Benim doktor 30.haftaya kadar 3 haftada bir çağırdı. Şimdi 2ye düşüyoruz. 35den sonra her haftaya düşecek. Sana çok erken demiş 2 hafta diye. Nst de 34.haftadan sonra başlayacak benim hatta.Benim tosuncuk büyümüş 880 gr 32cm olmuşsıfatı iyice şekillenmiş aynı babası bana hiç benzemiyo rahim ağzına da 56mm dedi, ağrılarım normalmiş rahat pozisyonda olmaya çalış onun dışında fizik tedavinin gebelere önerdiği hareketleri verdi kendini daha iyi hissedebilirsin dedi. Bundan sonraki kontrolleri 15 gunde bir olması gerek 32den sonrasında da her hafta kontrol öneriyorum dedi. Bu konuda doktorunuz bişey dedi mi? Bu benim kendi doktorum değil makinesi güzel diye arada görmek için gittiğim bir yer biraz ticaret kafası var doktorda bilemedim
Bence de öyle bişey olsa kendi doktorum derdi dediğim gibi bu biraz ticarethane gibi görüyor. Ne zaman gitsin kan uyuşmazlığı testi istiyo illa yaptır diye tamam kontrol iyidir ama yakın zamanda zaten yapılmış bir de 2 hafta sonra kan iğnesi zaten yapılcak bi ton kan testi istedi he he dedim aldım çıktımBenim doktor 30.haftaya kadar 3 haftada bir çağırdı. Şimdi 2ye düşüyoruz. 35den sonra her haftaya düşecek. Sana çok erken demiş 2 hafta diye. Daha 3.5ayin var.
Yaptırmışsin zaten daha ne istiyor acaba? Aman boşver he de geçBence de öyle bişey olsa kendi doktorum derdi dediğim gibi bu biraz ticarethane gibi görüyor. Ne zaman gitsin kan uyuşmazlığı testi istiyo illa yaptır diye tamam kontrol iyidir ama yakın zamanda zaten yapılmış bir de 2 hafta sonra kan iğnesi zaten yapılcak bi ton kan testi istedi he he dedim aldım çıktım
200 tl 20 tl gibi oldu zaten bi kıymeti kalmadı. Hoşuma gidiyodu örtüler ama düşününce gereksiz geldi. Oğlumdayken zaten yoktu böyle şeyler normal örtüleri örtüyorduk.Ben de almadım. Aynısını düşünüyorum, ilk aylar kontrole vs giderken normal bi müslinle kaparım pusetin üstünü gerekirse diye düşündüm. Zaten instagram satıcılardan neyi beğenip sorsam, fiyatlar 200 tl’den başlıyor
Ben oğlumda da örtü kullandım ki zaten yoktu bu puset örtülerinden. 3-4 ay sonra elimizde kalacak bi işe yaramayacak bence.Öyle mi diyorsunuz? Tam da Şubat ortası doğacak bizimki gerçi. Battaniye ortsek yeter galiba ya
Ayy test mi tahlil mi bayılırımBence de öyle bişey olsa kendi doktorum derdi dediğim gibi bu biraz ticarethane gibi görüyor. Ne zaman gitsin kan uyuşmazlığı testi istiyo illa yaptır diye tamam kontrol iyidir ama yakın zamanda zaten yapılmış bir de 2 hafta sonra kan iğnesi zaten yapılcak bi ton kan testi istedi he he dedim aldım çıktım
Eşimin dediğini yapmak mantıklı o zaman. İnce battaniyeleri var onu orterim. Zaten belli günler asmye gidicez o da yakin. Araba ile gider geliriz. Eşim yürümez hayatta200 tl 20 tl gibi oldu zaten bi kıymeti kalmadı. Hoşuma gidiyodu örtüler ama düşününce gereksiz geldi. Oğlumdayken zaten yoktu böyle şeyler normal örtüleri örtüyorduk.
Ben oğlumda da örtü kullandım ki zaten yoktu bu puset örtülerinden. 3-4 ay sonra elimizde kalacak bi işe yaramayacak bence.
