Kızlar kusura bakmayın anca çıktım hastaneden, bebişte her şey yolunda gözüküyor benimki biraz kudurdu sanırım içeride ondan oldu. Polip falan dedi doğum sonrası ameliyatla alırız dedi iyice bi korkuttu beni doktor. Gidip ebeyle anlaşma imzalayıp onunla devam edeceğim kontrollere bu doktor aşırı sinirlerimi bozuyor.
Hala kız mı cinsiyet diyorum gülüyor konuyu değiştiriyor söylemiyor, bir b*k bildiği anladığı yok afedersiniz delirtti beni.
ayy bununla geçmiş olsun canım bebişe çok sevindim ama cidden o doktora yeterince sabır gösterdin hatta yarın başka doktora git bebek fotosu falan vermiyolar mı ordaa
Çocuk doktorları çiğ sütle yapmayın diyor. Kaynatıyoruz tabi ama yine de zararlı bakteriler ölmeyebiliyormuş. Marketten günlük şişe süt alıyorum onunla mayalıyorum. 2-3 yaşına geldiğinde çiğ sütü güvendiğin yerdense alabilirsin demişti doktorumuz. Bu arada yoğurt makinesi çok pratik küçük kavanozlar olduğu için yoğurt sulanmıyo, büyük kaplara mayalarsanız yoğurt sulanıp, ekşiyo bebekler de sevmiyor.
Doğru diyosun canım ben de öyle biliyorum çiğ süt belli bir yaşa kadar önerilmiyor dediğin gibi. Ben de bebişe ek gıda dönemi için aldım yoğurdu kendim yapayım dedim bir kaç site var organik bebekler için ek gıdalar satıyor onlarla başlıcam bir sürü tarif ekledim hepsini denicem
Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bir durum değildir bazen benim de çok canım yanıyor kasılmalardan mi bilmiyorum ama bu dönemler artık zorlu geçecek anlaşılan.
Bebisin iyi olmasina sevindim tatlim , arkadaslarin dedigi gibi en iyisi baska doktor. Keske tr ye gitme imkanin olsa , bir gidip guzelce baktirirdin yada orada turk doktor . Cok sukur burda cok fazla turk var . Insallah guzel bir doktor bulursun. Sen cok fazla kiyafet almasaydin iyiydi bebis supriz yapacak galiba
ayy bununla geçmiş olsun canım bebişe çok sevindim ama cidden o doktora yeterince sabır gösterdin hatta yarın başka doktora git bebek fotosu falan vermiyolar mı ordaa
Ya polip mi siğil mi anlayamadım dediğini. İngiliacesi çok iyi değil fakat iki durumda da vajinal doğum zor olmaz mı?
İlk başta doğumdan sonra geçer onlar boşver dedi şimdi ameliyat diyor
Canım siğili bilmiyorum ama polip bende vardı yıllar önce, kucuk bir operasyonla almışlardı. Doğum konusunda bir zorlugu olan bir şey değil, ilk başta gebe kalma konusunda zorluk yaratabilir demişlerdi. Polipse de, sen poliple de hamile kalabilmişsin sonucta. Gercekten onemli bir şey değil. Et beni demekmiş polip. Kist degil, myom degil, hiç kafana takma. Polipse dogumdan sonra bakarlar
Canım siğili bilmiyorum ama polip bende vardı yıllar önce, kucuk bir operasyonla almışlardı. Doğum konusunda bir zorlugu olan bir şey değil, ilk başta gebe kalma konusunda zorluk yaratabilir demişlerdi. Polipse de, sen poliple de hamile kalabilmişsin sonucta. Gercekten onemli bir şey değil. Et beni demekmiş polip. Kist degil, myom degil, hiç kafana takma. Polipse dogumdan sonra bakarlar
Aynen öyle üzüm salkımı şeklinde doku polip dedikleri. Benim burnumda vardi 2 kere ameliyat olmuştum. Çok şükür kurtuldum. Doktor göstermişti hatta bak şöyle diye.
Sinirlenme tatlım. Aslında en bilgili ebeler.
Panik yapmıyorlar sakinler. İnsanı rahatlatiyorlar.
Önemli olan sizin iyi olmanız.
Ebe ne danış belki seni yönlendireceği iyi bir doktor iyi bir doğum hastanesi vardır.
Merhabalar
Benim ilk hamileliğimde sol göğsümün altı ağrıyordu
Doktora söyledim ultrasonda hep ayağı oradaydı devamlı ittiriyordu sıpa
Resmen oyacaktı o derece
Belki baskı vardır canım yine de şikayetin fazlaysa doktoruna danışmalısın derim
Ben genelde hareketlerini aşağıda hissediyorum bizimkinin kafa yukarilardaydi en sin belki de kafa baskı yapıyordur göğüs kafesine diyorum. Çok aşırı bir ağrı değil yani dayanılmaz değil dinlenince de azalıyor baya.haftaya kontrol var bakalım söyleyeceğim yine de
Kızlar bebek bezi indirimi soran olmuştu, hb'da sadece goon gerçekten indirimde gibi geldi bana diğerlerinde fiyat şişirip dğşürmişler gibi. Goon alsam mı bilemedim bi 200 tane daha 3 no almam gerekiyor ama
Ben bebek bezi sadece 1 ve 2 numara aldım onları da çok çok fazla almadım 90 ar tane fln aldım az mı almışım ya herkes çok almış sanki 3 no da almak gerekiyor mu?
oh oh oh maşallahhhh bakalım memnun kalcak mısın benimki hala koliyle duruyo f600 geldi bugün elektronik pompa geldi hepsi kutusunda galiba sadece almayı seviyorum
şey yoğurt makinesi işini napcaz baya da düşmüş he
Ben bebek bezi sadece 1 ve 2 numara aldım onları da çok çok fazla almadım 90 ar tane fln aldım az mı almışım ya herkes çok almış sanki 3 no da almak gerekiyor mu?
oh oh oh maşallahhhh bakalım memnun kalcak mısın benimki hala koliyle duruyo f600 geldi bugün elektronik pompa geldi hepsi kutusunda galiba sadece almayı seviyorum
şey yoğurt makinesi işini napcaz baya da düşmüş he