2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benimde öyle şişlik yok ama kesinlikle sıkıp uyarmamak vs. Gerekiyormuş. Erken doğumu tetikliyormuş. Süt hormonu bebeği doğuma hazırlıyormuş çünküsü

Ben 60+60 alayım bari kapak açıldıktan sonra 12 ay diyor bunlar sürekli kullanılmıyor galiba
Tavsiyem en minik kutusunu alın sudocrem in yapısı çok yoğun küçücük sürmek yetiyor. Zaten pişik durumunda kullanmak lazım her zaman ihtiyaç olmuyor.
Hah iyi. Braununki 689a mi ne çıkmış
Daha geçenlerde 300 küsüre gördüm de almamıştım keşke alsaymışım

Melasel bu mu sizin aldığınız ?

Ben tam kafamda oturtamadım bu aspiratör işini, bu linkteki o pompa gibi olan şeyin makine olanı dimi? Ben manuel bir şey almıştım e-bebekten ama tek kullanımlık uçları varmış, ilave uç almak gerekiyor sanırım. Her şeyi geçtim performans olarak deneyimli olanlar bir açıklık getiriversin bu konuya :)

evet bende öyle düşündüm açıldıktan sonra kullanım ömrü bitmesin diye küçük olan daha mantıklı geldi. Son kullanma tarihleri çok yakın olmaz zaten

Evet bundan aldım ben. Valla biz yüzümuzde denedik gelince baya baya çekiyor yüzü
Burnu da çeker rahat 401.liraya düşmüş, daha da düşmez bence almak lazım. Ben 289a aldım tabi

Benimde öyle şişlik yok ama kesinlikle sıkıp uyarmamak vs. Gerekiyormuş. Erken doğumu tetikliyormuş. Süt hormonu bebeği doğuma hazırlıyormuş çünküsü
Aynen öyle. Sıkmadim ben de kız zaten lierac sürerken elime geldi

Bugün ağlama seansına girdim bir ara toparlandım yine içim sıkıldı çok mutsuzum. Bir takım borcumuz vardı onun için altın borç almıştık tam iki katına çıktı borç. Borcu düşündükçe cocuga hiçbirşey alasım gelmiyor tüm hevesim kaçıyor.. ilk cocugum böyle olsun istemezdim yeni evlendik zaten mart ayında evlendim. Cocuk aşığı olduğum için hemen cocuk yapmak istedim. Hiçbirşeyi düşünmeden almak isterdim almak istediklerimii. Hiçbir zaman lüksçü bir insan olmadım ama bebeğim için hiçbirşey içimde kalsın istemezdiim. Yazarkende ağlıyorum sizinle bir içimi paylaşmak istediim. Sadece eşime bakınca şükrediyorum. Gerçekten güzel bir eş ve baba olucak onuda böyle yaparak üzüyorum Strese sokuyorum oda böyle olsun istemezdi bu sefer onu üzüyorum diye daha çok üzülüyorum. Dertlendim biraz

kız sana kurban olurum en önemli şey sağlığınız ve birbirinize olan sevginiiiz bence bebik doğduğunda mutlu bir yuvada büyüsün zaten her eşyaya bedelll her şeye bedell
ben de bugün borsada 20 bin daha kaybedince depresyona girdim ağlama kriziyle ama sonra dedim ki canımız sağolsun ya çok şükür iyiyiz bebikler iyi ya para kazanılırrr eksikler alınııır

Öyle gerçekten bebelaklarımız sağlıkla gelsin rızkı ile geliyor zaten ama birden saçma bir şekilde borcun iki katına çıkmasıı, piyasanın durumu moralimi çok bozdu Strese soktu. resmen basiretimiz bağlandı hiç yok yere olunca. Bakk isyaaan çıkartıcaam

Bu Bugün ağlama günümüzmüş bence. Biz de bi iş yeri açıp kapattık elektrik borcu vardı birsürü taksit hepppsini ödeyip birini unutmuşum 400lük faturayı icraya vermişler olmuş 970tl. Ben de buna ağladım eşimi arayıp sonra ddm aylar öncenin dört yüzü bugünün bin lirası sağlık dışında hçbşy için üzülmemek lazım boşver giden para olsun daha çok genciz mutlu ve sağlıklı olalım çalışır öderiz

Biraz daha ağlıyim kendime gelicem fjfjf deli gibi hönkürüyorum sonra durup iyiyim ya diyorum kendi kendime gülüyorum sonra kendi kendimi ağlatıp toparlamak konusunda üstüme yok bu konuda

Hay allah hiç duymadım canım doktor sorun değil dediyse vardır bir bildiği. Benim bebede hep kapatıyo yüzünü artık usgnin yaydığı ısı ve ışığa tepki verdikleri için rahatsız oluyolar galiba o sıkıntı edilcek bir durum değil. Maşallah ama güzel beslemişsin benim kilo alımım durdu ama bebek hızlı kilo alacağı için onun ağırlığı bize yansıcak sanırım. Açlık tokluk sonrası uygun çıkmazsa 75lik yaptırabilirsin 50likte net sonuç alamayabilirsin.

Ya kuzular, bu dokunduğum yer böbrek oluyor değil mi? Acayip bir ağrı var sabahtan beri. Canım doktorum(!) cevap da vermiyor mesajıma.
Yan tarafında mı yoksa biraz daha sırta doğru mu? Böbrek sırt kısmında oluyor yan tarafınsa göbeği tutan bağlar ağrı yapıyodur.

Bir ben duygusuzum galiba. Hiçbir şeye ağlamadım henüz
Valla bizim de dünya borç var neyse ki TL ama, kıza da elimden geldiğince her şeyi yapmaya çalışıyorum. Bir şekilde borç harç ödenir. Önemli olan bizim mutlu, huzurlu, sağlıklı olmamız bence.
Rabbimize şükür, ac değiliz açık değiliz, ekmeğimizi, aşımızı alıyoruz. Buna da şükür

Kıyamam hiç sıkma canını hormonlarımızdan çok etkileniyoruz çok Bana da geliyor böyle ki durum hiç de iyiyiye gitmiyor. Bebekler kısmetleriyle geliyor yapabildiğini yap canım çokta sıkıntıya sokma kendini. Ah ben de neler istiyorum da işte her şey bütçemize göre yoksa insan istemez mi en iyisini yapsın etsin. Sen hiç negatif düşünme hem kendine hem de bebişine yansımasın çok etkileniyorlar. Allah yardımcımız olsun hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…