2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276

Kulak değil de bende de ışığa karşı hassasiyet olmaya başladı. Duramıyorum ışığın çok olduğu yerlerde

Kızlar demek ki bu da gebeliğin bizdeki yeni güncellemelerinden benim ki hala geçmedi normalde öğleye doğru geçerdi. Bildiğin kamyon sesini falan bası artırılmış duyuyorum Bi an önce geçse bari
Ay benim işitme ile ilgili değil de kulak memem mi büyüdü ne oldu jdjdjdj sabahları küpe kulağımı acıtmış şekilde uyanıyorum kulak memem ödem yaptı sanırım

Ay kızlar ben de bazen düşünüyorum 3 ay daha nasıl içerde duracak bu kıpırdak diyeeee

Dün gece uyumadan önceki duam, Allahım nolur biri beni güne davet etsin tıka basa yiyeyim, amin beklemedeyim bence duam kabul olacak (not:yaşadığım şehirde bu daveti yapacak tanıdığım yok)

1 ay demişti bana sağlık ocağındakiler kart vermişti 4 aralık demişler ama ctesi ptesi giderim heralde 2. doz içiiin

bende birileri beni yemeğe çağırsın diye bekliyorum kahveye çağıran bile yok ahhahah hazır sofraya oturup nefes almadan yemek istiyorum ya yemekkkkk salata olsun tatlı olsun çorba olsun oh ana yemek mezeler şimdi duvarı yalamaya başlıcam

Kızlar alışverişler nasıl gidiyor, herkes her şeyini aldı mı, kimse foto atmıyor artık

Biz bu hastane cantalarımızı ne zaman hazırlıcaz? Ben ocak sonu hazırlarım diye düşünüyorum ama erken mi acaba

Aynı his bende de var yaaa bi sofra kurulmuş olsun çeşit çeşit kek börek azar azar alıyım hepsinden herkes sohbet ederken ben bir köşede çatlayana kadar yiyiiiiim Allahım duy bu hamişlerin sesini

4 kasımda oldum ilk dozumu, ikinci için 7 aralığa randevu verdi

Ben aşırı detaylı alışveriş yapmadım, bazı şeyleri ihtiyaç olursa doğum sonrası alıcam. Ama şu an gerekli şeyler tamamlandı. Sadece deterjan, şampuan, ıslak mendil kaldı onları da önümüzdeki ay alıcam. Odasının gelmesini bekliyorum kurduktan sonra eşyalarını yıkayıp yerleştirmeyi düşünüyorum aralıkta hallederim sanırım bunu da. Hastane çantamı da ocak ayı içinde hazırlarım heralde. Ayyyyyy sona mı yaklaşıyoruuuuuzzzz

Canım selam Oktay bey bana 2. Dozu 1 ay sonra olursun demişti. Hatta doğumdan sonra bir doz daha olursan 10 yıl koruyuculuğu oluyormuş.

buhar makinesi, kanguru, perde, avize, mama ısıtıcı , lohusa pijaması, hediyelik, kapı süsü kaldı ahsdajkhdkja onları da ne zaman alcam meçhulllllll

Aynı his bende de var yaaa bi sofra kurulmuş olsun çeşit çeşit kek börek azar azar alıyım hepsinden herkes sohbet ederken ben bir köşede çatlayana kadar yiyiiiiim Allahım duy bu hamişlerin sesini
Boş çünkü olanlar oldu ama yazı sana gelsin

Eklentiler

• 1638353954034585935452399764030.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 45
Kulak hassasiyeti bende de var. Sanki dalmışım da kulagimda su kalmis gibi
saçlarımın kulağıma çarpma yankısını duyuyorum. Bazende sanki kalbim kulagimda atıyor. Hamilelikte normal olduğunu okudum durmuyorum üstüne.

Tetenoz icin banada ilk dozdan bir ay sonrasına randevu verdiler ama emin degilim olsam mi olmasam mi burda ağır geçirenler var 2.dozu..

Benim daha alacak bir dunya şeyim var. Tam bir ikizler burcu olarak karar veremiyorum markalar seçenekler yorumlar arasinda kalıyorum. Sac fırçası burun aspiratöru termometre bez ıslak mendil ve hatta tırnak makası... bunlarda mesela bi türlü karara varamiorum... bu kadar basit şeylerde bu kadar ugrasiosam ben bu cocuga nasil bakicam hiiic bilemiorum.

Ay onu bende cok istiyorum ya. Turkiyedeyken hep teyzelerim cagirirdi ne guzel. Gurbette hadi caya gel diyen hic olmadi misafir sofralarini cok ozledim . Cesit cesit pastalar borekler sarmalar

ErSeSi arada 1 ay olması lazım. Doğumdan sonra 3 doz yaptırıp, 5e tamamlarsan ömür boyu yaptirmana gerek yokmuş. Ben 2.dozu pzt oldum. Hiç ağrım olmadı.

Ben bütün her şeyi aldım bitti. Sadece kendime 1 ya da 2 takım pijama alicam hastanede foto için. Kızın valizini de hazırladım nolur nolmaz. 2 haftaya da benimkini hazırlarım durur kenarda. Akmaz kokmaz nasılsa, dursun köşede
buhar makinesi, kanguru, perde, avize, mama ısıtıcı , lohusa pijaması, hediyelik, kapı süsü kaldı ahsdajkhdkja onları da ne zaman alcam meçhulllllll
Buhar makinesinin fiyatı coşmuş hatun

Saç fırçası ile tırnak makası setini Chicco aldım ben. Aspiratörü Braun. Baya güzel çekiyor yüzünüzde denedik ıslak mendil almicam, arkadaşım pamuk kullan o daha sağlıklı dedi. Termometre vardı ben de zaten. Ucuza almıştım geçen sene gayet de iyi çalışıyor. Dünya para vermeye gerek yok bence alından olcerlere. Bez de Prima premium care aldım herkes çok övüyor, pişik yapmiyormus kesinlikle.

ben de ilk randevuyu aldııım 9daa aç susuz giderim şeker yükletirim bebişe bakarım eğer bebiş uyuyosa şekerden sonra bir daha bakar mısınız derim kendi kendime plan yapıyorum böyle
Bende doktorumla mesajlastim cumartesi için açlık tokluk bir bakalım birşey çıkmazsa şeker yüklemesi yapmam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…