2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bana doktorum lierac önerdi. Çok da güzel nemlendiriyor.

Kız daha neler neler yiyom bi görsen artık soda da fayda etmiyor dün kendi kendime kızdım yatınca midem ağzıma geliyordu az az yicem diyorum bakalım nası olcak pek sanmıyorum ama denicem

Bu sefer iyi çıkacak gibi hissediyorum hatun inşallah

Ah bilsem. Düşmana vurur gibi vuruyor 2 gündür
bende bendee en kötü nolabilir ki diyorum zaten çocuğun boyunu kısalttılar izinliyken randevuya çağırdılar tahlil yaptım deyip yapmadılar dipteyim ne çıksa memnun kalırım ahahahhah

Alt ast nedir bilmiyorum canım bak böyle
Alt ve ast karaciğer fonksiyonlarını gösteriyor. Yüksek olması karaciğer yağlanmasına kadar gider ki o da çok risklidir. Özellikle antibyotik kullandığın zaman yüksek çıkar. Aslında en kandaki bakılması gereken önemli testlerden biridir canım.

Geçen instada bir yazi gördüm. Gece 2 saatte bir alarm kurun. 10 dk uyanık kalın sonra yatin. Eğer bu rutini kaldırabilirseniz bebek yapın yazıyordu
10 dakika mı ? İlk ay bebekler çok küçük oldukları için ve açlıktan kan şekeri düşüp kendi kendilerine uyanamayacakları için yaklaşık 2 saatte bir kalkmamız gerekecek. Ama yavaş emdikleri için yaklaşık 30-40 dakika emzirme, 10 dakika gazını çıkarma ve altını değiştirmemiz gerekecek. Sonra onu tekrar uyutup, 2 saat sonra kalkıp bunları yine yapacağız. İlk aydan sonra sürenin 3-3,5 saate çıktığını hatırlıyorum.

Ama iş başa düşünce ve ebeveynlik içgüdüsüyle yapılıyor merak etmeyin. İlk aydan sonrası da daha rahat. Yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olsun. Gerisi hallediliyor ve insan gittikçe alışıyor

Muhtemelen sayfa kısa özet olarak geçmiş

Annem bi değişti su sıralar tatlim ya.Gecen haftada rahatsızlanınca eşim işte olunca yetişemedi.Babami alıp gelmiş onlar götürdü dr.a oğlumla beni.Sasirtici derecede Iyi gibi annem ama kardeşim hala aynı.Dun o da geldi annemgile.Yok o değişmez anladim artık.
Birden bu kadar açılınca iştahım bi korkmaya başladım yaa

Kızlar kulak problemi yaşayan oluyo mu ? Kulaklarım da bi hassasiyet dolgunluk hissi var sanki basını açmışlar gibi 3-4 gündür sabahları uyanınca oluyo. Gün içine doğru geçiyodu bugün biraz daha şiddetli olunca doktora gittim. Baktı etti ses testi yaptı. Hafif kalın sesleri duymama var ama sorun değil dedi. Enfeksiyon kir falan da yok. Gebeliğe bağladık. Artan kan basıncıyla olabilir dedi.bi de size sorayım dedim.

Dün bana oldu, dersteyken konuşuyorum ama kendi sesimi duyamıyorum geçici bir süre olduğu için ciddiye almadım, hamilelikte her türlü çılgın şey oluyor vücuda.

Bebişin tekmeleri bizde de epey kuvvetlendi çoğu kişi bahsetmiş bu acımasız tekmelerden Dikkat ettiğimde bebiş hiç boş yere tepki vermiyor, mutlaka bir şey sonucu bu kadar vuruyor. Mesela dün akşam yemeğinde midemi fazla doldurdum -çok yemesem de midem hemen doluyor- bence bebek rahatsız oldu ve var gücüyle tekmeledi. Geçen gece yorulmuş ve uyumak için yatmıştım ki bazı işleri yapmak için geri kalkmam gerekti. Mutfakta tabak çanak gürültü de çıkınca bebek yine rahatsız oldu ve “niye uyumuyoruz artık” dercesine huzursuz tekmelere başladı. Tekrar yattığımda hala çok tekmeliyordu. Konuştum ve sevdim ama nafile. Ona şarkı söyleyince birden sakinleşti ve uyuduk. Bununla birlikte karnıma müzik sesi yaklaştırdığımda tam o bölgeye güçlü tekmeler atıyor.

Doğmamış çocuğun gizli yaşamı kitabını okuduğumdan beri bebeklerin kapasitesini asla küçümsemiyorum, akıllılar ve hissediyorlar. Bir deneyde ultrasonda gözlemlemişler, babası “merhaba yavrum” diyerek anne karnına elini koyduğunda bebek de oraya elini koymuş. Tesadüf demişler ama tekrar deneyince tekrar elini götürmüş. Bu da 100 soruda doğal doğum kitabının sonunda geçiyordu. Beşinci- altıncı aylarda artık bebişlerimiz çok daha duyarlı ve tepkilerini hissedebiliyoruz.

Bunu kullanıyorum. Ablamlar da bu yağı kullanmıştı zamanında ondan hiç başka arayışa girmedim. Tabi kozmetik neticede kişiden kişiye de değişiyor memnuniyet. Bir deneyin isterseniz ben çok severek kullanıyorum belki size de iyi gelir

Eklentiler

• 220BDF95-6A7C-4F5E-9AA5-9C45BBF10FAC.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 50

Tüm antiklik kuntiklikler bende var bunu da yaşıyorum evet. Sanki içi dolu kirli gibi. Kaşınıyor bazen sanki boğazımda sıkıntı var da kulağıma vuruyor gibi geliyor ama sonra geçiyor.

Tüm antiklik kuntiklikler bende var bunu da yaşıyorum evet. Sanki içi dolu kirli gibi. Kaşınıyor bazen sanki boğazımda sıkıntı var da kulağıma vuruyor gibi geliyor ama sonra geçiyor.
Kızlar demek ki bu da gebeliğin bizdeki yeni güncellemelerinden benim ki hala geçmedi normalde öğleye doğru geçerdi. Bildiğin kamyon sesini falan bası artırılmış duyuyorum Bi an önce geçse bari

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum okumaya çalışıyorum ama yetişemiyorum. Sizlere bir sorum olacak ben 22. Haftada tetanoz aşısı oldum. İkinci doz için bişey demedi doktorum. İkinci doz olan var mı arada ne kadar süre olmalı acaba,,?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…