2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim tosuncuk büyümüş 880 gr 32cm olmuş sıfatı iyice şekillenmiş aynı babası bana hiç benzemiyo rahim ağzına da 56mm dedi, ağrılarım normalmiş rahat pozisyonda olmaya çalış onun dışında fizik tedavinin gebelere önerdiği hareketleri verdi kendini daha iyi hissedebilirsin dedi. Bundan sonraki kontrolleri 15 gunde bir olması gerek 32den sonrasında da her hafta kontrol öneriyorum dedi. Bu konuda doktorunuz bişey dedi mi? Bu benim kendi doktorum değil makinesi güzel diye arada görmek için gittiğim bir yer biraz ticaret kafası var doktorda bilemedim

Benim doktor 30.haftaya kadar 3 haftada bir çağırdı. Şimdi 2ye düşüyoruz. 35den sonra her haftaya düşecek. Sana çok erken demiş 2 hafta diye. Nst de 34.haftadan sonra başlayacak benim hatta.
Daha 3.5ayin var senin. Bence de biraz ticari kafa ile söylemiş. Bir sorunun var mı ki? Riskli durum falan?

Benim doktor 30.haftaya kadar 3 haftada bir çağırdı. Şimdi 2ye düşüyoruz. 35den sonra her haftaya düşecek. Sana çok erken demiş 2 hafta diye. Daha 3.5ayin var.
Bence de öyle bişey olsa kendi doktorum derdi dediğim gibi bu biraz ticarethane gibi görüyor. Ne zaman gitsin kan uyuşmazlığı testi istiyo illa yaptır diye tamam kontrol iyidir ama yakın zamanda zaten yapılmış bir de 2 hafta sonra kan iğnesi zaten yapılcak bi ton kan testi istedi he he dedim aldım çıktım

Yaptırmışsin zaten daha ne istiyor acaba? Aman boşver he de geç

200 tl 20 tl gibi oldu zaten bi kıymeti kalmadı. Hoşuma gidiyodu örtüler ama düşününce gereksiz geldi. Oğlumdayken zaten yoktu böyle şeyler normal örtüleri örtüyorduk.
Öyle mi diyorsunuz? Tam da Şubat ortası doğacak bizimki gerçi. Battaniye ortsek yeter galiba ya
Ben oğlumda da örtü kullandım ki zaten yoktu bu puset örtülerinden. 3-4 ay sonra elimizde kalacak bi işe yaramayacak bence.

Ayy test mi tahlil mi bayılırım
foto yok mu fotoo minnoşunun atsan da günümüz güzelleşseee

Eşimin dediğini yapmak mantıklı o zaman. İnce battaniyeleri var onu orterim. Zaten belli günler asmye gidicez o da yakin. Araba ile gider geliriz. Eşim yürümez hayatta

Kızlar bebek bezi yorumu okuyordum, 5,5 kg kızıma 3 beden tam oluyor denmiş. Pakette 9 kgye kadar olur yazıyor. Hangisi doğru deneyimleyen var mı

Puset örtüsü konuşulmuş.Ya oğlum ocakta doğdu hep battaniye içindeydi.O zaman hiç dikkatimi çekmedi bunlar.Simdi gördüm pembeleri biraz da heveslendim ama zaten heryere arabayla gidiyoruz.Bi de kışın battaniye içinde olur.Cok mu gerekli bilemedim.Sizce kızlar??

Kızlar bebek bezi yorumu okuyordum, 5,5 kg kızıma 3 beden tam oluyor denmiş. Pakette 9 kgye kadar olur yazıyor. Hangisi doğru deneyimleyen var mı
Ben 5.5kg iken 2numara kullandım.Prima kullandık o dönem.Bazen de sleepy.Ama 3numaraya baya sonra geçtik.

çook önerdiler bunu ya philipse boşa para vermeyin alın diye kız akşama alcam eşimin kartına kitleyeyim fiyatı da inceledim nisanda da 700müş max 600e düşmüş çok fark yok
black friday'de 499'a düşmüştü ama tekrar oralara inmez muhtemelen.

Ay bi durmadı sırt üstü yatıyoruz diye haşat etti beni maşallah oğluma tam bir artist Garip garip triplere giriyo bide boynunu kaldırıyo filan acayip pozları var

Eklentiler

• EF0E8CCE-0725-4E9E-A6C4-A35BC7A4C5F2.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 89
  • 204CE86D-032E-40C9-88AF-223DEC176AF7.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 86
Ya ben cok istiyorum onu da dogumdan sonraya bıraktım. Belki cok fazla biberon kullanma ihtiyacım olmayacak falan, simdiden almak istemedim. Az biberonu kaynatıp kullanarak idare ederim diye düşündüm, ama aklımda

Ya ben pek kullanacağımı düşünmedim o yüzden. Bebek okula başlayana kadar dönmeyeceğim işe. E zaten meme emecek. Öyle pek bi biberon kullanma fırsatımız olmayacak. Kaynar su yeter

Bencede bunlar cok gereksiz boşa masraf kızlar. Yeterince para harcadiniz bence biraz birikim yapin. Eger bebe meme tutmazsa Mama masraf eklenecek bir dünya

Eşimin dediğini yapmak mantıklı o zaman. İnce battaniyeleri var onu orterim. Zaten belli günler asmye gidicez o da yakin. Araba ile gider geliriz. Eşim yürümez hayatta
Biz de öyle yürüme gitmediğimiz için gereksiz diye düşündüm
Markasını bilmiyorum ama biz oğlumda prima premium care kullanmıştık. Mesela max 9 kg diyosa bebek 8 kg ya geldiğinde bazen bir büyük bedene geçmek gerekebiliyordu. Bazı bebeklerin bacakları, göbişi falan daha tombik oluyor öyle fark edebilir ama 5,5 kg bebeğe 3 numara çok büyük olur diye düşünüyorum.

Gözünaydın canım maşallah kuzuya ben 29. Haftadayım bi sonraki kontrolü 33e verdi hala ayda 1 göreyim diyo. Ondan sonra belki 2 ya da 3 haftaya düşürür. Nst başlar çünkü. Son ay sadece her hafta görmüştü bi öncekinde

Bencede bunlar cok gereksiz boşa masraf kızlar. Yeterince para harcadiniz bence biraz birikim yapin. Eger bebe meme tutmazsa Mama masraf eklenecek bir dünya
Aynen öyle, ben almicam vazgeçtim. Çok para istiyorlar ya. 150 200 veremem 2 ay kullanacağım şeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…