Ay bi durmadı sırt üstü yatıyoruz diye haşat etti beni maşallah oğluma tam bir artist Garip garip triplere giriyo bide boynunu kaldırıyo filan acayip pozları var
Gözünaydın canım maşallah kuzuya ben 29. Haftadayım bi sonraki kontrolü 33e verdi hala ayda 1 göreyim diyo. Ondan sonra belki 2 ya da 3 haftaya düşürür. Nst başlar çünkü. Son ay sadece her hafta görmüştü bi öncekinde
Sağol canım Valla böyle görürken bile ısırıp yiyesim geliyo insan daha da sabırsızlanıyo gördükçe sağlıkla zamanında gelsin de yiyip bitiririz hepsini
Benim 2 hafta sonraya kendi doktoruma randevum var ona sorcam detaylı muhtemelen o da böyle der mantıklı olan bu çünkü riskli gebelikte olmadığın sürece herşey normalse sürekli görmeye gerek yok
27+5 koca göbek ve +11 kilo güncellemesi 2 gündür şöyle bi değişiklik hissediyorum özellikle koltuktan ya da yataktan falan kalkarken artık kanımda ağır bir şey varmış gibi geliyo ve enerji seviyem git gide daha beter düşüyo yataktan çıkmam gerekmese hiç çıkamicam sanki doğuma kadar
Kendi çocuğum olana kadar ben de hiç bebek tutmamıştım ama kendinin olunca işler değişiyor. Aslında çok minnak olacak ama sen alışacaksın ve sana o kadar da küçük gelmeyecek. Tek dikkat etmen gereken bi elinle kafasının altından destekleyeceksin hep gerisi kendinden gelecek
arkadaşın çocuğu 7 aylık oldu mama içiyo arada ya ek gıda yanında bu çocuklara 1 yaşına kadar süt sağıp mı vercez kafama oturmuyo bu mama içenler ne o zaman mama hiç mi lazım olmuyoo
geçen eşim diyordu ki, çocuk doğduktan sonra kesin kullanılacak vitamin, takviye vs. gibi şeyler var mı? ilaçlara ciddi zamlar gelmiş, daha da gelecekmiş diyorlar. Alıp stok yaparsak diyordu, var mı böyle almamız gerecek pahalı takviyeler biliyor musunuz?
geçen eşim diyordu ki, çocuk doğduktan sonra kesin kullanılacak vitamin, takviye vs. gibi şeyler var mı? ilaçlara ciddi zamlar gelmiş, daha da gelecekmiş diyorlar. Alıp stok yaparsak diyordu, var mı böyle almamız gerecek pahalı takviyeler biliyor musunuz?
kendim için bile düşünüyorum, multivitamin, balık yağı kullanıyorum şu an hamilelik sonuna kadar devam demişti doktor. Emzirme döneminde de devam ediliyor sanırım bunlara, aldığımız multivitaminleri zaten sgk ödemiyor
Hele bir dur gaza gelme. Sen paralarini Euro Dollar yap bekle.
Belki memeler selale senin oglanda yapisacak birakmayacak o memeleri.
Mamaya gerek kalmayacak.
Hele bir dur gaza gelme. Sen paralarini Euro Dollar yap bekle.
Belki memeler selale senin oglanda yapisacak birakmayacak o memeleri.
Mamaya gerek kalmayacak.
ben paraları borsada batırıyorum onun yerine çocuğa harcayayım daha iyi
bu aldıklarım dolardan çok getiri getirdi şimdiki fiyatlarıyla he
ama ciddi soruyorum bu bebekler hiç mi mama içmiyo ya 1-2 aylık düşünmeyin uzun süre düşünün