2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar günaydın. Sabah benden biraz kan geldi, çok koyu ve çok değil ama aşırı stres yaptım. Randevum saat 2de.
Canım İnşallah iyi haberlerle gelirsin okudum sayfaları yazmamışsın
Ben doktora sormadım ama hemşire olabilir normal dedi. Ben bunalıyorum eşim üşüyo en son aç dedim kaloriferi yoksa hasta olacan
Canım şekerini yükselten şeyleri anlamış oluyorsun ona göre yeme düzeni oluşturursun belki yumurta yağda olduğu için artırmış olabilir şekerini
Kuzular bugün 28+1 olduk ama geceden beri bebeğim hiç oynamıyor huzursuz oldum artık hareketlerini saymamız gerekiyor ama hiç oynamadı napsam da oynar canım sıkıldı ya
Bende öyle sanıyodum ultrasonda hareket ederken gördüm ama hiç hissetmedim. Arada kımıldıyo karnımda görüyorum ama hissetmiyorum öyle de olabiliyor sıkma canını

Kızlar bebek bezi indirimi soran olmuştu, hb'da sadece goon gerçekten indirimde gibi geldi bana diğerlerinde fiyat şişirip dğşürmişler gibi. Goon alsam mı bilemedim bi 200 tane daha 3 no almam gerekiyor ama

tanrisevsinnn cicii kaçta randevun bugüün
twinky geçtin mi hastaneye kuzum az kaldıı randevu saatine ne alemdesin
Sabah 9daydı kuzu çok şükür her şey yolunda 1260 gram olmuş miniğim o kadar hareketliydi ki fotoğrafını yakalayamadık yüzünü göremediğim için biraz üzgünüm özlemiştim bi sonrakinde 32.haftada gelirsin dedi 3 hafta sonraya denk geliyor anlaşılan artık daha sık çağırmaya başlayacak

Ben de incelemelerim ile green cleane yakınım. Frosch alacaktım ama katkı maddesi varmış.
Valla firmayı ben zengin ediyorum o kadar aldım ki çikolarda ilk zam ona geldi yazıklar olsun jksdhajk
Eşim diyor ki sizin grubun sponsoru Karam karam aşağı, karam yukarı. Ben de bir daha ki kontrole gitmeden yicem kısmetse. Belki yüzünü görürüm. Bebeği gülerken hiç göremedim, sanki ultrasonlarda hep mutsuz oluyor gibi. Kaçıyor resmen, doktor da avutmak için biz yakışıklı çocuklar nazar değmesin diye yüzünü kapatır diyoruz dedi. onlar da çözümü bulmuş aileler mutsuz olmasın diye

Hahshdhd kullan kız o kondua haklsıın takip için sordum benim babannem hastalık hastasıydı artık hastane kotan doldu demiş dkfkfkfkkf

Kızlar bebek bezi indirimi soran olmuştu, hb'da sadece goon gerçekten indirimde gibi geldi bana diğerlerinde fiyat şişirip dğşürmişler gibi. Goon alsam mı bilemedim bi 200 tane daha 3 no almam gerekiyor ama
Goon güzel numune almıştım resmini atmıştım sayfaya..ben sordum indirim var mı diye...sleepp aldım 1 ve 2 no.baby me 3 aldım ama tekrar 2 yi azıcık daha stok yapıyım diyorum
Ama bilgin olsun diğer bezlere göre hep bir beden büyük 2 su 3 gibi

Fiyatına baktım 200 lu olarak tanesi 1 TL üstünde gibi ama ucuz gelmedi şuan bana

Son düzenleme:
Kızlar kusura bakmayın anca çıktım hastaneden, bebişte her şey yolunda gözüküyor benimki biraz kudurdu sanırım içeride ondan oldu. Polip falan dedi doğum sonrası ameliyatla alırız dedi iyice bi korkuttu beni doktor. Gidip ebeyle anlaşma imzalayıp onunla devam edeceğim kontrollere bu doktor aşırı sinirlerimi bozuyor.
Hala kız mı cinsiyet diyorum gülüyor konuyu değiştiriyor söylemiyor, bir b*k bildiği anladığı yok afedersiniz delirtti beni.

Başka doktor bulamıyor musun? Bununla geçmiş olsun kuzum.

Ay ne sinir bozucu doktor okurken ben sinirlendim neyse bebekte bi sorun olmasın da Polip dediğini takma kafana doğumdan sonra bakılır ona.

Bebiş iyiymiş en azından sinirlerini bozma doktorlar bazen android gibi davranıyor bende sinir oluyorum

Ay ne sinir bozucu doktor okurken ben sinirlendim neyse bebekte bi sorun olmasın da Polip dediğini takma kafana doğumdan sonra bakılır ona.

Ya polip mi siğil mi anlayamadım dediğini. İngiliacesi çok iyi değil fakat iki durumda da vajinal doğum zor olmaz mı?
İlk başta doğumdan sonra geçer onlar boşver dedi şimdi ameliyat diyor

Başka doktor bakacağız kuşum her seferinde sinirim bozuluyor çünkü
En güzeli. Başka doktora git. Arastir ama netten. Burdakı gibi doktor siteleri var mı orda da?

Evet evet aynisi bana olmustu cikolata da kuduran bebis sanki hic tepki vermemisti . Sonra baktim cok hafif hafif hissetmeye basladim

Ya polip mi siğil mi anlayamadım dediğini. İngiliacesi çok iyi değil fakat iki durumda da vajinal doğum zor olmaz mı?
İlk başta doğumdan sonra geçer onlar boşver dedi şimdi ameliyat diyor
Benim ilk haftalar lekelenmem olduğunda doktor polip olabilir falan demişti ama baktı sonra yok dedi. Başka açıklamaya girmemişti hiç bilmiyorum engel olur mu. Sen en güzeli başka doktor bul kendine

Sinirlenme tatlım. Aslında en bilgili ebeler.
Panik yapmıyorlar sakinler. İnsanı rahatlatiyorlar.
Önemli olan sizin iyi olmanız.
Ebe ne danış belki seni yönlendireceği iyi bir doktor iyi bir doğum hastanesi vardır.

Bebisin iyi olmasina sevindim tatlim , arkadaslarin dedigi gibi en iyisi baska doktor. Keske tr ye gitme imkanin olsa , bir gidip guzelce baktirirdin yada orada turk doktor . Cok sukur burda cok fazla turk var . Insallah guzel bir doktor bulursun. Sen cok fazla kiyafet almasaydin iyiydi bebis supriz yapacak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…