2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aynı şeyi eşimde dedi sordu hatta benim vitaminleri doğuma kadar stokladı ama bebek için sadece doktorlar d vitamini veriyomuş canım .onun için biz almadık bebek için
Tamam canım o zaman, bende kullandıklarım için indirim kovalayıp stokluyordum

Yok eğer sabit olarak kullanılan bir şey varsa diye dedimde yok sanırım
İlaçlarda sabit bir şey yok sanırım. Belki ateş düşürücü calpol şurup olabilir bizim cocuklugumuzdan beri herhalde her bebekli evde olan değişmeyen yegane şey Şu otribebe veya fizyolojik serumlar var sanırım ki onlar bile doktora sormadan kullanılmıyor dediler. Ben bu alınacaklar listelerinde gördüğüm için şu resimdekinden almıştım (ne oldugunu da tam bilmiyorum ahahaha) - bu bile doktora sorulmadan kullanılmaz dediler mesela.

Eklentiler

• 1A51F806-758C-4B06-8CDA-C9016C31079F.webp
    23 KB · Görüntüleme: 51
ben fizyolojik serum bile aldım ajsdhsjkahdh
aspiratör cabası tabii

Evet bunlardan almıştım, ama doktora sormadan kullanmayın diyorlar bazen iyi gelmiyormuş

Z zahrada az önce oturdum işsizlikten aldıklarım kaç para olmuş ne kadar karımız var diye hesapladım 6.700 daha ucuza almışım totalde malzemeleri. Ki beşik ve kıyafetler hariç bu hesaplama
Ben de az once otribebe fotosu atarken gördüm fiyatı şaşırdım, ben 55 liraya almısım kasım ayında, şimdi 113 lira olmus

Fizyolojik serumu kullanabilirsiniz yeni doganlarda burun tıkanıklığı çok oluyor açmak onları rahatlatacaktır .sadece doğru pozisyonu bulmak lazım bazı çocuklar asla yaptırmak istemiyor olabiliyor

2 hafta var aramızda kız. Gelir daha

twinky spor falan mı yaptın ya da başka bir şey? Ondan da girer ağrı ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…