Kızlar kulak problemi yaşayan oluyo mu ? Kulaklarım da bi hassasiyet dolgunluk hissi var sanki basını açmışlar gibi3-4 gündür sabahları uyanınca oluyo. Gün içine doğru geçiyodu bugün biraz daha şiddetli olunca doktora gittim. Baktı etti ses testi yaptı. Hafif kalın sesleri duymama var ama sorun değil dedi. Enfeksiyon kir falan da yok. Gebeliğe bağladık. Artan kan basıncıyla olabilir dedi.bi de size sorayım dedim.
Ay benim işitme ile ilgili değil de kulak memem mi büyüdü ne oldu jdjdjdj sabahları küpe kulağımı acıtmış şekilde uyanıyorum kulak memem ödem yaptı sanırımKızlar demek ki bu da gebeliğin bizdeki yeni güncellemelerindenbenim ki hala geçmedi normalde öğleye doğru geçerdi. Bildiğin kamyon sesini falan bası artırılmış duyuyorum Bi an önce geçse bari
1 ay demişti bana sağlık ocağındakiler kart vermişti 4 aralık demişler ama ctesi ptesi giderim heralde 2. doz içiiinMerhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum okumaya çalışıyorum ama yetişemiyorum. Sizlere bir sorum olacak ben 22. Haftada tetanoz aşısı oldum. İkinci doz için bişey demedi doktorum. İkinci doz olan var mı arada ne kadar süre olmalı acaba,,?
bende birileri beni yemeğe çağırsın diye bekliyorum kahveye çağıran bile yok ahhahah hazır sofraya oturup nefes almadan yemek istiyorum ya yemekkkkk salata olsun tatlı olsun çorba olsun oh ana yemek mezeler şimdi duvarı yalamaya başlıcamAy benim işitme ile ilgili değil de kulak memem mi büyüdü ne oldu jdjdjdj sabahları küpe kulağımı acıtmış şekilde uyanıyorum kulak memem ödem yaptı sanırım
Ay kızlar ben de bazen düşünüyorum 3 ay daha nasıl içerde duracak bu kıpırdak diyeeee
Dün gece uyumadan önceki duam, Allahım nolur biri beni güne davet etsin tıka basa yiyeyim, aminbeklemedeyim bence duam kabul olacak (not:yaşadığım şehirde bu daveti yapacak tanıdığım yok )
Aynı his bende de var yaaa bi sofra kurulmuş olsun çeşit çeşit kek börek azar azar alıyım hepsinden herkes sohbet ederken ben bir köşede çatlayana kadar yiyiiiiimbende birileri beni yemeğe çağırsın diye bekliyorum kahveye çağıran bile yok ahhahah hazır sofraya oturup nefes almadan yemek istiyorum ya yemekkkkk salata olsun tatlı olsun çorba olsun oh ana yemek mezeler şimdi duvarı yalamaya başlıcam
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum okumaya çalışıyorum ama yetişemiyorum. Sizlere bir sorum olacak ben 22. Haftada tetanoz aşısı oldum. İkinci doz için bişey demedi doktorum. İkinci doz olan var mı arada ne kadar süre olmalı acaba,,?
Ben aşırı detaylı alışveriş yapmadım, bazı şeyleri ihtiyaç olursa doğum sonrası alıcam. Ama şu an gerekli şeyler tamamlandı. Sadece deterjan, şampuan, ıslak mendil kaldı onları da önümüzdeki ay alıcam. Odasının gelmesini bekliyorum kurduktan sonra eşyalarını yıkayıp yerleştirmeyi düşünüyorum aralıkta hallederim sanırım bunu da. Hastane çantamı da ocak ayı içinde hazırlarım heralde. Ayyyyyy sona mı yaklaşıyoruuuuuzzzzKızlar alışverişler nasıl gidiyor, herkes her şeyini aldı mı, kimse foto atmıyor artık
Biz bu hastane cantalarımızı ne zaman hazırlıcaz? Ben ocak sonu hazırlarım diye düşünüyorum ama erken mi acaba
Canım selamMerhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum okumaya çalışıyorum ama yetişemiyorum. Sizlere bir sorum olacak ben 22. Haftada tetanoz aşısı oldum. İkinci doz için bişey demedi doktorum. İkinci doz olan var mı arada ne kadar süre olmalı acaba,,?
