2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Günaydın kızlarrr.
Hâlâ oksurukle uğraşıyorum.Uykular haram oldu.Kizim içerde baya rahatsız belli.Yogurt bende bi ara kendim yapıyordum.Ama kv sağolsun her hafta kendi yapar bizede gönderir yogurdumuzu kac yildir.Oglumda günlük yapardım bebekken.Aslinda çok kolay.

Ballı ihlamur iç belki yumuşatır.

Günaydın kızlar
Tabi sağım sütü kadar organik olmaz o ayrı Bulabilirsem denicem canm
Çocuk doktorları çiğ sütle yapmayın diyor. Kaynatıyoruz tabi ama yine de zararlı bakteriler ölmeyebiliyormuş. Marketten günlük şişe süt alıyorum onunla mayalıyorum. 2-3 yaşına geldiğinde çiğ sütü güvendiğin yerdense alabilirsin demişti doktorumuz. Bu arada yoğurt makinesi çok pratik küçük kavanozlar olduğu için yoğurt sulanmıyo, büyük kaplara mayalarsanız yoğurt sulanıp, ekşiyo bebekler de sevmiyor.

1 yaşına kadar inek sütünü direk vermiyoruz bebişlere sadece yoğurt verilebiliyor. Emmiyorsa zaten mamayla devam ediliyor. 1 yaştan sonra da devam sütleri oluyor biz bir müddet onunla devam edip sonra süte geçmiştik.

Normalde ben de asla almazdım dışardan süt. Kaynayan da bakteriler ölmüyor doğru ama yoğurt yapınca gidiyormus sanırım. Gerçi hele bir 6 aylık olsun da bakarız

Ama çok sert vuruyo öyleyken rahatsız gibi sanki diye bende hep dönüyodum dönmeyeyim de garibim tepiklesin dursun bari kafası yanda heralde eziliyo diye üzülüyodums hdjskslele
Yaaa ben de aynısını düşünüyordum hatta bu gece o kadar çok kıpırdadı kiiii hıçkırık da tuttu 5 6 dk, fenalık geldi bi dur kızım ddm artık
Günaydın ben öksürük için ayva kabuğu ve ıhlamur kaynatıp içtim işe yaradı gibi oldu öneririm

Bunu bebe için aldım minik kavanozları var. Bize de bu dediğin gibi yapmayı denerim pastörize süt mü kullanıyosun bizim burda sütçü yok inekte yok

Başın sağolsun canım nurlarda uyusun anneciğin
Çiğ sütü bebeklere önermiyolar sanırım ama yine de bi araştırmak lazım tabi. Denicem ben de kutu sütle

Kız.cig değil ki süt, kaynatiyorsun pişiyor zaten. Zaten 6 aydan önce veremeyeceğimiz için
Kaldı ki inek sütü zaten verilmiyor 1 yaşa kadar aklınızda olsun.

Keçi sütü mü veriliyor?

ben günlük pastörize süt kullanmıştım. Doktorumuz çiğ süt önermedi.zaten 6 aydan sonra tadımlık veriliyor yoğurt yavaş yavaş artırıyorsun.
Kızım 1 yaşında emmeyi bıraktı 2 yaşına kadar mama kullandık. Yine süt önermedi doktor. 2 yaşından sonra süte başlamıştık. İnek sütü içti. Şimdi onu da içirmem heralde artık. Çünkü sütün bi kıymeti olduğunu sağlık açısından düşünmüyorum.

Normalde ben de asla almazdım dışardan süt. Kaynayan da bakteriler ölmüyor doğru ama yoğurt yapınca gidiyormus sanırım. Gerçi hele bir 6 aylık olsun da bakarız
Ben bilmem doktorum bilir ben onun yalancısıyım şaka bi yana doktorlar önermiyor yine de

Kızlar günaydın. Sabah benden biraz kan geldi, çok koyu ve çok değil ama aşırı stres yaptım. Randevum saat 2de.
Acaba ağrıların ondan mı oldu. Bebek hızlı dönmüştür belki. Daha erken gitsen almaz mı doktorun? Haberdar et bizi de içini ferah tut sanmıyorum kötü bişey olacağını

Kızlar günaydın. Sabah benden biraz kan geldi, çok koyu ve çok değil ama aşırı stres yaptım. Randevum saat 2de.
Cok gecmis olsun.Bizi de haberdar et.Kendini yordunmu yada anı bi hareket mi yaptın? Bazen nedensiz bile olabiliyor bu kanamalar ama.Sende bebiş de iyi olun da inşallah.

Çok geçmiş olsun canım . Ağrılarım çok diyordun stres mi yaptın acaba ? Çok büyüdüler artık olumsuz bir durum olmayacaktır inşallah içini ferah tut Belki minik hızlı dönmüştür içerde

Canım benim çok geçmiş olsun güzel haber bekliyoruz senden inşallah minişin kudurukluğundandır sadece kötü bir şey yoktur eminim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…