Banada mantıklı geldi zararlı olması6. Aydan sonra denenebilir ama 6. Ayına kadar iskeletleri çok hassas o yüzden bilemiyorum hatta yıkanabilir bezleride araştırdım
Kesinlikle bu benimki hıçrık başlayınca huysuzlaşıyorHıçkırığına sinir olan başka minik var mıııı?hıçkırmaya başladıktan sonra karnımda bi kaos yaşanıyo resmen. El ayak kafa popo ne varsa girişiyo rahatsız olup sürekli pozisyon değiştiriyo sanırım. Tamam annem geçicek annem diye şimdiden küçük hanımı sakinleştirmeye çalışıyorum.
Tuvalet iletişimini kesinlikle ben de deneyeceğim! Youtube’da Prema Sundari’nin videosuna rastladığımda çok hoşuma gitti, o zaman hamile değildim. Bebek çok huzurlu ve mutlu görünüyor, bacaklarını tuttuğumuz pozisyonda boşaltım sistemi doğal olarak rahatlıyor çünkü. Diğer türlü altına yapmayı öğreniyor rahatsız olarak sürekli. Gece sık uyanıp sakinleşmemesinin sebebi tuvalet olabiliyor. Prema da sürekli ne kadar uzun uyuyan bir anne olduğundan bahsediyor. İlk on gün güzelce gözlemleyip çiş yaptığı zamanları not etmeyi düşünüyorum, kakayı anlamak kolay da çiş düzenini anlamadan zor olur. Yıkanabilir bebek bezlerimi de alıyorum yavaş yavaşinşallah gönlümüzden geçen şekilde başarılı oluruz
Kreşte çalışıyordum ben 1 yaşında bebem vardı, bezli gelenleri direk alıştrıyordum tuvaleteTam zamanlı yıkanabilir beze geçiş yapmam çok zorlar beni de yine de bulunsun diye aldım birkaç tane ben6. Aydan sonra denesen bile kar senin için. 2 yaşa kadar bez kullanmak cebine zarar bir de
Kreşte çalışıyordum ben 1 yaşında bebem vardı, bezli gelenleri direk alıştrıyordum tuvaleteöyle geç bırakmaları cebimden çok cocuga zarar veriyormuş kimyasal Sonuçta hatta pedlerde kadınlara çok zararlı
Benimki 2 3 gündür doğacağından pişman bir öfke bir sinir bir kudurma kendini toplayıp toplayıp fırlatıyor sağdan sola yukarıdan aşağıya inş mola verir azıcıkHıçkırığına sinir olan başka minik var mıııı?hıçkırmaya başladıktan sonra karnımda bi kaos yaşanıyo resmen. El ayak kafa popo ne varsa girişiyo rahatsız olup sürekli pozisyon değiştiriyo sanırım. Tamam annem geçicek annem diye şimdiden küçük hanımı sakinleştirmeye çalışıyorum.
Valla gün içinde canım yanıyor artık kuzu kendini toplayıp geriyor değil mi yürüyorum ediyorum seviyorum dağılıyo bende biraz bir süre sonra yineKızlar bisey sorucam size ya icim icimi yedi tüm gün. Ya sabahtan beri karnım acayip derecede sertleşiyor. Yani bebek bi yerde toplanıp kalıyor sanki ve anında pozisyon degistirmem gerekiyor yoksa duramıyorum. Yani çok fazla oldu ve suan yataktayım yine aynı. Göbeğimi elliyorum eli ya da ayağı hissettigim sepsert ya da basi bilmiyorum ama toplaniyo sanki nasil anlatsam bilemedim. Acayip ele geliyo sertlik
Belki olur ama 3-6 olsa garanti olur.Kızlaaar mayısta görümcemin düğünü var, arkadaşıma kızıma gelinlik alcam diyordum şakasına o da gitmiş bize bu takımı almışaklıma takıldı 0 3 aylık takım sizce olur mu 3 6 ile değiştirmeli miyimmm, yalnız biraz uzak gitmem zor olacak ona göre karar verin
Aynen tam oyle kuzu. Yani boyle yumru gibi yapiyo sanki kendini oturuyosam hemen kalkmak zorunda hissediyorum kendimi. Ama çok sık oldu bugun ve hala devam ediyo korktum yani yarin doktora mi gitsem diye dusunmeden edemedim. Ama çatır çutur da vuruyo ayni zamandaValla gün içinde canım yanıyor artık kuzu kendini toplayıp geriyor değil mi yürüyorum ediyorum seviyorum dağılıyo bende biraz bir süre sonra yine
Valla canım yapabiliyorsan yap derim sana.Hellöö azıcık yoktum anca yetiştim sayfalara
Bugün izlediğim 1726272628 tane video ve okuduğum sayısız makaleden sonra bebişe doğumdan itibaren tuvalet eğitimini vermeye çalışacağım.(Elimination communication diye geçiyor Türkçesi yok)
