6.aydan sonra.ben paraları borsada batırıyorum onun yerine çocuğa harcayayım daha iyi
bu aldıklarım dolardan çok getiri getirdi şimdiki fiyatlarıyla he
ama ciddi soruyorum bu bebekler hiç mi mama içmiyo ya 1-2 aylık düşünmeyin uzun süre düşünün
Hadi inşallahKendi çocuğum olana kadar ben de hiç bebek tutmamıştım ama kendinin olunca işler değişiyor. Aslında çok minnak olacak ama sen alışacaksın ve sana o kadar da küçük gelmeyecek. Tek dikkat etmen gereken bi elinle kafasının altından destekleyeceksin hep gerisi kendinden gelecek
bi ara su içen çeşme vardı ya 1 bardak su koyuyodun içine çekiyodu benim memeye süt koysak içine çeker o derece umudum yok ahhahahahah6.aydan sonra.
Benim geçen hafif süt geldi
Kız tutarsın. Ben 15 16 yasindaydim kucağıma ilk bebek aldığımdaHadi inşallahdediğin herhalde annelik iç güdüsüyle olcak illaki nasıl tutmam gerektiğini birebir gösterirler yoksa sorarım valla 6 aydan sonrası kolay zaten
Gelir gelir merak etme. Vücut cok acayip bir miktoorgsnizmabi ara su içen çeşme vardı ya 1 bardak su koyuyodun içine çekiyodu benim memeye süt koysak içine çeker o derece umudum yok ahhahahahah
gelirse sevinirim beslensin ufaklık gelmezse de oh boşa gitmedi bunca biboş der yine sevinirim ajsdajkdhaGelir gelir merak etme. Vücut cok acayip bir miktoorgsnizma
Tamamdır deneyeyimBen denedim . Önce çamaşirlaritek tek çamaşır suyu tozuyla citile.bir leğene falan üst üste bas .sonra sıcak su doldur.icine biraz daha çamaşır suyu tozu boca et . Ben bı gce beklettim ama gce çamaşır asmakla uğraşmak istemedim diye yaptım . 4_5 saat sonra da baktiginda gecmisti sarı lekeler . Ama renk vericek kırmızı koyu pembelere falan dikkat et .bnmvardi pembeli beyazlı mesela o bı raz renk vermişti hmn ayırdım onu
aa kuzucum geçmişler olsun parlaklık duydum da kireçlenme hiç duymamıştım doğuma geçecek bir durum muymuş yoksa takiplik bir durum muymuşKızlar şimdi drdan geldim. Aylık kontrole gittim.
Dr. Bebeğin kalbinde kireçlenme var dedi. Hiç başına gelen oldu mu? Önemli bir durum değil dedi ama ben kafama taktım tabii.
Bir de eliyle yüzünü kapamış hiçbir foto alamadım. Böyle yüzünü göstermeyince de endişe ettim nedense? Sizde de oluyor mu bu, arkasını döndü falan.
33,5 cm, 1 kg olmuş. Benim aldıgım kiloyu fazla buldu. Max 16 kg hedef koydu. 13 kg çıktım hastanede, evde de 12 kg çıkıyor zaten. Ayda 1 kiloyu nasıl dengeliycem bilmem
Şeker için açlık, tokluk veya 50lik yapalım dedi. Ben ilk etapta açlık tokluk istedim. Değerler iyi çıkmazsa seker yükleyerek bakıcaz.
Güzelim emiyosa sağmaya gerek yok kiarkadaşın çocuğu 7 aylık oldu mama içiyo arada ya ek gıda yanında bu çocuklara 1 yaşına kadar süt sağıp mı vercez kafama oturmuyo bu mama içenler ne o zaman mama hiç mi lazım olmuyoo
azıcık kafama oturdu ama daha doğuma kadar bin kere daha bu konuyu açabilirim soru sorarım kendime güvenemiyorumGüzelim emiyosa sağmaya gerek yok kiNormal meme emen bir bebeğin ne mamaya ne de süt sağmaya ihtiyacı olmuyor. Biz eşimle akşam dışarı çıkardık kv bakardı sadece o zaman süt sağıp bırakıyodum ya da acil çıkmam gerekiyorsa o zaman mama hazırlayıp veriyordu o kadar. Kimi bebek memeyi reddediyor o yüzden mama ile besleniyor.
Anammm ne kadar sivri karnın maşallah27+5 koca göbek ve +11 kilo güncellemesi2 gündür şöyle bi değişiklik hissediyorum özellikle koltuktan ya da yataktan falan kalkarken artık kanımda ağır bir şey varmış gibi geliyo ve enerji seviyem git gide daha beter düşüyo yataktan çıkmam gerekmese hiç çıkamicam sanki doğuma kadar
Yaaaa siz böyle diyince kendimi sorguladım6.aydan sonra.