Ben 5.5kg iken 2numara kullandım.Prima kullandık o dönem.Bazen de sleepy.Ama 3numaraya baya sonra geçtik.Kızlar bebek bezi yorumu okuyordum, 5,5 kg kızıma 3 beden tam oluyor denmiş. Pakette 9 kgye kadar olur yazıyor. Hangisi doğru deneyimleyen var mı
black friday'de 499'a düşmüştü ama tekrar oralara inmez muhtemelen.çook önerdiler bunu ya philipse boşa para vermeyin alın diye kız akşama alcam eşimin kartına kitleyeyim fiyatı da inceledim nisanda da 700müş max 600e düşmüş çok fark yok
Ya ben cok istiyorum onu da dogumdan sonraya bıraktım. Belki cok fazla biberon kullanma ihtiyacım olmayacak falan, simdiden almak istemedim. Az biberonu kaynatıp kullanarak idare ederim diye düşündüm, ama aklımda
Uyu kardeşim uyu. Benim öyle cok uykum var ki ama uyumaya firsatim yok. Kızım oyun istiyor. Oynarken iki büklüm oluyorum karnıma sancilar giriyor.Gözümü açamıyorum uykudan ya ne oluyo banaBi yandan da diyorum ilerde uyuyamicam fırsatım varken uyuyim
Bencede bunlar cok gereksiz boşa masraf kızlar. Yeterince para harcadiniz bence biraz birikim yapin. Eger bebe meme tutmazsa Mama masraf eklenecek bir dünyaŞu puset örtülerinden yaptıracaktım ama vazgeçtim. Zaten puset çok uzun kullanılmıyor şimdi önümüz de yaz. O örtüler çok kalın normal ince müslinleri atarım pusetin üstüne oğlumda da öyle yapmıştım.
Biz de öyle yürüme gitmediğimiz için gereksiz diye düşündümEşimin dediğini yapmak mantıklı o zaman. İnce battaniyeleri var onu orterim. Zaten belli günler asmye gidicez o da yakin. Araba ile gider geliriz. Eşim yürümez hayatta
Markasını bilmiyorum ama biz oğlumda prima premium care kullanmıştık. Mesela max 9 kg diyosa bebek 8 kg ya geldiğinde bazen bir büyük bedene geçmek gerekebiliyordu. Bazı bebeklerin bacakları, göbişi falan daha tombik oluyor öyle fark edebilir ama 5,5 kg bebeğe 3 numara çok büyük olur diye düşünüyorum.Kızlar bebek bezi yorumu okuyordum, 5,5 kg kızıma 3 beden tam oluyor denmiş. Pakette 9 kgye kadar olur yazıyor. Hangisi doğru deneyimleyen var mı
Gözünaydın canım maşallah kuzuyaBenim tosuncuk büyümüş 880 gr 32cm olmuşsıfatı iyice şekillenmiş aynı babası bana hiç benzemiyo rahim ağzına da 56mm dedi, ağrılarım normalmiş rahat pozisyonda olmaya çalış onun dışında fizik tedavinin gebelere önerdiği hareketleri verdi kendini daha iyi hissedebilirsin dedi. Bundan sonraki kontrolleri 15 gunde bir olması gerek 32den sonrasında da her hafta kontrol öneriyorum dedi. Bu konuda doktorunuz bişey dedi mi? Bu benim kendi doktorum değil makinesi güzel diye arada görmek için gittiğim bir yer biraz ticaret kafası var doktorda bilemedim
Aynen öyle, ben almicam vazgeçtim. Çok para istiyorlar ya. 150 200 veremem 2 ay kullanacağım şeye.Bencede bunlar cok gereksiz boşa masraf kızlar. Yeterince para harcadiniz bence biraz birikim yapin. Eger bebe meme tutmazsa Mama masraf eklenecek bir dünya
mama almayı düşündüm onların son kullanma tarihi uzun mu oluyoBencede bunlar cok gereksiz boşa masraf kızlar. Yeterince para harcadiniz bence biraz birikim yapin. Eger bebe meme tutmazsa Mama masraf eklenecek bir dünya
Kız belki emecek çocuk. Yeter alma artık bir şeymama almayı düşündüm onların son kullanma tarihi uzun mu oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?