kudurmuş gibi yürüyorum kanki vallahi iş yerinde de montla oturuyorum akjhdsa çıkarken de savaşa gider gibi giyiniyorum anca içimi ısıtıyoSen dışarda çok gezdiğini usuyorsundur minnoş kar kış demeden yürüyüş peşindesin maşallah otur sıcacık evindegece gündüz aynı farketmiyor sudan çıkmış balik gibiyim.yaz hamileliğini düşünemiyorum zor derlerdi duyardım iyiki kışın doguracagiz.magnezyum bende günde bı iciyom demekki herkeste oluyor no panik
Canım ben de kasılma hiç olmadı su ana kadar ama cok sıcak basıyor. Resmen fenalık basıyor, geceleri sürekli üstümü değişiyorum ter içinde uyanıyorum. Normalde bu mevsimlerde ben peluşlarıma sarılıp otururdum evde, simdi tsortle geziniyorumArkadaslar sizin Bebek günde kaç defa kasılıyor?karnım bı yamuluyor korkuyorum bende Dr normal dedi ama sıklığı hakkında bir bilgim yok sizin Dr yorumu nedir bu konuda.ha birde hamile olduğumu bilmesem menopaza girdim sanacam,heryerimden ter akiyo sizde durum nedir?
Maşallah maşallah tabanına kuvvetkudurmuş gibi yürüyorum kanki vallahi iş yerinde de montla oturuyorum akjhdsa çıkarken de savaşa gider gibi giyiniyorum anca içimi ısıtıyo
bende hep kansızlık vardı ama normalde ona vuruyorum sende de kan patlaması mı oldu noldu acaba
Ayni ben kaloriferi kapitiyom bazen tişörtle geziyom,yaniyom sonra buz gibi geçiyorum permeperisan bı haldeyim ikimizin durum aynı yani çocuklar bizi yakiyoCanım ben de kasılma hiç olmadı su ana kadar ama cok sıcak basıyor. Resmen fenalık basıyor, geceleri sürekli üstümü değişiyorum ter içinde uyanıyorum. Normalde bu mevsimlerde ben peluşlarıma sarılıp otururdum evde, simdi tsortle geziniyorum
son gittiğim doktor verdi ne var ne yoksaa mutlulukla huzurla içiyorum ahhahah ondan sevdm kadını bu ctesi randevum var tahlil isticem meraktan ne istediysem yapıyorsa sınavı geçecek kajsdhakhMaşallah maşallah tabanına kuvvetsenin son durum nedir kan ilacı falan kullaniyormusun hiç bı Dr vitamin falan vermediydi sana son durum nedir?bı patlama oldu ama bilemedim hormonmu kanmi?
Sonunda bı Dr begendin yanison gittiğim doktor verdi ne var ne yoksaa mutlulukla huzurla içiyorum ahhahah ondan sevdm kadını bu ctesi randevum var tahlil isticem meraktan ne istediysem yapıyorsa sınavı geçecek kajsdhakh
Kepekli ekmek yeme. Tam buğday veya çavdar ye.Benimde plasenta aşağı konumluymus ayrintilida plasente marjinal diyor sende demi öyle teşhis yazıyor.plasenta aşağıda olan bebekte tam doğum pozisyonunda duruyormuş benim aynı durumdayız sanırsam.valla bende önceden hiç yemek istemezdim yasak dediler ya cazip geliyo pskolojik bir savaş içindeyim belli birsiz sürdüm kepek ekmeği e sonrada şekeri ölçtüm yükselmeyince vicdan yapmadım.gercekten öyle neyin yükselttiği belli değil bence stres en fazla yükselten sey.sagol canım benim
Bende her gün ölçüm yapıyorum yükleme yaptırmadım önlem amaçlı kontrol ediyorum her gün geçen çok canım istedi tatlı birşey yedim çok küçük bir parça 1 saat sonra 116 çıktı sabah yağda yumurta yedim haddinden fazla çıktı şok oldum. Böyle böyle ne yememem gerektiğini anlıyorum artık yüksek çıktığında çok üzülüyorumBenimde plasenta aşağı konumluymus ayrintilida plasente marjinal diyor sende demi öyle teşhis yazıyor.plasenta aşağıda olan bebekte tam doğum pozisyonunda duruyormuş benim aynı durumdayız sanırsam.valla bende önceden hiç yemek istemezdim yasak dediler ya cazip geliyo pskolojik bir savaş içindeyim belli birsiz sürdüm kepek ekmeği e sonrada şekeri ölçtüm yükselmeyince vicdan yapmadım.gercekten öyle neyin yükselttiği belli değil bence stres en fazla yükselten sey.sagol canım benim
