2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Banada mantıklı geldi zararlı olması 6. Aydan sonra denenebilir ama 6. Ayına kadar iskeletleri çok hassas o yüzden bilemiyorum hatta yıkanabilir bezleride araştırdım

Tam zamanlı yıkanabilir beze geçiş yapmam çok zorlar beni de yine de bulunsun diye aldım birkaç tane ben 6. Aydan sonra denesen bile kar senin için. 2 yaşa kadar bez kullanmak cebine zarar bir de

Kesinlikle bu benimki hıçrık başlayınca huysuzlaşıyor

Ay inşallah goncik aşırı heveslendim ben bu işe. İlk ay kendimi toparlarım bi sonra direkt bu işe girişeceğim.

Tam zamanlı yıkanabilir beze geçiş yapmam çok zorlar beni de yine de bulunsun diye aldım birkaç tane ben 6. Aydan sonra denesen bile kar senin için. 2 yaşa kadar bez kullanmak cebine zarar bir de
Kreşte çalışıyordum ben 1 yaşında bebem vardı, bezli gelenleri direk alıştrıyordum tuvalete öyle geç bırakmaları cebimden çok cocuga zarar veriyormuş kimyasal Sonuçta hatta pedlerde kadınlara çok zararlı

Kızlar bisey sorucam size ya icim icimi yedi tüm gün. Ya sabahtan beri karnım acayip derecede sertleşiyor. Yani bebek bi yerde toplanıp kalıyor sanki ve anında pozisyon degistirmem gerekiyor yoksa duramıyorum. Yani çok fazla oldu ve suan yataktayım yine aynı. Göbeğimi elliyorum eli ya da ayağı hissettigim sepsert ya da basi bilmiyorum ama toplaniyo sanki nasil anlatsam bilemedim. Acayip ele geliyo sertlik

Benimki 2 3 gündür doğacağından pişman bir öfke bir sinir bir kudurma kendini toplayıp toplayıp fırlatıyor sağdan sola yukarıdan aşağıya inş mola verir azıcık

Valla gün içinde canım yanıyor artık kuzu kendini toplayıp geriyor değil mi yürüyorum ediyorum seviyorum dağılıyo bende biraz bir süre sonra yine

Belki olur ama 3-6 olsa garanti olur.

Valla gün içinde canım yanıyor artık kuzu kendini toplayıp geriyor değil mi yürüyorum ediyorum seviyorum dağılıyo bende biraz bir süre sonra yine
Aynen tam oyle kuzu. Yani boyle yumru gibi yapiyo sanki kendini oturuyosam hemen kalkmak zorunda hissediyorum kendimi. Ama çok sık oldu bugun ve hala devam ediyo korktum yani yarin doktora mi gitsem diye dusunmeden edemedim. Ama çatır çutur da vuruyo ayni zamanda

Valla canım yapabiliyorsan yap derim sana.
Yoksa pis pis kokulu bezleri en az 2 yıl temizlersin.
Annem anlatir nenelerimiz de o şekilde yaparlarmis.

Güç gösterisi yapıyorlar galiba analarına
Bugün hatta 2 yer birdenn şişiyodu şınav çektiğini düşündüm babası kılıklının bi yer popo bi yer baştı kesin aşırı sertti çünküü

Benimki 2 3 gündür doğacağından pişman bir öfke bir sinir bir kudurma kendini toplayıp toplayıp fırlatıyor sağdan sola yukarıdan aşağıya inş mola verir azıcık
Ay sıkıldılar içeride galiba hepsi toplu şekilde kudurmuş haberleşiyorlar galiba bu cocuk hiç mi uyumuyor diyorum artık

Yaa bunu ilk kez duydum araştırim bende
Bazıları var 4 yaşında arada bezlenen öyle olmasından korkuyorum ya gerçi biraz da annenin tavrına bağlı sanırım sabretmek lazım
Benimde oluyor asm de hemşire demişti bana olabilir diye ama acı duyarsın demişti sadece bazen bi yere toplanıyo gibi oluyo bazende ittiriyo karnımı diyorum annecim çıkışlar ordan değil zorlama diye

Yaa bunu ilk kez duydum araştırim bende

Bazıları var 4 yaşında arada bezlenen öyle olmasından korkuyorum ya gerçi biraz da annenin tavrına bağlı sanırım sabretmek lazım

Youtube’da Prima Sundari var kuşum bende yeni izledim ona bak.
Ay 4 yaş ne yaa? Çocuk kendi yemeğini bile kendi yer o yaşta kaldı bir de bez bağlayacağım. Valla çok net olacağım bez konusunda. Zaten akıllı bıdıklar dertlerini anlatmayı iyi bilir onlar.

Braxton hicks kuzu onlar. Daha sık ve güçlü olacak doğuma yakın. Bende de başladı. Hatta çok rahatsız ediyordu doktor magnezyuma başla dedi. Günde 2 kere alıyorum bir nebze rahatlatıyor. Olduğu zaman ya pozisyon değiştir ya da kalk yürü birkaç adım. Bir de bol su.

Çok sağol kuzum bakıcam hemen Kendi diyo zaten bez istiyorum ben diye onlarda çocuk ne derse onu yapıyo zaten çoğu konuda çocuk ne isterse o oluyor öyle olmaktan korkuyorum ya gerçi ben çocuk ağlamasına daralan bunalan biri değilim sabırlıyım kolay kızmam öfkelenmem ama annelik başka bi duruma sokar mı bilemedim

Ya rahmetli prof Doğan Cüceloğlunun youtube da videoları var. Çocuklar ile iletişim konularını işliyor. Mutlaka boş bir zamanında dinle. Çok faydalı bilgiler veriyor.

Bugün agdaya gittim çok kasılıp gerildim çocuk da bı tuhaf oldu galiba kipirtisi yok başına gelen var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…