Canım İnşallah iyi haberlerle gelirsin okudum sayfaları yazmamışsınKızlar günaydın. Sabah benden biraz kan geldi, çok koyu ve çok değil ama aşırı stres yaptım. Randevum saat 2de.
Ben doktora sormadım ama hemşire olabilir normal dedi. Ben bunalıyorum eşim üşüyo en son aç dedim kaloriferi yoksa hasta olacanArkadaslar sizin Bebek günde kaç defa kasılıyor?karnım bı yamuluyor korkuyorum bende Dr normal dedi ama sıklığı hakkında bir bilgim yok sizin Dr yorumu nedir bu konuda.ha birde hamile olduğumu bilmesem menopaza girdim sanacam,heryerimden ter akiyo sizde durum nedir?
Canım şekerini yükselten şeyleri anlamış oluyorsun ona göre yeme düzeni oluşturursun belki yumurta yağda olduğu için artırmış olabilir şekeriniBende her gün ölçüm yapıyorum yükleme yaptırmadım önlem amaçlı kontrol ediyorum her gün geçen çok canım istedi tatlı birşey yedim çok küçük bir parça 1 saat sonra 116 çıktı sabah yağda yumurta yedim haddinden fazla çıktı şok oldum. Böyle böyle ne yememem gerektiğini anlıyorum artık yüksek çıktığında çok üzülüyorum
Bende öyle sanıyodum ultrasonda hareket ederken gördüm ama hiç hissetmedim. Arada kımıldıyo karnımda görüyorum ama hissetmiyorum öyle de olabiliyor sıkma canınıKuzular bugün 28+1 olduk ama geceden beri bebeğim hiç oynamıyor huzursuz oldum artık hareketlerini saymamız gerekiyor ama hiç oynamadı napsam da oynar canım sıkıldı ya
Link atabilir misin canikooayy aynısının erkek modelini yaptırdııım 20tl idi dimiii çok tatlııı güle güle tık
Sabah 9daydı kuzu çok şükür her şey yolunda 1260 gram olmuş miniğimtanrisevsinnn cicii kaçta randevun bugüün
twinky geçtin mi hastaneye kuzum az kaldıı randevu saatine ne alemdesin
Yavrum telden girdim buydu bak ss aldım ama bulamazsan trendyoldan bilgisayardan açınca atarııımLink atabilir misin canikoo
Ben de incelemelerim ile green cleane yakınım. Frosch alacaktım ama katkı maddesi varmış.ben çok araştırdım bez işini, prima premium care serisinden memnun olmayan yok denecek kadar az, diğer bezlerde %50 memnun olan olmayan kısmı, ve gün geçtikçe artıyor fiyatları en kötü bir sıkıntı yaşarsam dolaptan letgodan satarım prima yani iphone gibidiğer markalardan daha pahalı olmasını da sorun yaşayıp uykusuz gecelerdense beze yatırım yapmaya karar verdik o yüzden mümkün olduğunca indirim kovalıyorum :) Deterjan kısmına ben pek bakmadım, uni baby yenidoğan aldım geçtim :) Green cleanden de çok memnunlar genelde... Sonuçta alıcaz birinden ilk aldığım bezler 1,20birim fiyatmış şimdi 2 tlnin altında bulursam ucuz diyorum düşün :)
Eşim diyor ki sizin grubun sponsoru KaramValla firmayı ben zengin ediyorum o kadar aldım ki çikolarda ilk zam ona geldi yazıklar olsun jksdhajk
Hahshdhd kullan kız o kondua haklsıın takip için sordumaşkım benim aile hekimliği çöp tetanozu zar zor yaptırdım ahahha
bi de mesai saatiyle çakışıyo diye gidemiyorum orayaa gerek olduğundan değil bende meraktan sırf ahahha eşim sigortanın cılkını çıkardın nasıl yenilediler hayret diyoD
Goon güzel numune almıştım resmini atmıştım sayfaya..ben sordum indirim var mı diye...sleepp aldım 1 ve 2 no.baby me 3 aldım ama tekrar 2 yi azıcık daha stok yapıyım diyorumKızlar bebek bezi indirimi soran olmuştu, hb'da sadece goon gerçekten indirimde gibi geldi bana diğerlerinde fiyat şişirip dğşürmişler gibi. Goon alsam mı bilemedim bi 200 tane daha 3 no almam gerekiyor ama
Başka doktor bulamıyor musun? Bununla geçmiş olsun kuzum.Kızlar kusura bakmayın anca çıktım hastaneden, bebişte her şey yolunda gözüküyor benimki biraz kudurdu sanırım içeride ondan oldu. Polip falan dedi doğum sonrası ameliyatla alırız dedi iyice bi korkuttu beni doktor. Gidip ebeyle anlaşma imzalayıp onunla devam edeceğim kontrollere bu doktor aşırı sinirlerimi bozuyor.
