2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ya rahmetli prof Doğan Cüceloğlunun youtube da videoları var. Çocuklar ile iletişim konularını işliyor. Mutlaka boş bir zamanında dinle. Çok faydalı bilgiler veriyor.
Teşekkür ederim canım izlicem kesinlikle ❤
Bugün agdaya gittim çok kasılıp gerildim çocuk da bı tuhaf oldu galiba kipirtisi yok başına gelen var mi
Belli haftadan sonra ağda önermiyolar canım ya kasıyoruz ya kendimizi doktoruna bi danış istersen

twinky canım izledim ben bezle ilgili olan videosunu bana mantıklı geldi aslında biraz zorlu bir süreç ve bence anne bebek olmalı bu süreçte anneanne babaanne vs girmemesi lazım en azından bebeğe düzen kurana kadar ve kadın haklı geldi bana

Link koyuyorum kızlar sizde bi izleyin bence

Düz kafa yastığı ondan dün bende aldım hemde reflü yatağı imiş heryerde kullan anne yani beşik içine odasında beşik içine iyi oldu gayet güzel kafa oyuntulu k validem benim de alıyor birazcık biraz örüyor ama laf sokuyor o yuzden kıymeti yok.. herşeyimi soruyor kizi hamile biliyorum ki onunla kıyas yapıyor.. kızı benim 11 yaş küçüğüm diyorki dün sen evdesin yap ağrı dinleme hepimiz geçtik o gunlerden kızım işe gidiyor ve ev isini de kendi yapıyor diye sokusturuyor yaşı küçük dedim 11 yıl sonra o nasıl olurdu acaba dedim şükür bende işlerimi yapıyorum ama evet doktor tavsiyesi ile işten çıktım kocam besliyor beni bende boş beleş yatıyorum beni okuyup anlayanlar olur belki sinir oldum magnezyum da icmiyim biraz dedim agrimda oldu batma karnımda sanki

Şu kaynanaların bizi birileri ile kıyas yapmasından nefrettt ediyorum ciddi bir şekilde,ya kızıyla kıyaslar ya eltim'le kıyaslar ( en çokta onunla kıyaslamasın dan nefret ediyorum) şuram ağrıyor desem yok sen çok abartıyosun bak şu hiç şikayet etmiyor o kadar zorluk çekiyor yine de şükrediyo falan diyor sanki ben şükürsüzüm uyuz mudur nedirler ya

Herkes her beden her insan farklıdır kıyas iki çocuk arasında bile yapılmaz.kilomu bebeğin kilosu hep kıyas yapmak için soruyor eminim.keske bir mendil almasa ama içi fesat olmasa ah.ya anneme kızıyorum geçenlerde yazdım bir süre geçince onun suçunu yüzüne söylüyorum tekrar yapsa bile özür diliyor.kv diye yüzüne laf bile demiyorum icimde kalıyor böyle oluyorum sonra.sinir edince bütün aldığı yaptığı ne varsa dağıtıyorum gıcık geliyor üstüme üstüme

Kız lafını esirgeme hiç. Kızımla ben bir miyiz diyeceksin? Benim hamileliğim riskli. İster yatarım ister yaparım keyfim bilir. Aaa valla sinir oluyorum. Geçen dedim ya bulaşık makinem bozuldu. Eşim ben yıkarım elleme dedi. Valla kv ye fotosunu attım yolladım oğlun yıkıyor diye

Cat Cat yapistiracaksin lafları.. yoksa cildiririrsin.

Günaydınlar kizlar bu arada

Cevap yazan kuzularım teşekkür ederim. Gece bi anda uyumusum ama yüz kere kalktım. Ve o sertleşme durumu aralıksız devam ediyo, geciyo yine oluyo. Umarım bir sıkıntı yoktur. Sizlerde de olunca içim rahatladı biraz. İçimde şuan kocaman bişey hissediyorum ya kocamda büyüyor ondan diyo ya diyorum ama kocaman ya bu kadar nasıl büyüdü bi günde

Son haftalara giriyoruz ya ondan böyleyiz. Sabahları benim de öyle oluyor. Hareketli ise gün içinde korkma

Aynı şeyi ben de yaşadım. Ağrısız taş gibi oluyor. Ağrısızsa nasıl farkediyorsun diyecekseniz de taş gibi olunca hareket ederken falan zor oluyor oradan farkettim. Braxton hicks kasılmalarıymış hiç zararı yokmuş. Pozisyon değiştirince geçer yazıyordu yatıp sola dönünce rahatladı benim. Kalkınca tekrar oldu ama

Bol su içip dinlenin diyorlar. Bir de tabi magnezyum kalsiyum eksik kalmasın diyorlar. Ama olacakmış tabi yine de en azından daha az olsun ki rahat hareket edelim.

Aynen öyle. Ben de magnezyumu 2 ye çıkaracağım sanırım. Dün sabah ilk defa bacağıma kramp girdi uyurken.

Benim de her gece burnum tıkanıyo sabaha hafif baş ağrısıyla uyanıyorum sonra geçiyo ama hep bi sersemlik var
Bugün bi de 2:30da kontrolüm var miniğimi görücem çok heyecanlıyım inşallah güzel haberlerle dönerim
Bu arada çocuğumun henüz 4 tulumu var sadece.benim de bi pijama takımım bu hafta artık eksikleri tamamen kapatayım diyorum. Her türlü indirim haberine açığım

Canım bi doktorunu ara sor bence . Sanırım rahimde kasılma oluyo bu haftalarda normal ama fazla olması belki bebişi de strese sokar .
Bebişkoda hareket ediyo ama bilemedim. Bikaç gün üstüste dışarı çıktım araba kullandım vs ondan mı oldu acaba.
Aynen öyle bi taş gibi oluyor ki farketmemek imkansız pozisyon degistirince ya da yürüyünce geciyor ama sonra tekrar oluyor mesela. Ve dedigin gibi magnezyumdan olabilir kaç gündür düzenli içmiyorum dün gece içtim

Aynen öyle. Ben de magnezyumu 2 ye çıkaracağım sanırım. Dün sabah ilk defa bacağıma kramp girdi uyurken.
Benim de bu sabah girdi. Bir de 5gün önce girmişti. Magnezyumu arada bir al demişti doktorum. Ben de 2 günde 1 alayım mı diye sorucam bugün. Kramp girince aşırı panik oldum canım baya yandı.

Bak bende magnezyumu içmiyorum ne zamandır he bu akşam geri başlayayııım

Benim de bu sabah girdi. Bir de 5gün önce girmişti. Magnezyumu arada bir al demişti doktorum. Ben de 2 günde 1 alayım mı diye sorucam bugün. Kramp girince aşırı panik oldum canım baya yandı.
Ben o kramplardan spor yaparken ne çekerdim! Uykumdan ağlayarak uyandığmi biliyorum. Magnezyum ciddi anlamda önemli. Ben 16.haftadan beri içiyorum. Kasilmalari falan da önlüyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…