2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
6.aydan sonra.
Benim geçen hafif süt geldi

Hadi inşallah dediğin herhalde annelik iç güdüsüyle olcak illaki nasıl tutmam gerektiğini birebir gösterirler yoksa sorarım valla 6 aydan sonrası kolay zaten

Hadi inşallah dediğin herhalde annelik iç güdüsüyle olcak illaki nasıl tutmam gerektiğini birebir gösterirler yoksa sorarım valla 6 aydan sonrası kolay zaten
Kız tutarsın. Ben 15 16 yasindaydim kucağıma ilk bebek aldığımda

bi ara su içen çeşme vardı ya 1 bardak su koyuyodun içine çekiyodu benim memeye süt koysak içine çeker o derece umudum yok ahhahahahah
Gelir gelir merak etme. Vücut cok acayip bir miktoorgsnizma

Kızlar şimdi drdan geldim. Aylık kontrole gittim.
Dr. Bebeğin kalbinde kireçlenme var dedi. Hiç başına gelen oldu mu? Önemli bir durum değil dedi ama ben kafama taktım tabii.
Bir de eliyle yüzünü kapamış hiçbir foto alamadım. Böyle yüzünü göstermeyince de endişe ettim nedense? Sizde de oluyor mu bu, arkasını döndü falan.
33,5 cm, 1 kg olmuş. Benim aldıgım kiloyu fazla buldu. Max 16 kg hedef koydu. 13 kg çıktım hastanede, evde de 12 kg çıkıyor zaten. Ayda 1 kiloyu nasıl dengeliycem bilmem
Şeker için açlık, tokluk veya 50lik yapalım dedi. Ben ilk etapta açlık tokluk istedim. Değerler iyi çıkmazsa seker yükleyerek bakıcaz.

Tamamdır deneyeyim
Bu arada puset ortusu elzem bişey değil ama benim zaten ilk çocuktan kalma demirbaşlarım olduğundan masrafım cok olmadı çok şükür.ondan almak istedim .en azindna doğum sonrası kilolar için yürüyüşe çıkarım bebekle dedim.o da rüzgardan korur yazın da güneş için belki gerekebilir vs.

aa kuzucum geçmişler olsun parlaklık duydum da kireçlenme hiç duymamıştım doğuma geçecek bir durum muymuş yoksa takiplik bir durum muymuş
ne zaman ultrasona girsek uriş arkasını dönüyo rahatsız oluyo heralde yalvar yakar beni döndüre döndüre poz alabilirsek alıyoruz

arkadaşın çocuğu 7 aylık oldu mama içiyo arada ya ek gıda yanında bu çocuklara 1 yaşına kadar süt sağıp mı vercez kafama oturmuyo bu mama içenler ne o zaman mama hiç mi lazım olmuyoo
Güzelim emiyosa sağmaya gerek yok ki Normal meme emen bir bebeğin ne mamaya ne de süt sağmaya ihtiyacı olmuyor. Biz eşimle akşam dışarı çıkardık kv bakardı sadece o zaman süt sağıp bırakıyodum ya da acil çıkmam gerekiyorsa o zaman mama hazırlayıp veriyordu o kadar. Kimi bebek memeyi reddediyor o yüzden mama ile besleniyor.

Ya kuzular, bu dokunduğum yer böbrek oluyor değil mi? Acayip bir ağrı var sabahtan beri. Canım doktorum(!) cevap da vermiyor mesajıma.

Eklentiler

• D8A859FA-D969-452C-A25B-D3F9A073683B.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 95
azıcık kafama oturdu ama daha doğuma kadar bin kere daha bu konuyu açabilirim soru sorarım kendime güvenemiyorum evde bir mama vardı ama sonuçta dimii ne alınıyor onların çeşitleri de oluyormuş ya doktor mu öneriyor doğumdan hemen sonraki kontrolde

Anammm ne kadar sivri karnın maşallah 11 kilo almış halim buysa kendime azıcık üzüldüm maşallah arkadaşım çok güzelsin