buhar makinesi, kanguru, perde, avize, mama ısıtıcı , lohusa pijaması, hediyelik, kapı süsü kaldı ahsdajkhdkja onları da ne zaman alcam meçhulllllllKızlar alışverişler nasıl gidiyor, herkes her şeyini aldı mı, kimse foto atmıyor artık
Biz bu hastane cantalarımızı ne zaman hazırlıcaz? Ben ocak sonu hazırlarım diye düşünüyorum ama erken mi acaba
prilamı bırakamıyorum bi daha aynı şeyleri yaşarım diye ayy geçmiş olsunMide bulantısı güncellemem hayırlı olsun25 hafta boyunca hiç olmayan şey bugün merhaba dedi çok kötü oluyormuş su bile içesim gelmiyo
Boş çünkü olanlar oldu ama yazı sana gelsinAynı his bende de var yaaa bi sofra kurulmuş olsun çeşit çeşit kek börek azar azar alıyım hepsinden herkes sohbet ederken ben bir köşede çatlayana kadar yiyiiiiimAllahım duy bu hamişlerin sesini
Ay onu bende cok istiyorum ya. Turkiyedeyken hep teyzelerim cagirirdi ne guzel. Gurbette hadi caya gel diyen hic olmadibende birileri beni yemeğe çağırsın diye bekliyorum kahveye çağıran bile yok ahhahah hazır sofraya oturup nefes almadan yemek istiyorum ya yemekkkkk salata olsun tatlı olsun çorba olsun oh ana yemek mezeler şimdi duvarı yalamaya başlıcam
Ben bütün her şeyi aldım bitti. Sadece kendime 1 ya da 2 takım pijama alicam hastanede foto için. Kızın valizini de hazırladım nolur nolmaz. 2 haftaya da benimkini hazırlarım durur kenarda. Akmaz kokmaz nasılsa, dursun köşedeKızlar alışverişler nasıl gidiyor, herkes her şeyini aldı mı, kimse foto atmıyor artık
Buhar makinesinin fiyatı coşmuş hatunbuhar makinesi, kanguru, perde, avize, mama ısıtıcı , lohusa pijaması, hediyelik, kapı süsü kaldı ahsdajkhdkja onları da ne zaman alcam meçhulllllll
Saç fırçası ile tırnak makası setini Chicco aldım ben. Aspiratörü Braun. Baya güzel çekiyor yüzünüzde denedikKulak hassasiyeti bende de var. Sanki dalmışım da kulagimda su kalmis gibi
saçlarımın kulağıma çarpma yankısını duyuyorum. Bazende sanki kalbim kulagimda atıyor. Hamilelikte normal olduğunu okudum durmuyorum üstüne.
Tetenoz icin banada ilk dozdan bir ay sonrasına randevu verdiler ama emin degilim olsam mi olmasam mi burda ağır geçirenler var 2.dozu..
Benim daha alacak bir dunya şeyim var. Tam bir ikizler burcu olarak karar veremiyorum markalar seçenekler yorumlar arasinda kalıyorum. Sac fırçası burun aspiratöru termometre bez ıslak mendil ve hatta tırnak makası... bunlarda mesela bi türlü karara varamiorum... bu kadar basit şeylerde bu kadar ugrasiosam ben bu cocuga nasil bakicam hiiic bilemiorum.
Bende doktorumla mesajlastim cumartesi için açlık tokluk bir bakalım birşey çıkmazsa şeker yüklemesi yapmam dediben de ilk randevuyu aldııım 9daa aç susuz giderim şeker yükletirim bebişe bakarım eğer bebiş uyuyosa şekerden sonra bir daha bakar mısınız derimkendi kendime plan yapıyorum böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?