Benim geçen hafif süt geldi
O elinizdeki aparat oluyor, arabanın koluna dolayıp çengelli yere geçiriyorsunuz benim anladığım kadarıylaPuset örtüsü fiyatlarından dolayı bana da çok mantıksız geliyodu neyse ki çoğumuz aynı fikirdeymişizilk 2 ay çok dışarı yürüyüşe gezmeye cikcagimi düşünmüyorum, sonra da havalar ısınır gereksiz yani. Müslinler hayli hayli iş görür. Bu arada anne bebek çantası aldım bende şimdi geldi size bisey sorucam. Bunu bebek arabasına nasıl takcam kız aparatlar satılıyor ayrıca öyle mi
Öyle pahalı takviyeler yok gaz damlası kullanılırsa bitkisel içerikliler biraz pahalı oluyor onu da anca doğduktan sonra doktor söyler. Şimdiden almayın bence.geçen eşim diyordu ki, çocuk doğduktan sonra kesin kullanılacak vitamin, takviye vs. gibi şeyler var mı? ilaçlara ciddi zamlar gelmiş, daha da gelecekmiş diyorlar. Alıp stok yaparsak diyordu, var mı böyle almamız gerecek pahalı takviyeler biliyor musunuz?
Canım sıkma canını önemli olsa doktorun uyarırdı takip edelim falan diye. Geçen kontrole gittiğimizde resim bile alamadık iç kısma gömülmüş tek gördüğümüz yer kulağı olduKızlar şimdi drdan geldim. Aylık kontrole gittim.
Dr. Bebeğin kalbinde kireçlenme var dedi. Hiç başına gelen oldu mu? Önemli bir durum değil dedi ama ben kafama taktım tabii.
Bir de eliyle yüzünü kapamış hiçbir foto alamadım. Böyle yüzünü göstermeyince de endişe ettim nedense? Sizde de oluyor mu bu, arkasını döndü falan.
33,5 cm, 1 kg olmuş. Benim aldıgım kiloyu fazla buldu. Max 16 kg hedef koydu. 13 kg çıktım hastanede, evde de 12 kg çıkıyor zaten. Ayda 1 kiloyu nasıl dengeliycem bilmem
Şeker için açlık, tokluk veya 50lik yapalım dedi. Ben ilk etapta açlık tokluk istedim. Değerler iyi çıkmazsa seker yükleyerek bakıcaz.
Mamayı çocuk doktorun gerekli görürse söyler. Evde mama vardı ama 2-3 kere kullansak çöpe gidiyorduazıcık kafama oturdu ama daha doğuma kadar bin kere daha bu konuyu açabilirim soru sorarım kendime güvenemiyorumevde bir mama vardı ama sonuçta dimii ne alınıyor onların çeşitleri de oluyormuş ya doktor mu öneriyor doğumdan hemen sonraki kontrolde
Bizim bebek arabasına takınca gacır gucur sesler gelmeye başlamıştı. Travel sistem bizimkisi ben asmayı önermem şahsenPuset örtüsü fiyatlarından dolayı bana da çok mantıksız geliyodu neyse ki çoğumuz aynı fikirdeymişizilk 2 ay çok dışarı yürüyüşe gezmeye cikcagimi düşünmüyorum, sonra da havalar ısınır gereksiz yani. Müslinler hayli hayli iş görür. Bu arada anne bebek çantası aldım bende şimdi geldi size bisey sorucam. Bunu bebek arabasına nasıl takcam kız aparatlar satılıyor ayrıca öyle mi
Biraz canım sıkıldı. Şimdi internetten baktım parlaklık ve kireclenme aynıymış. Bir prof dinledim down sendromu belirtisi, fetal dna ile birlikte degerlendirilmeli diyor. Fetal dna iyi çıkmıştı. Allahın takdiri, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.aa kuzucum geçmişler olsun parlaklık duydum da kireçlenme hiç duymamıştım doğuma geçecek bir durum muymuş yoksa takiplik bir durum muymuş
ne zaman ultrasona girsek uriş arkasını dönüyo rahatsız oluyo heralde yalvar yakar beni döndüre döndüre poz alabilirsek alıyoruz
ayy öyle mi bak geçen hafta bir arkadaşım detaylıya girdi ikili sonucu 1180:1 çıkmıştı ona da aynısı denmiş fetal dna önerilmiş ama burun ense ölçüleri normal bu parlaklık 10 belirtiden sadece 1 tanesi ve en önemsizi şu an bir anlam ifade etmiyor diye de eklemiş sadece söylemek zorunda olduğum için söylüyorum demişBiraz canım sıkıldı. Şimdi internetten baktım parlaklık ve kireclenme aynıymış. Bir prof dinledim down sendromu belirtisi, fetal dna ile birlikte degerlendirilmeli diyor. Fetal dna iyi çıkmıştı. Allahın takdiri, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
Parlaklık yaşayan başkaları da olmuştu grupta. Bana yazsın gören olursa. Detaylı inceleyen dr söylemedi bile herhalde baska bulgularla inceleyerek yorumluyorlar, gerekli görürse söylüyorlar. Fetal dna yaptırmasam isterlerdi bu aşamada, iyi ki yaptırmışım. Daha çok stres olurdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?