- 5 Mayıs 2021
- 751
- 1.092
- 63
- 27
Gahshhd benim doktorda daha tahlile gerek yok dedi en son B12 D vitaminimine falan baktırdım birde kız anasağlığına gitmiyon mu sen orda da kan testleri yapıp takip ediyor gebe hemşiresiaşkım parasıyla değil mi ya demir memir hepsini merak ediyorum isticem diğerleri tamam diyodu kan veriyodum bomboş tahlil çıkıyodu ya bunu merak ediyorum ondan sigorta var zaten cebimden para çıkmıyo ki hazır varken sürekli baksınlar nolcak onlara noluyo
ondan kargo parasını indirim istiyorum teklif yolluyorumKızlar bu gardropstan alışveriş yapanlar hizmet bedeli ne kadar çokmuş vazgeçtim uygun bez buldum alayım dedim 22 lira hizmet bedeli çıkardı 2 ürüneo zaman gider siteden alırım yani
aşkım benim aile hekimliği çöp tetanozu zar zor yaptırdım ahahhaGahshhd benim doktorda daha tahlile gerek yok dedi en son B12 D vitaminimine falan baktırdım birde kız anasağlığına gitmiyon mu sen orda da kan testleri yapıp takip ediyor gebe hemşiresi
@tanrisevsinnn cicii kaçta randevun bugüün
twinky geçtin mi hastaneye kuzum az kaldıı randevu saatine ne alemdesin
karam ye soluna yat üstüne de 2-3 mandalina kudursun eşekKuzular bugün 28+1 olduk ama geceden beri bebeğim hiç oynamıyor huzursuz oldum artık hareketlerini saymamız gerekiyor ama hiç oynamadı napsam da oynar canım sıkıldı ya
Valla hiç anlamıyorum bu işleri hayirlisi bakalım birazdan kontrole gideceğim bakalım bebelaklar kaç gr almış ay inşallah tombislesmislerdirCanım görümcem söylemişti küçükken balık gibi sürekli dönerler ama artık bundan sonra çok dönmez doğuma yakın doğum pozisyonu alır yeri daralıcak demişti ben ilk tekmelerini falan hep yukarıda hissettim şu 10 gündür de aşağı da hissediyorum daha dönmedi döner mi bilemem :)
ayy yerim senin bal çocuklarınıııı haber et mutlaka kaçta gitceksinValla hiç anlamıyorum bu işleri hayirlisi bakalım birazdan kontrole gideceğim bakalım bebelaklar kaç gr almış ay inşallah tombislesmislerdir
tanesi kaça geliyo fındıkKızlarr carrefoursa online'da prima bezlerde indirim var, stok varsa adresinize bir bakın. Muhteşem değil indirim ama hiç yoktan iyi kıvamda :)
ayy yerim senin bal çocuklarınıııı haber et mutlaka kaçta gitceksin
Çok sevindim canım
Acaba senin ki mi, venüsünkü mü daha çok yapıyor. Biz de çok yogurt gidiyor. Min 2 lt sütten yapıyorum yaptıgımda, bunlar kaç lt acaba inceliycem. Sagol canımBenim mutfak büyük Allahtan ona rağmen ek yaptırdım
blue house yoğurtçu benimki 8 yıldır kullanıyorum maşallah çok memnunum4 tane kapaklı cam kavanozu var bir de 1kg luk plastik kabı var. Bebek için camlar çok iyi oluyor.
