2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar elle yapılan muayeneden konuşulmuş benim normal de böyle şeyler de utanmam sıkılmam vs asla yok açarım İlk muayenede alttan bakılmıştı ama çatal yoktu özeldeydi 7. Haftam da biraz kanamam olmuştu özel sağlık sigortam da yoktu o zaman eşimde yanımda değildi uzaktaydı devlet hastanesine gitmek zorunda kaldım ve çatala oturttular hayvan gibi de aleti soktu her yer meydan da üstüme örtü bile örtmedi zaten çataldan hep korkmuşumdur anlamsızca, ayaklarım titriyodu doktor da hızlı sokunca aşırı korkmuştum kalktığım da zangır zangır titriyodum ama kendimi alıştırdım çatal düşüncesine de elle muayeneye de Benim miniğim çok hareketli maşallah uykudan uyandırdı bugün kaç kez aynı zamanda da hıçkırıyo herhalde böyle kalp atışı gibi pıt pıt oluyo

Ay evet kesinlikle o da var Bizim zevklerimiz giysi konusunda çok uymuyo kv ile almaması daha mı iyi oluyo acaba
Aynı durumdayım taa hamileligin en başında sevgili kv bir tane hastane cıkısı göstermişti, peluş koyunlu neon pembeli aklıma hep o geliyor, korkunctu. Aman alma dedim. Üstüne de hiç bir şey almadı zaten

Allah kolaylık versin ağır taşımadan kaynaklı göbek fıtığı felan düşündürüyor inşallah yoktur öyle birşey göbek deliğinde bir değişiklik varmı sıvı akıntı yada dışarı çıkıntı gibi mesela ağır taşıma ondan bence çocuğu alma kucağına asla

Kızzz valla kv nin maşallahı var hepsi birbirinden güzel zevkliymiş Yeşil eşofman takımı nerdenmiş acep

Nerden aldı bilmiyorum ama markasını trendyolda buldum

Yaa maşaAllah , Allahtan kayınvalide zevkliymiş o konuda çok sanslısın

Evet kendi de şık giyinir takısını göz kalemini çekmeden dışarı adım atmaz

Maşallah kv ne yaa darısı kv si bişey almayanların başına

Bizimki tek çocuk ve ailede ilk torun o yüzden herkes çok heyecanlı cinsiyet partisinde bilezik takmıştı bana sağolsun içinden gelerek yapıyor ben mahçup oluyorum ama emekli insanlar

A
Amin canim , agri olmadan bir gun oncesinde su bidonu kaldirmistim, degisik yaptigim tek sey oydu. Galiba onun etkisi var. Cocuklar hic durmuyor ki , kucugu devamli kucagima gelmek icin agliyor. Hadi gel elimi tut diyorum , bazen anliyor bazen yerlere atiyor kendini
Sen gün aldin mi doktordan ? Senin nasil gciyor son xamanlar ?

Ayy gule güle giysin kucuk beyefendi , hepsine ayri ayri bayildim. Masallah kayinvalidene zevkliymis. Benimki max.2 parca birsey alir ne sanslisin

Anam yazma böyle seyler aklima benimkiler geliyo benim dugunde takilan bileziklerimi aldi adam birak bilezik takmayi ahahha şaka bi yana çok güzel bisey kendi öz ailen gibi oluyolar o zaman başın üzerinde yerleri okuyor vala bayılıyorum böyle ailelere

Hevesleri var ne güzel boşver ilk torun yapsınlar

canım işaret parmağını göbeğine koy parmağın pit pit qtiyormu atıyorsa fıtık değildir.gobek dediğinin sağına doluna üstüne altına yap aynı işlemi o pit pit etrafında atıyorsa vardir

Sabah yazdığım nefes darlığı hala var kızlar ara ara tekrar ediyor anlamadım gitti çok rahatsız edici valla niye oluyor anlamadım
canım sende kendinde var olan bir rahatsızlık var mıydı epilepsi gibi yoksa yeni başlayan bisey mi benim arkadaş da hamile doktor epilepsi başlangıcın var demiş

Birkac kisiden de duydum sleepy gayette memnunlar ya bende yeni doğan icin simdiden görürsem alcam bi arkadaşım doğum yaptı. 40i çıkmadı daha 3 hafta falan oldu heralde 240 tane bez kullanmış
Diyorum ben de inanmıyorlar
Günde 10 tane bez bile degisecekmisiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…