Çok yer değiştiriyolar yerleri daha geniş diyeKızlar bu bebek soluma geçti orda hareket ediyor kasılıyor göbeğimin o kısmı, acaba nedendir bilen var mı toplandığı için mü hareketlerini öyle hissediyorum
Valla bebiş ne zaman istiyorsa yani Allah ne zaman kavuşmamızı istiyorsa o zaman geliyorlKiloyla kalsalareee sen oksapar kan sulandırıcı iğne kullanıyosun senin erken doğum olur öle hayaller kurma 38 . Haftayı bulmazsın sen dediler .şimdi yarın doktora gidicem allahtan onu darlarım bende
Ben bişey desem başka bişey bu sefer demez olurmuyumŞaka yapıyosunbunları diyecek kadar nasıl vicdansız olabilirler? Sen bir şey demedin mi bu lafların üstüne
İnş hepimiz sağlıkla kucağınıza alırız . Kendimi anormal hissettim amaValla bebiş ne zaman istiyorsa yani Allah ne zaman kavuşmamızı istiyorsa o zaman geliyorlArkadaşımın herşey normaldi birden 35. Haftasında doğum yaptı gayette sağlıklı maşAllah bebek
Ay olabilir bu ay daha doktora gitmedim doktorum bu haftasonu varsa alıcam randevu, eşim haftaiçi yollamıyor doktoraÇok yer değiştiriyolar yerleri daha geniş diyebenim en başından beridir hep solda sola yatınca bile bırakmıyo sağa döndürüyo zorla beni. Benim 4. Ayda soluma fena sancı girmişti kasılmaktan dolayı sonra kendi kendine geçti. Rahim büyümesindendir o kasılmalar.
Ya sırf uğraşmamak için. Var ya cok uckagitcilar. Adam gibi işinin hakkini vermeyeceksen yapma arkadasim!!! Kimse zorla yaptırmıyor.Ona benzer bişey geçen gün başıma geldi. İkeadan dolap almıştım üst kata yatak odasına. Nakliyeci diyoki kapıda bırakıp giderim montajıda diyo nerde kurulcaksa orda olması lazım biz taşımayızEn son çıldırdım tek kişinin de çıkarcağı kadar hafif bişey değil zibilyon tane parçası var dünya para montajcıya vermişim. Aradım kapıcıyı o çıkarttı. Öbür türlü o olmasa iade ederdim herhalde ben böyle bir saçmalık görmedim. Kargocu mecbur çıkarmak zorunda kapıya kadar apt önüne bırakmak dye bir şey söz konusu değil ha çıkarmazlarsa arayıp şikayet edersen adamı işten atmaya kadar gider o mevzu.
Ay evet yarın dogurucam deKiloyla kalsalareee sen oksapar kan sulandırıcı iğne kullanıyosun senin erken doğum olur öle hayaller kurma 38 . Haftayı bulmazsın sen dediler .şimdi yarın doktora gidicem allahtan onu darlarım bende
Allah'ım!!! Rabbim boş beles insanlardan korusun. Gerizekalı insana cidden tahammülüm yok. Aman boşver görüşme. Ne derlerse desinler. Annem de bana kızar kimseye gidip gelmiyorsun diye. Ya diyorum kafa dengi insan var da ben mi gitmiyirum? Uymuyor kafalsrimiz, insan sevmiyorum diyorumBen bişey desem başka bişey bu sefer demez olurmuyumen son eşimin aldığı çiçeğin içindeki notu okudu benim eşim hiç yapmaz böle şeyler bunun resmini çekeyim de ben hikaye atayım dedi bunu evinin her köşesini eleştirdiği gibi birde ayyy bu baharatlıklar klasik kaçmış değiştir bunı dedi ,ki baharatlıklarım gayet güzel hediye bana kendi almaya kalksa alamaz şok üstüne şok yaşattı normalde pandemi die ben eve kimseyi almıyordum ama bugün 2 Side bana kapıya gelerek baskın yaptılar. Şuan sinirleniyorum yaptıklarını düşününce bunların.sonra adım görüşmüyo oluyo .insanlarla konuşmuyo oluyorum .ben kimsenin ne evliliğini ne evini ne kendisini eleştiririm .bir laf söylerken bin kere düşünürüm . Hayır kendisinin evliliği de bi okadar kötü gidiyo çocuğuyla doğru düzgün ilgilenmez doktora götürmez .lafa gelince herşeyi o bilir