1 saat sonra 180 olmadığı sürece sıkıntı yok. Üzme kendini.Bende her gün ölçüm yapıyorum yükleme yaptırmadım önlem amaçlı kontrol ediyorum her gün geçen çok canım istedi tatlı birşey yedim çok küçük bir parça 1 saat sonra 116 çıktı sabah yağda yumurta yedim haddinden fazla çıktı şok oldum. Böyle böyle ne yememem gerektiğini anlıyorum artık yüksek çıktığında çok üzülüyorum
Benim ayrıntılı raporunda direkt plasenta hafif aşağı konumludur yazıyor canım benim Bebelakımın kafası aşağıdaydı zaten 10 gün önce döndü onda da lekelenmem oldu zaten. Canım şekerin çıkmadığı sürece vicdan yapma zaten ya. Evet stres çok fazla yükseltiyorBenimde plasenta aşağı konumluymus ayrintilida plasente marjinal diyor sende demi öyle teşhis yazıyor.plasenta aşağıda olan bebekte tam doğum pozisyonunda duruyormuş benim aynı durumdayız sanırsam.valla bende önceden hiç yemek istemezdim yasak dediler ya cazip geliyo pskolojik bir savaş içindeyim belli birsiz sürdüm kepek ekmeği e sonrada şekeri ölçtüm yükselmeyince vicdan yapmadım.gercekten öyle neyin yükselttiği belli değil bence stres en fazla yükselten sey.sagol canım benim
Ya 10 gündür o bas ağrısı bendede var dehset birsey zaten normalde migrenim var bu kat katBana da yüklendi o baş ağrısı ve bulantıHer sabah öğürmeye başladım. Sonrasında da tüm gün bilhassa akşamları reflü son 2 ay artık sabır diyorum. Ben de 2bckta uyandım 5te uyudum şimdi uyandım. Böyle saçma bi uyku düzeni başladı.
Ben bilmem doktorum bilir ben onun yalancısıyımşaka bi yana doktorlar önermiyor yine de
Ben de çiğ sütle yapmıyorum. Pastörize süt kullanıyorum. Aldıgım tire sütün fiyatı 11 den 17 ye çıkmış. Komple bırakıcam herhalde üretimiGünaydın canım.
Ben de bunu soracaktım, bizim de şu aşamada çiğ sütle yapılan ev yogurdunu yememiz tehlikeli zaten, degil mi? Yasaklı listede vardı toksoplazmadan dolayı. Doktorum ilk başlarda söylerken 2-3 sene çiğ sütle yapılan yogurdu unut, cocuk doktorun da önermeyecektir zaten, sadece marketten al demişti. Sen yazınca biraz netleşti şimdi kafamda
Canım makinanı bir atar mısın, bazen yaptıgım yogurt tutmuyor ve sütler de pahalandı, bir bakayım.Ben de evde kavanozda yoğurt yapardım ama makina inanılmaz rahatlık ne yalan söyleyeyim. Organik günlük sütle taş gibi yoğurt yapabiliyorsun. Isıtma derdi yok koy oda sıcaklığında sütü mayayı karıştırma bile 8 saatte hazır. Ek gıdada rahat olacak benim için taze hazır porsiyonluk yoğurtbiz kendimize yapıyoruz şuan. Arkadaşım gıda mühendisi. Market yoğurtları için üstüne dezenfektan sıkılıyo yeme yiyeceksen kalın tabaka al at üstünden dedi
Ben çok üşüyorum, ama kan degerlerim düşük çıktı yine, sen kan hapı ne kullanıyodun? Yaramış olabilirAyni ben kaloriferi kapitiyom bazen tişörtle geziyom,yaniyom sonra buz gibi geçiyorum permeperisan bı haldeyim ikimizin durum aynı yani çocuklar bizi yakiyo
Kız benden de dr detaylı tahlil istemedi, bir tam kan sayımı, bir toksoplazma baktıson gittiğim doktor verdi ne var ne yoksaa mutlulukla huzurla içiyorum ahhahah ondan sevdm kadını bu ctesi randevum var tahlil isticem meraktan ne istediysem yapıyorsa sınavı geçecek kajsdhakh
Evet canım ben şu anda da çiğ süt tüketmiyorum. Günlük cam şişe alıyorum marketten onunla mayalıyorum. Sadece çiğ sütte değil çiğ et,tavuk,balık bunlara dokunduğun an ellerini yıka diyo doktorum. Hepsi riskli. Kimi doktor hiç dokunma diyor ama benim ki illa ki yemek yapıcaksın dokunmakta sıkıntı yok ama hemen yıka başka şeyleri ellemeden diyor.Günaydın canım.
