Teşekkür ederim canım izlicem kesinlikle ❤Ya rahmetli prof Doğan Cüceloğlunun youtube da videoları var. Çocuklar ile iletişim konularını işliyor. Mutlaka boş bir zamanında dinle. Çok faydalı bilgiler veriyor.
Belli haftadan sonra ağda önermiyolar canım ya kasıyoruz ya kendimizi doktoruna bi danış istersenBugün agdaya gittim çok kasılıp gerildim çocuk da bı tuhaf oldu galiba kipirtisi yok başına gelen var mi
Düz kafa yastığı ondan dün bende aldım hemde reflü yatağı imiş heryerde kullan anne yani beşik içine odasında beşik içine iyi oldu gayet güzel kafa oyuntuluNerden aldı bilmiyorum ama markasını trendyolda buldum
Evet kendi de şık giyinir takısını göz kalemini çekmeden dışarı adım atmaz
Bizimki tek çocuk ve ailede ilk torun o yüzden herkes çok heyecanlıcinsiyet partisinde bilezik takmıştı bana sağolsun içinden gelerek yapıyor ben mahçup oluyorum ama emekli insanlar
Şu kaynanaların bizi birileri ile kıyas yapmasından nefrettt ediyorum ciddi bir şekilde,ya kızıyla kıyaslar ya eltim'le kıyaslar ( en çokta onunla kıyaslamasın dan nefret ediyorum) şuram ağrıyor desem yok sen çok abartıyosun bak şu hiç şikayet etmiyor o kadar zorluk çekiyor yine de şükrediyo falan diyor sanki ben şükürsüzüm uyuz mudur nedirler yaDüz kafa yastığı ondan dün bende aldım hemde reflü yatağı imiş heryerde kullan anne yani beşik içine odasında beşik içine iyi oldu gayet güzel kafa oyuntuluk validem benim de alıyor birazcık biraz örüyor ama laf sokuyor o yuzden kıymeti yok.. herşeyimi soruyor kizi hamile biliyorum ki onunla kıyas yapıyor.. kızı benim 11 yaş küçüğüm diyorki dün sen evdesin yap ağrı dinleme hepimiz geçtik o gunlerden kızım işe gidiyor ve ev isini de kendi yapıyor diye sokusturuyor yaşı küçük dedim 11 yıl sonra o nasıl olurdu acaba dedim şükür bende işlerimi yapıyorum ama evet doktor tavsiyesi ile işten çıktım kocam besliyor beni bende boş beleş yatıyorum beni okuyup anlayanlar olur belki sinir oldum magnezyum da icmiyim biraz dedim agrimda oldu batma karnımda sanki
Herkes her beden her insan farklıdır kıyas iki çocuk arasında bile yapılmaz.kilomu bebeğin kilosu hep kıyas yapmak için soruyor eminim.keske bir mendil almasa ama içi fesat olmasa ah.ya anneme kızıyorum geçenlerde yazdım bir süre geçince onun suçunu yüzüne söylüyorum tekrar yapsa bile özür diliyor.kv diye yüzüne laf bile demiyorum icimde kalıyor böyle oluyorum sonra.sinir edince bütün aldığı yaptığı ne varsa dağıtıyorum gıcık geliyor üstüme üstümeŞu kaynanaların bizi birileri ile kıyas yapmasından nefrettt ediyorum ciddi bir şekilde,ya kızıyla kıyaslar ya eltim'le kıyaslar ( en çokta onunla kıyaslamasın dan nefret ediyorum) şuram ağrıyor desem yok sen çok abartıyosun bak şu hiç şikayet etmiyor o kadar zorluk çekiyor yine de şükrediyo falan diyor sanki ben şükürsüzüm uyuz mudur nedirler ya
Kız lafını esirgeme hiç. Kızımla ben bir miyiz diyeceksin? Benim hamileliğim riskli. İster yatarım ister yaparım keyfim bilir. Aaa valla sinir oluyorum. Geçen dedim ya bulaşık makinem bozuldu. Eşim ben yıkarım elleme dedi. Valla kv ye fotosunu attım yolladımHerkes her beden her insan farklıdır kıyas iki çocuk arasında bile yapılmaz.kilomu bebeğin kilosu hep kıyas yapmak için soruyor eminim.keske bir mendil almasa ama içi fesat olmasa ah.ya anneme kızıyorum geçenlerde yazdım bir süre geçince onun suçunu yüzüne söylüyorum tekrar yapsa bile özür diliyor.kv diye yüzüne laf bile demiyorum icimde kalıyor böyle oluyorum sonra.sinir edince bütün aldığı yaptığı ne varsa dağıtıyorum gıcık geliyor üstüme üstüme
