2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
kız ne güzel anlatmışsın yoğurt yapasım geldi

Bazen merak ediyorum içerde napıyo da ben öyle hissediyorum diye kamerası olsa izlesek yaa

Başın sağolsun canım nurlarda uyusun anneciğin
Çiğ sütü bebeklere önermiyolar sanırım ama yine de bi araştırmak lazım tabi. Denicem ben de kutu sütle

Çiğ sütü bebeklere önermiyolar sanırım ama yine de bi araştırmak lazım tabi. Denicem ben de kutu sütle
Amin kuzum Görümcem alıyo yapıyo ama bir sormam lazım ona nerden alıyo napıyo diye.

Kızlar o değil de yine lekelenmem geldi ya

Kızlar bugün yoktum, eşimin işi çıkıp işe gidince bende hele bir gezdim dolandım ordan oraya, en son annem bende kalmak istedi onuda aldım eve geldim anca bakabiliyorum buraya. Umarım iyisinizdir minnoşlar. Bizim uşak şuan çok sinirli ve agresif hareketler sergiliyor düz yatmak iyi değilmiş sağa dönsem sola dönsem başlıyor tekmeler düz yatınca sakinleşiyor tek

Sağa sola donunce vurması, keyfi yerinde demek korkma :)

Kız.cig değil ki süt, kaynatiyorsun pişiyor zaten. Zaten 6 aydan önce veremeyeceğimiz için
Kaldı ki inek sütü zaten verilmiyor 1 yaşa kadar aklınızda olsun.

Ayy evet evet öyleymiş içersi bu kadar keyifliyse bizde anamızın karnına geri dönek ne diye çıktık
Ama çok sert vuruyo öyleyken rahatsız gibi sanki diye bende hep dönüyodum dönmeyeyim de garibim tepiklesin dursun bari kafası yanda heralde eziliyo diye üzülüyodums hdjskslele

Z zahrada ben yoğurt yapıyorum arada bir şuan dolapta var ama kavanoza makinem yok o daha mı güzel yapıyor acaba yaptığımın resmini atarım istersen

Ay oturamadım evi süpürdüm kendimi kaybetmişim ya bu ev işleri ne nankör daha iki gün önce dip köşe temizledim. Hergün robot çalışıyor. Şimdi çıkan pisliğe bak arkadaş ya
Bende robot yok haftada bir süpürüyor eşim iki katı çıkıyor
Amin kuzum Görümcem alıyo yapıyo ama bir sormam lazım ona nerden alıyo napıyo diye.

Kızlar o değil de yine lekelenmem geldi ya
Panik yok benimde olmuştu doktora git iğne yapar fıtıl verir belki başka birşey önerir doktora git ama dinlenmede kal doktora sor yatmak mi lazım ki sen sirmaday söyler güzel haberler ver inşallah

Kanki yoğurt yemeyi bile sevmem alsam çöp kesin ama çocuk için ya lazım olursa..... Ben bu evden taşındığım an eşyalarım sokakta kalacak zatenn
Ahahahhs cocuga yedircek yogurt bulursun alma alma
Ama çok sert vuruyo öyleyken rahatsız gibi sanki diye bende hep dönüyodum dönmeyeyim de garibim tepiklesin dursun bari kafası yanda heralde eziliyo diye üzülüyodums hdjskslele
kafası eziliyomu diye bende düşünüyorum ya kafası yamuk dogarsa diye fjkdlld sanki karnım küççükte ona yetmiyormuş gibi

Günaydıııınnn
Yoğurt yapma makinesi almak mıııı çık aklımdan çıkkk
Kız 9 ay ihtiyacın yok boşver alma. Zaten dediğim yöntemle aynı işlevi görüyor. Hiç gerek yok o parayi vermeye

kafası eziliyomu diye bende düşünüyorum ya kafası yamuk dogarsa diye fjkdlld sanki karnım küççükte ona yetmiyormuş gibi
Ooo onlar her türlü yer buluyor içerde. En güvenli yer orası

Hamilelik günlüğünde yazana ağlamam zhdjskss oy kuzucun kokunu duymak için sabırsızlanıyomuş yerim onu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…