Yapabilir miyim? Bilmiyorum denicemsizinle paylaşırım artık güncellemeleri. Çok aklıma yattı bu olay. Çevremden birisi bebiş 1 aylıkken başlamış 6 aylıkken tamamen tuvalete yapar olmuş sadece sıfır bez. Araştırın sizde
Güç gösterisi yapıyorlar galiba analarınaAynen tam oyle kuzu. Yani boyle yumru gibi yapiyo sanki kendini oturuyosam hemen kalkmak zorunda hissediyorum kendimi. Ama çok sık oldu bugun ve hala devam ediyo korktum yani yarin doktora mi gitsem diye dusunmeden edemedim. Ama çatır çutur da vuruyo ayni zamanda
Ay sıkıldılar içeride galiba hepsi toplu şekilde kudurmuşBenimki 2 3 gündür doğacağından pişman bir öfke bir sinir bir kudurma kendini toplayıp toplayıp fırlatıyor sağdan sola yukarıdan aşağıya inş mola verir azıcık
Yaa bunu ilk kez duydum araştırim bendeHellöö azıcık yoktum anca yetiştim sayfalara
Bugün izlediğim 1726272628 tane video ve okuduğum sayısız makaleden sonra bebişe doğumdan itibaren tuvalet eğitimini vermeye çalışacağım.(Elimination communication diye geçiyor Türkçesi yok)
Yapabilir miyim? Bilmiyorum denicemsizinle paylaşırım artık güncellemeleri. Çok aklıma yattı bu olay. Çevremden birisi bebiş 1 aylıkken başlamış 6 aylıkken tamamen tuvalete yapar olmuş sadece sıfır bez. Araştırın sizde
Bazıları var 4 yaşında arada bezlenen öyle olmasından korkuyorum ya gerçi biraz da annenin tavrına bağlı sanırım sabretmek lazımTam zamanlı yıkanabilir beze geçiş yapmam çok zorlar beni de yine de bulunsun diye aldım birkaç tane ben6. Aydan sonra denesen bile kar senin için. 2 yaşa kadar bez kullanmak cebine zarar bir de
Benimde oluyor asm de hemşire demişti bana olabilir diye ama acı duyarsın demişti sadece bazen bi yere toplanıyo gibi oluyo bazende ittiriyo karnımı diyorum annecim çıkışlar ordan değil zorlama diyeKızlar bisey sorucam size ya icim icimi yedi tüm gün. Ya sabahtan beri karnım acayip derecede sertleşiyor. Yani bebek bi yerde toplanıp kalıyor sanki ve anında pozisyon degistirmem gerekiyor yoksa duramıyorum. Yani çok fazla oldu ve suan yataktayım yine aynı. Göbeğimi elliyorum eli ya da ayağı hissettigim sepsert ya da basi bilmiyorum ama toplaniyo sanki nasil anlatsam bilemedim. Acayip ele geliyo sertlik
Yaa bunu ilk kez duydum araştırim bende
Bazıları var 4 yaşında arada bezlenen öyle olmasından korkuyorum ya gerçi biraz da annenin tavrına bağlı sanırım sabretmek lazım
Anladım canım belki tetikleyen bişey vardır Rabbim şifa versinHayır yok panik atak ve anksiyete bozukluğu var bende sadece
Kızlar bisey sorucam size ya icim icimi yedi tüm gün. Ya sabahtan beri karnım acayip derecede sertleşiyor. Yani bebek bi yerde toplanıp kalıyor sanki ve anında pozisyon degistirmem gerekiyor yoksa duramıyorum. Yani çok fazla oldu ve suan yataktayım yine aynı. Göbeğimi elliyorum eli ya da ayağı hissettigim sepsert ya da basi bilmiyorum ama toplaniyo sanki nasil anlatsam bilemedim. Acayip ele geliyo sertlik
Çok sağol kuzum bakıcam hemenYoutube’da Prima Sundari var kuşum bende yeni izledim ona bak.
Ay 4 yaş ne yaa? Çocuk kendi yemeğini bile kendi yer o yaşta kaldı bir de bez bağlayacağım. Valla çok net olacağım bez konusunda. Zaten akıllı bıdıklar dertlerini anlatmayı iyi bilir onlar.
Çok sağol kuzum bakıcam hemenKendi diyo zaten bez istiyorum ben diye onlarda çocuk ne derse onu yapıyo zaten çoğu konuda çocuk ne isterse o oluyor öyle olmaktan korkuyorum ya gerçi ben çocuk ağlamasına daralan bunalan biri değilim sabırlıyım kolay kızmam öfkelenmem ama annelik başka bi duruma sokar mı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?