2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
ayy bununla geçmiş olsun canım bebişe çok sevindim ama cidden o doktora yeterince sabır gösterdin hatta yarın başka doktora git bebek fotosu falan vermiyolar mı ordaa

Doğru diyosun canım ben de öyle biliyorum çiğ süt belli bir yaşa kadar önerilmiyor dediğin gibi. Ben de bebişe ek gıda dönemi için aldım yoğurdu kendim yapayım dedim bir kaç site var organik bebekler için ek gıdalar satıyor onlarla başlıcam bir sürü tarif ekledim hepsini denicem

Hiç bilmiyorum. erken alamayacağını eğer çok kanama olursa acile gitmemi söyledi doktor
Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bir durum değildir bazen benim de çok canım yanıyor kasılmalardan mi bilmiyorum ama bu dönemler artık zorlu geçecek anlaşılan.

Vallahi bazen diyorum Türkiye’nin doktorlarının gözünü seveyim. Artık cinsiyet konusunda yorum bile yapmıyoruz doğumda ne gelirse haha

ayy bununla geçmiş olsun canım bebişe çok sevindim ama cidden o doktora yeterince sabır gösterdin hatta yarın başka doktora git bebek fotosu falan vermiyolar mı ordaa

Ay bir tane aldım zorla yüzünün göründüğü. Pinti kadın sormasam vermiyor kendi ödüyor sanki kağıt parasını.

Eklentiler

• F6291C41-A058-4AF1-83DC-6B6D1A17742F.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 88
Ya polip mi siğil mi anlayamadım dediğini. İngiliacesi çok iyi değil fakat iki durumda da vajinal doğum zor olmaz mı?
İlk başta doğumdan sonra geçer onlar boşver dedi şimdi ameliyat diyor
Canım siğili bilmiyorum ama polip bende vardı yıllar önce, kucuk bir operasyonla almışlardı. Doğum konusunda bir zorlugu olan bir şey değil, ilk başta gebe kalma konusunda zorluk yaratabilir demişlerdi. Polipse de, sen poliple de hamile kalabilmişsin sonucta. Gercekten onemli bir şey değil. Et beni demekmiş polip. Kist degil, myom degil, hiç kafana takma. Polipse dogumdan sonra bakarlar

Aynen öyle üzüm salkımı şeklinde doku polip dedikleri. Benim burnumda vardi 2 kere ameliyat olmuştum. Çok şükür kurtuldum. Doktor göstermişti hatta bak şöyle diye.

Keşke bunu daha önce bilseydim diyorum. Baştan ebeyle anlaşır hep ona giderdim.

Polip yoktu ki kuşum bende gebelik öncesi. Şu son 1 ayda oluştu. Türkiye’ye gelince baktıracağım artık özel bir hastanede.

Ben genelde hareketlerini aşağıda hissediyorum bizimkinin kafa yukarilardaydi en sin belki de kafa baskı yapıyordur göğüs kafesine diyorum. Çok aşırı bir ağrı değil yani dayanılmaz değil dinlenince de azalıyor baya.haftaya kontrol var bakalım söyleyeceğim yine de

Kızlar bebek bezi indirimi soran olmuştu, hb'da sadece goon gerçekten indirimde gibi geldi bana diğerlerinde fiyat şişirip dğşürmişler gibi. Goon alsam mı bilemedim bi 200 tane daha 3 no almam gerekiyor ama
Ben bebek bezi sadece 1 ve 2 numara aldım onları da çok çok fazla almadım 90 ar tane fln aldım az mı almışım ya herkes çok almış sanki 3 no da almak gerekiyor mu?

Ben bebek bezi sadece 1 ve 2 numara aldım onları da çok çok fazla almadım 90 ar tane fln aldım az mı almışım ya herkes çok almış sanki 3 no da almak gerekiyor mu?
Vallahi en çok bezi ben aldım sanırim grupta
2 tane 1, 8 paket 2, 8 paket 3 numara aldım.
140, 480, 576 tane bez var evde su an

316a çıkmış geri. Yok bacım onu da alırsam adam vurur beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…