır dereotlu poğaça yaptım hattaaaa yedim bileee ooh 100 kilo olacam
Ay canım çekti Kıbrıs tatlısı tarifi isterim puaca tarifini at

Bende içli köfte vardı buzlukta çıkardım yedim üstüne elma peynir çubuk kraker anlamsız daha yesem yerim

Aşağıda tutunca rahat olamıyorum bende çekince de karnım olmuş bugün kırmızı ağrı vs aslında giydiğim büyük şeyler

Kızlar pazardan şalvar aldım, hayatımdaki en dogru karar. Şalvar rahim bölgesi için de çok sağlıklı diyorlar, hiç sıkıştırmıyor ya, Anadoluda kadınların doğurganlığı şalvardan gelir derler ya. Evdeki oysho, LCW hepsinin pabucunu dama attım. Tavsiyemdir herkese, kadınlar kulübü şalvarlılar kulübü olsun
Ay ne güzel evde yapmışın, ben jelibon yedim. Vicdan azabından mahvoldum şu anda tövbeler ettim tatlıya 2 dk önce, umarım bi 4-5 gün sözümü tutarım. dejavuh senin rulokatta tam pişmanlık, ben o rulokat çukurundan zor çıkmıştım ama hakkını vereyim gurmesin kruvasanlar, rulokatlar. Keşke bu kadar gurme olmasak

O çok fenaydı ya Allah korusun da ben en son öleceksek hep beraber ölelim diye dua ediyordum

Bende fıtık çıktı ondandır dedi doktor zaten hamilelikle ilgili olan ağrı bu kadar siddetli olamaz yani birsey olduğu belliydi hala ağrıyor ayagim
Geçmiş olsun ya fıtık kramp yapıyor muymuş
O çok fenaydı ya Allah korusun da ben en son öleceksek hep beraber ölelim diye dua ediyordum
O gün çok kötüydü gerçekten bide uzun sürmüştü ya dışarı çıkarken anahtarımı almayı unutmuştum sonra röntgen filmiyle açtım kapıyı öyle girdim içeri

Şalvar bulamam ki pazara gitsem de hiç görmedim

En iyi tatlı puaca ev yapımı olanlar ama hazır bende çok yiyorum anca yemek yapıyorum işte

Böyle bi saçmalık yok ben 39+3 de doğum yaptım ilk doğumda kan sulandırıcıda kullandım doğum sonrası da dahil

ben şalvari çok severim bazen giyerim de avokado ve muz bahçemiz var hiç gitmem ama arada ugramisligim var :))

Kuru kayısı,gün kurusu,kuru incir,yulaflı müsli vs vs aklına ne gelirse kullanıyorum ama pek etkileri yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…