2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
kudurmuş gibi yürüyorum kanki vallahi iş yerinde de montla oturuyorum akjhdsa çıkarken de savaşa gider gibi giyiniyorum anca içimi ısıtıyo
bende hep kansızlık vardı ama normalde ona vuruyorum sende de kan patlaması mı oldu noldu acaba

Canım ben de kasılma hiç olmadı su ana kadar ama cok sıcak basıyor. Resmen fenalık basıyor, geceleri sürekli üstümü değişiyorum ter içinde uyanıyorum. Normalde bu mevsimlerde ben peluşlarıma sarılıp otururdum evde, simdi tsortle geziniyorum

Maşallah maşallah tabanına kuvvetsenin son durum nedir kan ilacı falan kullaniyormusun hiç bı Dr vitamin falan vermediydi sana son durum nedir?bı patlama oldu ama bilemedim hormonmu kanmi?

Ayni ben kaloriferi kapitiyom bazen tişörtle geziyom,yaniyom sonra buz gibi geçiyorum permeperisan bı haldeyim ikimizin durum aynı yani çocuklar bizi yakiyo

Maşallah maşallah tabanına kuvvetsenin son durum nedir kan ilacı falan kullaniyormusun hiç bı Dr vitamin falan vermediydi sana son durum nedir?bı patlama oldu ama bilemedim hormonmu kanmi?
son gittiğim doktor verdi ne var ne yoksaa mutlulukla huzurla içiyorum ahhahah ondan sevdm kadını bu ctesi randevum var tahlil isticem meraktan ne istediysem yapıyorsa sınavı geçecek kajsdhakh

son gittiğim doktor verdi ne var ne yoksaa mutlulukla huzurla içiyorum ahhahah ondan sevdm kadını bu ctesi randevum var tahlil isticem meraktan ne istediysem yapıyorsa sınavı geçecek kajsdhakh
Sonunda bı Dr begendin yani oh bununla doğumu gerçekleştirsin o zaman.iyi olmuş için rahat etmiştir artık baktır baktır tabi ne durumdasın.

Kepekli ekmek yeme. Tam buğday veya çavdar ye.
Doktorlar hamilelikte kesinlikle kepek ekmek önermiyor.

Bende her gün ölçüm yapıyorum yükleme yaptırmadım önlem amaçlı kontrol ediyorum her gün geçen çok canım istedi tatlı birşey yedim çok küçük bir parça 1 saat sonra 116 çıktı sabah yağda yumurta yedim haddinden fazla çıktı şok oldum. Böyle böyle ne yememem gerektiğini anlıyorum artık yüksek çıktığında çok üzülüyorum

Kızlar benim de o düşük bu yüksek tahlil sonucumu aldım sağlık ocağı belki kum dokebilir demis doktor hafta sonu gel burda yapilsin tekrar emin olalım dedi anliycaginiz hafta sonu mecburen doktora.. birkaç gün önce wc bir dk sonra tekrar salona gelene kadar gelmiş oluyordu.bugun iyi hissediyorum ama degerler değişik değişik öyle işte

1 saat sonra 180 olmadığı sürece sıkıntı yok. Üzme kendini.

Benim ayrıntılı raporunda direkt plasenta hafif aşağı konumludur yazıyor canım benim Bebelakımın kafası aşağıdaydı zaten 10 gün önce döndü onda da lekelenmem oldu zaten. Canım şekerin çıkmadığı sürece vicdan yapma zaten ya. Evet stres çok fazla yükseltiyor

Ya 10 gündür o bas ağrısı bendede var dehset birsey zaten normalde migrenim var bu kat kat

Ben bilmem doktorum bilir ben onun yalancısıyım şaka bi yana doktorlar önermiyor yine de

