2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Evet büyükmüş herkes onu yazmış dediğiniz gibiii. Ben sleepy aldığım için 3 no stokluyorum yani 4 9kg İnş doğru yapıyoruzdur goon almadım şimdilik bi ümit sleepy indirimi beklicem

Evet büyükmüş herkes onu yazmış dediğiniz gibiii. Ben sleepy aldığım için 3 no stokluyorum yani 4 9kg İnş doğru yapıyoruzdur goon almadım şimdilik bi ümit sleepy indirimi beklicem
Primanin 3u 6-10kg, 2si 4-8 kg. Demek ki marka marka değişiyor

Ben bebek bezi sadece 1 ve 2 numara aldım onları da çok çok fazla almadım 90 ar tane fln aldım az mı almışım ya herkes çok almış sanki 3 no da almak gerekiyor mu?
Ya ilk etapta yeter tabi bunlar da bizimki stok oldu böyle ama sleepy 2 ve 3 prima 1 ve 2 ye denk bildiğim kadarıyla

kaynana gibi kaynana beeeeeee bayıldım bayıldııııııımm bir sürü cici bir sürüüü bende de bir kanguru kaldı galiba bi de benim pijama taç öyle şeylerim

kaynana gibi kaynana beeeeeee bayıldım bayıldııııııımm bir sürü cici bir sürüüü bende de bir kanguru kaldı galiba bi de benim pijama taç öyle şeylerim
Pompa ile kanguru kankamdan gelecek biliyorsun. 1 gecelik aldım, 2 de pijama. Yeter. Taç falan almadım sevmem de hiç
Zaten hastanede ziyaretçi girişi yasak nasıl mutluyum anlatamam. Annemler gelemeyecek

Pompa ile kanguru kankamdan gelecek biliyorsun. 1 gecelik aldım, 2 de pijama. Yeter. Taç falan almadım sevmem de hiç
Zaten hastanede ziyaretçi girişi yasak nasıl mutluyum anlatamam. Annemler gelemeyecek
off asla asla deme örneğiyim ya öyle kokoş taçlar beğeniyorum ki eşim şoka giriyo.....

aa kızlar fonlar indirimdeydi trendyolda urişin odasına 2 kanat aldım 140*250 boyut 80 lira tuttu aklınızda olsun kaliteli bişey beklemiyorum zaten kendi evimiz değil taşınınca cort ama almak isteyen olursaaa aklınızda olsuuuun

Yok vallahi, galiba yaştan dolayı biraz da, oldum olası sevmem öyle süslü puslu şeyleri

Keşke bunu daha önce bilseydim diyorum. Baştan ebeyle anlaşır hep ona giderdim.
Türkiye ye bilmiyorum ama yurt dışında doğum işini zaten ebeler yapiyor.
Doktor sadece acil durumda orda bulunuyor.
Ebeler doğum konusunda daha deneyimli.
İnsallah cok cok cok iyi bir ebe bulursunuz.
Benim ebem de cok iyi bana çaylar getiriyor sürekli benimle konuşup rahatlatıyor.

Kuşum benim yurtdışına taşınalı 2 yıl oldu ondan tam sistemi öğrenemedim. Şimdi seçme aşamasındayım ama kontrat imzalasam mı biilmiyorum. Bir dahaki hamileliğime tam takır hazırlanacağım

Çok şükür bebişin iyi olmasına çok sevindim Doktorunla bu saatten sonra devam etmesen daha iyi olur canım. Bi kere güvenini kırmış zaten. Ne dese artık seni tatmin etmez. Kızmakta da haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…