2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ahahhaha fazla yeme gene de

İnşallah çıkmaz şeker
Benim de açlık tokluk da hiç sorun yoktu. O şekeri içince çıktı.
Yemek üstü portakal suyu, tatlı yedikten sonra 1 saat tokluk ölçtüğüm de normal çıktı hatta bir keresinde yemek yiyeli yarım saat 5 porsiyon meyve yiyeli 10 dk olduktan sonra ölçmüştüm 110 çıkmıştı eşim sadece yemek yemesine rağmen 120 çıkmıştı şaşırmıştık umarım çıkmaz ya aile de şeker geçmişi yok tansiyon var ama o da normal çıkıyor. Şu 5 gün biraz abartabilirim sonrasında sıfır tatlı az yeme ile şişkinlik falan gider yavaş yavaş yürüyüşte yaparım diye düşünüyorum bakalım sonrasında yiyemicem zaten ben yemek istesem doktor laf söylüyo diye eşim izin vermiyo

Canım lekelenmem oldu bugün 10. Gün çok şükür 5 gün kaldı bitmesine evde bunaldım biraz çıkıp yavaş yavaş yürümem lazım kabız yapıyor çünkü hareketsizlik. Ahhh keşke benim kocam da böyle olsa doktor yatış verdiği gün moralim yerine gelsin diye pasta aldı normal de yemeyeceksin diyodu biraz da o yüzden tadını çıkartıyorum 5 gün sonra başlar benim ki yeme diye Senin işte zor ya full diyet kaçamak falan yapıyor musun bari ona izin var mı

açmadım kutusuyla duruyoo jahdskj üşendim resmen

yaa kaçırdım mı çıkmadı bendee saatli mi oluyor o daa

ayy şekercim çok sağool yerim senii
Saatli galiba cok emin degilim. instagramda bir hesapta görüyordum sürekli bu indirim kodlarını ilk defa deneyim dedim güzel oldu. Ben artik basinda oturur dururum :)
Eşinize geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun canım dikkat et ağır bı iş falanmi yapmıştın?benimki ben yiyince mutlu olanlardan.ya diyete uyuyorum her zamanda geçen gün bi kacamak yaptım bı dilim ekmeğe Nutella sürdüm yedim sonra şekeri ölçtüm çıkmamıştı anlamadim

Sağol canım ağır iş falan yapmadım da benim plasenta aşağı konumlu bebişin kafası aşağıdaydı sanırım minik kuduruğum hızlı dönüş yaptı kafası yukarı çıkmış ondan olabilir dedi doktorum bir de plasenta aşağı konumlu olduğu için olması muhtemel demişti. Hamile olduğumdan beri eve nutella sokmuyo bugün fıstıklı helva aldırdım kahvaltıda tatlı bir şey girsin boğazıma diye ona bile mırın kırın ediyo şekeri çıkartan sadece tatlı değil sanırım ya çok garip bir şey bu gebelik şekeri umarım bende çıkmaz ohh afiyet olsun bu arada bebişe de sana da

açmadım kutusuyla duruyoo jahdskj üşendim resmen

yaa kaçırdım mı çıkmadı bendee saatli mi oluyor o daa

ayy şekercim çok sağool yerim senii
Bana da çarkta 200 e 75 indirim çıktı .hem kızıma hem bebise aldım biseyler ama çok hızlı tükeniyor kıyafetler . Uygulamanin güncellemesi gelmiş olabilir bak bakalım bende hala gozukuyor

Ahh kuzum normalde de şekeri sadece tatlı çıkarmaz Annem çok yemek yemez ama genetik sanırım şekeri yüksek çıkıyor bu aralar