Son haftalara giriyoruz ya ondan böyleyiz. Sabahları benim de öyle oluyor. Hareketli ise gün içinde korkmaCevap yazan kuzularım teşekkür ederim. Gece bi anda uyumusum ama yüz kere kalktım. Ve o sertleşme durumu aralıksız devam ediyo, geciyo yine oluyo. Umarım bir sıkıntı yoktur. Sizlerde de olunca içim rahatladı biraz. İçimde şuan kocaman bişey hissediyorum ya kocamda büyüyor ondan diyo ya diyorum ama kocaman ya bu kadar nasıl büyüdü bi günde
Maşallah pat küt geçiriyo da o sertleşme hali çok değişik ya sanki içimde bi taş varmış gibi kabarıyoSon haftalara giriyoruz ya ondan böyleyiz. Sabahları benim de öyle oluyor. Hareketli ise gün içinde korkma
Canım bi doktorunu ara sor bence . Sanırım rahimde kasılma oluyo bu haftalarda normal ama fazla olması belki bebişi de strese sokar .Maşallah pat küt geçiriyo da o sertleşme hali çok değişik ya sanki içimde bi taş varmış gibi kabarıyo
Cevap yazan kuzularım teşekkür ederim. Gece bi anda uyumusum ama yüz kere kalktım. Ve o sertleşme durumu aralıksız devam ediyo, geciyo yine oluyo. Umarım bir sıkıntı yoktur. Sizlerde de olunca içim rahatladı biraz. İçimde şuan kocaman bişey hissediyorum ya kocamda büyüyor ondan diyo ya diyorum ama kocaman ya bu kadar nasıl büyüdü bi günde
Aynen öyle. Ben de magnezyumu 2 ye çıkaracağım sanırım. Dün sabah ilk defa bacağıma kramp girdi uyurken.Aynı şeyi ben de yaşadım. Ağrısız taş gibi oluyor. Ağrısızsa nasıl farkediyorsun diyecekseniz de taş gibi olunca hareket ederken falan zor oluyor oradan farkettim. Braxton hicks kasılmalarıymış hiç zararı yokmuş. Pozisyon değiştirince geçer yazıyordu yatıp sola dönünce rahatladı benim. Kalkınca tekrar oldu ama
Bol su içip dinlenin diyorlar. Bir de tabi magnezyum kalsiyum eksik kalmasın diyorlar. Ama olacakmış tabi yine de en azından daha az olsun ki rahat hareket edelim.
Bebişkoda hareket ediyo ama bilemedim. Bikaç gün üstüste dışarı çıktım araba kullandım vs ondan mı oldu acaba.Canım bi doktorunu ara sor bence . Sanırım rahimde kasılma oluyo bu haftalarda normal ama fazla olması belki bebişi de strese sokar .
Aynen öyle bi taş gibi oluyor ki farketmemek imkansızAynı şeyi ben de yaşadım. Ağrısız taş gibi oluyor. Ağrısızsa nasıl farkediyorsun diyecekseniz de taş gibi olunca hareket ederken falan zor oluyor oradan farkettim. Braxton hicks kasılmalarıymış hiç zararı yokmuş. Pozisyon değiştirince geçer yazıyordu yatıp sola dönünce rahatladı benim. Kalkınca tekrar oldu ama
Bol su içip dinlenin diyorlar. Bir de tabi magnezyum kalsiyum eksik kalmasın diyorlar. Ama olacakmış tabi yine de en azından daha az olsun ki rahat hareket edelim.
Benim de bu sabah girdi. Bir de 5gün önce girmişti. Magnezyumu arada bir al demişti doktorum. Ben de 2 günde 1 alayım mı diye sorucam bugün. Kramp girince aşırı panik oldum canım baya yandı.Aynen öyle. Ben de magnezyumu 2 ye çıkaracağım sanırım. Dün sabah ilk defa bacağıma kramp girdi uyurken.
Bak bende magnezyumu içmiyorum ne zamandır he bu akşam geri başlayayııımBebişkoda hareket ediyo ama bilemedim. Bikaç gün üstüste dışarı çıktım araba kullandım vs ondan mı oldu acaba.
Aynen öyle bi taş gibi oluyor ki farketmemek imkansızpozisyon degistirince ya da yürüyünce geciyor ama sonra tekrar oluyor mesela. Ve dedigin gibi magnezyumdan olabilir kaç gündür düzenli içmiyorum dün gece içtim
Ben o kramplardan spor yaparken ne çekerdim! Uykumdan ağlayarak uyandığmi biliyorum. Magnezyum ciddi anlamda önemli. Ben 16.haftadan beri içiyorum. Kasilmalari falan da önlüyor çünkü.Benim de bu sabah girdi. Bir de 5gün önce girmişti. Magnezyumu arada bir al demişti doktorum. Ben de 2 günde 1 alayım mı diye sorucam bugün. Kramp girince aşırı panik oldum canım baya yandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?