2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim mutfak büyük Allahtan ona rağmen ek yaptırdım
blue house yoğurtçu benimki 8 yıldır kullanıyorum maşallah çok memnunum 4 tane kapaklı cam kavanozu var bir de 1kg luk plastik kabı var. Bebek için camlar çok iyi oluyor.

Eklentiler

• CCAEC0CC-4E22-4C3A-A34E-593675917A9C.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 65
Ben çok üşüyorum, ama kan degerlerim düşük çıktı yine, sen kan hapı ne kullanıyodun? Yaramış olab
Feramat kullanıyorum canım günde bı defa kan değerine falanda bakilmadi en son 12 kudurdu aman iyi çok olsun doğumda kaybedeceğim zaten birde bebislerim iyi beslendin.kanimda çok cıvık zaten kan sulandırıcı kullanınca demekki iyi dolaşıyor vücudumda.

Şimdi bu bebelaklar gün içinde sürekli dönüp duruyormi sadece hareketini ediyor.ben ilk günden bu yana birinin kafası aşağıda birinin ayakları hiç dönmediler

Makinenin açıklamasında da oda sıcaklığı diyor. Zaten pastörize sütü kaynatmaya gerek yok ki direkt yapabilirsin hatta kaynatınca besin değeri düşüyor diye biliyorum
Ben tamamen ezbere yapıyomuşum kılavuzunda günlük sütü kaynatın diyordu ama o belki de çiğ sütten bahsediyordur.

1 saat sonra 180 olmadığı sürece sıkıntı yok. Üzme kendini.
İlk defa 160 çıktı ilk saatte şok oldum maksimum 140 çıkardı abarttığımda hayırlısı ile şu günleri atlatsak hepimiz çok teşekkür ederim bi nebze moralim düzeldi 2 saatte de 116 düştü zaten

Kızlar bu gardropstan alışveriş yapanlar hizmet bedeli ne kadar çokmuş vazgeçtim uygun bez buldum alayım dedim 22 lira hizmet bedeli çıkardı 2 ürüne o zaman gider siteden alırım yani

Şimdi bu bebelaklar gün içinde sürekli dönüp duruyormi sadece hareketini ediyor.ben ilk günden bu yana birinin kafası aşağıda birinin ayakları hiç dönmediler
Canım görümcem söylemişti küçükken balık gibi sürekli dönerler ama artık bundan sonra çok dönmez doğuma yakın doğum pozisyonu alır yeri daralıcak demişti ben ilk tekmelerini falan hep yukarıda hissettim şu 10 gündür de aşağı da hissediyorum daha dönmedi döner mi bilemem :)

Merhaba kızlar hepinize keyifli hamilelikler. ben birşey sormak istiyorum hepiniz neredeyse benden öndesiniz hamilelikte :) benim bir iki haftadır göğsümün hemen altına tam orta noktaya bir ağrı giriyor. Yerini anlatabildim mi bilmiyorum iki göğsunuzun ortasının tam alt kısmı göğüg boşluğu oluyor sanırım. zonklama gibi ara ara giriyor bazen size de oluyor mu? göğüs kafesi sıkışıyor belki göbek büyüdükçe diyorum ama sormak istedim.

Ne demek rica ederim. Ben dün valla çok acıktım, yemek yapmaya da üşendim pizza soyleidm. 1 saat sonra 120 çıktı

Benim 1 aydır var o ağrı :) rahim genişlediği için, kaburgalara baskı yapiyor. Normal korkmayın :)

Hoşgeldiniz bu arada

Kızlar bu gardropstan alışveriş yapanlar hizmet bedeli ne kadar çokmuş vazgeçtim uygun bez buldum alayım dedim 22 lira hizmet bedeli çıkardı 2 ürüne o zaman gider siteden alırım yani
merhaba gardrops kullanmadım ama dolap kullanıyorum arada orada da hizmet bedeli değil de kargo bedeli alıyorlar neredeyse hepsine. hizmet bedel, ilk defa duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…