2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Acaba ağrıların ondan mı oldu. Bebek hızlı dönmüştür belki. Daha erken gitsen almaz mı doktorun? Haberdar et bizi de içini ferah tut sanmıyorum kötü bişey olacağını

Hiç bilmiyorum. erken alamayacağını eğer çok kanama olursa acile gitmemi söyledi doktor

Günaydın canım.
Ben de bunu soracaktım, bizim de şu aşamada çiğ sütle yapılan ev yogurdunu yememiz tehlikeli zaten, degil mi? Yasaklı listede vardı toksoplazmadan dolayı. Doktorum ilk başlarda söylerken 2-3 sene çiğ sütle yapılan yogurdu unut, cocuk doktorun da önermeyecektir zaten, sadece marketten al demişti. Sen yazınca biraz netleşti şimdi kafamda

Belki de Hiç olmamıştı önceden. Dün de hareketliydi aslında

Cok gecmis olsun.Bizi de haberdar et.Kendini yordunmu yada anı bi hareket mi yaptın? Bazen nedensiz bile olabiliyor bu kanamalar ama.Sende bebiş de iyi olun da inşallah.

Yok kuşum dün en çok oturduğum, yattığım gündü aslında. Ben de anlamadım ki ne oldu.

Hiç bilmiyorum. erken alamayacağını eğer çok kanama olursa acile gitmemi söyledi doktor
Hay allah bizi da haberdar et kesin dr’dan cıkınca. Ama şubat annelerinde cok okudum bu lekelenmeleri, bebek hızlı ve bir anda dönününce böyle küçük lekeler gören çok olmuştu. Muhtemelen öyle bir şeydir, içini ferah tut

İnşallah, bakalım da

Ben de evde kavanozda yoğurt yapardım ama makina inanılmaz rahatlık ne yalan söyleyeyim. Organik günlük sütle taş gibi yoğurt yapabiliyorsun. Isıtma derdi yok koy oda sıcaklığında sütü mayayı karıştırma bile 8 saatte hazır. Ek gıdada rahat olacak benim için taze hazır porsiyonluk yoğurt biz kendimize yapıyoruz şuan. Arkadaşım gıda mühendisi. Market yoğurtları için üstüne dezenfektan sıkılıyo yeme yiyeceksen kalın tabaka al at üstünden dedi

avuçlarım kaşınmaya tekrar başladı :d neyse favlıyım seneye fiyatı noldu diye bakar bakar öyle alırım

Canım doktora gitmeme gerek yok 10 gün önce gittim zaten bu lekelenme için 15 gün yatıcaksın dedi progestan verdi onu kullanıyorum hala, kabızım biraz ıkındım öyle geldi ondan sonra bir daha gelmedi muhtemelen ıkındığım için oldu bebişin hareketlerini hissediyorum o yüzden gitmeyeceğim

Kabızlığı önleyici ne yariyorsa onu ye evet zorlanmak iyi değil yat dinlen progestan bana da vermişti fitil

Kızlar günaydın. Sabah benden biraz kan geldi, çok koyu ve çok değil ama aşırı stres yaptım. Randevum saat 2de.
Şimdi gördüm mesajı çıkınca doktordan güzel haberler bekliyorum..korkma bende de iki kere oldu önlemek için ne gerekirse doktor söylüyor hiç beklemeden gitmiştim doktor ne derse uygula

Benimde plasenta aşağı konumluymus ayrintilida plasente marjinal diyor sende demi öyle teşhis yazıyor.plasenta aşağıda olan bebekte tam doğum pozisyonunda duruyormuş benim aynı durumdayız sanırsam.valla bende önceden hiç yemek istemezdim yasak dediler ya cazip geliyo pskolojik bir savaş içindeyim belli birsiz sürdüm kepek ekmeği e sonrada şekeri ölçtüm yükselmeyince vicdan yapmadım.gercekten öyle neyin yükselttiği belli değil bence stres en fazla yükselten sey.sagol canım benim

Arkadaslar sizin Bebek günde kaç defa kasılıyor?karnım bı yamuluyor korkuyorum bende Dr normal dedi ama sıklığı hakkında bir bilgim yok sizin Dr yorumu nedir bu konuda.ha birde hamile olduğumu bilmesem menopaza girdim sanacam,heryerimden ter akiyo sizde durum nedir?

bende üşüme çok kuşuuum ama sende 2 minnak kduuruyo onlar terletiyosa şaşırmam
günde en az 2-3 kere bir tarafa doğru hopluyor kendini manyak çocuk benimki de normal demişti ama sıklığını sormadım ağrılı olduğu zamanlr magnezyum içiyodum şimdi her gün iiçiyorum bende de karna sağlanan ağrılar moda oldu birkaç gündür bu galiba meşhur yalancı kasılmalar

Sen dışarda çok gezdiğini usuyorsundur minnoş kar kış demeden yürüyüş peşindesin maşallah otur sıcacık evindegece gündüz aynı farketmiyor sudan çıkmış balik gibiyim.yaz hamileliğini düşünemiyorum zor derlerdi duyardım iyiki kışın doguracagiz.magnezyum bende günde bı iciyom demekki herkeste oluyor no panik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…