Puset örtüsü fiyatlarından dolayı bana da çok mantıksız geliyodu neyse ki çoğumuz aynı fikirdeymişiz ilk 2 ay çok dışarı yürüyüşe gezmeye cikcagimi düşünmüyorum, sonra da havalar ısınır gereksiz yani. Müslinler hayli hayli iş görür. Bu arada anne bebek çantası aldım bende şimdi geldi size bisey sorucam. Bunu bebek arabasına nasıl takcam kız aparatlar satılıyor ayrıca öyle mi

Eklentiler

• IMG_20211217_153208.webp
    70,7 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_20211217_153201.webp
    62,6 KB · Görüntüleme: 90
6.aydan sonra.
Benim geçen hafif süt geldi
Yaaaa siz böyle diyince kendimi sorguladım doldu mu sizin göğüsler benim başta bi büyüdü uzun zamandır aynı ama hiç farklı bir dolgunluk hissetmiyorum. 1 ay önce falan atletimde iki üç kez sarımtırak lekeye rastlamıştım sonra uygulamada süt gelebilir diyordu o olduğunu düşündüm ammaaaa şu an tık yok yani

O elinizdeki aparat oluyor, arabanın koluna dolayıp çengelli yere geçiriyorsunuz benim anladığım kadarıyla

Öyle pahalı takviyeler yok gaz damlası kullanılırsa bitkisel içerikliler biraz pahalı oluyor onu da anca doğduktan sonra doktor söyler. Şimdiden almayın bence.
Canım sıkma canını önemli olsa doktorun uyarırdı takip edelim falan diye. Geçen kontrole gittiğimizde resim bile alamadık iç kısma gömülmüş tek gördüğümüz yer kulağı oldu Kilo benim de o civarlarda ama abartılı yediğim hiçbir şey yok. Benim doktorum da şu an ayda 1-1,5 kg diyo ama 2-2,5 arası alırım kesin. İşin ilginci dışardan bakınca sadece karnım büyüdü herkes kilo almadın diyor ama tartıya bakarsam alıyorum. Direk 50 lik yaptırsan da olur benim doktorun dediğine göre 50 lik zaten yüklemeden sayılmıyo ama açlık tokluğa göre de daha iyi fikir veriyormuş.
Mamayı çocuk doktorun gerekli görürse söyler. Evde mama vardı ama 2-3 kere kullansak çöpe gidiyordu açılınca belli bir sürede bitmesi gerekiyor çünkü. Doktorlar hemen mama önermez bu arada önce sana diyeceği bol bol emzir demek olacak. Aman mama verirsin diyen doktordan zaten uzak dur. Kilosunu takip edecek doktorun sütün yetip yetmediği öyle anlaşılacak. Bebek memeyi emdiği sürece süt gelecek ve artacak. Dert etme yani

Bizim bebek arabasına takınca gacır gucur sesler gelmeye başlamıştı. Travel sistem bizimkisi ben asmayı önermem şahsen

Biraz canım sıkıldı. Şimdi internetten baktım parlaklık ve kireclenme aynıymış. Bir prof dinledim down sendromu belirtisi, fetal dna ile birlikte degerlendirilmeli diyor. Fetal dna iyi çıkmıştı. Allahın takdiri, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
Parlaklık yaşayan başkaları da olmuştu grupta. Bana yazsın gören olursa. Detaylı inceleyen dr söylemedi bile herhalde baska bulgularla inceleyerek yorumluyorlar, gerekli görürse söylüyorlar. Fetal dna yaptırmasam isterlerdi bu aşamada, iyi ki yaptırmışım. Daha çok stres olurdum.

ayy öyle mi bak geçen hafta bir arkadaşım detaylıya girdi ikili sonucu 1180:1 çıkmıştı ona da aynısı denmiş fetal dna önerilmiş ama burun ense ölçüleri normal bu parlaklık 10 belirtiden sadece 1 tanesi ve en önemsizi şu an bir anlam ifade etmiyor diye de eklemiş sadece söylemek zorunda olduğum için söylüyorum demiş
sende de kapı gibi negatif sonuçlar var ölçümlerde normal çok şüküür o parlaklık her 10 hamileden 5inde varmış artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…