2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar bu bebek soluma geçti orda hareket ediyor kasılıyor göbeğimin o kısmı, acaba nedendir bilen var mı toplandığı için mü hareketlerini öyle hissediyorum
Çok yer değiştiriyolar yerleri daha geniş diye benim en başından beridir hep solda sola yatınca bile bırakmıyo sağa döndürüyo zorla beni. Benim 4. Ayda soluma fena sancı girmişti kasılmaktan dolayı sonra kendi kendine geçti. Rahim büyümesindendir o kasılmalar.

Kiloyla kalsalar eee sen oksapar kan sulandırıcı iğne kullanıyosun senin erken doğum olur öle hayaller kurma 38 . Haftayı bulmazsın sen dediler .şimdi yarın doktora gidicem allahtan onu darlarım bende
Valla bebiş ne zaman istiyorsa yani Allah ne zaman kavuşmamızı istiyorsa o zaman geliyorl Arkadaşımın herşey normaldi birden 35. Haftasında doğum yaptı gayette sağlıklı maşAllah bebek

Şaka yapıyosun bunları diyecek kadar nasıl vicdansız olabilirler? Sen bir şey demedin mi bu lafların üstüne
Ben bişey desem başka bişey bu sefer demez olurmuyum en son eşimin aldığı çiçeğin içindeki notu okudu benim eşim hiç yapmaz böle şeyler bunun resmini çekeyim de ben hikaye atayım dedi bunu evinin her köşesini eleştirdiği gibi birde ayyy bu baharatlıklar klasik kaçmış değiştir bunı dedi ,ki baharatlıklarım gayet güzel hediye bana kendi almaya kalksa alamazşok üstüne şok yaşattı normalde pandemi die ben eve kimseyi almıyordum ama bugün 2 Side bana kapıya gelerek baskın yaptılar. Şuan sinirleniyorum yaptıklarını düşününce bunların.sonra adım görüşmüyo oluyo .insanlarla konuşmuyo oluyorum .ben kimsenin ne evliliğini ne evini ne kendisini eleştiririm .bir laf söylerken bin kere düşünürüm . Hayır kendisinin evliliği de bi okadar kötü gidiyo çocuğuyla doğru düzgün ilgilenmez doktora götürmez .lafa gelince herşeyi o bilir

Valla bebiş ne zaman istiyorsa yani Allah ne zaman kavuşmamızı istiyorsa o zaman geliyorl Arkadaşımın herşey normaldi birden 35. Haftasında doğum yaptı gayette sağlıklı maşAllah bebek
İnş hepimiz sağlıkla kucağınıza alırız . Kendimi anormal hissettim ama yarın doktora sorucam kesin

Ay olabilir bu ay daha doktora gitmedim doktorum bu haftasonu varsa alıcam randevu, eşim haftaiçi yollamıyor doktora ondan şuan herşey pinpirikletiyo beni

Ya sırf uğraşmamak için. Var ya cok uckagitcilar. Adam gibi işinin hakkini vermeyeceksen yapma arkadasim!!! Kimse zorla yaptırmıyor.

Kiloyla kalsalar eee sen oksapar kan sulandırıcı iğne kullanıyosun senin erken doğum olur öle hayaller kurma 38 . Haftayı bulmazsın sen dediler .şimdi yarın doktora gidicem allahtan onu darlarım bende
Ay evet yarın dogurucam de

Allah'ım!!! Rabbim boş beles insanlardan korusun. Gerizekalı insana cidden tahammülüm yok. Aman boşver görüşme. Ne derlerse desinler. Annem de bana kızar kimseye gidip gelmiyorsun diye. Ya diyorum kafa dengi insan var da ben mi gitmiyirum? Uymuyor kafalsrimiz, insan sevmiyorum diyorum

Ay en nefret ettiğim insan tipi korkunç! Hayattaki tek başarısı evlenip ve çocuk doğurmak olan 5 para etmez insanlar. Gerçekten sabrına hayran kaldım 5 dk sürmezdi evden kovalamam. Ben de anlattığın gibiyim asla kimsenin bir şeyi ne laf ederim ne de merak. Ne kadar ayıp bir şey.. o yüzden 2-3 tane arkadaşım harici çevremde kimse yok. Onlarla da ayda yılda bir görüşüyoruz. Ayy hemen çıkar hayatından sinirden çatladım.

Aynı bensin. İnsan sevmiyorum çok insan çok dert. Hiç gerek yok hiç

Ya sırf uğraşmamak için. Var ya cok uckagitcilar. Adam gibi işinin hakkini vermeyeceksen yapma arkadasim!!! Kimse zorla yaptırmıyor.
Kesinlikle öyle. İnsanları salak yerine koymaya bayılıyolar hayır bedava aldığın bir şeyde değil ki nakliyesine ayrı para montajına ayrı para döküyosun. Öteki türlü olsa zaten kendim adam tutar taşıttırırım. Ne emmeye ne gömmeye geliyo bunlar

Vallahi ben Tokat'ın kargo şirketlerinden hiç çekmedim çok şükür. Sadece sürat kargo bazen sıkıntı yapıyor. Adam evin son basamağına çıkmadan cee yapıp kaçıyor

Vallahi ben Tokat'ın kargo şirketlerinden hiç çekmedim çok şükür. Sadece sürat kargo bazen sıkıntı yapıyor. Adam evin son basamağına çıkmadan cee yapıp kaçıyor
Hdslfkşdlfşldşlg öyle yaptılar mı ben bağırıyom arkalarından

Ay ciddi mi kız ayıp etmiş çocuğa. Benim anamda en sevdiğim damadım diyo diğeriyle pek anlaşmadıkları için.
Yok annem de çok sever eşimi. Tek damadı zaten bazen kızdırıyor beni hatta o yuzden. Ben hakliyim mesela sürekli eşimi korur annem. Senin diyorum çocuğun benim, elin oğlunu ne koruyorsun

Kassandram var o yetiyor bize birde. Kediden korkan da var çevrede, odaya kapatacakmisim onlar gelince. Oldu diyorum, madem öyle gelmeyin
Aynı bensin. İnsan sevmiyorum çok insan çok dert. Hiç gerek yok hiç

Yok annem de çok sever eşimi. Tek damadı zaten bazen kızdırıyor beni hatta o yuzden. Ben hakliyim mesela sürekli eşimi korur annem. Senin diyorum çocuğun benim, elin oğlunu ne koruyorsun
Ay bu analardan korkulur yeminle ne zaman ne yapcakları belli olmuyor hepsi menapozlu

Ay bu analardan korkulur yeminle ne zaman ne yapcakları belli olmuyor hepsi menapozlu
Ahahhaha aynen aynen
Kayınvalide de beni tutuyor Allah'tan da durumu esitliyoruz. Ay şimdi 40 gün annem, kardeşim, kv, ben, eşim, Asel, kassandra aynı evde
İnşallah kan çıkmaz evden.
Annemle kv çok iyi anlaşıyor, her şeye karisacaklar biz de dediğim dedik bir çiftiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…