Marsişkoyla barıştık şimdilik güzelmarsla aranız nasıl bu arada
oh ohhh yarasın
Bana doktorum lierac önerdi. Çok da güzel nemlendiriyor.Merhaba hangi yağı kullanıyorsunuz? Ben ne sürsem sabah nemli kalmamış oluyor. Argan yağı, hindistan cevizi yağı, bio oil, burt’s bees belly butter hepsi aynı. Argan yağının has olduğunu zannetmiyorum gerçi, hası çok iyiydi yurtdışından gelen.
Marsişkoyla barıştık şimdilik güzeleskisi kadar zorlamıyor beni
Bu sefer iyi çıkacak gibi hissediyorum hatun inşallahaz kişi kaldı sanırım fındıkk çalışann ctesi kontrol var ya ona heyecanlanıyoruuuumm doktor nasıl çıkacak diye
Ah bilsem. Düşmana vurur gibi vuruyor 2 gündürNiye öyle ya çok sinir bozucu sömürdüler bizi bebeler
Kız daha neler neler yiyom bi görsenKızlar pazardan şalvar aldım, hayatımdaki en dogru karar. Şalvar rahim bölgesi için de çok sağlıklı diyorlar, hiç sıkıştırmıyor ya, Anadoluda kadınların doğurganlığı şalvardan gelir derler ya.Evdeki oysho, LCW hepsinin pabucunu dama attım. Tavsiyemdir herkese, kadınlar kulübü şalvarlılar kulübü olsun
Ay ne güzel evde yapmışın, ben jelibon yedim. Vicdan azabından mahvoldum şu andatövbeler ettim tatlıya 2 dk önce, umarım bi 4-5 gün sözümü tutarım. dejavuh senin rulokatta tam pişmanlık, ben o rulokat çukurundan zor çıkmıştım ama hakkını vereyim gurmesin kruvasanlar, rulokatlar. Keşke bu kadar gurme olmasak
bende bendee en kötü nolabilir ki diyorum zaten çocuğun boyunu kısalttılar izinliyken randevuya çağırdılar tahlil yaptım deyip yapmadılar dipteyim ne çıksa memnun kalırım ahahahhahBu sefer iyi çıkacak gibi hissediyorum hatun inşallah
Ah bilsem. Düşmana vurur gibi vuruyor 2 gündür
Yeminle her şeyi anlıyor bu kadar zeki bir çocuk olamaz yaAhhahah anlamıştır annesi senin artık tek olmadigini
a ben takviyeleri hiç bi zaman karşılamıyo sigorta diye sormayı bile bırakmıştım üç seferdir hiç bilmiyorum. şüpheye düştüm şimdi boşa mı para verdim hiç bilmiyorumMaltofer dediğin özel mi canım sigorta karşılıyor mu
Ben de puaca ne diyorum pucca tarif mi veriyor dedimŞalvarbulamam ki pazara gitsem de hiç görmedim
En iyi tatlı puaca ev yapımı olanlar ama hazır bende çok yiyorum anca yemek yapıyorum işte
Alt ve ast karaciğer fonksiyonlarını gösteriyor. Yüksek olması karaciğer yağlanmasına kadar gider ki o da çok risklidir. Özellikle antibyotik kullandığın zaman yüksek çıkar. Aslında en kandaki bakılması gereken önemli testlerden biridir canım.Alt ast nedir bilmiyorum canım bak böyle
Böyle düşünürsem gider mutfağa bi daha yerim diye korkuyorum.2 buçuk tane yediğini düşün yarısı senin yarısı bebisin
10 dakika mı ?Geçen instada bir yazi gördüm. Gece 2 saatte bir alarm kurun. 10 dk uyanık kalın sonra yatin. Eğer bu rutini kaldırabilirseniz bebek yapın yazıyordu
Muhtemelen sayfa kısa özet olarak geçmiş10 dakika mı ?İlk ay bebekler çok küçük oldukları için ve açlıktan kan şekeri düşüp kendi kendilerine uyanamayacakları için yaklaşık 2 saatte bir kalkmamız gerekecek. Ama yavaş emdikleri için yaklaşık 30-40 dakika emzirme, 10 dakika gazını çıkarma ve altını değiştirmemiz gerekecek. Sonra onu tekrar uyutup, 2 saat sonra kalkıp bunları yine yapacağız. İlk aydan sonra sürenin 3-3,5 saate çıktığını hatırlıyorum.
