2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bu bebişler bilerek mi tekme atıyor idrar kesesine doğru yaa. Allahım nasıl kötü oluyorum her vurduğunda. Amuda kalkıcam şimdi bebek biraz yukarı çıksın diye oturdu aşağıda kalkmıyor
Evet bilerek yapıyorlar annemizi nasıl rahatsız edebiliriz diye düşünüp yapıyorlar Bence yoksa isabet ettiremezlerdi

Günaydın kızlar.Nasilsiniz bakalım.Ya dün anneme gittik kahvaltıya akşama kadar ondaydım.Ve acayip abarttım.5tane kurabiye yenir mi ya.Bana noluyor böyle anlamıyorum.Istahim feci açıldı.

Akşam en son yemegi 7-8 gibi yememe rağmen gece reflü ile uyanıyorum. Sonra wc için uyanıyorum... Kuvvetli tekmelerle uyanıyorum... Terliyorum uyanıyorum... Zibin alisverisi yapıyorum ruyamda aradigimi bulamıyorum fiyatları değişiyor abuk sabuk kabus gibi ruyalardan uyanıyorum... Pamuk ipliğinde uykummm sonra sabah da kalkamıyorum... bugün alarmi duyunca tekmeyi basti bebiste öyle uyandim dogunca da uyandırdığı saatlerde uyanık olacakmi gozlemlicem yazıyorum hepsini bi kenara

Ay dün benimki de düşmana vurur gibi vuruyo ya eşim dedi bu çocuğu nasıl içeride tutucaz aksdhajkda aşırı kuvvetlenmiş sıpa
Günaydın kızlar.Nasilsiniz bakalım.Ya dün anneme gittik kahvaltıya akşama kadar ondaydım.Ve acayip abarttım.5tane kurabiye yenir mi ya.Bana noluyor böyle anlamıyorum.Istahim feci açıldı.

günaydın şekerr kız kuduruk annen ve kız kardeşin ne alemdee sakinlediler düzeldiler mi az 5 kurabiyeyi ben su içerken çerez diye yiyorum hiç üzülme

O lanet demir hiç yukselmiyor zaten
Biz ilaç kullanıyoruz en fazla 14 16 çıkıyor. Bir arkadaş hamile falan değil, ilaç da kullanmıyor 30 kusur çıktı. Ya dedim bana ver demirlerini
Niye öyle ya çok sinir bozucu sömürdüler bizi bebeler

Merhaba hangi yağı kullanıyorsunuz? Ben ne sürsem sabah nemli kalmamış oluyor. Argan yağı, hindistan cevizi yağı, bio oil, burt’s bees belly butter hepsi aynı. Argan yağının has olduğunu zannetmiyorum gerçi, hası çok iyiydi yurtdışından gelen.

Göbegini hiç kafana takma benim annem 43 kiloyla hamile kalmış beni 53 le kardeşimi 51 le doğurmuş. Hatta kardeşimin doğumuna gittiğinde doktor hanımefendi düşük mu yapiyor diye hemsirelere sormuş onlarda yok hocam doğum yapıyor diyince çocuğun durumu hakkında bilgi verin bana demiş. Ben 3300 kardesim 2800 doğmuş hatta annem diyorki ben hiç hamile kıyafeti giyemedim hepsi çok büyük olurdu bana içimde kaldi der

Keske anneme cekseymisim simdiden 13 kilo aldim bi 20 kiloyla tamamlarım kesin

az kişi kaldı sanırım fındıkk çalışann ctesi kontrol var ya ona heyecanlanıyoruuuumm doktor nasıl çıkacak diye
Canısı benimde cumartesi randevum sabahın korune aldım seker yüklemesi ne onu yap açlık tokluk falan sağlık ocağı bakmadı diycem aç gidicem 9 ceyrekde inşallah güzel haberlerle cumartesi günü

Canısı benimde cumartesi randevum sabahın korune aldım seker yüklemesi ne onu yap açlık tokluk falan sağlık ocağı bakmadı diycem aç gidicem 9 ceyrekde inşallah güzel haberlerle cumartesi günü
ben de ilk randevuyu aldııım 9daa aç susuz giderim şeker yükletirim bebişe bakarım eğer bebiş uyuyosa şekerden sonra bir daha bakar mısınız derim kendi kendime plan yapıyorum böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…