- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
Bosver Dr yanında sucluluk hissetmiş gibi yap kilo aldığın için cikincada bı döner üstü pilav göm gitsin.ayy ben Dr olsaydım herkes 100 kg girerdi doğuma sağlık sorunu yoksa istediğini yesinler aman hergunmu hamileyiz sanki.ohh yarasın ye şekerinde yokmuş benim yerimede bı waffle yeAhhh benim doktorum sen olsaydın keşkeşekerim yok çok şükür arada ölçüyorum yemeği fazla kaçırsam da çıkmıyor bende aynı şeyi düşünüyorum bir daha böyle yiyemem e bebiş olunca zaten muhtemelen aç olduğumuzu bile unuturuz şimdi böyle diyorum ama doktor laf söyleyince tık yok bende yüzümü aşağı eğiyorum küçük çocuk gibi
açmadım kutusuyla duruyoo jahdskj üşendim resmen
yaa kaçırdım mı çıkmadı bendee saatli mi oluyor o daaYa iyi ki yazdınız ben de 200 tlye 75 tl kazandım. 10 parça kiyafet aldim bebise :))
ayy şekercim çok sağool yerim senii
Ben senden sonra teslim alicam ama senden önce acicamaçmadım kutusuyla duruyoo jahdskj üşendim resmen
yaa kaçırdım mı çıkmadı bendee saatli mi oluyor o daa
ayy şekercim çok sağool yerim senii
Vay arkadaş nesi beyaz bunun?Bakk ama arkadaşla beraber almıştık o açmış foto atmıştı
Bu çark bende sadece outlet ürününde gecerli görünüyor. Sizde de öyle değil mi?Ya iyi ki yazdınız ben de 200 tlye 75 tl kazandım. 10 parça kiyafet aldim bebise :))
Ama avokado çok doyurucu oluyoooAy nasıl doyuyorsunuz gıllıcik avakodo ve peynirler fkkfurkrur şuan mesela benim canım en sağlıklısından baklava çekti
Şeker yüklemesi ay sonu yapılacak şeker çıkarsa yandımBosver Dr yanında sucluluk hissetmiş gibi yap kilo aldığın için cikincada bı döner üstü pilav göm gitsin.ayy ben Dr olsaydım herkes 100 kg girerdi doğuma sağlık sorunu yoksa istediğini yesinler aman hergunmu hamileyiz sanki.ohh yarasın ye şekerinde yokmuş benim yerimede bı waffle ye
Doğunca bi giydirir hemşireler sen sonradan değiştirirsin foto vs çekilcekseKızlar iki farklı kişi dedi ki doğuma gittiğinde bebek için güzel kıyafetleri verme çok leke oluyorlar çıkmıyorlar. Bana da mantıklı geldi arkadaşım hastane çıkışı vermişti onu giydircem odaya gelince tekrar değiştireceğim öyle yapıyormuş çoğu kişi
Odem tuttum ödem dersinŞeker yüklemesi ay sonu yapılacak şeker çıkarsa yandımevde ölçtüğüm de çıkmıyor orda çıkarsa mecbur diyet ama çıkmazsa aklımda kumpir var yarın da kendime ödül olarak bol çikolatalı tatlı yapacam sanki az kilo aldım biraz daha alayım bir şey derse de 15 gün yattım hareketsiz kaldım kabız oldum hocam ondan derin
Canım görümcem ebe hemşire açlık tokluk ölçtük bir süre normal çıktı her seferinde onda mesele 3 gebeliğinde de gebelik şekeri çıkmış sende çıkmaz diyo ama yine de bilemedim çıkarsa da diyet yaparım ya o önemli değil son 10 gün zaten tadını çıkartayım :) Bebelakımın kilosu suyu da normal her kontrol de o yüzden de pek takmıyorum bu şeker olayını çıkarsa da çözümü var nasılsaOdem tuttum ödem dersinhimm daha şeker yüklemesi yapılmasıyla dikkatli ol canım ben yapıldı bı sorun çıkmadı sanmıştım benim ölçümlerde iyiydi ama yüklemede şekere takıldık.3haftadir diyet modundayim işte inşallah sende cikmaz
Aynen öyle. Ben de 2 tane normal olandan götürüyorum. Fotoğraf için giydiricem yaptirdiklsrimi.Kızlar iki farklı kişi dedi ki doğuma gittiğinde bebek için güzel kıyafetleri verme çok leke oluyorlar çıkmıyorlar. Bana da mantıklı geldi arkadaşım hastane çıkışı vermişti onu giydircem odaya gelince tekrar değiştireceğim öyle yapıyormuş çoğu kişi
Ay inşallah gorumcenin dediği gibi olurda çıkmaz tadıyla bı hamilelik yaşarsin.evet ya sukurki çözümü var çıkarsa da moral bozmak yok aç sefil surunup tamamlayacağız günleriCanım görümcem ebe hemşire açlık tokluk ölçtük bir süre normal çıktı her seferinde onda mesele 3 gebeliğinde de gebelik şekeri çıkmış sende çıkmaz diyo ama yine de bilemedim çıkarsa da diyet yaparım ya o önemli değil son 10 gün zaten tadını çıkartayım :) Bebelakımın kilosu suyu da normal her kontrol de o yüzden de pek takmıyorum bu şeker olayını çıkarsa da çözümü var nasılsa
Tabii canım ben geçen aya kadar zaten aç geziyordum fazla kilo almamak için bakma doktor 15 gün evde yatış verdi ya ondan nazlanıyorum eşim de normal de tatlı falan almaz ama bir üstüme titremeler tatlı yemek ısmarlamalar iyice şımardım kontrolden sonra dikkat ederim ufaktanAy inşallah gorumcenin dediği gibi olurda çıkmaz tadıyla bı hamilelik yaşarsin.evet ya sukurki çözümü var çıkarsa da moral bozmak yok aç sefil surunup tamamlayacağız günleri
Ahahhaha fazla yeme gene deTabii canım ben geçen aya kadar zaten aç geziyordum fazla kilo almamak için bakma doktor 15 gün evde yatış verdi ya ondan nazlanıyorum eşim de normal de tatlı falan almaz ama bir üstüme titremeler tatlı yemek ısmarlamalar iyice şımardım kontrolden sonra dikkat ederim ufaktan
Niye verdi yatış?kiloya takilma ya verilir İnanki su güzel anların tadını çıkaralım.benimkide halime açıyor gece gece tantuni falan yaptırayım ye diyor dostmu dusmanmi anlamadımTabii canım ben geçen aya kadar zaten aç geziyordum fazla kilo almamak için bakma doktor 15 gün evde yatış verdi ya ondan nazlanıyorum eşim de normal de tatlı falan almaz ama bir üstüme titremeler tatlı yemek ısmarlamalar iyice şımardım kontrolden sonra dikkat ederim ufaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?