Ben de bunu soracaktım, bizim de şu aşamada çiğ sütle yapılan ev yogurdunu yememiz tehlikeli zaten, degil mi? Yasaklı listede vardı toksoplazmadan dolayı. Doktorum ilk başlarda söylerken 2-3 sene çiğ sütle yapılan yogurdu unut, cocuk doktorun da önermeyecektir zaten, sadece marketten al demişti. Sen yazınca biraz netleşti şimdi kafamda
Ya ben marketten aldığım cam şişeleri kaynatıp soğuyunca koyuyorum makineye yanlış mı yapıyorumBen de evde kavanozda yoğurt yapardım ama makina inanılmaz rahatlık ne yalan söyleyeyim. Organik günlük sütle taş gibi yoğurt yapabiliyorsun. Isıtma derdi yok koy oda sıcaklığında sütü mayayı karıştırma bile 8 saatte hazır. Ek gıdada rahat olacak benim için taze hazır porsiyonluk yoğurtbiz kendimize yapıyoruz şuan. Arkadaşım gıda mühendisi. Market yoğurtları için üstüne dezenfektan sıkılıyo yeme yiyeceksen kalın tabaka al at üstünden dedi
Siyez ekmeği nasıl acaba, siyez yiyorum ben ekşi mayalı. Bende hazır mayalı ekmekler reflü yapıyor. Ekşi myalı ekmek yiyince midem rahat ediyor.Kepekli ekmek yeme. Tam buğday veya çavdar ye.
Doktorlar hamilelikte kesinlikle kepek ekmek önermiyor.
aşkım parasıyla değil mi ya demir memir hepsini merak ediyorum isticem diğerleri tamam diyodu kan veriyodum bomboş tahlil çıkıyodu ya bunu merak ediyorum ondan sigorta var zaten cebimden para çıkmıyo ki hazır varken sürekli baksınlar nolcak onlara noluyoBen de çiğ sütle yapmıyorum. Pastörize süt kullanıyorum. Aldıgım tire sütün fiyatı 11 den 17 ye çıkmış. Komple bırakıcam herhalde üretimi
Bu gidişimde 26+1 dr yeniden toksoplazma tahlili istedi, çok önemsiyorlar bu konuyu. Çiğ sütü ben de okumuştum, kullanmıyorum. Marketten alınan etlerde denetimli oldugundan risk yok diyorlar ama yine de köfteyi bile eşime yaptırıyorum. Doktor bu konuda birsey demedi aslında, kendim dikkat ediyorum.
Canım makinanı bir atar mısın, bazen yaptıgım yogurt tutmuyor ve sütler de pahalandı, bir bakayım.
Bebek için olanlar çok küçük, seninki büyük tip mi?
Ben çok üşüyorum, ama kan degerlerim düşük çıktı yine, sen kan hapı ne kullanıyodun? Yaramış olabilir
Kız benden de dr detaylı tahlil istemedi, bir tam kan sayımı, bir toksoplazma baktıtahlillerle yargılama doktorunu. Zaten tüm vitaminleri kullanıyoruz. Asıl dogum sonrası check up gerekiyomuş, vitaminlere yeniden bakıp dengelemek
Ekşi mayalı ekmek beni mahvetti geçen gun. Tam buğday kalmamış, ekşi mayalı tam buğday aldım, reflum azdı direk. Siyezi hiç bilmiyorum ki bir sor doktoruna istersen. Benim diyet listesinde yazmıyor o.Siyez ekmeği nasıl acaba, siyez yiyorum ben ekşi mayalı. Bende hazır mayalı ekmekler reflü yapıyor. Ekşi myalı ekmek yiyince midem rahat ediyor.
Canım sen de yogurt makinanı atsana fikir olsun, bir de sürekli tezgahta duruyor di mi? Bunlara nasıl yer bulucaz acabaEvet canım ben şu anda da çiğ süt tüketmiyorum. Günlük cam şişe alıyorum marketten onunla mayalıyorum. Sadece çiğ sütte değil çiğ et,tavuk,balık bunlara dokunduğun an ellerini yıka diyo doktorum. Hepsi riskli. Kimi doktor hiç dokunma diyor ama benim ki illa ki yemek yapıcaksın dokunmakta sıkıntı yok ama hemen yıka başka şeyleri ellemeden diyor.
Ya ben marketten aldığım cam şişeleri kaynatıp soğuyunca koyuyorum makineye yanlış mı yapıyorumKaynatmadan da oluyor mu yani?
Canım makinanı bir atar mısın, bazen yaptıgım yogurt tutmuyor ve sütler de pahalandı, bir bakayım.
Ya ben marketten aldığım cam şişeleri kaynatıp soğuyunca koyuyorum makineye yanlış mı yapıyorumKaynatmadan da oluyor mu yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?