2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ya bugün deterjan arastırıyorum, deterjandan alerji olan ne çocuk çocuk var, anneler hep stok yapmayın diyor. Ben de bezde stok yapmıycam. Fiyatlar artıyor ama biraz denemek de mantıklı
Canım sanıyorum venüsünkü daha büyük. Benim plastik olan kapta normalde 1 lt diyo ama 1,5 lt rahat sığıyo öyle yapıyorum. Cam kaplar benim 4 tane. Bebişkoya yaparken en çok 2 günlük yediriyodum taze olsun diye. Çok da yer kaplamasın istediğimden bana uygun geliyor.

Ben de deterjan ve bezde stok önermem. Bebekleri tanımadan yapılan stokların çoğu elde patlıyor. En güzel markayı da alsan bedenden dolayı da elinde kalabilir. Paketi açıp yarıdan sonrasını kullanamadığımız çok oldu. Oğlumda unibaby ve dalin kullandım deterjanda şimdiyse siveno aldım onunla yıkadım çok hoşuma gitti.

He bide şimdi benim 90 günüm kalmış ya yani 3 ay mı var doğuma 2 buçuk ay mı ay biri beni aydınlatsın

27 + haftadasiniz doğum en erken sezeryan olursa 37+ sonra olur oda 10 hafta sonra olur.
En erken 2 buçuk ay demek oluyor.
40 haftayı tamamlarsqniz o zaman 3 ay kalıyor.
Oyyy anam oyyy ben sezeryan olursam doktor 10 Mart gibi alacak ama normal beklersem 23 Mart ay zaman gecmiyorrr doguruversem rahatliyacam

Ya bugün deterjan arastırıyorum, deterjandan alerji olan ne çocuk çocuk var, anneler hep stok yapmayın diyor. Ben de bezde stok yapmıycam. Fiyatlar artıyor ama biraz denemek de mantıklı
Ben de aynı fikirdeyim. Şu indirim oldugunda biraz sleepy almıstım 1 numara ve 2 numara paketlerden. Ama cok yok. Maksimum 30 gün gidecek gibi. Bebek doğduktan sonra alerji ve pişik durumuna göre bakacagım artık. Deterjanı da uni baby yeni doğan aldım, ona da duruma göre bakarım dedim. Artık bazı masraflar düzenli olacak zaten. Fiyatları 3 katına cıksa da nasolsa almaya düzenli devam edecegiz

2 gün öncesine göre hareketler azaldı fındık fakany yedim soluma yattım karnım sevdim biraz oynadı en azından hiç hissetmemekten iyidir

Türk kahvesi içip fındık yedim sola yattım sevdim göbeğimi seslendim kıpırdandı biraz içime su serpildi vallahi 2 gün önce karnımdan çıkıcak gibi hareket eden bebek biranda hareketlerini kesince insan bi ne oluyor diyor ister istemez canım napim annelik işte

Eşine söyle doğum hediyesi bi koli karam alsın sana
arada jest yapıyo yastığımın üstüne sandalyemin üstüne oturduğum koltuğa bırakıyo koku takip eden köpecik gibi bende tek tek topluyorum ahahah kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyo benle

Merhabalar
Benim ilk hamileliğimde sol göğsümün altı ağrıyordu
Doktora söyledim ultrasonda hep ayağı oradaydı devamlı ittiriyordu sıpa
Resmen oyacaktı o derece
Belki baskı vardır canım yine de şikayetin fazlaysa doktoruna danışmalısın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…