Aynı şeyi eşimde dedi sordu hatta benim vitaminleri doğuma kadar stokladı ama bebek için sadece doktorlar d vitamini veriyomuş canım .onun için biz almadık bebek için
İlaçlarda sabit bir şey yok sanırım. Belki ateş düşürücü calpol şurup olabilir bizim cocuklugumuzdan beri herhalde her bebekli evde olan değişmeyen yegane şey Şu otribebe veya fizyolojik serumlar var sanırım ki onlar bile doktora sormadan kullanılmıyor dediler. Ben bu alınacaklar listelerinde gördüğüm için şu resimdekinden almıştım (ne oldugunu da tam bilmiyorum ahahaha) - bu bile doktora sorulmadan kullanılmaz dediler mesela.
İlaçlarda sabit bir şey yok sanırım. Belki ateş düşürücü calpol şurup olabilir bizim cocuklugumuzdan beri herhalde her bebekli evde olan değişmeyen yegane şey Şu otribebe veya fizyolojik serumlar var sanırım ki onlar bile doktora sormadan kullanılmıyor dediler. Ben bu alınacaklar listelerinde gördüğüm için şu resimdekinden almıştım (ne oldugunu da tam bilmiyorum ahahaha) - bu bile doktora sorulmadan kullanılmaz dediler mesela.
Zzahrada
az önce oturdum işsizlikten aldıklarım kaç para olmuş ne kadar karımız var diye hesapladım 6.700 daha ucuza almışım totalde malzemeleri. Ki beşik ve kıyafetler hariç bu hesaplama
Zzahrada
az önce oturdum işsizlikten aldıklarım kaç para olmuş ne kadar karımız var diye hesapladım 6.700 daha ucuza almışım totalde malzemeleri. Ki beşik ve kıyafetler hariç bu hesaplama
Fizyolojik serumu kullanabilirsiniz yeni doganlarda burun tıkanıklığı çok oluyor açmak onları rahatlatacaktır .sadece doğru pozisyonu bulmak lazım bazı çocuklar asla yaptırmak istemiyor olabiliyor
Yaaaa siz böyle diyince kendimi sorguladım doldu mu sizin göğüsler benim başta bi büyüdü uzun zamandır aynı ama hiç farklı bir dolgunluk hissetmiyorum. 1 ay önce falan atletimde iki üç kez sarımtırak lekeye rastlamıştım sonra uygulamada süt gelebilir diyordu o olduğunu düşündüm ammaaaa şu an tık yok yani