Ben de çiğ sütle yapmıyorum. Pastörize süt kullanıyorum. Aldıgım tire sütün fiyatı 11 den 17 ye çıkmış. Komple bırakıcam herhalde üretimi
Bu gidişimde 26+1 dr yeniden toksoplazma tahlili istedi, çok önemsiyorlar bu konuyu. Çiğ sütü ben de okumuştum, kullanmıyorum. Marketten alınan etlerde denetimli oldugundan risk yok diyorlar ama yine de köfteyi bile eşime yaptırıyorum. Doktor bu konuda birsey demedi aslında, kendim dikkat ediyorum.
Canım makinanı bir atar mısın, bazen yaptıgım yogurt tutmuyor ve sütler de pahalandı, bir bakayım.
Bebek için olanlar çok küçük, seninki büyük tip mi?
Ayni ben kaloriferi kapitiyom bazen tişörtle geziyom,yaniyom sonra buz gibi geçiyorum permeperisan bı haldeyim ikimizin durum aynı yani çocuklar bizi yakiyo
Ben çok üşüyorum, ama kan degerlerim düşük çıktı yine, sen kan hapı ne kullanıyodun? Yaramış olabilir
Kız benden de dr detaylı tahlil istemedi, bir tam kan sayımı, bir toksoplazma baktı tahlillerle yargılama doktorunu. Zaten tüm vitaminleri kullanıyoruz. Asıl dogum sonrası check up gerekiyomuş, vitaminlere yeniden bakıp dengelemek

Evet canım ben şu anda da çiğ süt tüketmiyorum. Günlük cam şişe alıyorum marketten onunla mayalıyorum. Sadece çiğ sütte değil çiğ et,tavuk,balık bunlara dokunduğun an ellerini yıka diyo doktorum. Hepsi riskli. Kimi doktor hiç dokunma diyor ama benim ki illa ki yemek yapıcaksın dokunmakta sıkıntı yok ama hemen yıka başka şeyleri ellemeden diyor.
Ya ben marketten aldığım cam şişeleri kaynatıp soğuyunca koyuyorum makineye yanlış mı yapıyorum Kaynatmadan da oluyor mu yani?

aşkım parasıyla değil mi ya demir memir hepsini merak ediyorum isticem diğerleri tamam diyodu kan veriyodum bomboş tahlil çıkıyodu ya bunu merak ediyorum ondan sigorta var zaten cebimden para çıkmıyo ki hazır varken sürekli baksınlar nolcak onlara noluyo

Siyez ekmeği nasıl acaba, siyez yiyorum ben ekşi mayalı. Bende hazır mayalı ekmekler reflü yapıyor. Ekşi myalı ekmek yiyince midem rahat ediyor.
Ekşi mayalı ekmek beni mahvetti geçen gun. Tam buğday kalmamış, ekşi mayalı tam buğday aldım, reflum azdı direk. Siyezi hiç bilmiyorum ki bir sor doktoruna istersen. Benim diyet listesinde yazmıyor o.

Canım sen de yogurt makinanı atsana fikir olsun, bir de sürekli tezgahta duruyor di mi? Bunlara nasıl yer bulucaz acaba sterilizatör, buharlı pişirici, mama ısıtma da varsa bir de yogurt makinası, ayrı bir katlanır üretim masası almalı

Canım makinanı bir atar mısın, bazen yaptıgım yogurt tutmuyor ve sütler de pahalandı, bir bakayım.

Benimki küçük canım ama eşimle beni gayet götürüyor bir kavonozu bile iki yemelik gibi bizde
Şuan fiyatı uçtu tabi ama fikir olsun atayım

Ya ben marketten aldığım cam şişeleri kaynatıp soğuyunca koyuyorum makineye yanlış mı yapıyorum Kaynatmadan da oluyor mu yani?

Makinenin açıklamasında da oda sıcaklığı diyor. Zaten pastörize sütü kaynatmaya gerek yok ki direkt yapabilirsin hatta kaynatınca besin değeri düşüyor diye biliyorum

Eklentiler

• CB842806-125D-4DF5-BF86-978D6428CAAF.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…