Benimki de asagı dogru degildi. Ben de onu kafama takıp sordum. Daha dönerler dedi. O olsa bunu, bu olsa onu kafaya takıyoruzCanım görümcem söylemişti küçükken balık gibi sürekli dönerler ama artık bundan sonra çok dönmez doğuma yakın doğum pozisyonu alır yeri daralıcak demişti ben ilk tekmelerini falan hep yukarıda hissettim şu 10 gündür de aşağı da hissediyorum daha dönmedi döner mi bilemem :)
Canım benim hissetme durumum da cok azaldı, bunu özellikle dra sordum. Bazı hareketleri hissetmiyosun zaten dedi. Mesela o bakarken döndü sırtıma dogru hiç hissetmedim. 30.haftadan sonra hareketler daha anlamlı oluyor dedi.Kuzular bugün 28+1 olduk ama geceden beri bebeğim hiç oynamıyor huzursuz oldum artık hareketlerini saymamız gerekiyor ama hiç oynamadı napsam da oynar canım sıkıldı ya
yine öyle derse senin gözün yağlanmış ikiz anasıyım ben hoşt de15.30 kocişim gelip alacak 15.50 da ışık hızıyla geçen bı kontrol sürecim olacak.yat dedigiyle kalk dediği bı oluyo sadece gram tahmini yapiyo Dr birde suyu iyi diyor kontrolde bu.ahhhh ahhh bı çocuklarımı göremedim renklice su bana yağlı diyen kadına tekrarmi gitsem onu cihazı iyiymiş diyete girdim belki fayda etmiştir bı bakmı desem
2 numarada 1,70 yazıyor ama bizim eve stok yok ben alamadımtanesi kaça geliyo fındık
Ahahaha baktım ben baş gelemezsem sen iyi bı payla kadınıyine öyle derse senin gözün yağlanmış ikiz anasıyım ben hoşt de
Ya bugün deterjan arastırıyorum, deterjandan alerji olan ne çocuk çocuk var, anneler hep stok yapmayın diyor. Ben de bezde stok yapmıycam. Fiyatlar artıyor ama biraz denemek de mantıklı2 numarada 1,70 yazıyor ama bizim eve stok yok ben alamadım, diğer siteler yine zam yapmış
kuzum al en kötü satarsın uygun olmazsa bebişe bu fiyatlar durmayacakYa bugün deterjan arastırıyorum, deterjandan alerji olan ne çocuk çocuk var, anneler hep stok yapmayın diyor. Ben de bezde stok yapmıycam. Fiyatlar artıyor ama biraz denemek de mantıklı
ben çok araştırdım bez işini, prima premium care serisinden memnun olmayan yok denecek kadar az, diğer bezlerde %50 memnun olan olmayan kısmı, ve gün geçtikçe artıyor fiyatları en kötü bir sıkıntı yaşarsam dolaptan letgodan satarım prima yani iphone gibiYa bugün deterjan arastırıyorum, deterjandan alerji olan ne çocuk çocuk var, anneler hep stok yapmayın diyor. Ben de bezde stok yapmıycam. Fiyatlar artıyor ama biraz denemek de mantıklı
Canim hic kafana takma , ters olabilir. Bende bir hafta bayagi hissediyordum ve disaridan da gozukuyordu hareketleri. Gobegimde agri oldugu zmn hareketde etmiyor diye tedirgin oldum . Cok hafif hissediyordum hissettiklerimi de . Meger pozisyonundanmis. Cikolata yeyip uzanKuzular bugün 28+1 olduk ama geceden beri bebeğim hiç oynamıyor huzursuz oldum artık hareketlerini saymamız gerekiyor ama hiç oynamadı napsam da oynar canım sıkıldı ya
Ben deterjan uni baby denicem umarım sıkıntı yaşamam. Bez konusunda da hb da 2. Si 1₺ indirimden Sleepy bio natural almıştım daha almayı düşünmüyorum deneme yanılma payı olacak gelecek zamlara da yapacak bir şeyim yok uygulamalardan satılır evet ama ben uğraşamam satmayla yüksek ihtimal o yüzden bende stok yapmayacam bezdeYa bugün deterjan arastırıyorum, deterjandan alerji olan ne çocuk çocuk var, anneler hep stok yapmayın diyor. Ben de bezde stok yapmıycam. Fiyatlar artıyor ama biraz denemek de mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?