Ay en nefret ettiğim insan tipi korkunç! Hayattaki tek başarısı evlenip ve çocuk doğurmak olan 5 para etmez insanlar.Ben bişey desem başka bişey bu sefer demez olurmuyumen son eşimin aldığı çiçeğin içindeki notu okudu benim eşim hiç yapmaz böle şeyler bunun resmini çekeyim de ben hikaye atayım dedi bunu evinin her köşesini eleştirdiği gibi birde ayyy bu baharatlıklar klasik kaçmış değiştir bunı dedi ,ki baharatlıklarım gayet güzel hediye bana kendi almaya kalksa alamaz şok üstüne şok yaşattı normalde pandemi die ben eve kimseyi almıyordum ama bugün 2 Side bana kapıya gelerek baskın yaptılar. Şuan sinirleniyorum yaptıklarını düşününce bunların.sonra adım görüşmüyo oluyo .insanlarla konuşmuyo oluyorum .ben kimsenin ne evliliğini ne evini ne kendisini eleştiririm .bir laf söylerken bin kere düşünürüm . Hayır kendisinin evliliği de bi okadar kötü gidiyo çocuğuyla doğru düzgün ilgilenmez doktora götürmez .lafa gelince herşeyi o bilir
Aynı bensin. İnsan sevmiyorumAllah'ım!!! Rabbim boş beles insanlardan korusun. Gerizekalı insana cidden tahammülüm yok. Aman boşver görüşme. Ne derlerse desinler. Annem de bana kızar kimseye gidip gelmiyorsun diye. Ya diyorum kafa dengi insan var da ben mi gitmiyirum? Uymuyor kafalsrimiz, insan sevmiyorum diyorum
Magnezyum içmiyorsan ona başla ben magnezyuma başlayınca düzeldimAy olabilir bu ay daha doktora gitmedim doktorum bu haftasonu varsa alıcam randevu, eşim haftaiçi yollamıyor doktoraondan şuan herşey pinpirikletiyo beni
Kesinlikle öyle. İnsanları salak yerine koymaya bayılıyolar hayır bedava aldığın bir şeyde değil ki nakliyesine ayrı para montajına ayrı para döküyosun. Öteki türlü olsa zaten kendim adam tutar taşıttırırım. Ne emmeye ne gömmeye geliyo bunlarYa sırf uğraşmamak için. Var ya cok uckagitcilar. Adam gibi işinin hakkini vermeyeceksen yapma arkadasim!!! Kimse zorla yaptırmıyor.
Annem eşime de dedi onu. Ben insan sevmiyorum gelmesin kimse diyor. Aman iyi dedi bozulduAynı bensin. İnsan sevmiyorumçok insan çok dert. Hiç gerek yok hiç
Kesinlikle öyle. İnsanları salak yerine koymaya bayılıyolar hayır bedava aldığın bir şeyde değil ki nakliyesine ayrı para montajına ayrı para döküyosun. Öteki türlü olsa zaten kendim adam tutar taşıttırırım. Ne emmeye ne gömmeye geliyo bunlar
Ay ciddi miAnnem eşime de dedi onu. Ben insan sevmiyorum gelmesin kimse diyor. Aman iyi dedi bozuldu
Hdslfkşdlfşldşlg öyle yaptılar mı ben bağırıyom arkalarındanVallahi ben Tokat'ın kargo şirketlerinden hiç çekmedim çok şükür. Sadece sürat kargo bazen sıkıntı yapıyor. Adam evin son basamağına çıkmadan cee yapıp kaçıyor
Yok annem de çok sever eşimi. Tek damadı zatenAy ciddi mikız ayıp etmiş çocuğa. Benim anamda en sevdiğim damadım diyo diğeriyle pek anlaşmadıkları için.
Aynı bensin. İnsan sevmiyorumçok insan çok dert. Hiç gerek yok hiç
Ay bu analardan korkulur yeminleYok annem de çok sever eşimi. Tek damadı zatenbazen kızdırıyor beni hatta o yuzden. Ben hakliyim mesela sürekli eşimi korur annem. Senin diyorum çocuğun benim, elin oğlunu ne koruyorsun
Ahahhaha aynen aynenAy bu analardan korkulur yeminlene zaman ne yapcakları belli olmuyor hepsi menapozlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?