Ama iş başa düşünce ve ebeveynlik içgüdüsüyle yapılıyor merak etmeyin. İlk aydan sonrası da daha rahat. Yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olsun. Gerisi hallediliyor ve insan gittikçe alışıyor
Annem bi değişti su sıralar tatlim ya.Gecen haftada rahatsızlanınca eşim işte olunca yetişemedi.Babami alıp gelmiş onlar götürdü dr.a oğlumla beni.Sasirtici derecede Iyi gibi annem ama kardeşim hala aynı.Dun o da geldi annemgile.Yok o değişmez anladim artık.Ay dün benimki de düşmana vurur gibi vuruyo ya eşim dedi bu çocuğu nasıl içeride tutucaz aksdhajkda aşırı kuvvetlenmiş sıpa
günaydın şekerr kız kuduruk annen ve kız kardeşin ne alemdee sakinlediler düzeldiler mi az 5 kurabiyeyi ben su içerken çerez diye yiyorum hiç üzülme
Dün bana oldu, dersteyken konuşuyorum ama kendi sesimi duyamıyorumKızlar kulak problemi yaşayan oluyo mu ? Kulaklarım da bi hassasiyet dolgunluk hissi var sanki basını açmışlar gibi3-4 gündür sabahları uyanınca oluyo. Gün içine doğru geçiyodu bugün biraz daha şiddetli olunca doktora gittim. Baktı etti ses testi yaptı. Hafif kalın sesleri duymama var ama sorun değil dedi. Enfeksiyon kir falan da yok. Gebeliğe bağladık. Artan kan basıncıyla olabilir dedi.bi de size sorayım dedim.
Merhaba hangi yağı kullanıyorsunuz? Ben ne sürsem sabah nemli kalmamış oluyor. Argan yağı, hindistan cevizi yağı, bio oil, burt’s bees belly butter hepsi aynı. Argan yağının has olduğunu zannetmiyorum gerçi, hası çok iyiydi yurtdışından gelen.
Kızlar kulak problemi yaşayan oluyo mu ? Kulaklarım da bi hassasiyet dolgunluk hissi var sanki basını açmışlar gibi3-4 gündür sabahları uyanınca oluyo. Gün içine doğru geçiyodu bugün biraz daha şiddetli olunca doktora gittim. Baktı etti ses testi yaptı. Hafif kalın sesleri duymama var ama sorun değil dedi. Enfeksiyon kir falan da yok. Gebeliğe bağladık. Artan kan basıncıyla olabilir dedi.bi de size sorayım dedim.
Dün bana oldu, dersteyken konuşuyorum ama kendi sesimi duyamıyorumgeçici bir süre olduğu için ciddiye almadım, hamilelikte her türlü çılgın şey oluyor vücuda.
Bebişin tekmeleri bizde de epey kuvvetlendi çoğu kişi bahsetmiş bu acımasız tekmelerdenDikkat ettiğimde bebiş hiç boş yere tepki vermiyor, mutlaka bir şey sonucu bu kadar vuruyor. Mesela dün akşam yemeğinde midemi fazla doldurdum -çok yemesem de midem hemen doluyor- bence bebek rahatsız oldu ve var gücüyle tekmeledi. Geçen gece yorulmuş ve uyumak için yatmıştım ki bazı işleri yapmak için geri kalkmam gerekti. Mutfakta tabak çanak gürültü de çıkınca bebek yine rahatsız oldu ve “niye uyumuyoruz artık” dercesine huzursuz tekmelere başladı. Tekrar yattığımda hala çok tekmeliyordu. Konuştum ve sevdim ama nafile. Ona şarkı söyleyince birden sakinleşti ve uyuduk. Bununla birlikte karnıma müzik sesi yaklaştırdığımda tam o bölgeye güçlü tekmeler atıyor.
Doğmamış çocuğun gizli yaşamı kitabını okuduğumdan beri bebeklerin kapasitesini asla küçümsemiyorum, akıllılar ve hissediyorlar. Bir deneyde ultrasonda gözlemlemişler, babası “merhaba yavrum” diyerek anne karnına elini koyduğunda bebek de oraya elini koymuş. Tesadüf demişler ama tekrar deneyince tekrar elini götürmüş. Bu da 100 soruda doğal doğum kitabının sonunda geçiyordu. Beşinci- altıncı aylarda artık bebişlerimiz çok daha duyarlı ve tepkilerini hissedebiliyoruz.
Kızlar demek ki bu da gebeliğin bizdeki yeni güncellemelerindenTüm antiklik kuntiklikler bende varbunu da yaşıyorum evet. Sanki içi dolu kirli gibi. Kaşınıyor bazen sanki boğazımda sıkıntı var da kulağıma vuruyor gibi geliyor ama sonra geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?