2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ay bi durmadı sırt üstü yatıyoruz diye haşat etti beni maşallah oğluma tam bir artist Garip garip triplere giriyo bide boynunu kaldırıyo filan acayip pozları var
Yaaaa çıkınca o yumruk yapılan elleri parmakları bizim yerimize de ısır annesii içerdeki hallerine bayılıyorum çıkınca ayrı bayılıyorum ❤

Yaaaa çıkınca o yumruk yapılan elleri parmakları bizim yerimize de ısır annesii içerdeki hallerine bayılıyorum çıkınca ayrı bayılıyorum ❤
Sağol canım Valla böyle görürken bile ısırıp yiyesim geliyo insan daha da sabırsızlanıyo gördükçe sağlıkla zamanında gelsin de yiyip bitiririz hepsini

Benim 2 hafta sonraya kendi doktoruma randevum var ona sorcam detaylı muhtemelen o da böyle der mantıklı olan bu çünkü riskli gebelikte olmadığın sürece herşey normalse sürekli görmeye gerek yok

27+5 koca göbek ve +11 kilo güncellemesi 2 gündür şöyle bi değişiklik hissediyorum özellikle koltuktan ya da yataktan falan kalkarken artık kanımda ağır bir şey varmış gibi geliyo ve enerji seviyem git gide daha beter düşüyo yataktan çıkmam gerekmese hiç çıkamicam sanki doğuma kadar

Eklentiler

• IMG-20211217-WA0005.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 80
Ben hiç yeni doğan bebek tutamamıştım kardeşimde doğum yaptığında korkumdan tutamıyordum beni yine bi korku aldı kendi bebeğimi nasıl tutucam diye

Ben hiç yeni doğan bebek tutamamıştım kardeşimde doğum yaptığında korkumdan tutamıyordum beni yine bi korku aldı kendi bebeğimi nasıl tutucam diye
Tutarsın merak etme :)

kız çınar balını alnında bile düşürmeden tutarsın ip üstünde tek ayakta falan tutarız gibi geliyo karnımızda tutuyoruz daha el kolay olur jkahsdahda

kız çınar balını alnında bile düşürmeden tutarsın ip üstünde tek ayakta falan tutarız gibi geliyo karnımızda tutuyoruz daha el kolay olur jkahsdahda
Kız karında taşımaktan nolcak kanguru gibi poşete koyup taşımak gibi
İnş tutma eğitimi verirler

ya daha sezo olup mamasız duran çocuk duymadım hazır dursun onalrı nfiyatı da kduuruyomuşş duyduğuma göreee
Benim kaç arkadaşım sezaryen yaptı, hepsi de emdi. Mama yedirmediler. Sartlama kendini belki normal doguracaksin.

Kız ben sezaryen oldum mama da vermedim evrene negatif msj gönderme
Benim kaç arkadaşım sezaryen yaptı, hepsi de emdi. Mama yedirmediler. Sartlama kendini belki normal doguracaksin.
evrene totem yapıyorum doğumdan sonra gözümden bile süt fışkıracak çocuktan kalanı eşime içiricem o kadar biberonu boşa almadıkk

Kendi çocuğum olana kadar ben de hiç bebek tutmamıştım ama kendinin olunca işler değişiyor. Aslında çok minnak olacak ama sen alışacaksın ve sana o kadar da küçük gelmeyecek. Tek dikkat etmen gereken bi elinle kafasının altından destekleyeceksin hep gerisi kendinden gelecek

Kız ben sezaryen oldum mama da vermedim evrene negatif msj gönderme
arkadaşın çocuğu 7 aylık oldu mama içiyo arada ya ek gıda yanında bu çocuklara 1 yaşına kadar süt sağıp mı vercez kafama oturmuyo bu mama içenler ne o zaman mama hiç mi lazım olmuyoo

geçen eşim diyordu ki, çocuk doğduktan sonra kesin kullanılacak vitamin, takviye vs. gibi şeyler var mı? ilaçlara ciddi zamlar gelmiş, daha da gelecekmiş diyorlar. Alıp stok yaparsak diyordu, var mı böyle almamız gerecek pahalı takviyeler biliyor musunuz?

heh güzel soru ben köşede bekliyim listeme bişeyler eklerim

heh güzel soru ben köşede bekliyim listeme bişeyler eklerim
kendim için bile düşünüyorum, multivitamin, balık yağı kullanıyorum şu an hamilelik sonuna kadar devam demişti doktor. Emzirme döneminde de devam ediliyor sanırım bunlara, aldığımız multivitaminleri zaten sgk ödemiyor

Hele bir dur gaza gelme. Sen paralarini Euro Dollar yap bekle.
Belki memeler selale senin oglanda yapisacak birakmayacak o memeleri.
Mamaya gerek kalmayacak.
ben paraları borsada batırıyorum onun yerine çocuğa harcayayım daha iyi

bu aldıklarım dolardan çok getiri getirdi şimdiki fiyatlarıyla he
ama ciddi soruyorum bu bebekler hiç mi mama içmiyo ya 1-2 aylık düşünmeyin uzun süre düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…