Ahh kuzum normalde de şekeri sadece tatlı çıkarmaz Annem çok yemek yemez ama genetik sanırım şekeri yüksek çıkıyor bu aralar
Benim kv de var canım kadın bende kaldığında kesme şeker toz şeker hepsini kaldırıyorum full diyet yapıyorum açlık şekeri 400 den aşağı düşmeyen kadının şekeri bendeyken 150 ye kadar düşüyor tabi insülin ve hapts kullanıyor ama kendi evine geçince kaç çıktı diye soruyorum sayıyı azaltarak söylediğine eminim 300 çıktı diyor bana son geldiği zaman da cihaz bile hata verdi artık ne kadar çıktıysa onun çıkaran tatlı mesela çayına şeker atarken yakaladım kaç kez attın mı diye soruyorum yok diyo dibine bakıyorum kesme şeker var Ama tabii normal şekeri tetikleyen sadece tatlı değil genetiklik, insülinin az gelmesi, patates ve şekeri tetikleyen diğer şeyler var da var önceden bunların hiç birini bilmiyordum kv sayesinde öğrendim

Kızlar bu arada bir şey sorucam bayadır aklımda ama unutuyorum hep. Ben bebeğin tekmelerini dışa attığını hissederken aynı zamanda içe attığını da hissediyorum yani şöyle gün içinde bazen dışarı atıyor ama sıklıkla iç tarafa doğru atıyo yani arka kısmımda hissediyorum popoma yakın bu normal bir şey mi böyle hisseden var mı aranızda

Bir de Y yakisiklikadin nerelerde hiç sesi soluğu çıkmıyor ? Umarım kendisi de bebiş de iyidir bir sorun yoktur.

Son düzenleme:
Ne alsam ne alsam diye dolanırken yoğurt yapma makinesi aldım gece gece kaşıntım tuttu
Ahhahahah ben evde kendim yapıyorum ya hiç gerek yok. Gerçi bu ara alamıyorum süt, bizim inek doğurmuş

Bazen yediğinle ilgili bazen değil bence o yüzden tehlikeli ya
Bende içerde hissediyorum bazen hatta organlara vuruyo sanırım canımı acıttığı bile oluyo

Ben beceremem diye makinesiyle yapayım dedim tutturmak zormuş
Yok kız alakası yok. Sütü kaynatacaksin. İlimasini bekle. Parmağını içine şok 7 8 sn kalıyorsa yanmadan. 6 7 kaşık yoğurt at içine karıştır. Tencerenin ağzını kapat. Sar sarmala kaldır. Ertesi gün hazır yoğurdun.

Bunu bebe için aldım minik kavanozları var. Bize de bu dediğin gibi yapmayı denerim pastörize süt mü kullanıyosun bizim burda sütçü yok inekte yok

Bunu bebe için aldım minik kavanozları var. Bize de bu dediğin gibi yapmayı denerim pastörize süt mü kullanıyosun bizim burda sütçü yok inekte yok
Ahhahaha pastörize hiç yapmadım. Bizim okulda bir abi var, onların inekleri var, sağınca hemen getiriyorlar, bekletmeden. Sıfır sulu.

Ama pastorize ile yapan da varmış.

Ahhahaha pastörize hiç yapmadım. Bizim okulda bir abi var, onların inekleri var, sağınca hemen getiriyorlar, bekletmeden. Sıfır sulu.

Ama pastorize ile yapan da varmış.
Tabi sağım sütü kadar organik olmaz o ayrı Bulabilirsem denicem canm

Ben beceremem diye makinesiyle yapayım dedim tutturmak zormuş
Ben bile becerebildiysem sende becerirsin yaa annem vefat ettikten sonra anneanneme bakmak bana kalmıştı evlenene kadar anneannem de hep ev yoğurdu yerdi annemin yaptığı zaman gördüğüm kadarıyla denemiştim hemde çiğ süt falan değil bildiğimiz direkt kutu sütle yapmıştım ve tutmuştu evlendikten sonra hiç yapmadım ama çiğ süt alıp bebişe yaparım
Bazen yediğinle ilgili bazen değil bence o yüzden tehlikeli ya

Bende içerde hissediyorum bazen hatta organlara vuruyo sanırım canımı acıttığı bile oluyo
Ohh neyse ki yalnız değilim benim de sanki bağırsaklara vuruyor gibi bir his oluşuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…