Hala kız mı cinsiyet diyorum gülüyor konuyu değiştiriyor söylemiyor, bir b*k bildiği anladığı yok afedersiniz delirtti beni.
Ay ne sinir bozucu doktor okurken ben sinirlendimKızlar kusura bakmayın anca çıktım hastaneden, bebişte her şey yolunda gözüküyor benimki biraz kudurdu sanırım içeride ondan oldu. Polip falan dedi doğum sonrası ameliyatla alırız dedi iyice bi korkuttu beni doktor. Gidip ebeyle anlaşma imzalayıp onunla devam edeceğim kontrollere bu doktor aşırı sinirlerimi bozuyor.
Hala kız mı cinsiyet diyorum gülüyor konuyu değiştiriyor söylemiyor, bir b*k bildiği anladığı yok afedersiniz delirtti beni.
Başka doktor bulamıyor musun? Bununla geçmiş olsun kuzum.
Bebiş iyiymiş en azından sinirlerini bozma doktorlar bazen android gibi davranıyor bende sinir oluyorumKızlar kusura bakmayın anca çıktım hastaneden, bebişte her şey yolunda gözüküyor benimki biraz kudurdu sanırım içeride ondan oldu. Polip falan dedi doğum sonrası ameliyatla alırız dedi iyice bi korkuttu beni doktor. Gidip ebeyle anlaşma imzalayıp onunla devam edeceğim kontrollere bu doktor aşırı sinirlerimi bozuyor.
Ay ne sinir bozucu doktor okurken ben sinirlendimneyse bebekte bi sorun olmasın da Polip dediğini takma kafana doğumdan sonra bakılır ona.
En güzeli. Başka doktora git. Arastir ama netten. Burdakı gibi doktor siteleri var mı orda da?Başka doktor bakacağız kuşum her seferinde sinirim bozuluyor çünkü
En güzeli. Başka doktora git. Arastir ama netten. Burdakı gibi doktor siteleri var mı orda da?
Evet evet aynisi bana olmustuTürk kahvesi içip fındık yedim sola yattım sevdim göbeğimi seslendim kıpırdandı biraz içime su serpildi vallahi 2 gün önce karnımdan çıkıcak gibi hareket eden bebek biranda hareketlerini kesince insan bi ne oluyor diyor ister istemez canım napim annelik işte
Benim ilk haftalar lekelenmem olduğunda doktor polip olabilir falan demişti ama baktı sonra yok dedi. Başka açıklamaya girmemişti hiç bilmiyorum engel olur mu. Sen en güzeli başka doktor bul kendineYa polip mi siğil mi anlayamadım dediğini. İngiliacesi çok iyi değil fakat iki durumda da vajinal doğum zor olmaz mı?
İlk başta doğumdan sonra geçer onlar boşver dedi şimdi ameliyat diyor
Sinirlenme tatlım. Aslında en bilgili ebeler.Kızlar kusura bakmayın anca çıktım hastaneden, bebişte her şey yolunda gözüküyor benimki biraz kudurdu sanırım içeride ondan oldu. Polip falan dedi doğum sonrası ameliyatla alırız dedi iyice bi korkuttu beni doktor. Gidip ebeyle anlaşma imzalayıp onunla devam edeceğim kontrollere bu doktor aşırı sinirlerimi bozuyor.
Bebisin iyi olmasina sevindim tatlim , arkadaslarin dedigi gibi en iyisi baska doktor. Keske tr ye gitme imkanin olsa , bir gidip guzelce baktirirdin yada orada turk doktor . Cok sukur burda cok fazla turk var . Insallah guzel bir doktor bulursun. Sen cok fazla kiyafet almasaydin iyiydiKızlar kusura bakmayın anca çıktım hastaneden, bebişte her şey yolunda gözüküyor benimki biraz kudurdu sanırım içeride ondan oldu. Polip falan dedi doğum sonrası ameliyatla alırız dedi iyice bi korkuttu beni doktor. Gidip ebeyle anlaşma imzalayıp onunla devam edeceğim kontrollere bu doktor aşırı sinirlerimi bozuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?