2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Sevgili anneler Bebek Arabası olarak kanz f go ve kraft A9 bir de Pierre Cardin vovo modelleri arasında kaldim,, bilenler yardımcı olursa çok sevinirim
Ben kraft flex kullaniyorum kizimda bebekken kullanmadim 1 yastan sonra ona gectim oncesi travel sistemdi bebeconfort lolaa serisindendi ondanda memnundum fakat cok agir geliyordu bana. Kraft icin Bebeklikten itibaren kullanilir deniliyor ama altina bi destek falan olabilir gibi. Onun disinda arabada hic yer kaplamiyor cok memnunum.

Güle güle kullanın,, teşekkür ederim yorumunuz için

Hellöö azıcık yoktum anca yetiştim sayfalara
Bugün izlediğim 1726272628 tane video ve okuduğum sayısız makaleden sonra bebişe doğumdan itibaren tuvalet eğitimini vermeye çalışacağım.(Elimination communication diye geçiyor Türkçesi yok)
Yapabilir miyim? Bilmiyorum denicem sizinle paylaşırım artık güncellemeleri. Çok aklıma yattı bu olay. Çevremden birisi bebiş 1 aylıkken başlamış 6 aylıkken tamamen tuvalete yapar olmuş sadece sıfır bez. Araştırın sizde

Kızlar aranızsa baby turco bez ile ilgili bilgisi olan yakınında çevresinde kullanan var mı hiç?

Benim kızçem de dün gece 30 kere falan hıçkırdıııı iyi bişey olduğunu biliyorum ama yine de panik oldum kalktım dolandım dursun diye

Kızlaaar mayısta görümcemin düğünü var, arkadaşıma kızıma gelinlik alcam diyordum şakasına o da gitmiş bize bu takımı almış aklıma takıldı 0 3 aylık takım sizce olur mu 3 6 ile değiştirmeli miyimmm, yalnız biraz uzak gitmem zor olacak ona göre karar verin

Eklentiler

• IMG_20211214_220225.webp
    141,6 KB · Görüntüleme: 78
Bunu bende gebelikten önce görmüş araştırmıştım ama bazı uzmanlar zararlı olduğunu yazmıştı

Bence 3 6 al canım çünkü mayısta 0 3 olacağını sanmıyorum daha tecrübeli arkadaşlar yazar ama bana olmaz gibi geldi bu arada çok güzel

Kesinlikle değiştir bence

Ay valla bana pek zararlı gelmedi tabi herkesin kendi görüşü. Ben bi deneyeceğim bebiş 1. Ayını doldurduktan sonra bakalım belki başarırız
Banada mantıklı geldi zararlı olması 6. Aydan sonra denenebilir ama 6. Ayına kadar iskeletleri çok hassas o yüzden bilemiyorum hatta yıkanabilir bezleride araştırdım

Tuvalet iletişimini kesinlikle ben de deneyeceğim! Youtube’da Prema Sundari’nin videosuna rastladığımda çok hoşuma gitti, o zaman hamile değildim. Bebek çok huzurlu ve mutlu görünüyor, bacaklarını tuttuğumuz pozisyonda boşaltım sistemi doğal olarak rahatlıyor çünkü. Diğer türlü altına yapmayı öğreniyor rahatsız olarak sürekli. Gece sık uyanıp sakinleşmemesinin sebebi tuvalet olabiliyor. Prema da sürekli ne kadar uzun uyuyan bir anne olduğundan bahsediyor. İlk on gün güzelce gözlemleyip çiş yaptığı zamanları not etmeyi düşünüyorum, kakayı anlamak kolay da çiş düzenini anlamadan zor olur. Yıkanabilir bebek bezlerimi de alıyorum yavaş yavaş inşallah gönlümüzden geçen şekilde başarılı oluruz

Hıçkırığına sinir olan başka minik var mıııı? hıçkırmaya başladıktan sonra karnımda bi kaos yaşanıyo resmen. El ayak kafa popo ne varsa girişiyo rahatsız olup sürekli pozisyon değiştiriyo sanırım. Tamam annem geçicek annem diye şimdiden küçük hanımı sakinleştirmeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…